- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.481
kızlarr doğum yapanlar olmuşşhayırlı olsunnnn
Evet işte aynı tarif ettiğin gibi canım , ben ne olduğunu biliyorum , doktoruma sordum , o acıyan yerde rahim bağları varmış , bebek oraya başını yaslayıp iki hareket ettirince iyice geriliyomuş ki zaten rahim büyüdükçe gerildi bu bağlar ve acıyomuş , bi zararı yokmuş ama işte bi acıyo ki sorma, 2 dk devam eyse kıvranıcam nefessiz kalıp ağlıycam resmen, Allahtan saniyelik oluyo , ama çok sık olmaya başladı , günde 7-8 kere oluyo, pazartesi doktor kontrolüm var , bi aha sorucam doktora bakalım...Aynısını bende yaşıyorum.böyle saniyelik gibi oluyor ama ince sızı gibi,bıçakla çizik atılıyormuş gibi ama biraz uzun sürse nefes kesecek gibi ağrı oluyor.herhalde kafası bir yere geliyor bazen.doktora söyledim,alttan kameraylada baktı,herşey normal demişti.hatta doktorun odasına girmeden 5 dakika önce olunca hemen söyledim bakmıştı.hiç sorun yok demişti.ama çok acı veriyor bazen.tam vajina üstü iç kısımda bir yer ağrıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi geceler hamişler doğum zamani yaklaştikça vücudum kasinmaya başladı... Dermatolog bebek için zararlı olan alerjiden değil dedi ama kortizonlu krem ve kasinti içinde alerji hapi verdi...( kremi kullanmaya cekiniyorum )doğumdan sonra geçer dedi bakalim... En çok göbek deliğinin çevresi yanik gibi oldu acayip gerilim....
Doğum yapan arkadaşların bebişlerine Allah sağlik versin anali babali buyusunler inşallah...
yok canim koymamistim..sanirim o yesil ortulere filan sariyolar ilk..ameliyathanedeki..
evet artık uyuyamıcaz doğumdan sonra da uyuyamıcaz.Uyuyamamak ne kotu ��
Merhaba kizlar, dun doktora gittim gecen hafta gittigimde 15 gun bel cevresi geriydi bebegimin 2200gr di. 6 gun sonra dun tekrar gittim 2500 kilo olmus wallahi sabahlari ac karna muz yiyom 4 gundur. Ise yaradi sanirim sadece 1 hafta kilosu geri dedi doktor. Cok sevindim masallah kuzuma. Gecen hafta sancim cikmis nst de o yuzden erken dogum olabilir demis bu hattabsancim falan yok cok sukur pruloton depot ise yaramis dedi doktorum. Vakitlice gelsin bebislerimiz insallah :)
bilmiodum canim saollcanım saf sulu ıslak mendil koy. artık onunla siliyorlarmış yıkamıyorlarmış.
ben şeffaf bir çöp poşetine düzgünce koydum her şeyi üzerine de soyadımızı yazıp örnek "kılıç bebek" dedim. böylece direk o poşeti vericem.
diğer ürünlerini de güzelce poşetledim ki doğuma kadar çantada nem almasın. burası nemli baya.
kendim için ayrı çanta yaptım. kendim için de doğumdan çıkar çıkmaz giyeceklerimi ayrı poşetledim beni giydirene kolaylık olur diye düşündüm.
Merhaba kizlar, dun doktora gittim gecen hafta gittigimde 15 gun bel cevresi geriydi bebegimin 2200gr di. 6 gun sonra dun tekrar gittim 2500 kilo olmus wallahi sabahlari ac karna muz yiyom 4 gundur. Ise yaradi sanirim sadece 1 hafta kilosu geri dedi doktor. Cok sevindim masallah kuzuma. Gecen hafta sancim cikmis nst de o yuzden erken dogum olabilir demis bu hattabsancim falan yok cok sukur pruloton depot ise yaramis dedi doktorum. Vakitlice gelsin bebislerimiz insallah :)
evet artık uyuyamıcaz doğumdan sonra da uyuyamıcaz.
çok şükür canım. tamamlarsınız açığı çok bir şey kalmamış zaten.
muz, kaşar peyniri, bulgur pilavı bebeğe kilo aldırır.
ben iki güne bir muz yiyorum bağırsağımı durduruyor her gün yersem.
ben de ilk kez bugece we sbh sikayetci oldum durumumdan..4 hafta war daha..uyjusuzluk bitiriyobeni..Herkese günaydıınn.
dün akşam son misafirimi de ağırladım.karın ağrısı ishal,sıcak ezikliği bi yandan.çok şükür atlattım.artık benden ne köy olur ne kasaba.
iyi ki diyorum hazırlıklarımı yapmışım sadece çantaya koymadım henüz.
bundan sonra kimseye bişey yapamam.ancak çamaşır bulaşık
Allahım hepimize kolaylık versin.doğumdan sonrasının da hiç de kolay olmadığını bildiğim halde bu gün ilk kez doğursaydım artık dedim..
kalp atislari duzene girdi dimi minigin..dr problem yok diosa beklesenmi biraz dahaMerhaba kizlar.kizlar ben geceleri bebegimi dusunmekden uyuyamiyorum..artik 1 haftaya sezeryan olayim diyorum bebegimin basi yukarda gobek kardonu boynunda nasil rahat uyurumki.ne yapsam bilmiyorum dr cok rahat bekliyelim basi asagi cevrilir sorun yok diyor ama ben en cok kardon icin rahatsizimcuma gunu insallah 37. Haftasini tamamliyacak oglum Rabbim sagsalim kucagima almayi nasib eylesin amin
canim benim tarihibelli oldugu icin iki gun oncesinde gelcekgünaydın kızlar doğuma ne kadar kala anne yada kvniz gelecek yada .geldiler mi doğuma az kaldı malum ne olacağı belli olmaz
bilmiodum canim saoll
oohh gozunaydin..masallah kuzuya..peki bu duruma bagirsaklarin isyan etmedimi:))
bebeğin ilk kıyafetlerini hemşireye verirken neyle vereceksiniz??? bohça filan mı hiç bilmiyorum nasıl oluyor
Merhaba kizlar.kizlar ben geceleri bebegimi dusunmekden uyuyamiyorum..artik 1 haftaya sezeryan olayim diyorum bebegimin basi yukarda gobek kardonu boynunda nasil rahat uyurumki.ne yapsam bilmiyorum dr cok rahat bekliyelim basi asagi cevrilir sorun yok diyor ama ben en cok kardon icin rahatsizimcuma gunu insallah 37. Haftasini tamamliyacak oglum Rabbim sagsalim kucagima almayi nasib eylesin amin
sezaryen olacaksan niye 40. Haftayi bekliyor ki o zamana kadar suyun gelebilir sancin gelebilir niye zorluyor bu kadar.Keşke canım ya...Doktor her gittiğimde doğumla ilgili konuşmak için erken diyor. 40. haftada doğum olur diyo ve bende sıkıldım artık erken kelimesinden .. 1 ağustosa da razıyım fakat benim ki 11 ağustos yani 40. haftanın bitimi diyo... sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?