2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kv giresunda ben ist bana haber verirsiniz diyo normal olursa nasıl haber vereceksem versim diyelim dediğin gibi o gelene kadar ben doğurur hastaneden bişe çıkarım 😜 gerçi gelmesinide hiç istemiyom zaten 😈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh neguzel:)) sut icemiorum ah bi icebilsem ben de

cok sukur canim..ewham yapma ama nolur..

canim kachaftaliksin goremiyorum da doktorun nediyo..warmi erken gelme ihtimali

34+0 bugün canım , pazaryesi kontrol var , 10 gün önceki kontrolde hiç bi sorun yok riskli haftaları atlattık dedi doktorum, ama bu son 2 gündür çok aşağıda hareketleri, hayırlısı artık...

valla canım özelde olup da normal doğuma teşvik edene ilk defa rastlıyorum.Bakalım bekle sn de her şeyin hayırlısı.

Benim doktorumda ilk defa alttan baktı bana gen biraz kastım kendimi ister istemez bana normal doğum istiyorsan kendini rahat bırakacaksın kasmıcaksın dedi böyle düşünmesine çok sevindim 😊

İnşallah canım , sağlıkla gelsinler de inşallah zamanında da gelsinler, bu son haftalar zor geçiyo valla...

bizimkilerin tarla bahçe işi var. birde benle beraber inekleride doğum yapacak onlarda haklı neden istemiyorsun gelmesini

benim bildiğim farketmiyo canım.hamilelikten önce aç karnına içiyodum.şimdi tok karnına içiyorum belki bebeğim kilo alır diye :)

İşte benim de o bölgede hareketleri canım , evet eliyle kazıyomuş gibi oluyor, strese sokuyo beni bu durum , ama sende de oluyomuş , normal o zaman...

bizimkilerin tarla bahçe işi var. birde benle beraber inekleride doğum yapacak onlarda haklı neden istemiyorsun gelmesini

Ben normalde sinirliyim zaten bide öncesinde böyle laf sokma yüzünden bir kaç kere sinir krizlerine girdim onun yüzünden şimdi gelir başımda bana bişey söyler karışmaya kalkar banada ters gelir lohusa psikolojisi zaten çok hassas olur hemen sinirlenir parlarım gibi geliyor o durumu yaşamak istemiyorum ondan annem zaten bana 10 dk uzaklıkta bi kere kv ne gerek var annem zaten burda sen taaaa okadar yoldan gelme boşuna dedim ama yemedi

34+0 bugün canım , pazaryesi kontrol var , 10 gün önceki kontrolde hiç bi sorun yok riskli haftaları atlattık dedi doktorum, ama bu son 2 gündür çok aşağıda hareketleri, hayırlısı artık...

tatlim ozaman pztye kadar mumkun mertebe uzan dinlen..bakalim ne dicek..

canım gelinler ile kvler pek anlaşamıyor çoğu zaman bu bir gerçek.ama onlarında torunlari görmek yanlarinda olmak istiyorlar . üç ay önce abimin eşi doğum yaptı annemlerle alt üst oturuyorlar. annemin eline bebeği doğru düzgün vermediler insan ister istemez üzülüyor .tabi başa gelmeden bilinmez bakalım biz ne yapacağız

Benimki zaten çok meraklı değilki tatlım maksat gelmedi demesinler anlarsın ya 😉

valla canım tecrübeli arkadaşlardan duydum kv ile anneyi aynı anda çağırmayın diye :) genelde kv lerr kıskanıyomuş.çocuğu paylaşamıyolarmış.benim kv zaten aynı ilçedeyiz ama pek bi hayrı yok bana,o yüzden annemi çağırcam.ramazanın başında geldi hiç yemeğe karışmadı.gerçi allah razı olsun camları sildi bi kaç gün de bulaşık yıkadı.ama 15 gün boyunca yemeğe elini sürmedi sofrayı kurmaya bile yardım etmedi :) beni bunaltan zaten yemek yapmak bi çok arkadaşım gibi.bide erzurumdayım burda gelinler hep kv ye hizmet ediyolar ya alışmışlar benden de bekliyodu eralde ama doğum sonrası hem yemek hem bulaşık hem çocuk hem de kv bakamam o yüzden o doğum olunca gelir görür zaten babam da evde gider evine belk çekinir :)

valla ben en son 33+1 de gittim kontrole bi sonraki kontrolüm 4 ağustosta.arkadaşımında bu dr.du alttan hiç bakmamış.suyu gelip doğuma gidince gece yarısı ebeler bakmış,bu kadar suya açılman yok demişler sezeryanla doğum yapmıştı.bilmiyom bakalım bana bakar mı ama sanmıyom doğum anına kadar bakacağını.

