2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dünden beri bi kola içme isteğidir sorma gitasin.dolapta vardı görünce dayanamadım içtim bi bardak.şimdide dolabı açınca tekrar gördüm dayanamadım bu sefer çay bardağına koydum.bebeğe çok dokunur mu ilk aylar değil ama :)

Benim de karnım kucuk yani görenler oyle diyor Ben cuma gittim 35+5 di 2400 46 cm di yani 10 Gun kadar geride ama dr Stress yapma dedi suyu ii dedi nst ii dedi 3 gunde 1 nst ye gir dedi haftada bir cagırdı bakalım ne olacak inş gelişir kuzular.. Dr gidince yaz sende.. Ben hergun girip okuyorum kim ne yapmış merak ediyorum

Masallh cnm cok iyi kilosu 35. Haftads kacti pki son haftalarda daha mi hizli kilo aliyoki bnmki 35 de 2500 du zayif dogack die korkuyorum

canım normal olanı zaten 2500-3500 arası.benm arkadaşım 2700 le doğum yaptı 200 gr daşişi vardı 2500 e düştü ama şimdi çok iti.doğum sonrası bakımm önemli.sağlıklı olsun da kilosu az olsun önemli değil :)

bir de şuna bakar mısnız nasıl fiyatı falan??

http://www................/urun/aldeba-mimico-tenteli-tam-yatar-salincak-kirmizi-lacivert-50389

Son düzenleme:

Canım bende 35+3 de gittim doktora 2500 dü banada 1 hadfta geride dedi. Sıkma canını her sabaah ac karna muz yedım ben 2 hafta gerıdeydı 1 haftaya dustu. Beni haftada bir çağırıyor sana nıye 3 gunde bır nst dedı doktor cnm ?

teşekkür ederim evet ayrı olanlardan çok memnun olan var yıkama kurutma bir arada olunca sorun oluyormuş :) yazı daha sıcak geçirmek düşüncesi bile çokkk korkunç zaten sürekli terle duş al tavan pervanesinin altına yat döngüsü nedeniyle gaz ağrı ishal döngüsüne girdim

canım ben yurttayken kullanıyordum mecburiyetten .. ama memnun değildim.. havalanan elbiseden güneşte kuruyan elbiseden daha sağlıklısı yok bence .. benim bir odam boş ve bol güneş alıyor balkonu da var.. bazen balkona seriyorum bazen perdeleri açıyorum güneş içeri girince çamaşır askılığını güneşe getiriyorum öyle kuruyor

benim böyle bir olanağım yok teşekkür ederim :)

canm ben 33+4 de gittim 2400 dü sonra 35+2 de gittim yine 2400 dü hiç kilo almamış 12 gün içinde birde karın ölçümü 10 gün geri çıktı. normalde bacak uzunluğu hep iki hafta öndeydi. 33+4 de 35 di mesela oda yine 35 de kalmıştı.hawber veririm

ben hamileliğimin başından beri hiç bir sağlıksız ambalajlı gıdayı yiyemedim şanslıydım sanırım normalde abur cubur kahve pizza hamburger insanıyken hiç birini yiyemez oldum çay kola hazırmeyve suyu asla içemiyordum şimdi bu hafta bende de sürekli bir çay ve kola içme isteği var ben içiyorum çok canım isteyince napim

valla canım ne çektiyse yedim.sadece sık yememeye dikkat ettim.zaten ilk 3 ay önemli diyolar.şu aşamadan somnra kolanın zararı kendime hemen karnım şiiyo reflüm azıyo

Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissederm peki doğumu serpil hanim yaomazsa kim yapıyor ki sanırım hastanedeki tek doktor zaten kendisi

Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissederm peki doğumu serpil hanim yaomazsa kim yapıyor ki sanırım hastanedeki tek doktor zaten kendisi

canım butik hastane diyorsunuz ya yenidoğan yoğun bakımı ve çocuk uzmanı var mı diye bir sorun onlarda çok önemli

Canım başın sağolsun, inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın , bize haber vermeyi unutma..

Canim basiniz sagolaun Insallah sagsalim kucagina alicaksin yavrunu dualarimiz sizlerle....

Başınız sağolsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın

Canım başınız sağolsun ALlah sabir versin...inşallah sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz Allah kurtarsin canım benim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

başınız sağolsun allah kalanlarına sabır versin yardımcı olsun.Rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına

canim allah sabir versin.hayirlisiyla yavvrunu kucagina al...haberlerini bekliyoruz.

Canım başın sağolsun bebeğinide hayırlı bir şekilde kucağına al inş tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun hepinizden sağolun. Şimdi geldik dr.dan nts pek iyi çıkmadı kasılmalar var. yarın sabah hastaneye gideceğiz sabah kucağıma almış olurum yavrumu inşallah. Son hazırlıklarımı yapıyorum ilk fırsatta yazarım sizlere. Hakkımızda hayırlısı

Hayirli haberlerle gellirsin insallah,saglikla alirsin kucagina bebisini..

canım göbek büyüklüğüne hiç takılma. benim 20. haftadaki karnım nasılsa bir arkadaş martta doğurdu onun karnı doğuma giderken o kadardı. hatta doğumhanede bunu gören hemşireler bile sen 9 aylık olduğuna emin misin demişler buna... başkasının karnıyla kendininkini karşılaştırma... inşallah bu kontrolünde güzel hayırlı haberler alırsın... Allah yardımcın olsun..

3.5 yasında bi kızım var oda gelişme Geriliği ile dogdu o yuzden ben cok Stress yapıyorum diye sen 3 gunde bir gir dedi adam suratımı görünce ben cok uzuluyorum aynı seyleri yaşayacağım diye insallah yaşamam hiç birimiz yasamayız

slm annecikler
çarşamba günü oğluşumu görmeye gittik yüzünü göremeden geldik. aşağıya doğru dönmüş 34artı2 deydik .2300 kg 48 boy olmuş maşallah çok az kaldı kızlaaarrrr çarşamba nst ye giricez

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…