2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebeğim kasığımdan çok aşağıda hareket ediyor , ben de erken doğum yapıcam galiba, korkuyorum...gerçi riskli haftaları atlattım ,küveze de girmez gibi geliyor , buna şükür ben bu haftaları bile göremem diyordum çok şükür gördüm ama sizin bebişler nerde hareket ediyor???

Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin. Benim de kasıklarımda hareket ediyor ama karnımın genelinde de hareket ettiği oluyor... Dünkü kontrolümde beni çok endişeli gören dr da dedi artık korkma riskli haftalar geçti. Tabiki Allah bilir ama bu haftalardan sonra doğan bebekler sorunsuz Yaşar dedi. Elbette her şeyi bilen rabbimdir. İçimizi ferah tutmaya çalışalım. Stres de olsak ne yazıldıysa o olacak bari minnoşlarımızı germeyelim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
sezaryen olacaksan niye 40. Haftayi bekliyor ki o zamana kadar suyun gelebilir sancin gelebilir niye zorluyor bu kadar.

Ben de bunu anlayamıyorum, ben normal doğumu istemiyorum alttan muayenede bile çok kasılıyorum diye ısrar ettikçe sezeryan için gün vermiyor, 40. hafta bitimini söylüyor... istemediğim halde zorla normal doğum yaptırılır mı...

günaydın kızlar doğuma ne kadar kala anne yada kvniz gelecek yada .geldiler mi doğuma az kaldı malum ne olacağı belli olmaz
benim muhtmel tarih 21 ama dr.um bebebeklerin işi belli olmaz 15inden sonra hazır ol dedi,tıırstrım bayağı.zaten iznimde yok bir de 15 inde olursa hepten azalacak.benim annemler bayramdan sonra gelecekler hemen.kv ile aynı ilçedeyiz ama pek bi hayrı yok :)

canım tehlikeli bi durum olsaydı doktorun zaten alırdı hemen.canını sıkma,unutma senin duygularını da hissediyor bebşin :)

valla canım benimkinin kafası aşağıda ayakları bazen böbreklerimde bazende kaburgamdan akciğerlere doğru ilerliyor :) bazı zamanlar ise büyük ihtimal elleridir göbek deliğimin 8-10 parmak aşağısında içten kazıma gibi şeyler hissediyorum.o bölgeye ne denir tam bilmiyorum ama publik m ney işte oralarda sanki elinle bşiler kazıyomuş gibi şeyler hissettiğim oluyo.
Bak maşallah sen bu zamana kadar gelmişsin sabredip inşallah bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına.

canım devlete mi gdiyosun?çünkü devlet hastanelerinde sezeryan yasaklanmış ciddi bi durum yoksa.benim bi arkadaşımda devlette doğum yapmış,sancılar artınca sezeryana alın demiş ama dinlememişler kız 2 gün mü neydi yalan olmasın sancı çekmiş normal doğum yaptırmışlar.

Yok canım özele gidiyorum ...32. haftada değiştirmiştim doktorumu eski doktorum ilgisiz diye...Evet bu doktorum sıcakkanlı ama benim sezeryan isteğimi hiç önemsemiyor... Geçen hafta alttan muayene yapmak istediğinde bile kasılmaktan kontrol edemedi...Diyorum doktoruma çok kasılıyorum normal istemiyorum diye... fakat sezeryana yanaşmıyor ve çok erken doğumla ilgili konuşmak için diyo, ne zaman konuşmaya başlasam lafı ağzımda tıkıyo.... son haftalarda tekrar doktor değiştirmeyeyim dedikçe inirlerim bozuldu iyice

valla canım özelde olup da normal doğuma teşvik edene ilk defa rastlıyorum.Bakalım bekle sn de her şeyin hayırlısı.

oryantasyon eğitimi vermeleri çok güzelmiş.. maşşallahh tosuncukta iyi bende 2 aydır omega kullanıyorum .. omega biraz daha kilo aldırıyor sonumuz hayrola :))
Sağol canımm hepimizin bebişleri iyi olsun inşallah. Evet bu omega 3 iştah açıyomuş iyice kilo alıcaz galiba:)))

Sağol canımm hepimizin bebişleri iyi olsun inşallah. Evet bu omega 3 iştah açıyomuş iyice kilo alıcaz galiba:)))

ne kadar doğru bilmiyorum ama ben amway adlı markanın omegasını kullanıyorum.dr.ma sormuştum bu markanın ürünleri kaliteli yazmıycam ozaman sana omega demişti ama ben yaklaşık 2 aydır içiyorum.belki daha fazla.benim kulladığım omega için aç karnına içersen yağ yaktırır tok karnına çersen kilo aldırır demişlerdi.ben zayıf olmama rağmen kilo almamak için aç karnına içtim ama görmedim yağ falan yaktırdığını.isterseniz bir de aç karnına deneyin.ama ben hamilelikten öncede kullanmıştım.kilo falan almadım.

