2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim bir sorum var size ben bir aydir karpuz yemiyordum simdi bugun aldik coook yedim sonra da pisman oldum simdi sekerim yok benim karpuz bebegime zarar etmez dimi ama suyum cok demisdi dr en son..cok pismanim yidigime

Bende hemoroid bile var şuan Yine de demir ilaçlarını kesmedi, onun yerine prebiyotik ve krem takviyesi yaptı doktorum. Muhtemelen normal doğumda biraz daha azıtacak :18:

Canlarim bir sorum var size ben bir aydir karpuz yemiyordum simdi bugun aldik coook yedim sonra da pisman oldum simdi sekerim yok benim karpuz bebegime zarar etmez dimi ama suyum cok demisdi dr en son..cok pismanim yidigime

canım bende cok karpuz yedım ve severımde..doktoruma sordum yeme suyunu arttırır dedı..kavun karpuz 1-2 dılım dısında yeme dedı..bende su fazlalıgı olmamasına ragmen uyardı.

canım bende cok karpuz yedım ve severımde..doktoruma sordum yeme suyunu arttırır dedı..kavun karpuz 1-2 dılım dısında yeme dedı..bende su fazlalıgı olmamasına ragmen uyardı.

Yaaa ne yapsam keske yemeseydi
cok yedim baya yedimvartik yimeyim yarin kontrolum var Rabbim yardimcimiz olsun. insallah hersey iyi der

HTML:

çok şaşırdım hergün yarıma yakın karpuz yiyorum hiç bir sorun olmadı suyum da her doktor kontrolünde normal.ayrıca çok su için diyor ya doktorlar bu anlamda karpuz da iyi değil mi aslında çok da terliyoruz sıcak havalar...ilginç geldi

canım odan çok güzel olmuş güle güle kullan :)

senin kan değerlerin kaçtı canım? benim gebeliğin lk aylarıydı 11 di.6. ayda gene yapıldı 10 du :) bebek yemiş bitirmiş beni :) ilaç içmeme rağmen 10a düşmüştü.şurup gibi 10 şişeden oluşan b ilaç verdi ben de onu içemedim.şimdi 35+4 teyim daha kan testi yapmadı.ilacını bitir daha kullanma dedi.

Allah şifa versin bebeğine canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin tşk ederim. hepimizinkini inşallah.

Canım süt pompasıyla sağsan sütün gelmez mi ki...

bebeği hastanede bıraktıktan sonra hemen aldık ama hemşire 60 cc olmazsa hiç getirme demişti, benden sabaha kadar ancak 35 cc. çıktı.
şimdi iyi ama pompa baya etki etti sanırım.

Ben 3 gnde koca karpuzu tek basima bitiriyorum bu ara bağımlılık yaptı ama neden sakıncası olsun ki daha bugün doktordan geldim bebegin suyu gayet iyiydi ben kendinizi bu kdr kisitlamayin canınız ne istiyorsa şekeri olmayanlar için söylüyorum bence yiyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aynen.Epey karpuz yedim ve dr da hiç sorun çıkmadı şükür.

bende oyleydim canim..tek yedigim sey karpuzdu bak canin cekti yine :) bu sicaklarda ne guzel yeniyor.ama fazla yemek amniyon sivisini arttiriyormus oyle dedi.

bende oyleydim canim..tek yedigim sey karpuzdu bak canin cekti yine :) bu sicaklarda ne guzel yeniyor.ama fazla yemek amniyon sivisini arttiriyormus oyle dedi.

amniyon sıvısının çok olması iyi değil mi?benimki normaldi.dotor günde en az 2 litre su iç dedi.zorla içiyorum.en fazla 1.5 oluyo.karpuzuda sevmem hiç.karpuz mu yesem acaba :)

Canım ben 12 ile başladım, 7.ayda testlerde 10 çıktı, bu cuma 9 çıktı. Ben o şurup gibilerden içiyorum (maltofer adı), hapı işe yaramayınca ona geçmiştik ama bugün dedi ki sende bunlar işe yaramıyor, iğnesini yazdı hem de 2 kutu :18: Çok da acıtıyor bunun iğnesi zamanında olmuştum. Gün aşırı olunacak şimdi 10 tane :26:

Son düzenleme:

aynen bende oyleyim bildigin koca karpuzu yiyorum ama benim doktor oyle dedi suyunu artitir dedi.

amniyon sıvısının çok olması iyi değil mi?benimki normaldi.dotor günde en az 2 litre su iç dedi.zorla içiyorum.en fazla 1.5 oluyo.karpuzuda sevmem hiç.karpuz mu yesem acaba :)

Canım bunun azı da çoğu da istenmiyor. Çok olması da erken doğuma ve şekere işaret demişti doktorum.

bayanlar bir şeyi merak ediyorum... ilk doğumu olup da sezaryan için gün alan var mı? yani doktorumuzla konuşup sezeryan isteğimizi gün alabiliyor muyuz? Yoksa sadece benim doktorum mu sezaryan için gün vermiyor ? Doktorum sezeryan isteğimi hiç dinlemiyor da...( özele gidiyorum buarada )

slm kızlarr ,

dün akşam biraz bel ağrım vardı işgillendim sabah kalktığımda wc gittim peçeteye azcık kan geldi nişan mış. hemen doktora gittik nts de sancılarım yüksek çıktı ama ben hissetmedim. geçen haftaki kontrolümde bebeğin başı aşa dönükt bugun sabah makat duruşuna geçmiş. 1 cm açıklığım var. normalde bu cumaya kadar çalışıcaktım doktor çalışamazsın raporu verdi, evde yatış şuan . sancılarım iyice başlar sa sezeryana alıcak beni daha 36+0 haftalığım benim oğlan aceleci davrancak sanırım . eğer çarşamba günü balı aşa dönerse normal doğum deneyeceğiz dönmezse sezeryanla alıcaklar . erken olacağı için mutsuzum biraz ama Hayırlısı diyorum dualrınızı eksik etmeyin olurmu ?

şuan tetikte bekliyoruz be başı dönsün diede dua ediyorum sezeryandanda korkuyorum açıkcası, erken doğum sıkıntım yoktu ama durum öyle gösteriyor. herkese hayırlı zamanında doğumlar diliyorum . gelişmeleri yazmaya çalışacağım..

Şaşırdım ...Bende yıllardır hep kanım düşüktür de tam tersi oldu hamilelikte.... Hamilelik başında 10de sonra 12 oldu geçen hafta testte 13 çıktı...Doktor kan değerlerin iyi fakat kan ilaçlarını kesmiyorum doğum ve sonrası kan kaybdeceksin dedi... ben maltafor hap kullanıyorum...Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus kan ilaçları en çok aç karnına işe yarar. Ben gece yatmadan ve sabah aç karnına kullanıyorum ve kullandıktan sonra 1-2 saat bir şey yemiyorum...

Canım inşallah istediğin gibi olur herşey, dinlen canım çoğu kişide 1 cm açıklık oluryor ama baya zaman sonra doğum oluyor. ..dinlen zamanı uzatabilirsin inşallah

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…