- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.761
37 haftaya yeni girdik kilosu 3 kilo 400 gr doktor sorun yok dedi insallah olmaz ya
sana da geöçmiş olsun canım benm hareketleri iyiydi ama özellikle akşamları gündüz çalıştığım için o da yoruluyordu dinlenince oynuyordu. bu tansyionun çıktığı ilk zamanlar hareketleri azaldı baya zorla oynuyordu ama maşallah ah 2-3 gündür hareketleri daha iyi özellikle gündüzleri izne ayrılmamın da faydası var galiba ama bakalım salı günü doktor ne dicek inş gelişmiştir. karnım uzun zamandır hiç büyümüyor ama . iş yernde benden 1 ay ufak bir gebe vardı resmen doğum zamanı gbi duruyordu benmkinin 2 katı
Masallh cnm cok iyi kilosu 35. Haftads kacti pki son haftalarda daha mi hizli kilo aliyoki bnmki 35 de 2500 du zayif dogack die korkuyorum
Benim de karnım kucuk yani görenler oyle diyor Ben cuma gittim 35+5 di 2400 46 cm di yani 10 Gun kadar geride ama dr Stress yapma dedi suyu ii dedi nst ii dedi 3 gunde 1 nst ye gir dedi haftada bir cagırdı bakalım ne olacak inş gelişir kuzular.. Dr gidince yaz sende.. Ben hergun girip okuyorum kim ne yapmış merak ediyorum
J
Merhaba cnm bendede kurutma makinası ayri olarak varÇamaşır makinasinin ustunde duruyor 4 yıldır kullaniyorum cok memnunum hem camasirlari hijyenik kurutuyor hemde çamaşırın uzerinde kalan toz sac vs onlarida bi güzel temizliyor haznesinde goruyosun zaten ben tavsiye ediyorum evet bazi seyleri biraz kiristitiyor ama olacak o kadar cok rahat edersin bu arada evide cok ısıtıyor eger oturacagin odaya falan yakinsa yazi daha bi sicak geçirirsin :)
Benim de karnım kucuk yani görenler oyle diyor Ben cuma gittim 35+5 di 2400 46 cm di yani 10 Gun kadar geride ama dr Stress yapma dedi suyu ii dedi nst ii dedi 3 gunde 1 nst ye gir dedi haftada bir cagırdı bakalım ne olacak inş gelişir kuzular.. Dr gidince yaz sende.. Ben hergun girip okuyorum kim ne yapmış merak ediyorum
kızlar dünden beri bi kola içme isteğidir sorma gitasin.dolapta vardı görünce dayanamadım içtim bi bardak.şimdide dolabı açınca tekrar gördüm dayanamadım bu sefer çay bardağına koydum.bebeğe çok dokunur mu ilk aylar değil ama :)
ben hamileliğimin başından beri hiç bir sağlıksız ambalajlı gıdayı yiyemedim şanslıydım sanırım normalde abur cubur kahve pizza hamburger insanıyken hiç birini yiyemez oldum çay kola hazırmeyve suyu asla içemiyordum şimdi bu hafta bende de sürekli bir çay ve kola içme isteği var ben içiyorum çok canım isteyince napim
Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissedermHastahane zaten butik bir hastahane gibi canım görüceksin inş minik 14 odalı ıkı tane suıt odası var sadece:) ama muhakkak doktora sunu söyle için ısınırsa 33 . Haftada size başlıyorum ama doğumumuda sizde istyrm de muhakkak benim bi arkadaşımda başladı ama ona doguma girebileceğine söz vermedi malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissedermpeki doğumu serpil hanim yaomazsa kim yapıyor ki sanırım hastanedeki tek doktor zaten kendisi
Canım başın sağolsun, inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın , bize haber vermeyi unutma..
benim şiş diil ama dizden alti kemiklerim cok agridi bugece..ara ara oluyo..bide gunduz fena diilim de iftar sonrasi karnim tas oluyo gece yatana kadar cnm yanio..daha cok war ama sinirlerimbosalio bazen agliyorum..
haklisin walla..bi de ewdeki kuzulari nazliyoruz peslerinde kosturuyoruz daha zor..
