- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.841
37 haftaya yeni girdik kilosu 3 kilo 400 gr doktor sorun yok dedi insallah olmaz ya
sağol canım inşallahCanım merak etme geçen ki iyi dedi eğer bunda yine geri çıkarsa anla alet farklılığından..hayırlı haberle gel canım benim
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kizlar ben geldim guzel haberler getirdim size henuz hastanedeyim ama tansiyonum normale dustu cok sukur 12.7 leri gorduk sonunda alfemet ilac veriyolar sıfır tuzsuz yemek yiyorum zor yiyorum ama bebegim icin herseye deger.24 saatlik idrar toplama yaptim sonucunu bekliyorum belki taburcu olabilirmisim.sayfalari okuyamadim destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin herkesin bebegini bagislasin insallah
kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu
Muhakkak randevunu al yeni bir doktor daha gelicekti bildiğim kadarıyla Serpil hanım yapmaz ise sancak tepeye yönlendiriyorlarmış bende araştırırken okudum dün gece bi bayana öyle olmuş canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben geldim guzel haberler getirdim size henuz hastanedeyim ama tansiyonum normale dustu cok sukur 12.7 leri gorduk sonunda alfemet ilac veriyolar sıfır tuzsuz yemek yiyorum zor yiyorum ama bebegim icin herseye deger.24 saatlik idrar toplama yaptim sonucunu bekliyorum belki taburcu olabilirmisim.sayfalari okuyamadim destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin herkesin bebegini bagislasin insallah
kızlar 37+6 haftalık hamileyim , dün gece peçeteye 2 damla kan geldi, gece yarısı olduğu için doktoruma ulaşamadım, ilçede yaşadığım için acile de gitmedim, ağrım sancım yoktu zaten , bugün de kanamam ağrım sancım yok ama doktorumla konuştum öğleden sonra kontrole gideceğim, sizce bu kanama neden olmuş olabilir, açılmam mıı var nişanım mı gelmiş anlamadım tedirginim baya :18:
Merhaba anneler
Hıçkıran kuzumla biz geldik. Günde iki üç defa dakikalarca hıçkırıyoruz. Kilolu bebekler hıçkırırmış, yada ciğerleri gelişiyormuş, yada fazla amniyo sıvısı yutuyor olabilirmiş. Ben küçükten beri hıçkırmayı midem genişliyor diye bilirim niyeyse. Yani perşembe kontrole gittiğimde gene haftasından çok ilerde olacak kuzu sanırım. Eşime böyle söyleyince kızıyor, uğraşma çocuğun kilosuyla yemeğini ye sen diyor. Ama benim aklımdan kilosu hiç çıkmıyor:18: Bazılarımız kilo alsın diye uğraşıyor, bende çok almasın diye... Ne kötü birşey
Gene kabız oldum, şekerin yükselmesini göze alıp kuru kayısı ve su içsem de fayda etmedi. Hem şekerim yükseldi, hem işe yaramadı. Üç günün sonunda lavman yapmak zorunda kaldım.Ömrümde hiç içmediğim kadar su içiyorum halbuki. (bu arada hemoroidlerim de fırladı dışarı, bu gidişimde bir merhem isteyeceğim yada ne verirse artık)
Çok beğendiğim uyku setini ve pikesini aldık çocuğumun. Babası denizci olduğundanmıdır nedir, aklım hep deniz, yelkenli, balık vs. gidiyor. Arabalı şeyleri hiç sevmiyorum. Çocuğum da çok arabayla oynasın istemiyorum gerçi başka da neyle oynasın.Uyku setini dedesi ısmarladı. İnternette 220-240 tl arası Havuzluhan da 180 tl'ye aldık, pike de 60 tl... Eşim diyor ki, benim üstümdeki pike 3 kat daha büyük ama 30 tl bile değildi bu niye böyle pahalı?