İşte benim de o bölgede hareketleri canım , evet eliyle kazıyomuş gibi oluyor, strese sokuyo beni bu durum , ama sende de oluyomuş , normal o zaman...

valla ben de erken doğum telikesi yok canım.geçen ayda hissediyodum öle hareketlerini ama kontrole gittiğimde doktorum bişi demedi .çocuk çok aşağıda olsa hissederdi heralde.hem seninki sabırlıymış.benim bi arkadaşımada erken doğum rski vardı,dr. yatcan demiş.bi müddet yatmış sonra tekraar okula geldi bi kaç gün hemen kanaması olmuştu zaten 25. haftada mı ne doğum yaptı.küvezde hala.900 gr doğmuş ama şişi inince 700e düşmüş.daha yeni 900gr oldu.çok şüür sağlığı iyi ama kendi kendine nefes alamıyo hala.inş.o da dü<zelir dua edin.seninki şuan doğsada durumu iyidir maşallah endişelenme sen :)

Benimki zaten çok meraklı değilki tatlım maksat gelmedi demesinler anlarsın ya &#128521;

benimki tam tersi 7 aydir yanimda..evini satmisti daha yeni aldi ama hala bende..kisa da gelmenin alt yapisini hazirliyor..slklslkmis maddi olarak vs..bende doguma annem ve babami cagiricam..kv gaorumce catlariz.artik biarada..

benimki tam tersi 7 aydir yanimda..evini satmisti daha yeni aldi ama hala bende..kisa da gelmenin alt yapisini hazirliyor..slklslkmis maddi olarak vs..bende doguma annem ve babami cagiricam..kv gaorumce catlariz.artik biarada..

Oy oy oyyyy senin işin baya zor Allah sabır versin

selam kizlar yagmur yagdi serinledik cok sukur...kizlar gogus uclarim cok aciyo fazla belirgin uc yok bende zeytinyag
suruyom sizinde aciyomu korkuyorum ya emziremessem diye uzuluyom bi akil veri...esim dyo ilac alyim bende dedimkizlara sorayim
valla iyiki kk var napardim ben ama aycacigim beni dahakis teye almamis..

herkese merhabalar... bugün benim kontrolüm vardı ..nst ye girdim sonuç ii... tosunumu gördüm..3182gr olmuş.:)) yüzünü göremedik ama cok sıkışmıştı sadece artık yeri iyice daralıyor gelse keşke bebeğim artık onu koklamak istiyorum hayırlısıyla... zaman daraldıkca özlemim de artıyor sanki bu arada benim göğüslerimde hiç bir hareket yok süt geleceğine hiç inanmıyorum ne ağrı ne şişkinlik..boyutu bile neredeyse aynı az büyümüş

Son düzenleme:
Oy oy oyyyy senin işin baya zor Allah sabır versin

aynen aynen...ne desem bos.evini satinca 15-20 gunlugune geldi o surede ev bakickti bulanazsa kizina gidicekti bekar kizi ankarada.ama 7ay oldu daha yeni aldi..niyeti yoktu ama ben belli ettim artik canima tak etti..ki ben kvsini seven biriydim.ama bu surecte hep gezmeye gitti bir bahane buldu gezmek icin taa aksam yemegine geldi ancak..eee kocamda zaten o saatte geliyor ne anladim ben hamileligimden yanliz kalamadik hic.ev isleri yemek vs hep bende.simdi 15-20 evde cikmiyor pek ramazan ya :) yemege karismiuorum bende kalkip yapiyor...sinirimi bozan dogalgaz vs parasi yokmus kizina gidermis kis gelince yada kvsinde kalirmis.kvsi yani esimin babaannwsii bizim aprtmda oturuyor.esim demezmi anne orda neden kaliyorsun diye..onu biliyor cunku..ama ben hicbiesey demedim gel bizde kal diye..cocugun 40i cikinc herkesi yolliycam yeter artik.

inşallah düzelir arkadaşının bebeği canım , keşke hep yatsaymış niye kalktı ki , valla ben hiç kalkmadan yattım,
Çok sabrettim , bu haftaları gördüm Allahıma şükürler olsun , hala da kalkmadım , doktorum oturmama izin verdi geçen hafta ama yine de yatıyorum ne olur ne olmaz, inşallah sağlıkla kucağına alır annesi bebeğini...

Maşallah canım az kalmış senin zamanın ne güzel

benim de aciyor hem sıvı geliyor lansinosh. lanolın krem aldım daha kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…