- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.461
Canım kırışmıyor ben hazırlamıştım çantamı sinra kendi eşyalarımı baska bir cantaya koymaya karar verdim kirismamistiamin amin... ben yinede kalkayımda doğum çantamı doldurayım :))) kırışırsada kırışsın .. son ana kalmasın hiçbir şey... hadi iyi geceler...
yok canim koymamistim..sanirim o yesil ortulere filan sariyolar ilk..ameliyathanedeki..
aynen oyle yapicam insallah gerek olmaz
Canım kırışmıyor ben hazırlamıştım çantamı sinra kendi eşyalarımı baska bir cantaya koymaya karar verdim kirismamisti
o zaman koymayayım hiç çarşaf filan gerek yok demekki... inşallah canım zamanında gelsin bebişto :) çok var mı düğüne
o zaman koymayayım hiç çarşaf filan gerek yok demekki... inşallah canım zamanında gelsin bebişto :) çok var mı düğüne
sen yine de kontrole gittiinde bi sor istersen hemsirelere heryerun usulu farkki oluyo nolur nolmaz..dugun bayramdan sonraki cmts..37. haftaya girmis olcammm
dugun icin gittim ozel elbise diktirdim gitcem baska yolu yok:) bide sehirdisinda(
tatlim kizimin dogumunda hemsire odaya gelmisti..lazim olanlari alip eline gitmisti
Canım en yakın arkadaşlarımdan biri son iki haftasinda falandi benim düğünümde yüksek ses doğumu tetikleyebilir diye gelmemişti iyiki de gelmemis düğünümün olduğu gece doğum yapmıştı
hazırladım sayılır bebeğe ne götüreceğime filan karar verdim 3 takım yeter herhalde.. 2 gece kalınıyormuş hastanede.. kendi geceliğim pijamam kaldı şimdi onlarıda halletcem . bu arada sanada sorayım bebeğin ilk kıyafetlerini nasıl vericen hemşireye bohça filan mı???
Yetet tabi sezeryan olunca 2 normal olunca 1 gece kalınıyor ben hemsireye bohcaya koyup vereceğim
Aynen öyle
düşünsene gamzenin düğünü dediklerinde haaa şu bir kadının doğum yaptığı düğünmü derlerdi:))) düğün videosunda salondan acil çıkarılan suyu gelmiş bir kadın:)))
aaayy korkutma beniii:)))Canım en yakın arkadaşlarımdan biri son iki haftasinda falandi benim düğünümde yüksek ses doğumu tetikleyebilir diye gelmemişti iyiki de gelmemis düğünümün olduğu gece doğum yapmıştı
fenaa:))düşünsene gamzenin düğünü dediklerinde haaa şu bir kadının doğum yaptığı düğünmü derlerdi:))) düğün videosunda salondan acil çıkarılan suyu gelmiş bir kadın:)))
gule gule kullan cnm..cok guzelmisİyi Geceler Herkese
Perdemiz ile halımız kalmıştı bu gün halımızı aldık..
Royal Halı da baya bi çeşitler vardı..
Eki Görüntüle 1193585
Herşey tamamlanınca odamızın resimlerini de koyacağım...
Annişler bu bebişler ne kadar sabırsız böyle doğum yapanların Allah analı babalı büyütsün inş defne bebekten haber varmı bu arada çok önceki yazılara bakamadım bide hastane çantasında hurç çok işe yarıyor ben en küçük boydan dört tane aldım bir tanesine bebişimin ilk hastane çıkışı ve bezlerini koydum bi tanesine yedeklerini ve battaniyelerini koydum bi tanesine kendi çamaşır ve geceliğimi koydum bi tanesinede bakım ürünlerimi koydum hepsi derli toplu duruyor bide üzerlerine içinde ne olduğunu yazan notlar yapıştırdım ki eşim hemşireye verirken zorlanmasın çünkü o an bütün çantayı birbirine karıştırıyolarmış 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar,
22 sinde planli sezeryan icin hastaneye 1 hafta oncesinden yatmıstım. Takibim yapilacakti. Testlerimin sonucunda doktorum hemen 16 sinda bebegi aliyoruz dedi. Şok oldum. 36+0 da dogum yapacaktim. Bebegimin kilosu beni dusunduruyordu. Kafamda bin soruyla spinal sezeryana girdim. Ve 16 Temmuz saat 11:59da bebegime kavustum. :) bugun taburcu olduk. 2880 gr 48cm dogdu. Doktorumun 4 gun oncesi olcumune gore 2500 gr 42 m di. Gobek cevresi ve femuru kisaydi ama gercekte olan buymus. Gerilik olanlara uzulmemelerini buradan ileteyim. Bebegimin adi özgür bu arada. Hepiniz saglikla kucaginiza alin bebislerinizi ins. Kokulari cok guzel :)
yok sat a göre değil hastaneden aldığın doğum belgesindeki tarihten itibaren başlıyor.. ama ne kadar erken doğmuşsa o doğum sonrasına aktarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?