2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun.. noluyor bu ağustos annelerine sırayla temmuza döndüler, sağlıkla doğsun bebişin inşallah .. durumundan haberdar et..

Valla bu Ağustos annelerinde var bişey yani buna eminim herkesin bi sıkıntısı bi derdi bi koşturmacası var dikkat ettimde bende dahilim valla bu dediklerime Rabbim hepimizi hayra çıkarsın inş canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım inşallah durumun düzelir ve zamanında doğumunu yaparsın , sanırım 32.haftadasın, riskli haftaları atlatmışsın korkma , bizim burda bi arkadaş 31+5de doğum yaptı , takip ettiysen biliyosundur bebeği küveze bile girmedi, yine de Allah seni ve bebeğini korusun canım...

gözüm korktu benim iyice .. yarın doktor randevum var, sanki banada akşama seni sezeryana alcaz diycekmiş gibi hissediyorum böyle örnekleri göre göre ... Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin...

Tek tek cevap yazamıyorum kizlar kusura bakmayın dualariniz icin tesekkur ederim karanlik odada tutuluyorum 32.haftadayim canim bu arada simdi tansiyonu mu ölçtü hemsire 14.8 insallah dahada duser

Tek tek cevap yazamıyorum kizlar kusura bakmayın dualariniz icin tesekkur ederim karanlik odada tutuluyorum 32.haftadayim canim bu arada simdi tansiyonu mu ölçtü hemsire 14.8 insallah dahada duser

Ay hadi inşallah düşer.. Tekrar söylüyorum evet zor bir durum ama hamdolsun farkedilmiş ve Hastanedesin şuan.. Allah büyüktür.. Allahım seni darda koymasın inşallah..

gözüm korktu benim iyice .. yarın doktor randevum var, sanki banada akşama seni sezeryana alcaz diycekmiş gibi hissediyorum böyle örnekleri göre göre ... Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin...

Âmin inş canım iyi düşün iyi şeyler olsunn Rabbim en hayırlısı nasip eder her zmaan tatlım

Korkma kız tövbe de , zamanında sağlıklı güzel güzel acısız raprahat mucize doğumlar nasip etsin Allahımm bizlere inşallah...

Tebrik ederim darisi basimiza bizde doguralim sagsalim insallah:) masallah bebegine:)

Korkma arkadaşım,sakin olmaya çalış,gözlerini kapa derin nefesler al,hatta rahatlatıcı sesler bulmaya çalış telefonundan,su şelale gibi.bunlar tansiyon düşürürmüş.dualarımız seninle :)

Aynısını bende yaşıyorum.böyle saniyelik gibi oluyor ama ince sızı gibi,bıçakla çizik atılıyormuş gibi ama biraz uzun sürse nefes kesecek gibi ağrı oluyor.herhalde kafası bir yere geliyor bazen.doktora söyledim,alttan kameraylada baktı,herşey normal demişti.hatta doktorun odasına girmeden 5 dakika önce olunca hemen söyledim bakmıştı.hiç sorun yok demişti.ama çok acı veriyor bazen.tam vajina üstü iç kısımda bir yer ağrıyor

canim Allah yardimciniz olsun..sakin olmaya calis stress yaptikca yukselir Allah korusun..Allah bebisuni sana bagislasin..

çok geçmiş olsun.. noluyor bu ağustos annelerine sırayla temmuza döndüler, sağlıkla doğsun bebişin inşallah .. durumundan haberdar et..
off ewet yaa..nie bukadar erken dogum war geriliyorumm

aminnn insallah

Sağol canım benim.. Allahım ne kadar dua bekleyen hamile varsa hepsine yardım etsin bizlere de inşallah..

aminnnn
amin amin... ben yinede kalkayımda doğum çantamı doldurayım :))) kırışırsada kırışsın .. son ana kalmasın hiçbir şey... hadi iyi geceler...

ayy benim de hazir diil..ooluşum uslu dur icerde noolurrr daha halanin dugunune gitceezzz...

ooo daha birde düğünmü var :))) düğünde gelmese bari .. :) hala cingar çıkarır en mutlu günümde başrol oynadın diye :)))

bebeğin ilk kıyafetlerini hemşireye verirken neyle vereceksiniz??? bohça filan mı hiç bilmiyorum nasıl oluyor

dugun icin gittim ozel elbise diktirdim gitcem baska yolu yok:) bide sehirdisinda(

tatlim kizimin dogumunda hemsire odaya gelmisti..lazim olanlari alip eline gitmisti

dugun icin gittim ozel elbise diktirdim gitcem baska yolu yok:) bide sehirdisinda(

tatlim kizimin dogumunda hemsire odaya gelmisti..lazim olanlari alip eline gitmisti

ben ilk kıyafetlerini belirledim hepsini battaniyesinin arasına koydum .. ekstradan birde bohçayamı koysam diye düşündüm.. birde bebeği silsinler diye temiz çarşaf koyuyorlarmış gerek var mı öyle bişeye sen koymuşmuydun

yok canim koymamistim..sanirim o yesil ortulere filan sariyolar ilk..ameliyathanedeki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…