:))) kiizz korkmican artik korksan da suscan annesin sen:)))soora yawrusun da korkar
Allah rahmet eylesin cnm..basin saolsun..insallah bebisini sorunsuz bisekilde kucagina alirsin..hbr wer mutlaka..
Canim basiniz sagolaunInsallah sagsalim kucagina alicaksin yavrunu dualarimiz sizlerle....
Başınız sağolsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
Günaydın canım. Amcana Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım başınız sağolsun ALlah sabir versin...inşallah sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz Allah kurtarsin canım benim
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
herkese günaydınlar... gecen hafta bir arkadaşım sezeryanla doğum yaptı .. kızın sütü gelmemiş hastahanede mama vermişler ilk olarak..şimdi ilk mama vermek sağlıklı mı bir de bana dedi oradaki mamalar pek kaliteli değildi sen kendinle mama götür diye ... ben de her ihtimale karşı aptamil aldım 0-6 ay için yazıyor.. acaba aptamil iyi mi..eger bebek aç bekletirse sarılık oluyormuş... o yüzden aç bekletmiyorlarmış.. inşallah sütüm gelirde bu sorunlara gerek kalmaz....
aynen canım benim de rengi acaip koyulaştı ama başka bir icraat yok..uçları bile cok küçük..kesinlikle ben de elimden geldiğince emzirmek istiyorum inşallah nasip olur ...ve umarım sütün az olmasıyla alakalı değildir
evet canım tarihlerimiz aynıymış:) benimki oğlan ama biraz boyu uzunmuş ve makineler boy oranına göre kiloyu hesaplıyormuş o yüzden aşağı yukarı bi 200 gr oynar dedi doktor da.. benim doğum her an olabilir sancılarımı bekliyorum...kısmet olursa normal istiyorum her ihitimale karşı epidural için anestezi de ayarladım bir aksilik cıkmazsa normal yoksa sezeryan da olabilirim..hayırlısı..senin peki? ilk gebelik mi
canım benim bebişin de kafası aşağıda ama ben pek kafasını hisetmiyorum genelde poposunu hisediyorum o da kocaman bir top gibi zaten kendin geriyor bazen ...aşağıda pek hareket olmuyor ama ben yere oturunca cok zorlanıyorum kafasınıın sıkıştığını hisediyorum zaten midenin oraya elini at bir cökme oluyor aşağı inerse popoyu da ya sağa ya sola dayıyor diğetarafta da bacaklar...
canım ben yurttayken kullanıyordum mecburiyetten .. ama memnun değildim.. havalanan elbiseden güneşte kuruyan elbiseden daha sağlıklısı yok bence .. benim bir odam boş ve bol güneş alıyor balkonu da var.. bazen balkona seriyorum bazen perdeleri açıyorum güneş içeri girince çamaşır askılığını güneşe getiriyorum öyle kuruyor
baloncuk mu ?? :)) hiç duymadım cok ilginç
canım başın sağolsun..amca baba yarısıdır..zor bir durum...hayırlısı ne ise öyle olsun canım senin bebeğin hakkında..
başınız sağolsun allah kalanlarına sabır versin yardımcı olsun.Rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına
canim allah sabir versin.hayirlisiyla yavvrunu kucagina al...haberlerini bekliyoruz.
Allah razı olsun hepinizden sağolun. Şimdi geldik dr.dan nts pek iyi çıkmadı kasılmalar var. yarın sabah hastaneye gideceğiz sabah kucağıma almış olurum yavrumu inşallah. Son hazırlıklarımı yapıyorum ilk fırsatta yazarım sizlere. Hakkımızda hayırlısıCanım başın sağolsun bebeğinide hayırlı bir şekilde kucağına al inş tatlım
Hayirli haberlerle gellirsin insallah,saglikla alirsin kucagina bebisini..Allah razı olsun hepinizden sağolun. Şimdi geldik dr.dan nts pek iyi çıkmadı kasılmalar var. yarın sabah hastaneye gideceğiz sabah kucağıma almış olurum yavrumu inşallah. Son hazırlıklarımı yapıyorum ilk fırsatta yazarım sizlere. Hakkımızda hayırlısı
canım butik hastane diyorsunuz ya yenidoğan yoğun bakımı ve çocuk uzmanı var mı diye bir sorun onlarda çok önemli
:(( yapma ama boyle..bikere istesen de yalniz olamassiinnn..yawruuss anneye şölee saglam bi tekme at da akli basina gelsinn..
