- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.541
aynen aynen...ne desem bos.evini satinca 15-20 gunlugune geldi o surede ev bakickti bulanazsa kizina gidicekti bekar kizi ankarada.ama 7ay oldu daha yeni aldi..niyeti yoktu ama ben belli ettim artik canima tak etti..ki ben kvsini seven biriydim.ama bu surecte hep gezmeye gitti bir bahane buldu gezmek icin taa aksam yemegine geldi ancak..eee kocamda zaten o saatte geliyor ne anladim ben hamileligimden yanliz kalamadik hic.ev isleri yemek vs hep bende.simdi 15-20 evde cikmiyor pek ramazan ya :) yemege karismiuorum bende kalkip yapiyor...sinirimi bozan dogalgaz vs parasi yokmus kizina gidermis kis gelince yada kvsinde kalirmis.kvsi yani esimin babaannwsii bizim aprtmda oturuyor.esim demezmi anne orda neden kaliyorsun diye..onu biliyor cunku..ama ben hicbiesey demedim gel bizde kal diye..cocugun 40i cikinc herkesi yolliycam yeter artik.
Amin canim insallah..inşallah düzelir arkadaşının bebeği canım , keşke hep yatsaymış niye kalktı ki , valla ben hiç kalkmadan yattım,
Çok sabrettim , bu haftaları gördüm Allahıma şükürler olsun , hala da kalkmadım , doktorum oturmama izin verdi geçen hafta ama yine de yatıyorum ne olur ne olmaz, inşallah sağlıkla kucağına alır annesi bebeğini...
selam kizlar yagmur yagdi serinledik cok sukur...kizlar gogus uclarim cok aciyo fazla belirgin uc yok bende zeytinyag
suruyom sizinde aciyomu korkuyorum ya emziremessem diye uzuluyom bi akil veri...esim dyo ilac alyim bende dedimkizlara sorayim
valla iyiki kk var napardim ben ama aycacigim beni dahakis teye almamis..
ooyy massallahh..telden haftalarinizi goremiyorum ya deli oluyorum:))herkese merhabalar... bugün benim kontrolüm vardı ..nst ye girdim sonuç ii... tosunumu gördüm..3182gr olmuş.:)) yüzünü göremedik ama cok sıkışmıştı sadece artık yeri iyice daralıyor gelse keşke bebeğim artık onu koklamak istiyorum hayırlısıyla... zaman daraldıkca özlemim de artıyor sanki bu arada benim göğüslerimde hiç bir hareket yok süt geleceğine hiç inanmıyorum ne ağrı ne şişkinlik..boyutu bile neredeyse aynı az büyümüş
ayy Allah sabir wetsin canim ya..hadi erkekler bilmezler hamileligi lohusaligi..bukadinlara noluyo anlamadimkiaynen aynen...ne desem bos.evini satinca 15-20 gunlugune geldi o surede ev bakickti bulanazsa kizina gidicekti bekar kizi ankarada.ama 7ay oldu daha yeni aldi..niyeti yoktu ama ben belli ettim artik canima tak etti..ki ben kvsini seven biriydim.ama bu surecte hep gezmeye gitti bir bahane buldu gezmek icin taa aksam yemegine geldi ancak..eee kocamda zaten o saatte geliyor ne anladim ben hamileligimden yanliz kalamadik hic.ev isleri yemek vs hep bende.simdi 15-20 evde cikmiyor pek ramazan ya :) yemege karismiuorum bende kalkip yapiyor...sinirimi bozan dogalgaz vs parasi yokmus kizina gidermis kis gelince yada kvsinde kalirmis.kvsi yani esimin babaannwsii bizim aprtmda oturuyor.esim demezmi anne orda neden kaliyorsun diye..onu biliyor cunku..ama ben hicbiesey demedim gel bizde kal diye..cocugun 40i cikinc herkesi yolliycam yeter artik.
