- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.821
Benim eşim de cips çok sever normalde hiç yemezdim o yerken ama baslarda nasıl canım çekti beni öyle görünce bir daha almadı aylardır bir de canım acayip sucuk çekiyor normalde onu da pek sevmem ama doğumdan sonra yiyeceğim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebislerimizi
Evet canım 1 hafta onden gidiyor dogumu da 38 hafta bekliyorum dedi bugün. Vallahi normal istiyorum ama 2 gün önce doğuran bir arkadasım öyle bir anlattı ki napıyorum ben dedim. Olayım sezercik gitsin dedim. Ama bugün doktorum cok icimi rahatlatti. Su yaptığıma çığlık atan var sen bana güven cok esnek bir rahim ağzı bu cok da kolay olacak dedi. Allah'ım yardımcımız olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaa zor doğumlar illaki vardır ama dediğin gibi herkesin ağrı eşiği bir değil.. benim doktorumun 2 oğlu var kendiside normal olmayı çok istemiş ama problemleri varmış ve erken haftalarda sezeryan olmak zorunda kalmış.. içinde kalmış kadının normalden yana hep.. diyorum o kadar zor olsa doktor neden istesin kendine :) annem filanda zor diye anlatmıyor, açılma olana kadar zor doğum çok kolay anlamıyorsun bile diyor ki annem evde ebeyle doğurmuş :) hayırlısı artık olmadı dediğin gibi oluruz Sezercik :) neden 38 de bekliyor ???
buarada forumda bi arkadaş "MENTALİST" Dizisini tavsiye etmişti.Allah razı olsun ondan,zaman iyi geçiyor :) izleyenler varsa buna benzer diziler tercihimdir tavsiye alırım :) şimdiden 3. sezondayım :)
bu da sana ders olsun daha içmezsin :) bende ders çıkariyimde içmiyim bari :)
Allah razı olsun vallahi azıcık daha rahatladım :)
Tabii ki olmuyorsa zorlayacak degilim.
Hayırlısı inşallah :)
Kafasını beklediğimden erken kanala soktu dedi. O yüzden 38.hafta civarı dogmasını bekliyorum dedi :) çok heyecanlandım :)
Canım hayırlı olsun :)
Benim de 8 haftamda doktorum kanama görmüştü ama dışarıda hiçbirşey yoktu. Bu durumların yüzde seksenbesi hic sorun olmadan atlatıyor dedi. Progestan verdi. Günde 3 kez içiyordum. 2 kutu ictim ve o sürede dinlendim. Hatta sadece 3 gün uzandım diğer günler isime bile gittim. Cok yorulmadan tabii. Cok şükür oğlum da ben de iyiyiz 35.haftaya geldik az sonra da kontrolum var.
Insallah ablan da bebis de iyi olacaklar Allah'ın izniyle canım :)
Evet canım 1 hafta onden gidiyor dogumu da 38 hafta bekliyorum dedi bugün. Vallahi normal istiyorum ama 2 gün önce doğuran bir arkadasım öyle bir anlattı ki napıyorum ben dedim. Olayım sezercik gitsin dedim. Ama bugün doktorum cok icimi rahatlatti. Su yaptığıma çığlık atan var sen bana güven cok esnek bir rahim ağzı bu cok da kolay olacak dedi. Allah'ım yardımcımız olsun.
neden bir gün önce ?? o zamanda senden besin olarak geçmezmi?? bu arada ıce tea kolanın yanında çok masum bence :) en azından içindekiler belli :)
Allah razı olsun vallahi azıcık daha rahatladım :)
Tabii ki olmuyorsa zorlayacak degilim.
Hayırlısı inşallah :)
Kafasını beklediğimden erken kanala soktu dedi. O yüzden 38.hafta civarı dogmasını bekliyorum dedi :) çok heyecanlandım :)
Canım valla öyle diyorum ama icemem...ice tea evet masum ama ondada aklıma şey geliyor mesela çürümüş şeftalileri koyuyorlarsa filan bakalım bebis doguncada belli aya kadar birşeyler içilmez heralde. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
valla canım ne çektiyse yedim.sadece sık yememeye dikkat ettim.zaten ilk 3 ay önemli diyolar.şu aşamadan somnra kolanın zararı kendime hemen karnım şiiyo reflüm azıyo
Hayırlı olsun canım benim valla heycanlaniyorum bunları duyunca maşallah bebise... inşallah hayırlı doğumlar olur canim
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
aay gitmişsin de gelmişsin bile:)) çok heycanlıııı
Saol kuzum yaa..inşallah kontrolün de ii geçer..
kızlar hepiniz saolun içimizi rahatlattınız..ablam da teşekkür ediyo size..sizden gelenleri ona iletiyorum da:)
sucuktan bişey olmaz yaaa kaliteli bişey al (güvendiğin bir kasap varsa kasap sucuklarının çoğu et zaten, baharatıda az) iyicede pişir çiğ kalmasın, bi kere ye nolcak.. ben yemiştim :) maşallah eşinde sizin için kendini feda etmiş ama hakikaten o cipsler ne ortamlarda hazırlanıyor varyaaa... abim çok sever bizde de yalan olmasın ya lays yada ruffles klasikti , almış güzel güzel yiyor. paketin dibinden kulak böceği çıktı :)))
günaydın kızlar yarın kontrolum var bana dua edermisiniz inşallah herşey yolundadır
Merhaba anneler
Hıçkıran kuzumla biz geldik. Günde iki üç defa dakikalarca hıçkırıyoruz. Kilolu bebekler hıçkırırmış, yada ciğerleri gelişiyormuş, yada fazla amniyo sıvısı yutuyor olabilirmiş. Ben küçükten beri hıçkırmayı midem genişliyor diye bilirim niyeyse. Yani perşembe kontrole gittiğimde gene haftasından çok ilerde olacak kuzu sanırım. Eşime böyle söyleyince kızıyor, uğraşma çocuğun kilosuyla yemeğini ye sen diyor. Ama benim aklımdan kilosu hiç çıkmıyor:18: Bazılarımız kilo alsın diye uğraşıyor, bende çok almasın diye... Ne kötü birşey
Gene kabız oldum, şekerin yükselmesini göze alıp kuru kayısı ve su içsem de fayda etmedi. Hem şekerim yükseldi, hem işe yaramadı. Üç günün sonunda lavman yapmak zorunda kaldım.Ömrümde hiç içmediğim kadar su içiyorum halbuki. (bu arada hemoroidlerim de fırladı dışarı, bu gidişimde bir merhem isteyeceğim yada ne verirse artık)
Çok beğendiğim uyku setini ve pikesini aldık çocuğumun. Babası denizci olduğundanmıdır nedir, aklım hep deniz, yelkenli, balık vs. gidiyor. Arabalı şeyleri hiç sevmiyorum. Çocuğum da çok arabayla oynasın istemiyorum gerçi başka da neyle oynasın.Uyku setini dedesi ısmarladı. İnternette 220-240 tl arası Havuzluhan da 180 tl'ye aldık, pike de 60 tl... Eşim diyor ki, benim üstümdeki pike 3 kat daha büyük ama 30 tl bile değildi bu niye böyle pahalı?
Eki Görüntüle 1196216 Eki Görüntüle 1196227
Evet ctesi Eminönü yapıp geldik ama ben iki gün kendime gelemedim. O kadar yol yürümek, yok benden geçmiş artık.
Eşim de ye diyor nefsini körelt en azından diyir ama içime sinmediginden yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?