2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaaaaar
naber ne var ne yok????
bayadır giremiyorum..havadisler neler?
doğum tarihini söyledi doktor 8 ağustos

az kaldı
bizimki boynunda kordonla dönmüş başı aşağıda artık..
sizin belli oldu mu doğum tarihleri???????

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

Canim bende de baslarda vardi kanamali bölge hatta disari da kahverengi akinti olarak cikiyordu progestan kullandim sükürler olsun Allah'a sorun kalmadi

merhaba canım... benim henüz belli değil.. senin sezeryan tarihin herhalde. sebebi kordon mu??

merhaba canım... benim henüz belli değil.. senin sezeryan tarihin herhalde. sebebi kordon mu??

evet canm
maalesef kordonu dolanmış boynuna bizimki
çok aşırı hareketli
taklalar atarken dolandı heralde
inşallah sağsalim çıkar dışarı
senin normal doğum mu olacak??
harika

inşallah iyi geçer kontrolum canım karnımın buyklugu önemli dğil de bebek büy usun yeter. zaten benim karnım 5.5 -6. ayda. iyi çıktı.bi bakıma iyi aslında hala araç kullana biliyorum

evet canm
maalesef kordonu dolanmış boynuna bizimki
çok aşırı hareketli
taklalar atarken dolandı heralde
inşallah sağsalim çıkar dışarı
senin normal doğum mu olacak??
harika

inşallah inşallah kazasız belasız sağ salim alırsın evladnı kucağına. canım benim şeker takibim yapılıyor, bi de sondan bir önceki kontrolde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı ama hamdolsun son kontrolde düşmeye başlamış. bi de idrar yolu iltihabı başladı:)))))) sonlara doğru firelerim artmaya başladı hayırlısı Allah'tan olsun inşallah... şuan için doktor bi şey dmeedi ama ben birkaç kez sorun yoksa ben normal istiyorum dedim bakalım... RAbbim hepimize en hayırlı doğum yöntemini nasip etsin..

korkma korkma
ilk haileliğimdede olurdu akıntım
şimdide oluyor normal bence
Saol canim rahatladim biraz :)

İyi bari :)) hele bi cocugun dogsun gez toz.benim arkadaslarim erzurum gibi soguk bi memlekette hic bi oturmadan geri kalmadilar.kv yide eve birak.sikilirsa gider :)

Son düzenleme:
Ben o zaman en kısa zamanda randevu alayim inşallah banada pyle birsey soylemez yoksa kendimi ortada kalmış gibi hissederm peki doğumu serpil hanim yaomazsa kim yapıyor ki sanırım hastanedeki tek doktor zaten kendisi

Muhakkak randevunu al yeni bir doktor daha gelicekti bildiğim kadarıyla Serpil hanım yapmaz ise sancak tepeye yönlendiriyorlarmış bende araştırırken okudum dün gece bi bayana öyle olmuş canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım butik hastane diyorsunuz ya yenidoğan yoğun bakımı ve çocuk uzmanı var mı diye bir sorun onlarda çok önemli

Çocuk uzmanı var yeni doğan yoğun bakımda yapılıyor ayrı bi bina doktorum senin doğumuna yetişir dedi ama inş hiç gerek kalmaz böyle birşeye ama tabiki öyle bi durum olursada ambulansla kendi hastahanelerine götürüyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yine alinti yapamadim:) ben emzirirken diet olmaz olayini bilmiyordum tabiki emziririm kilom olsada olur bebegim saglikli olsun... kizlar benim goyuslerim bombos ya hic sut olmasa koca goyusler bombos olursa gulerim valla:)) uclarida cikardi hep simdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…