2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim seni cok iyi anliyorum.ben kv ile ayni ilcede olmama ragmen geldi 15 gun kaldi . seninki gene yemek yapiyomus,benimki brnle beraber oturuyo yatiyo uyuyo.sanarsinki o hamile :))
Sahura kalkmiyodum onlarda iftardaki yemekleri yiyolardi.ertesi gune tejrar yemek yapuyodum.en sonunda dayanamadim koca bi tenxere mercimek corbasi yaptim.bunlarda 3 gun boyunca hem sahirda hem iftarda yeyince bide ayni tencerede isitinca bozulmus dogal olarak anlamamista kadin,zehirlenmisler :)) o gun tutamadi kendisi.ondan sonrada 3 gun boyunca hazir corba pisirdim yaninada makarna ole gitti :))

Amin canim insallah..

benim de aciyor hem sıvı geliyor lansinosh. lanolın krem aldım daha kullanmadım

ooyy massallahh..telden haftalarinizi goremiyorum ya deli oluyorum:))

ayy Allah sabir wetsin canim ya..hadi erkekler bilmezler hamileligi lohusaligi..bukadinlara noluyo anlamadimki

:)) cok guldum ya..en iyisini yapmissin..bastan beri boylesi lazimmis

Gebelik tarihlerimizi aynı görünce dikkatimi çekti..Benimki kız maşallah aynı tarihlerdeyiz ama benim kız daha 2700...Sizin doğum ne zaman , nasıl olacak belli mi? Benim de tam tersine gögüslerim çok aşırı şişkin ve bana rahatsızlık veriyor..Ne güzel sende şişkinlik yok...

Canim Dr sana sezeryan içinggün verdimi yoksa 40 imi bekliyceksin? Ben 22 sinde kontrole gidicem acaba gün verir mi devletteki Dr?

canım benimde 24 ünde randevum var.. bende gün vermese bile sorcam çünkü annem İzmir de oturuyor ve çalışıyor iş yerine bildirip izin alması gerek..ama devlette olsa farketmez veriri tabi artık ne kaldı zaten..vermezse de sen sor.. gebelikte sorun yok diye bekletmek istiyorlar sanırım..

çok acıyorsa kreme başla tatlım..
ilk sayfadaki tabloya bak ordaki bilgileri yaz kaydedeyim..

Kizlar alinti yapamadim ama icim birazda olsun yazilarinizla rahatladi bir arkadas yazmis annesi onu 3 kez kardon dolanmasi olmus ebe yardimiyla dogmus diye o yazi baya icimi rahatlatdi cok tsk ederim

bu sefer benimde göğüslerimde büyüme yok fazla.. sadece uçlarının rengi çok koyulaştı okadar..
ama inş sütün az olmasıyla alakalı değildir.. ben bebeğimi 2 sene emzirmek istiyorum inş Rabbim nasip eder.

selam kızlar.. bebeğimi gördüm geldim.. maşallah gelişimi iyi. 2615 gr olmuş.. görünen bir erken doğum tehlikesi yok.. doktor beni bayramda da nst ye çağırdı ne olur ne olmaz diye. şuana kadar neredeyse 9 kilo almış oldum.. :)

Sali gunu randevumuz var insallah hersey yolunda der usg ye giriylcem oglumu bira. once gormek istiyorum. sagsalim insallah vakit gecsede dogursak kucaklarimizda gorsek insallah :)

Masallah canim bebegine de sanada iyisin ben suana kadar 11 kilo aldim cok ireliledi bu haftalarda kilom

Kızlar bana doktorum dediki bebek son 1 haftadada döner 2 haftadada dedi benim karnım bugün biraz daha aşığıda sanki inmiş olabilirmi ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Dogurdukdan sonra insallah elele veririz atariz canim esas olan bebeklerin sagligi insallah ben dogurdukdan sonra diet yapicam

Canım doğumdan sonra emzirmeyecek misin ?? Emzirirken diyet iyi olmaz bence nacizane fikrim yanlış anlama canım beni ama emzirirken diyet yapılmaz, iyi beslenmen lazım, zaten kilolar en fazla 1 yıla kendiliğinden gidecek , spora başlarsın o daha mantıklı ama diyet yapma bence...

Kizlar alinti yapamadim ama icim birazda olsun yazilarinizla rahatladi bir arkadas yazmis annesi onu 3 kez kardon dolanmasi olmus ebe yardimiyla dogmus diye o yazi baya icimi rahatlatdi cok tsk ederim

Arkadaşım ben yazmıştım,olanı anlattım sana,çok ta kolay doğmuşum hemde:) düşün artık o zamanlar bile bişey olmamış,bu teknolojiyle sen hiiiiç korkma:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…