- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.861
merhaba kızlar, geçen haftalarda oğlumun odasına dikilecek perde için fikir danışmıştım. nihayet odamız bitti ve birkaç kare paylaşayım dedim. bu arada maşallah demeyi unutmayalım.Eki Görüntüle 1196563 Eki Görüntüle 1196565 Eki Görüntüle 1196564 Eki Görüntüle 1196566 Eki Görüntüle 1196567
İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım. Valla herşeye katlanıyoruz kuzular iyi olsun diye, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın, bebişlerimiz sağlıkla doğsun inşallah. Geçmiş olsun canım.
Güle güle büyüsün odasında bebişin annesi.Bende böyle biraz büyümüş yada delikanlı olmuş bir erkek çocuk görürsem " ayy benim kuzumda mı böyle büyüyecek" diye oturup ağlıyorum. Eşim "ne oluyorsun" diyor. Ne bilsin benim hormonlar almış başını gitmiş.
Sağol canım. Yıkayıp astım şimdi. Şimdi sermeyeceğimde ütüleyip hazır bekleteyim dedim.
Valla bende korkuyorum kilosundan 32+3'de 2400 gr.dı zira :18: Bu perşembe gideceğim bakalım kaç diyecekler, daha 34+4 olacağım gittiğimde... 3 kg filan olduysa yandım benİnşallah geçen sefer fazla ölçmüştür diye dua ediyorum. Şeker olmasa dert etmeyeceğim ama sanki şekerden ötürü kof bir kilosu var sağlıklı olmayacak gibi hissediyorum. Ben böyle dedikçe eşim kızıyor gerçi aman strese girdim gene
Geçen günde konuştuyduk. Bende bel korsesi var arkadan kopçalı onu koydum çantaya, doktor kullan derse kullancam. Medikalcilerde satılan korseler varmış, bazı arkadaşlar onlardan kullanacakmış öyle konuşuldu
Valla bende bilmiyordum. Okuduğum yerlerden birinde öyle yazılmıştı. Kesinlikle kötü birşey değilmiş yalnız ondan %100 eminim. Birde bebeğin hareketlerini sayarken hıçkırık sayılmıyormuş hareketten onu öğrendim.
Valla bende hep konuşuyorum, rica ediyorum çok kilo almasın diye ama beni dinliyor mu bilmem.Doğum tarihlerimiz aynı ben 32+4'de gittiğimde 2400 gr.dı. 10 gündür epey dikkat ettim ama bu hafta sonu gene saldım, inaşşal çok etkilemeiştir.:18:
Arkadaşlar yarın emzirme eğitimine gideceğim.çok heyecanlıyım.öğrendiğim değişik şeyleri yazarım buraya.aklımda sorular var,sizinde varsa sorarım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba anneler
Gene kabız oldum, şekerin yükselmesini göze alıp kuru kayısı ve su içsem de fayda etmedi. Hem şekerim yükseldi, hem işe yaramadı. Üç günün sonunda lavman yapmak zorunda kaldım.Ömrümde hiç içmediğim kadar su içiyorum halbuki. (bu arada hemoroidlerim de fırladı dışarı, bu gidişimde bir merhem isteyeceğim yada ne verirse artık)
Evet ctesi Eminönü yapıp geldik ama ben iki gün kendime gelemedim. O kadar yol yürümek, yok benden geçmiş artık.
merhaba kızlar, geçen haftalarda oğlumun odasına dikilecek perde için fikir danışmıştım. nihayet odamız bitti ve birkaç kare paylaşayım dedim. bu arada maşallah demeyi unutmayalım.Eki Görüntüle 1196563 Eki Görüntüle 1196565 Eki Görüntüle 1196564 Eki Görüntüle 1196566 Eki Görüntüle 1196567
teşekkür ederim.Maşallah şipşirin bir odası olmuş oğlunuzun:))
masallah oglusun odasi cok guzeeeeelll
yalniz canim donence dikkatimi cekti drlar ve psikiyatrlar tavsiye etmiyorlar camasir mak.etkisi yapiyormus cocukta
Allah korusun otizme yatkinlik yapiyor diye onermiyorlar
ayy sor sor ne olur b'ze de yaz.kreme ne zaman lansinoh lanolin aldim ben de] baslanmali,bol sut icin ne yapmali.dogum oncesi bol sut icin ne yapilmali
ilk hamilelginde sut sikintisi cekmis bir uye
teşekkür ederim.
teşekkür ederim cnm, uyarını dikkate alıcam.
kızlar doğumdan sonra korse giycek misiniz??? normal doğumda da korse giyiliyormu yoksa sadece sezeryan içinmi alınıyor?? aranızda korse alan var mı??
biraz araştırdımda canım bel korsesinden çok külot şeklinde olan korseleri öneriyorlar..
