- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.441
çok geçmiş olsun.. noluyor bu ağustos annelerine sırayla temmuza döndüler, sağlıkla doğsun bebişin inşallah .. durumundan haberdar et..
Kizlar suan hastanedeyim bu sabah tansiyonu 15.11 cikti ve hemen doktoruma gittim orda ölçtürdüm dahada yukseldi ogleden sonra hemen bebegi alalim dedi ama bide arastirmaya gidin isterseniz dedi bizde araştırma hastanesine geldik gözetim altında yim suan tansiyonum 14.9 15.9 arasi degisiyor her an dogum olabilir bekliyorum vede cok korkuyorum dualariniza ihtiyacimiz
Var minik kizim ve benim
Valla bu Ağustos annelerinde var bişey yani buna eminim herkesin bi sıkıntısı bi derdi bi koşturmacası var dikkat ettimde bende dahilim valla bu dediklerime Rabbim hepimizi hayra çıkarsın inş canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
32 haftalıkmış canım ben görebiliyorum
Canım benim Allah yardımcın olsun ve evladını sana bağışlasın inşallah.. Evet zor bir durumdasın ama sakin olmaya çalış nolur en azından gözetim altındasın durumun farkedilmiş allahım beterinden esirgesin. Ben telefondan girdiğim için gebelik takvimin varsa göremiyorum canım kaç haftalık oldun? Allah'a emanet ol
Tek tek cevap yazamıyorum kizlar kusura bakmayın dualariniz icin tesekkur ederim karanlik odada tutuluyorum 32.haftadayim canim bu arada simdi tansiyonu mu ölçtü hemsire 14.8 insallah dahada duser
gözüm korktu benim iyice .. yarın doktor randevum var, sanki banada akşama seni sezeryana alcaz diycekmiş gibi hissediyorum böyle örnekleri göre göre ... Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
gözüm korktu benim iyice .. yarın doktor randevum var, sanki banada akşama seni sezeryana alcaz diycekmiş gibi hissediyorum böyle örnekleri göre göre ... Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Korkma kız tövbe de , zamanında sağlıklı güzel güzel acısız raprahat mucize doğumlar nasip etsin Allahımm bizlere inşallah...
Tebrik ederim darisi basimiza bizde doguralim sagsalim insallah:) masallah bebegine:)Merhaba arkadaslar,22 sinde planli sezeryan icin hastaneye 1 hafta oncesinden yatmıstım. Takibim yapilacakti. Testlerimin sonucunda doktorum hemen 16 sinda bebegi aliyoruz dedi. Şok oldum. 36+0 da dogum yapacaktim. Bebegimin kilosu beni dusunduruyordu. Kafamda bin soruyla spinal sezeryana girdim. Ve 16 Temmuz saat 11:59da bebegime kavustum. :) bugun taburcu olduk. 2880 gr 48cm dogdu. Doktorumun 4 gun oncesi olcumune gore 2500 gr 42 m di. Gobek cevresi ve femuru kisaydi ama gercekte olan buymus. Gerilik olanlara uzulmemelerini buradan ileteyim. Bebegimin adi özgür bu arada. Hepiniz saglikla kucaginiza alin bebislerinizi ins. Kokulari cok guzel :)
Kizlar suan hastanedeyim bu sabah tansiyonu 15.11 cikti ve hemen doktoruma gittim orda ölçtürdüm dahada yukseldi ogleden sonra hemen bebegi alalim dedi ama bide arastirmaya gidin isterseniz dedi bizde araştırma hastanesine geldik gözetim altında yim suan tansiyonum 14.9 15.9 arasi degisiyor her an dogum olabilir bekliyorum vede cok korkuyorum dualariniza ihtiyacimiz
Var minik kizim ve benim
Kızlar bebeğim bazen öyle bi hareket yapıyor ki , kasıklarımın da altında galiba kafası yada elleri bilemiyorum , vajinamın üstünde oynuyor ve resmen vajinamın üstüne bıçak saplıyolarmış gibi saniyelik bişii oluyo , bebeğim uyurken olmuyo , bebeğim hareket edince ara ara oluyo , doktorum o bölgede rahim bağlarının olduğunu onlara baskı olduğunu gerilip acıdığını söylemişti önceden, ama bebeğim kilo alıp ağırlaştıkça dayanılmaz bi acı oluyo, var mı böyle olan????
canim Allah yardimciniz olsun..sakin olmaya calis stress yaptikca yukselir Allah korusun..Allah bebisuni sana bagislasin..Kizlar suan hastanedeyim bu sabah tansiyonu 15.11 cikti ve hemen doktoruma gittim orda ölçtürdüm dahada yukseldi ogleden sonra hemen bebegi alalim dedi ama bide arastirmaya gidin isterseniz dedi bizde araştırma hastanesine geldik gözetim altında yim suan tansiyonum 14.9 15.9 arasi degisiyor her an dogum olabilir bekliyorum vede cok korkuyorum dualariniza ihtiyacimiz
Var minik kizim ve benim
off ewet yaa..nie bukadar erken dogum war geriliyorummçok geçmiş olsun.. noluyor bu ağustos annelerine sırayla temmuza döndüler, sağlıkla doğsun bebişin inşallah .. durumundan haberdar et..
aminnn insallahValla bu Ağustos annelerinde var bişey yani buna eminim herkesin bi sıkıntısı bi derdi bi koşturmacası var dikkat ettimde bende dahilim valla bu dediklerime Rabbim hepimizi hayra çıkarsın inş canım
aminnnnSağol canım benim.. Allahım ne kadar dua bekleyen hamile varsa hepsine yardım etsin bizlere de inşallah..
amin amin... ben yinede kalkayımda doğum çantamı doldurayım :))) kırışırsada kırışsın .. son ana kalmasın hiçbir şey... hadi iyi geceler...
canim Allah yardimciniz olsun..sakin olmaya calis stress yaptikca yukselir Allah korusun..Allah bebisuni sana bagislasin..
off ewet yaa..nie bukadar erken dogum war geriliyorumm
aminnn insallah
aminnnn
ayy benim de hazir diil..ooluşum uslu dur icerde noolurrr daha halanin dugunune gitceezzz...
bebeğin ilk kıyafetlerini hemşireye verirken neyle vereceksiniz??? bohça filan mı hiç bilmiyorum nasıl oluyor
dugun icin gittim ozel elbise diktirdim gitcem baska yolu yok:) bide sehirdisinda(
tatlim kizimin dogumunda hemsire odaya gelmisti..lazim olanlari alip eline gitmisti
dugun icin gittim ozel elbise diktirdim gitcem baska yolu yok:) bide sehirdisinda(
tatlim kizimin dogumunda hemsire odaya gelmisti..lazim olanlari alip eline gitmisti
ben ilk kıyafetlerini belirledim hepsini battaniyesinin arasına koydum .. ekstradan birde bohçayamı koysam diye düşündüm.. birde bebeği silsinler diye temiz çarşaf koyuyorlarmış gerek var mı öyle bişeye sen koymuşmuydun
aynen oyle yapicam insallah gerek olmazgit git bişey olmaz yalnız doğum çantanı arabanın bagajında hazır et tedbir amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?