- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.801
Kizlar yine alinti yapamadim:) ben emzirirken diet olmaz olayini bilmiyordum tabiki emziririm kilom olsada olur bebegim saglikli olsun... kizlar benim goyuslerim bombos ya hic sut olmasa koca goyusler bombos olursa gulerim valla:)) uclarida cikardi hep simdi yok
buarada forumda bi arkadaş "MENTALİST" Dizisini tavsiye etmişti.Allah razı olsun ondan,zaman iyi geçiyor :) izleyenler varsa buna benzer diziler tercihimdir tavsiye alırım :) şimdiden 3. sezondayım :)
beni de bu ishal bitirdi.çok afedersiniz popom acıyor artık 2 kg vermişim.
sıcaklardan bunala bunala hasta ettim kendimi.
Allahım yardımcımız olsun inş..
Kizlar yine alinti yapamadim:) ben emzirirken diet olmaz olayini bilmiyordum tabiki emziririm kilom olsada olur bebegim saglikli olsun... kizlar benim goyuslerim bombos ya hic sut olmasa koca goyusler bombos olursa gulerim valla:)) uclarida cikardi hep simdi yok
kızlar dünden beri bi kola içme isteğidir sorma gitasin.dolapta vardı görünce dayanamadım içtim bi bardak.şimdide dolabı açınca tekrar gördüm dayanamadım bu sefer çay bardağına koydum.bebeğe çok dokunur mu ilk aylar değil ama :)
buarada forumda bi arkadaş "MENTALİST" Dizisini tavsiye etmişti.Allah razı olsun ondan,zaman iyi geçiyor :) izleyenler varsa buna benzer diziler tercihimdir tavsiye alırım :) şimdiden 3. sezondayım :)
kızlaaaaaaaaar
naber ne var ne yok????
bayadır giremiyorum..havadisler neler?
doğum tarihini söyledi doktor 8 ağustos
az kaldı
bizimki boynunda kordonla dönmüş başı aşağıda artık..
sizin belli oldu mu doğum tarihleri???????
kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu
benimde bi ara canım deli gibi istiyordu, eşim eve almaz ama eve istediğimiz pizzanın yanında geldi.. eşim ben bir yudum aldıktan sonra iyi hadi tadına baktın yeter diyerekten kalanı lavaboya döktü... :)) hala aklımda doğum yapınca ilk iş içcem galiba... bu arada hamilelikten önce ağzıma dahi koymazdım nerden çıktı bu istek anlamadım :)))
Ben etmiştim güzel dizidir..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
benimde bi ara canım deli gibi istiyordu, eşim eve almaz ama eve istediğimiz pizzanın yanında geldi.. eşim ben bir yudum aldıktan sonra iyi hadi tadına baktın yeter diyerekten kalanı lavaboya döktü... :)) hala aklımda doğum yapınca ilk iş içcem galiba... bu arada hamilelikten önce ağzıma dahi koymazdım nerden çıktı bu istek anlamadım :)))
İclerinden sadece game of thronesi izlemedim deniycem onuda bu bitsin once :)canım dexter, game of thrones, how ı met your mother, lost, bunlarda güzel şimdilik aklıma gelenler
Çok severim ne zamandır da izleyemedim. "Lie to me" dizisini de tavsiye ederim o zaman eğer mentalist'i sevdiysen onu da çok seveceksin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende doğumdan sonra ice tea içecem diyorumda,kolada ama o zaman bebeğe direkt besin olarak geçiyormus, bende doğumdan bir gün önce iceyim diyorum hemeb etki etmez bebeğe...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kızlar kontrolden çıktık :) 35+0 bugün ve 2700 gr olmuş oğluşumuz. Çatı muayenesi oldum. Ben ne zaman başladı bitti anlamadım. Hic birşey yok bunda. Doktorum sen cok kolay doğuracaksın güven bana dedi. Biraz korkuyorum ama doktoruma da cok güveniyorum. Allah hepimizi sağlıkla sihhatle bir avazda kurtarsın ınsallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saolasin canim iyi sardi valla :)
Zaten dun icip icecegime pisman oldum.ole ilk gunku gibivasitide yogun deildi ama mahvettibbeni.cok gaz yapti karnim semsert oldu.yuruyus bile fayda etmedi :)
İclerinden sadece game of thronesi izlemedim deniycem onuda bu bitsin once :)
Saol canim siraya koydum onu da :) doguma kadar sikilmam heralde :)
bende 35+0 da doktordaydım :) 2615 gr çıktı bebiştom. doktor 3 gün önde dedmişti seninkide bi 5 gün filan öndedir galiba :) çatı muayenesinden tırsıyordum ben ama yaptıranlar hiçbişey yok kolay diyor.. benimkide 37 de yapacak. bu arada sen normal doğum istiyordun galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?