2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar,
22 sinde planli sezeryan icin hastaneye 1 hafta oncesinden yatmıstım. Takibim yapilacakti. Testlerimin sonucunda doktorum hemen 16 sinda bebegi aliyoruz dedi. Şok oldum. 36+0 da dogum yapacaktim. Bebegimin kilosu beni dusunduruyordu. Kafamda bin soruyla spinal sezeryana girdim. Ve 16 Temmuz saat 11:59da bebegime kavustum. :) bugun taburcu olduk. 2880 gr 48cm dogdu. Doktorumun 4 gun oncesi olcumune gore 2500 gr 42 m di. Gobek cevresi ve femuru kisaydi ama gercekte olan buymus. Gerilik olanlara uzulmemelerini buradan ileteyim. Bebegimin adi özgür bu arada. Hepiniz saglikla kucaginiza alin bebislerinizi ins. Kokulari cok guzel :)

gözün aydın canım.. çok sevindim sezeryan nasıldı bu arada

gözün aydın canım.. çok sevindim sezeryan nasıldı bu arada

:) ahh ahh yarama basma zorunlu sezeryan olmasam asla kabul etmezdim sanirim. Normal dogumda basta sanci cekiosun sezeryanda ise ameliyat sonrasi 4 5 gun suren agrilar. Zorunlu sezeryan olmadikca normal dogurun bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşalah maşalah bu güzel haberlere.. Allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin, Allah acısını göstermesin.. Güle güle büyüt inşallah minnoşu..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kısmet işte bakalım bizlerin nolacak.. iyi en azından oldun bitti yavrunu kucakladın :))) ne mutluluktur şimdi :)) Allahım bizede nasip etsin

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Maşallah :) Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bebeğim bazen öyle bi hareket yapıyor ki , kasıklarımın da altında galiba kafası yada elleri bilemiyorum , vajinamın üstünde oynuyor ve resmen vajinamın üstüne bıçak saplıyolarmış gibi saniyelik bişii oluyo , bebeğim uyurken olmuyo , bebeğim hareket edince ara ara oluyo , doktorum o bölgede rahim bağlarının olduğunu onlara baskı olduğunu gerilip acıdığını söylemişti önceden, ama bebeğim kilo alıp ağırlaştıkça dayanılmaz bi acı oluyo, var mı böyle olan????

oyyy masallah kuzuyaa..kilosu filan gayet iyi masallah..

Tam olarak bu dediğin şekilde olmasa da bazen bana da bebişkonun bazı hareketleri ağrı veriyor artık:) demin sağ kaburgamın altına öyle bir vurduki biraz bağırdım:) bu yılın Mayıs ve Haziran aylarında doğum yapan arkadaşlarım ilerleyen haftalarda bebek hareketleri canını acıtacak demişlerdi. Her şey normaldir inşallah..

Daha önce de çok oldu ama hiç bu kadar canım yanmıyodu , olduğu zaman dayanamıyorum ben ya , offf bugün sabahtır oluyo çok canım yanıyo , ağlıycam resmen...

canım benimde bazen kasıklarıma yakın hareket ettikçe ağrı oluyor, bir de bir tuhaf gıdıklanma, tuvaletim geldi gibi oluyor , midem kabarıyor ve çıkarcam gibi tuhaf bir his oluyor.. Allahım diyorum doğurcammı yok diyorum daha erken :)

Bu ağrı da değil böyle resmen kıvranıyorum , napıyosa içerde başaşağı break dance mı yapıyo oğlum nedir anlamadım ama öyle böyle değil ya çok acı veriyo, offfffff...

Kizlar suan hastanedeyim bu sabah tansiyonu 15.11 cikti ve hemen doktoruma gittim orda ölçtürdüm dahada yukseldi ogleden sonra hemen bebegi alalim dedi ama bide arastirmaya gidin isterseniz dedi bizde araştırma hastanesine geldik gözetim altında yim suan tansiyonum 14.9 15.9 arasi degisiyor her an dogum olabilir bekliyorum vede cok korkuyorum dualariniza ihtiyacimiz
Var minik kizim ve benim

oyyy masallah kuzuyaa..kilosu filan gayet iyi masallah..

Canımm hayırlı olsun maşallah Rabbim Salih bi evlat olmasını nasip etsin inş :) maşallah bebişler doğmaya başladı :)

çok geçmiş olsun.. noluyor bu ağustos annelerine sırayla temmuza döndüler, sağlıkla doğsun bebişin inşallah .. durumundan haberdar et..

Canım benim Allah yardımcın olsun ve evladını sana bağışlasın inşallah.. Evet zor bir durumdasın ama sakin olmaya çalış nolur en azından gözetim altındasın durumun farkedilmiş allahım beterinden esirgesin. Ben telefondan girdiğim için gebelik takvimin varsa göremiyorum canım kaç haftalık oldun? Allah'a emanet ol

Canım çok geçmiş olsun korkma sakin ol ki tansiyonunu heycanın daha da tetiklemesin Allah'ın izniyle kızın geleceği zamanı biliyordur merak etme tatlım dualarım seninle inş Rabbim yar ve yardımcın olsun ...

32 haftalıkmış canım ben görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…