- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.781
kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu
esım ne hıssettıgımı gayet ıyı bılıyor canım..canımı acıtanda bu ztaen..ben ıstedıgım ıcın dısarı cıkarması ben ıstedıgım ve dırettıgım ıcın ılgılenmesı..ıcınden geldıgı zaman neler yaptıgını bılıyorum flört dönemlerımızden.bakısını konusmasını herseyını bılıyorum..o yuzdende her yapay hareketınde yıkılıyorm ..neyse kızım gelsın unutum elbet gecer..kızıma tutunacagım onunla arkadas olacagım..sagol canım allah hepımıze güc versın
inşallah bu geçici bi durumdur ve en kısa zamanda her şey düzelir... ne diyim..
kızlaaaaaaaaar
naber ne var ne yok????
bayadır giremiyorum..havadisler neler?
doğum tarihini söyledi doktor 8 ağustos
az kaldı
bizimki boynunda kordonla dönmüş başı aşağıda artık..
sizin belli oldu mu doğum tarihleri???????
merhaba canım... benim henüz belli değil.. senin sezeryan tarihin herhalde. sebebi kordon mu??
canım göbek büyüklüğüne hiç takılma. benim 20. haftadaki karnım nasılsa bir arkadaş martta doğurdu onun karnı doğuma giderken o kadardı. hatta doğumhanede bunu gören hemşireler bile sen 9 aylık olduğuna emin misin demişler buna... başkasının karnıyla kendininkini karşılaştırma... inşallah bu kontrolünde güzel hayırlı haberler alırsın... Allah yardımcın olsun..
Selam kizlar bende buaralar yogun bi sekilde kremsi sari ila beyaz arasi akintilar var.sizdede varmi ne olabilur?
Canim benim kv orda oldugu icinde olabilir.benimde kv 15 gun kaldi ozaman ilgisi azdi.ama kv gidince basvasa daha cok vakit gecirdigimzden ilgisi eskiye dondu tabi flort donemimizdekine bizde ulasamadik :)esım ne hıssettıgımı gayet ıyı bılıyor canım..canımı acıtanda bu ztaen..ben ıstedıgım ıcın dısarı cıkarması ben ıstedıgım ve dırettıgım ıcın ılgılenmesı..ıcınden geldıgı zaman neler yaptıgını bılıyorum flört dönemlerımızden.bakısını konusmasını herseyını bılıyorum..o yuzdende her yapay hareketınde yıkılıyorm ..neyse kızım gelsın unutum elbet gecer..kızıma tutunacagım onunla arkadas olacagım..sagol canım allah hepımıze güc versın
Kv dogumdan sonra ne kadar kalacak sizde?
bende de oluyor akıntı
iç öçamaşırım illa ıslanıyor
normal diye biliyorum ben onu
evet canm
maalesef kordonu dolanmış boynuna bizimki
çok aşırı hareketli
taklalar atarken dolandı heralde
inşallah sağsalim çıkar dışarı
senin normal doğum mu olacak??
harika
İdrar yolu iltahabindan korkuyorum.cok sukyr agrim sizim yok sadece akintim var.
Canim benim kv orda oldugu icinde olabilir.benimde kv 15 gun kaldi ozaman ilgisi azdi.ama kv gidince basvasa daha cok vakit gecirdigimzden ilgisi eskiye dondu tabi flort donemimizdekine bizde ulasamadik :)
Kv dogumdan sonra ne kadar kalacak sizde?
bılmıyorumkı evını aldı ama kıs gelıyor dogalgaza vs verıcek durumum yok dedı borc oduyor..kızına gıdıcekmıs ankaraya ama sıkılır orda 10 gun bıle kalamaz gelır..esıme zaten muhabbetrını yapması yeter gel bıze der..ama benden o cesaretı alamıyor cunku artık ıstem dısı sıcak davranmıyorum 20 gun dye geldı 7 ay oldu.esımın babaannesı bızım aprtmanda 1.katta onda kalırım dıyıor..ki kvsınden nefret eder.bu nedemek benı kımse ıstemezse orda kalırım dıyor esım ızın vermez komık zaten..laf olsun dıye soyluyor.bende gel bızde kal demedım hıc..bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) agladım agladım rahatladım uzun zaman olmustu ıcme at at patlıcaktım.ana ogul naparlarsa yapsınlar takmıycam arrtık
esım ne hıssettıgımı gayet ıyı bılıyor canım..canımı acıtanda bu ztaen..ben ıstedıgım ıcın dısarı cıkarması ben ıstedıgım ve dırettıgım ıcın ılgılenmesı..ıcınden geldıgı zaman neler yaptıgını bılıyorum flört dönemlerımızden.bakısını konusmasını herseyını bılıyorum..o yuzdende her yapay hareketınde yıkılıyorm ..neyse kızım gelsın unutum elbet gecer..kızıma tutunacagım onunla arkadas olacagım..sagol canım allah hepımıze güc versın
Canım üzülme bu ara hepimizin durumu böyle hiç takılma. ..bizde kavga edip duruyoruz ne olduğunun önemli yok adam gelmiş 30 yaşına hala karşıdaki insanı normal saniyor hamileyim bee hormonlarim kötü...iki gün yoktum gel gel özledim aman geldik, bugün kavga ettik kendimi tanıyamiyorum bu ben değilim oda dedi sen değişik birşey oldun diyor,sen böyle değildin diyor. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Selam kizlar bende buaralar yogun bi sekilde kremsi sari ila beyaz arasi akintilar var.sizdede varmi ne olabilur?
Saol canim rahatladim biraz :)korkma korkma
ilk haileliğimdede olurdu akıntım
şimdide oluyor normal bence
bılmıyorumkı evını aldı ama kıs gelıyor dogalgaza vs verıcek durumum yok dedı borc oduyor..kızına gıdıcekmıs ankaraya ama sıkılır orda 10 gun bıle kalamaz gelır..esıme zaten muhabbetrını yapması yeter gel bıze der..ama benden o cesaretı alamıyor cunku artık ıstem dısı sıcak davranmıyorum 20 gun dye geldı 7 ay oldu.esımın babaannesı bızım aprtmanda 1.katta onda kalırım dıyıor..ki kvsınden nefret eder.bu nedemek benı kımse ıstemezse orda kalırım dıyor esım ızın vermez komık zaten..laf olsun dıye soyluyor.bende gel bızde kal demedım hıc..bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) agladım agladım rahatladım uzun zaman olmustu ıcme at at patlıcaktım.ana ogul naparlarsa yapsınlar takmıycam arrtık
Canim bende de baslarda vardi kanamali bölge hatta disari da kahverengi akinti olarak cikiyordu progestan kullandim sükürler olsun Allah'a sorun kalmadi
Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissedermpeki doğumu serpil hanim yaomazsa kim yapıyor ki sanırım hastanedeki tek doktor zaten kendisi
canım butik hastane diyorsunuz ya yenidoğan yoğun bakımı ve çocuk uzmanı var mı diye bir sorun onlarda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?