:)) cok guldum ya..en iyisini yapmissin..bastan beri boylesi lazimmisValla canim seni cok iyi anliyorum.ben kv ile ayni ilcede olmama ragmen geldi 15 gun kaldi . seninki gene yemek yapiyomus,benimki brnle beraber oturuyo yatiyo uyuyo.sanarsinki o hamile :))
Sahura kalkmiyodum onlarda iftardaki yemekleri yiyolardi.ertesi gune tejrar yemek yapuyodum.en sonunda dayanamadim koca bi tenxere mercimek corbasi yaptim.bunlarda 3 gun boyunca hem sahirda hem iftarda yeyince bide ayni tencerede isitinca bozulmus dogal olarak anlamamista kadin,zehirlenmisler :)) o gun tutamadi kendisi.ondan sonrada 3 gun boyunca hazir corba pisirdim yaninada makarna ole gitti :))
Amin canim insallah..
herkese merhabalar... bugün benim kontrolüm vardı ..nst ye girdim sonuç ii... tosunumu gördüm..3182gr olmuş.:)) yüzünü göremedik ama cok sıkışmıştı sadece artık yeri iyice daralıyor gelse keşke bebeğim artık onu koklamak istiyorum hayırlısıyla... zaman daraldıkca özlemim de artıyor sanki bu arada benim göğüslerimde hiç bir hareket yok süt geleceğine hiç inanmıyorum ne ağrı ne şişkinlik..boyutu bile neredeyse aynı az büyümüş
Canim Dr sana sezeryan içinggün verdimi yoksa 40 imi bekliyceksin? Ben 22 sinde kontrole gidicem acaba gün verir mi devletteki Dr?
selam kizlar yagmur yagdi serinledik cok sukur...kizlar gogus uclarim cok aciyo fazla belirgin uc yok bende zeytinyag
suruyom sizinde aciyomu korkuyorum ya emziremessem diye uzuluyom bi akil veri...esim dyo ilac alyim bende dedimkizlara sorayim
valla iyiki kk var napardim ben ama aycacigim beni dahakis teye almamis..
herkese merhabalar... bugün benim kontrolüm vardı ..nst ye girdim sonuç ii... tosunumu gördüm..3182gr olmuş.:)) yüzünü göremedik ama cok sıkışmıştı sadece artık yeri iyice daralıyor gelse keşke bebeğim artık onu koklamak istiyorum hayırlısıyla... zaman daraldıkca özlemim de artıyor sanki bu arada benim göğüslerimde hiç bir hareket yok süt geleceğine hiç inanmıyorum ne ağrı ne şişkinlik..boyutu bile neredeyse aynı az büyümüş
e erken doğumu nasıl belirliyorlar o zaman benim şu an adet tarihime göre 29 eylül doğum gözüküyor yani 40. haftayı normal doğum olarak, 40 .haftadan öncesini erken doğum olarak mı kabul ediyorlar
Masallah canim bebegine de sanada iyisin ben suana kadar 11 kilo aldim cok ireliledi bu haftalarda kilomselam kızlar.. bebeğimi gördüm geldim.. maşallah gelişimi iyi. 2615 gr olmuş.. görünen bir erken doğum tehlikesi yok.. doktor beni bayramda da nst ye çağırdı ne olur ne olmaz diye. şuana kadar neredeyse 9 kilo almış oldum.. :)
Masallah canim bebegine de sanada iyisin ben suana kadar 11 kilo aldim cok ireliledi bu haftalarda kilom
sonlara doğru hakikaten daha çok alınıyormuş
Inmis derken seninde mi beneginin basi yukarda canim?Kızlar bana doktorum dediki bebek son 1 haftadada döner 2 haftadada dedi benim karnım bugün biraz daha aşığıda sanki inmiş olabilirmi ? Biricik & Selim 06.07.2013~Ayza İpek geliyoor~
Inmis derken seninde mi bebeginin basi yukarda canim?Kızlar bana doktorum dediki bebek son 1 haftadada döner 2 haftadada dedi benim karnım bugün biraz daha aşığıda sanki inmiş olabilirmi ? Biricik & Selim 06.07.2013~Ayza İpek geliyoor~
Dogurdukdan sonra insallah elele veririz atariz canim esas olan bebeklerin sagligi insallah ben dogurdukdan sonra diet yapicamsonlara doğru hakikaten daha çok alınıyormuş
Dogurdukdan sonra insallah elele veririz atariz canim esas olan bebeklerin sagligi insallah ben dogurdukdan sonra diet yapicam
Kizlar alinti yapamadim ama icim birazda olsun yazilarinizla rahatladi bir arkadas yazmis annesi onu 3 kez kardon dolanmasi olmus ebe yardimiyla dogmus diye o yazi baya icimi rahatlatdi cok tsk ederim
Günlerimiz yakın sizin ne zaman doğum ? Sezeryan mı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?