Canım benim geçmiş olsun.. Ben şöyle bir formül buldum kabızlığa sabah aç karna ılık su içiyorum ve Demir ilacını kabızlık geçene kadar kesiyorum. Napayım karnımın patlayacak gibi olmasından iyidir...
Buarada cicileriniz hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı da nasip etsin.
merhaba kızlar, geçen haftalarda oğlumun odasına dikilecek perde için fikir danışmıştım. nihayet odamız bitti ve birkaç kare paylaşayım dedim. bu arada maşallah demeyi unutmayalım.
Annesi maşallah oğluşunun odası çok güzel olmuş :) sağlıklı huzurlu günlerde uyumak nasip olsn inşallah bizim odamiz daha gelmedi 1 ay bekledm neredeyse
O da var bende hem paçalı hem paçasız ama bu sıcakta sıkıntılı olur giyemem gibime geliyor.
Hoş ben bel için olanı da düğünde giyemedim ya neyse
Valla doğru diyorsun, bugünde içmiş bulundum demir hapını. Yarından itibaren içmeyeyim. Perşembe tahlil isterlerse ona göre değerlendiririz artık. Ilık suyu da içeyim. Midem bulanır ama neyse :44: Amin canım sağol.
Ya maşallah ne güzel oda yapmışınız. Benim çocuğumun herşeyi tekir tükür oda yapmadık. Tayin çıktı ya bizim, dedim taşınırken filan helak olmasın eşyalar. 3-4 sene sonra kendi evimize döneceğiz o zaman yaptırırız diye düşündüm ama şimdi odaları görünce de çok özeniyorum. Nazar değmesin, güle güle büyüsün oğlun inşallah
O da var bende hem paçalı hem paçasız ama bu sıcakta sıkıntılı olur giyemem gibime geliyor.
Hoş ben bel için olanı da düğünde giyemedim ya neyse
Valla doğru diyorsun, bugünde içmiş bulundum demir hapını. Yarından itibaren içmeyeyim. Perşembe tahlil isterlerse ona göre değerlendiririz artık. Ilık suyu da içeyim. Midem bulanır ama neyse :44: Amin canım sağol.
Ya maşallah ne güzel oda yapmışınız. Benim çocuğumun herşeyi tekir tükür oda yapmadık. Tayin çıktı ya bizim, dedim taşınırken filan helak olmasın eşyalar. 3-4 sene sonra kendi evimize döneceğiz o zaman yaptırırız diye düşündüm ama şimdi odaları görünce de çok özeniyorum. Nazar değmesin, güle güle büyüsün oğlun inşallah
Canım benim geçmiş olsun.. Ben şöyle bir formül buldum kabızlığa sabah aç karna ılık su içiyorum ve Demir ilacını kabızlık geçene kadar kesiyorum. Napayım karnımın patlayacak gibi olmasından iyidir...
Buarada cicileriniz hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı da nasip etsin.
Mutlu yıllar :)
11 Ağustos da esimin dogum günü nedense hamileliğimi öğrendiğimden beri ben de o gün doğuracağım sanıyorum :) nasip :)
Yanlış yerden alıntı yapmışım ama kişi doğru sanırım :)
Ben sicak rahatsiz etmezse kullanmak istiyorum. Normal dogumda kullanabilir ayrica. Hic sorun olacagini duymadim. Dr a sordugumda o sekilde bisey demedi canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmmsin cok tsk ederim zulluuuu yarin kontrolumuz var bize dua et oglum iyi olsun iyi haberlerini yazayim...whatsapda niye yoksun??Serçemim doğum günün kutlu olsun CNm.doğumdan sonraHamur ve şekeri yenmedikten sonra eski kiloya dönülüyor CNmTabıkı emzirmek gerek.hepinize sağlıklı doğum yapmanızı diliyorum
Canım demir ilaçları önemli, hele demir değerlerin az ise daha da önemli. Doktorum bu sabah iğnesini yazdı haplarını alıyordum ben de ama işe yaramıyor sende demekki ve doğumda ortalama 1-2 litre kan kaybı olacak dedi. Kendi kendine demiri kesme bir sor derim önce doktoruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?