2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biraz araştırdımda canım bel korsesinden çok külot şeklinde olan korseleri öneriyorlar..

ayy sor sor ne olur b'ze de yaz.kreme ne zaman lansinoh lanolin aldim ben de] baslanmali,bol sut icin ne yapmali.dogum oncesi bol sut icin ne yapilmali

ilk hamilelginde sut sikintisi cekmis bir uye

Canım benim geçmiş olsun.. Ben şöyle bir formül buldum kabızlığa sabah aç karna ılık su içiyorum ve Demir ilacını kabızlık geçene kadar kesiyorum. Napayım karnımın patlayacak gibi olmasından iyidir...
Buarada cicileriniz hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı da nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

masallah oglusun odasi cok guzeeeeelll

yalniz canim donence dikkatimi cekti drlar ve psikiyatrlar tavsiye etmiyorlar camasir mak.etkisi yapiyormus cocukta
Allah korusun otizme yatkinlik yapiyor diye onermiyorlar

Maşallah şipşirin bir odası olmuş oğlunuzun:))
teşekkür ederim.
masallah oglusun odasi cok guzeeeeelll

yalniz canim donence dikkatimi cekti drlar ve psikiyatrlar tavsiye etmiyorlar camasir mak.etkisi yapiyormus cocukta
Allah korusun otizme yatkinlik yapiyor diye onermiyorlar

teşekkür ederim cnm, uyarını dikkate alıcam.

ayy sor sor ne olur b'ze de yaz.kreme ne zaman lansinoh lanolin aldim ben de] baslanmali,bol sut icin ne yapmali.dogum oncesi bol sut icin ne yapilmali

ilk hamilelginde sut sikintisi cekmis bir uye

Evet bunlar benimde en merak ettiklerim kesinlikle sorucam bunları.yarın mutlaka yazarım arkadaşım:)

Doktordan geldik 25 Ağustos doğum tarihimiz 33+4deyiz oğlum 47.5 cm 2380 gram :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar doğumdan sonra korse giycek misiniz??? normal doğumda da korse giyiliyormu yoksa sadece sezeryan içinmi alınıyor?? aranızda korse alan var mı??

Ben sicak rahatsiz etmezse kullanmak istiyorum. Normal dogumda kullanabilir ayrica. Hic sorun olacagini duymadim. Dr a sordugumda o sekilde bisey demedi canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz araştırdımda canım bel korsesinden çok külot şeklinde olan korseleri öneriyorlar..

O da var bende hem paçalı hem paçasız ama bu sıcakta sıkıntılı olur giyemem gibime geliyor.
Hoş ben bel için olanı da düğünde giyemedim ya neyse

Valla doğru diyorsun, bugünde içmiş bulundum demir hapını. Yarından itibaren içmeyeyim. Perşembe tahlil isterlerse ona göre değerlendiririz artık. Ilık suyu da içeyim. Midem bulanır ama neyse :44: Amin canım sağol.

merhaba kızlar, geçen haftalarda oğlumun odasına dikilecek perde için fikir danışmıştım. nihayet odamız bitti ve birkaç kare paylaşayım dedim. bu arada maşallah demeyi unutmayalım.

Ya maşallah ne güzel oda yapmışınız. Benim çocuğumun herşeyi tekir tükür oda yapmadık. Tayin çıktı ya bizim, dedim taşınırken filan helak olmasın eşyalar. 3-4 sene sonra kendi evimize döneceğiz o zaman yaptırırız diye düşündüm ama şimdi odaları görünce de çok özeniyorum. Nazar değmesin, güle güle büyüsün oğlun inşallah

Kızlar bu sabah kontrole gittiğimi söylemiştim zaten. Unutmadan ekleyeyim, doktorum ben söylemeden kendisi söyledi ve ilaç yazdı meme başı için.

Bugünden itibaren dedi (35+0) her gün ovmadan, bastırmadan, uyarmadan sürülecek.

Madecassol krem+evicap e vitamini kapsülleri. Hergün bir kapsül iğne ile delinecek, bir miktar krem ile karıştırılacak ve meme başına hafiften sürülecek.

Ben yapacağım, denemek isteyen olursa doktor tavsiyesidir

Annesi maşallah oğluşunun odası çok güzel olmuş :) sağlıklı huzurlu günlerde uyumak nasip olsn inşallah bizim odamiz daha gelmedi 1 ay bekledm neredeyse

teşekkürler arkadaşım. hepimizinkine inşallah
en kısa zamanda sizinki de gelir umarım. yerleştirmek çok zevkli çünkü

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bence iyi düşünmüşsün inşallah döndüğünüzde gönlüne göre yaparsın odasını sen de Allah sağlık sıhhat versin hepimizinkine inşallah

Kızlar demir ilaçları çok önemli, hele demir değerleriniz az ise daha da önemli. Doktorum bu sabah iğnesini yazdı haplar işe yaramıyor sende ve doğumda ortalama 1-2 litre kan kaybı olacak dedi. Kafanıza göre demiri kesmeyin bir sorun derim

Canım demir ilaçları önemli, hele demir değerlerin az ise daha da önemli. Doktorum bu sabah iğnesini yazdı haplarını alıyordum ben de ama işe yaramıyor sende demekki ve doğumda ortalama 1-2 litre kan kaybı olacak dedi. Kendi kendine demiri kesme bir sor derim önce doktoruna.

Dogru kisi ye yazdin canim menim:) insallah istedigin gibi olur esinin dogum gununde dogurursun insallah:)

Serçemim doğum günün kutlu olsun CNm.doğumdan sonraHamur ve şekeri yenmedikten sonra eski kiloya dönülüyor CNmTabıkı emzirmek gerek.hepinize sağlıklı doğum yapmanızı diliyorum
Canimmmsin cok tsk ederim zulluuuu yarin kontrolumuz var bize dua et oglum iyi olsun iyi haberlerini yazayim...whatsapda niye yoksun??

Orası öyle ama kabızlık da aman allahım kimselere vermesin.. 5 gün olduğumu biliyorum hem hamilelik şişkinliği hem o.... Ay Allah'ım bi daha verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…