2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar sona çok yaklaştım ama benim hala ağrım,belirtim bile yok çok karışık bir dönemdeyiz oğluşum galiba bize yardımcı olmak istiyor sabrederek

kızlar 37+6 haftalık hamileyim , dün gece peçeteye 2 damla kan geldi, gece yarısı olduğu için doktoruma ulaşamadım, ilçede yaşadığım için acile de gitmedim, ağrım sancım yoktu zaten , bugün de kanamam ağrım sancım yok ama doktorumla konuştum öğleden sonra kontrole gideceğim, sizce bu kanama neden olmuş olabilir, açılmam mıı var nişanım mı gelmiş anlamadım tedirginim baya :18:

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim guzel haberler getirdim size henuz hastanedeyim ama tansiyonum normale dustu cok sukur 12.7 leri gorduk sonunda alfemet ilac veriyolar sıfır tuzsuz yemek yiyorum zor yiyorum ama bebegim icin herseye deger.24 saatlik idrar toplama yaptim sonucunu bekliyorum belki taburcu olabilirmisim.sayfalari okuyamadim destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin herkesin bebegini bagislasin insallah

kızlar doğumdan sonra korse giycek misiniz??? normal doğumda da korse giyiliyormu yoksa sadece sezeryan içinmi alınıyor?? aranızda korse alan var mı??

hadi gözün aydın zamanında sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

Kesinlikle baska bi doktorada gorunsun. Banada ayni seyi soyledi doktor. Ordan cikip baska doktora gittik. Doktorun dedigine gore, erken hamileliklerde o kanama alani olarak gordukleri alan oyle gorunurmus, normalmis. Ama kanama alani degilmis. Progestan (ilacin adini yanlis hatirliyo olabilirim) kullan, hareket etme felan demisti ilk doktor. İkinci doktor, gerek yok kanama degil o, ilacin bebege zarari yok ama ihtiyacin yok demisti. Cok sukur 35. Haftadayiz. Allah yardimciniz olsun

Canm dun aradım Serpil hanim bu hafta full dolu snrada izne cikiyo dediler bende emin olamamkla yeni gelen Hülya hanmdan aldım ama bu sabah aradilar Hülya hanimin işi çıkmış Serpil hanima randevu verdiler bugün için şimdi yoldaym gidiyorum :) ben sezeryan istiyorum. Önceden planlı olduğu için belki sorun olmaz. Doktordan çıkınca tekrar yazarm :)

Gozun aydin 😁 Amin canim, zor gercekten. Herkes hayirlisiyla kucagina alsin insallah 👌

bi arkadaşımında kanaması oldu 1 hafta sonra bebek kucakta :) nişan olabilir ama tabi doktorun görmesi lazım

güle güle kullanın hepsi çok güzel :) benim bebeğimde günde 2-3 defa hıçkırıyor büyüme kilo alma belirtisi olduğunu bilmiyordum.. ama zaten bizimki hep 1-2 gün geri çıkardı gününden.. bu sefer gittiğimde 3 gün öndeydi...

Evet canım yavrularimizi sağlıkla kucaklarımiza alalım da derin bir oh cekelim

Gözün aydın sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Hadi hayirlisi olsun. Nisanindir buyuk olasilikla, ama dogumdan 1gun oncede gelebilir 1ay oncede diyorya herkes. İnsallah guzel haberlerle gelirsin.

Bizde ayni durumdayz, hala 2.5 hafta onden gidiyor kizim 😁 doktor sen bebisinle konus, 4kiloyu fazla gecmesin diyo, bakalim dinlicekmi beni kizim 😁 ustune bide kan hapi verdi bu hafta, tabii kacinci haftada dogacagiylada alakali ama bilemiyorum kac kilo olacak 👸

İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım. Valla herşeye katlanıyoruz kuzular iyi olsun diye, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın, bebişlerimiz sağlıkla doğsun inşallah. Geçmiş olsun canım.

Güle güle büyüsün odasında bebişin annesi. Bende böyle biraz büyümüş yada delikanlı olmuş bir erkek çocuk görürsem " ayy benim kuzumda mı böyle büyüyecek" diye oturup ağlıyorum. Eşim "ne oluyorsun" diyor. Ne bilsin benim hormonlar almış başını gitmiş.

Canım hayırlı olsun cok güzel Güle güle örtüsün kullansın kuzucuk...

Sağol canım. Yıkayıp astım şimdi. Şimdi sermeyeceğimde ütüleyip hazır bekleteyim dedim.

canım bende 37.haftamda kontrole gittiğimde dr um bebeğin 3,200 kg olduğunu ve normal doğum olacağı için daha iri olmasın diye vitamin ve kan ilacını kesmemi söyledi

Valla bende korkuyorum kilosundan 32+3'de 2400 gr.dı zira :18: Bu perşembe gideceğim bakalım kaç diyecekler, daha 34+4 olacağım gittiğimde... 3 kg filan olduysa yandım ben İnşallah geçen sefer fazla ölçmüştür diye dua ediyorum. Şeker olmasa dert etmeyeceğim ama sanki şekerden ötürü kof bir kilosu var sağlıklı olmayacak gibi hissediyorum. Ben böyle dedikçe eşim kızıyor gerçi aman strese girdim gene

kızlar doğumdan sonra korse giycek misiniz??? normal doğumda da korse giyiliyormu yoksa sadece sezeryan içinmi alınıyor?? aranızda korse alan var mı??

Geçen günde konuştuyduk. Bende bel korsesi var arkadan kopçalı onu koydum çantaya, doktor kullan derse kullancam. Medikalcilerde satılan korseler varmış, bazı arkadaşlar onlardan kullanacakmış öyle konuşuldu

Valla bende bilmiyordum. Okuduğum yerlerden birinde öyle yazılmıştı. Kesinlikle kötü birşey değilmiş yalnız ondan %100 eminim. Birde bebeğin hareketlerini sayarken hıçkırık sayılmıyormuş hareketten onu öğrendim.

Valla bende hep konuşuyorum, rica ediyorum çok kilo almasın diye ama beni dinliyor mu bilmem. Doğum tarihlerimiz aynı ben 32+4'de gittiğimde 2400 gr.dı. 10 gündür epey dikkat ettim ama bu hafta sonu gene saldım, inaşşal çok etkilemeiştir.:18:

Arkadaşlar yarın emzirme eğitimine gideceğim.çok heyecanlıyım.öğrendiğim değişik şeyleri yazarım buraya.aklımda sorular var,sizinde varsa sorarım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…