Eki Görüntüle 1196216 Eki Görüntüle 1196227
Evet ctesi Eminönü yapıp geldik ama ben iki gün kendime gelemedim. O kadar yol yürümek, yok benden geçmiş artık.
Aynı senin gibi normalde sucuk mideme dokunur çokta sevmem,hamile kaldığımdan beri istiyorum ama yiyemiyorum.sona yaklaşıktik artık hayırlısı olsun
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Gözün aydın sağlıkla zamanında gelsin inşallahKizlar ben geldim guzel haberler getirdim size henuz hastanedeyim ama tansiyonum normale dustu cok sukur 12.7 leri gorduk sonunda alfemet ilac veriyolar sıfır tuzsuz yemek yiyorum zor yiyorum ama bebegim icin herseye deger.24 saatlik idrar toplama yaptim sonucunu bekliyorum belki taburcu olabilirmisim.sayfalari okuyamadim destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun Rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin herkesin bebegini bagislasin insallah
kızlar 37+6 haftalık hamileyim , dün gece peçeteye 2 damla kan geldi, gece yarısı olduğu için doktoruma ulaşamadım, ilçede yaşadığım için acile de gitmedim, ağrım sancım yoktu zaten , bugün de kanamam ağrım sancım yok ama doktorumla konuştum öğleden sonra kontrole gideceğim, sizce bu kanama neden olmuş olabilir, açılmam mıı var nişanım mı gelmiş anlamadım tedirginim baya :18:
Merhaba anneler
Hıçkıran kuzumla biz geldik. Günde iki üç defa dakikalarca hıçkırıyoruz. Kilolu bebekler hıçkırırmış, yada ciğerleri gelişiyormuş, yada fazla amniyo sıvısı yutuyor olabilirmiş. Ben küçükten beri hıçkırmayı midem genişliyor diye bilirim niyeyse. Yani perşembe kontrole gittiğimde gene haftasından çok ilerde olacak kuzu sanırım. Eşime böyle söyleyince kızıyor, uğraşma çocuğun kilosuyla yemeğini ye sen diyor. Ama benim aklımdan kilosu hiç çıkmıyor:18: Bazılarımız kilo alsın diye uğraşıyor, bende çok almasın diye... Ne kötü birşey
:
Slm kızlar uzun zamandır giremedim ama çok iş bitirdim:) odamız tamam bugün perdemizde geliyo..odasının önünden geçerken dalıp gidiyorum,sanki oğlum doğmuş beşiğinde uyuyo gibi hayal ediyorum çok duygusalım çokkk bu aralar. Bazı arkadaşların eşleriyle sıkıntılarını okudum anamm ben ne zmn yazdım bunları dedim:) bi çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.bence artık şafak sıkıştırıyo
Canım hayırlı olsun cok güzel Güle güle örtüsün kullansın kuzucuk...
canım bende 37.haftamda kontrole gittiğimde dr um bebeğin 3,200 kg olduğunu ve normal doğum olacağı için daha iri olmasın diye vitamin ve kan ilacını kesmemi söyledi
kızlar doğumdan sonra korse giycek misiniz??? normal doğumda da korse giyiliyormu yoksa sadece sezeryan içinmi alınıyor?? aranızda korse alan var mı??
güle güle kullanın hepsi çok güzel :) benim bebeğimde günde 2-3 defa hıçkırıyor büyüme kilo alma belirtisi olduğunu bilmiyordum.. ama zaten bizimki hep 1-2 gün geri çıkardı gününden.. bu sefer gittiğimde 3 gün öndeydi...
Bizde ayni durumdayz, hala 2.5 hafta onden gidiyor kizim 😁 doktor sen bebisinle konus, 4kiloyu fazla gecmesin diyo, bakalim dinlicekmi beni kizim 😁 ustune bide kan hapi verdi bu hafta, tabii kacinci haftada dogacagiylada alakali ama bilemiyorum kac kilo olacak 👸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?