2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumdan sonra zamanla geliyomuş merak etme :)

buarada forumda bi arkadaş "MENTALİST" Dizisini tavsiye etmişti.Allah razı olsun ondan,zaman iyi geçiyor :) izleyenler varsa buna benzer diziler tercihimdir tavsiye alırım :) şimdiden 3. sezondayım :)

Bugun dogum gunumdu kizlar bekledim belki sancim olur oglusum annesine hediyye eder kendisini ama olmadi:)) annesine inat tam vaktinde gelicek benim oglan insallah :))yani icimden gecdi dogim gunumu hastanede dogururken kutlamak:)))

buarada forumda bi arkadaş "MENTALİST" Dizisini tavsiye etmişti.Allah razı olsun ondan,zaman iyi geçiyor :) izleyenler varsa buna benzer diziler tercihimdir tavsiye alırım :) şimdiden 3. sezondayım :)

Ben etmiştim güzel dizidir..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Serçemim doğum günün kutlu olsun CNm.doğumdan sonra
Hamur ve şekeri yenmedikten sonra eski kiloya dönülüyor CNm
Tabıkı emzirmek gerek.hepinize sağlıklı doğum yapmanızı diliyorum

benimde bi ara canım deli gibi istiyordu, eşim eve almaz ama eve istediğimiz pizzanın yanında geldi.. eşim ben bir yudum aldıktan sonra iyi hadi tadına baktın yeter diyerekten kalanı lavaboya döktü... :)) hala aklımda doğum yapınca ilk iş içcem galiba... bu arada hamilelikten önce ağzıma dahi koymazdım nerden çıktı bu istek anlamadım :)))

canım dexter, game of thrones, how ı met your mother, lost, bunlarda güzel şimdilik aklıma gelenler

SLM ben haftada kontrole gidiyorum en son dr son 10 güne girmeyi hedefliyoruz dedi 1 ağustos gibi olabilir dedi .bakalım çarşamba tekrar gideceğim ozaman tam belli olur inş. yazarım buraya

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

Canım hayırlı olsun :)

Benim de 8 haftamda doktorum kanama görmüştü ama dışarıda hiçbirşey yoktu. Bu durumların yüzde seksenbesi hic sorun olmadan atlatıyor dedi. Progestan verdi. Günde 3 kez içiyordum. 2 kutu ictim ve o sürede dinlendim. Hatta sadece 3 gün uzandım diğer günler isime bile gittim. Cok yorulmadan tabii. Cok şükür oğlum da ben de iyiyiz 35.haftaya geldik az sonra da kontrolum var.

Insallah ablan da bebis de iyi olacaklar Allah'ın izniyle canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutlu yıllar :)

11 Ağustos da esimin dogum günü nedense hamileliğimi öğrendiğimden beri ben de o gün doğuracağım sanıyorum :) nasip :)

Yanlış yerden alıntı yapmışım ama kişi doğru sanırım :)

Son düzenleme:

Çok severim ne zamandır da izleyemedim. "Lie to me" dizisini de tavsiye ederim o zaman eğer mentalist'i sevdiysen onu da çok seveceksin :)

Canım bende doğumdan sonra ice tea içecem diyorumda,kolada ama o zaman bebeğe direkt besin olarak geçiyormus, bende doğumdan bir gün önce iceyim diyorum hemeb etki etmez bebeğe...

Ben etmiştim güzel dizidir..

Saolasin canim iyi sardi valla :)

Zaten dun icip icecegime pisman oldum.ole ilk gunku gibivasitide yogun deildi ama mahvettibbeni.cok gaz yapti karnim semsert oldu.yuruyus bile fayda etmedi :)

canım dexter, game of thrones, how ı met your mother, lost, bunlarda güzel şimdilik aklıma gelenler
İclerinden sadece game of thronesi izlemedim deniycem onuda bu bitsin once :)

Çok severim ne zamandır da izleyemedim. "Lie to me" dizisini de tavsiye ederim o zaman eğer mentalist'i sevdiysen onu da çok seveceksin :)

Saol canim siraya koydum onu da :) doguma kadar sikilmam heralde :)

Benim eşim de cips çok sever normalde hiç yemezdim o yerken ama baslarda nasıl canım çekti beni öyle görünce bir daha almadı aylardır bir de canım acayip sucuk çekiyor normalde onu da pek sevmem ama doğumdan sonra yiyeceğim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebislerimizi

Kızlar kontrolden çıktık :) 35+0 bugün ve 2700 gr olmuş oğluşumuz. Çatı muayenesi oldum. Ben ne zaman başladı bitti anlamadım. Hic birşey yok bunda. Doktorum sen cok kolay doğuracaksın güven bana dedi. Biraz korkuyorum ama doktoruma da cok güveniyorum. Allah hepimizi sağlıkla sihhatle bir avazda kurtarsın ınsallah.

neden bir gün önce ?? o zamanda senden besin olarak geçmezmi?? bu arada ıce tea kolanın yanında çok masum bence :) en azından içindekiler belli :)

bende 35+0 da doktordaydım :) 2615 gr çıktı bebiştom. doktor 3 gün önde dedmişti seninkide bi 5 gün filan öndedir galiba :) çatı muayenesinden tırsıyordum ben ama yaptıranlar hiçbişey yok kolay diyor.. benimkide 37 de yapacak. bu arada sen normal doğum istiyordun galiba dimi

bu da sana ders olsun daha içmezsin :) bende ders çıkariyimde içmiyim bari :)

Evet canım 1 hafta onden gidiyor dogumu da 38 hafta bekliyorum dedi bugün. Vallahi normal istiyorum ama 2 gün önce doğuran bir arkadasım öyle bir anlattı ki napıyorum ben dedim. Olayım sezercik gitsin dedim. Ama bugün doktorum cok icimi rahatlatti. Su yaptığıma çığlık atan var sen bana güven cok esnek bir rahim ağzı bu cok da kolay olacak dedi. Allah'ım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…