dogsun biran once istiyorumailemi ozledim arkadaslarimi.kendime ait bir hayatim yokmus gibi hissediyorum.kv 7aydir bende esim kendine musluman..nezaman bukadar ilgisizlesti nezaman eskidik bilmiyorum.gorumcem depresyondaymis kv slkilmis esim bunalmis.herkesin derdi var.gorunmez olmusum gibi geliyor. bende burdayim diye ciglik atiyorum ama sesim cikmiyor.hayat ne garip bende annemin kuzusuydum babamin bitanedi.uFffff kotu oldum yine
ah ben kıyamam sana ağlayacaktım neredeyse bunu okurken kendimi zor tuttum... hakikaten damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor sadece... eşinle başbaşa kalamamanız bu en hassas döenmde seni kırılgan hale getirmiş. erkeklere illa direk söyleyeceksin her şeyi, iyi de olsa kötü de olsa. bence güzelce konuş daha çok ilgi bekliyorum, benim de şöyle şöyle sıkıntılarım var farkedilmek istiyorum vs. konuş canım benim yoksa erkekler anlamaz.. kv olayına hiç girmiyorum onlar ne hikmetse anlayışsız olmakta 1.ler zaten... Allah yüreğini ferahlatsın...
Bugun lavaboya gidince biraz kanamam oldu doktora gittik hersey normal sancin olunca gel dogum olur dedi kendimi cok kotu hissettim tuhaf bi duygu oldu
sana da geöçmiş olsun canım benm hareketleri iyiydi ama özellikle akşamları gündüz çalıştığım için o da yoruluyordu dinlenince oynuyordu. bu tansyionun çıktığı ilk zamanlar hareketleri azaldı baya zorla oynuyordu ama maşallah 2-3 gündür hareketleri daha iyi özellikle gündüzleri izne ayrılmamın da faydası var galiba ama bakalım salı günü doktor ne dicek inş gelişmiştir. karnım uzun zamandır hiç büyümüyor ama . iş yernde benden 1 ay ufak bir gebe vardı resmen doğum zamanı gbi duruyordu benmkinin 2 katı
Canım bende 35+3 de gittim doktora 2500 dü banada Strta geride dedi. Sıkma canını her sabaah ac karna muz yedım ben 2 hafta cok uzuliypgerıdeydı 1 haftaya dustu. Beni haftada bir çağırıyor sana nıye 3 gunde bır nst dedı doktor cnm ?
ah ben kıyamam sana ağlayacaktım neredeyse bunu okurken kendimi zor tuttum... hakikaten damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor sadece... eşinle başbaşa kalamamanız bu en hassas döenmde seni kırılgan hale getirmiş. erkeklere illa direk söyleyeceksin her şeyi, iyi de olsa kötü de olsa. bence güzelce konuş daha çok ilgi bekliyorum, benim de şöyle şöyle sıkıntılarım var farkedilmek istiyorum vs. konuş canım benim yoksa erkekler anlamaz.. kv olayına hiç girmiyorum onlar ne hikmetse anlayışsız olmakta 1.ler zaten... Allah yüreğini ferahlatsın...
esım ne hıssettıgımı gayet ıyı bılıyor canım..canımı acıtanda bu ztaen..ben ıstedıgım ıcın dısarı cıkarması ben ıstedıgım ve dırettıgım ıcın ılgılenmesı..ıcınden geldıgı zaman neler yaptıgını bılıyorum flört dönemlerımızden.bakısını konusmasını herseyını bılıyorum..o yuzdende her yapay hareketınde yıkılıyorm ..neyse kızım gelsın unutum elbet gecer..kızıma tutunacagım onunla arkadas olacagım..sagol canım allah hepımıze güc versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?