Canımm doktoruma sormayı unuttum ben dün aç mı tok mu kullanacağım diye. Ama evlenmeden önce bikaç kez omega 3 kullanmıştım tok karnına içiyordum. Oyüzden şimdi de tok karnına içiyorum. Farkeder mi bilmiyorum.

günaydın kızlar doğuma ne kadar kala anne yada kvniz gelecek yada .geldiler mi doğuma az kaldı malum ne olacağı belli olmaz

Doğum tarihim şimdilik 30 ağustos. Eşim tayin yerinde işe başlayacak sanırım 4 ağustosta gider. O zaman annem gelecek, artık bebek ne zaman gelmek isterse babası da senelik iznini alıp yanımıza gelecek. Evdeki hesabımız bu bakalım uyacak mı miniğe? Zaten annem 15 dakikalık yolda oturuyor, ablam da öyle. Yalnız kalma problemim yok çok şükür

Canım çok şükür bu haftaları da gördük. Temmuz annelerinde bir kadıncağız var, erken doğum riski yüzünden yatmış sürekli senin gibi, şimdi 39+ olmasına rağmen bebek gelmiyormuş. Olduğum yerde zıplıyorum diyor. Onu okuyunca aklıma sen geldin. İster misin dedim Moonlight ile 39+'larda halen doğurmamış olalım. Gerçi sen sezaryan olacaksın da işte. Benim yavru her yerde, geçen gittiğimde kafası nerde öğrenemedim. Hıçkırdığı zaman yeri belli olur dediler ama ben bir türlü anlayamadım, aptalmıyım neyim Bu ara çok hıçkırıyor sağolsun. Genelde göbek deliğinin hemen sağ yanında tümsekler oluşuyor, artık o neresi bilmiyorum ama her hareketini seviyorum

bebeğin ilk kıyafetlerini hemşireye verirken neyle vereceksiniz??? bohça filan mı hiç bilmiyorum nasıl oluyor

Şimdilik bir hediye kutusunun içinde duruyorlar, annem kapitoneden bir kese diktirmiş, kenarlarına mavi kurdela geçirecek ve ona koyacağız işte.

Arkadaşım ben 30 yaşındayım,annem beni evde doğurmuş,kordon 3 kez boynumda çevrili çıkmışım,ebe hemen müdahale edip kurtarmış beni :) düşün bak ultrasound yok,bişey yok,birde 3 kez dolanmış.korkma sen çok kötü durum olsa hemen ameliyata alırlardı seni,gör bak bişey olmadan sağsağlim alacaksın bebişini kucağuna :)

kbenim annem de 15 dakikalık uzaklikta. kv ilçede iki saat uzaklık. var. doğumdan bir kaç gün öncehaber verin geleyim diyor.nereden bileceğiz doğum anini o sanırım doğum olduktan sonra yetişir biraz yavaştir kendileri

canım inşallah görürüz 39ları beraber , evet ben sezeryan olcam ama doktorum herşey yolunda gider bi sorun çıkmazsa 39da alırız diyor, inşallah,pazartesi kontrolüm var , hayırlısı bakalım...

Korkma hemen canım benim inş zamanıda gelsin bebişin benimkide hep göğsümün altımda midemin üstüne hep yan yatıyomuş gibi hiç aşağıda kıpırtı yok bende korkuyorumki dönmicekde sezeryan olmak zorunda kalcam diye hayırlısı artık

Maşallah canım hepimizin kuzularına :) wallahi süt içiyorum bide demir ilacı ishal yapıo benı o yüzden bagırsaklar iyi durumda
ohh neguzel:)) sut icemiorum ah bi icebilsem ben de

cok sukur canim..ewham yapma ama nolur..

canim kachaftaliksin goremiyorum da doktorun nediyo..warmi erken gelme ihtimali

Bugün 34+0 ım, 2 hafta daha geçirebilsem çok iyi olcak , vesvese yapıyorum belki de bilemiyorum , pazartesi doktorda kontrolde belli olur, hepimiz zamanında sağlıkla doğuralım inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…