2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak sen yaramaza dönmüş nasıl becerdiyse

Canim bol bol dinlen yatman lazim dr'ununda dedigi gibi ayaklarini yukari kaldirip totonun altina da bu yastik koy donmesi icin benimde en buyuk sorunum bu 36 haftalik olduk fakat benim oglanda hala donmedi sanirim donmeye de niyeti yok sezeryana o kadar karsiyim ki ve korkuyorum da en basindan beri normal doguma alistirdim kendimi dr'um donmezse sezeryan olacaksin deyince butun hevesim kirildi ama napalim hersey bebislerimiz icin mecbur katlanicaz insallah senin ki de doner

Sent from my iPhone 5 S

ayy ben de bi kan değrlerimi ölçtürüyüm ozaman.etle falan da aram iyi değil.gerçi pek çay içmedim ama gene b ölçtürüyüm ona göre doktoruma sorarım.

Benim reflüm var onun üzerine birşey yemezsem midem mahvolur. Sabah ac karnına içiyordum 10 dk sonra kahvaltı ediyordum mecburen. Yoksa ilaç bile durmaz icimde çıkarırım hemen o yüzden de iğnesini yicem şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sağlikli bi şekilde kolay bir doğum olur inşallah... Yorma kendini ama kirmizi leke geldikten 2 gun sonra doğum başlar diye biliyorum hayirlisi bakalim...

ayy ben de bi kan değrlerimi ölçtürüyüm ozaman.etle falan da aram iyi değil.gerçi pek çay içmedim ama gene b ölçtürüyüm ona göre doktoruma sorarım.

Ben sonucu tahmin ediyordum ama iste doktorum gecen aydan sonra bugün tekrar yapınca tahlili gördük acı gercegi. Cok sızlaniyorum biliyorum ama iğneden cok korkuyorum. Bu artık fobi yenemiyorum

Neden sezeryann istiyosun canım merak ettim birde nasıl geçti görüşmen benimde bugün kontrolüm vardı bebişim hala dönmemiş banada sezeryann dedi fakat istemiyorum

iğne korkum yok,bi kere vurulmuştum diye hatırlıyorum.ama vuran kişi tanıdıktı,oldukça özenliydi hiç anlamıyodum bişi :)

Aynı problem bende de var canım bebişim hiç dönmüyor ve ben sezeryann istemiyorum yani anlamadığım nokta bebek dönmediği halde sancılar başlıyor mu bunu merak ediyorum
Ayn

Herkese selam , doktordan geldim , bebişim 2 hafta önde gidiyor maşallah , bugün 34+2yim normalde ama bebeğim 36+2 günlükmüş, doktorum cuma yine çağırdı bayram öncesi emin olmak istiyor, sanırım ben de erken doğum yapıcam kızlar, doktor olabilir dedi , bebeğim önden gittiği için tetikte olmamı söyledi , dua edin bayram sonrasına kadar dayansın, bayram tatilinden çok korkuyorum, herkes tatilde olcak...bebeğim haftasına göre 2 hafta büyük olduğy için aşağıda baya, kafasını vajinamda hissediyorum , çok korkuyorum bayram tatilinden yaaaa...

iğne korkum yok,bi kere vurulmuştum diye hatırlıyorum.ama vuran kişi tanıdıktı,oldukça özenliydi hiç anlamıyodum bişi :)

Ne güzel :) yerinde olsam belki korkmazdım. Çocukken hatırladığım ilk iğnemde beni zorla götürmüşlerdi ve canım cok acımıştı dispanserde yapmışlardı. Günlerce ayağıma basamadım. Ondan beri iğne denince 3 km kaçarım

Kübracım merhaba benimde bugün kontrolum vardı doktorum dönmez gibi yorum yaptı ve sezeryana yönlendirdi beni resmen bayag moral motivasyon düştü bende ama doğal dogum diye İntden araştırınca bebek 41 . Haftayı doldurana kadar bekliyorlarmış dönmesi için ve sancın ne zmn başlarsa o zaman doğum gerçekleşiyormuş ama bugun doktorum bna resmen 25 Ağustos'a kadar döndü döndü dönmedi spinal sezeryann dedi B'nde ne yapacağımı bilemedim

[Q UOTE=moonlight002;36242597]Herkese selam , doktordan geldim , bebişim 2 hafta önde gidiyor maşallah , bugün 34+2yim normalde ama bebeğim 36+2 günlükmüş, doktorum cuma yine çağırdı bayram öncesi emin olmak istiyor, sanırım ben de erken doğum yapıcam kızlar, doktor olabilir dedi , bebeğim önden gittiği için tetikte olmamı söyledi , dua edin bayram sonrasına kadar dayansın, bayram tatilinden çok korkuyorum, herkes tatilde olcak...bebeğim haftasına göre 2 hafta büyük olduğy için aşağıda baya, kafasını vajinamda hissediyorum , çok korkuyorum bayram tatilinden yaaaa...[/QUOTE]

Maaşallah bebeğe de sana da :)

Annesi sen özellikle korkma. Insallah hayırlısı ile zamanında gelir bebek. Sen stres yapma ki hızlanmasın :)

Kızlar birşey merak ediyorum şimdi benim bebeğim makat duruş pozisyonda ve hala dönmedi 34+5 günlüğüz şimdi benim bebişim dönmediği halde sancım tutup doğum başlıyabilirmi

kötü bi tecrübe olmuş canım.ben de yarın bi gidip yaptırasım geldi kan testi :)

Hiçkimse yok mu?? ? ?

Evet canim moral bozucu bir durum gercekten ama son ana kadar bekleyelim ben oyle yapicam tabi ki aklimin bir kosesinde sezeryan dursun ama son haftada mucize olup donerse normal dogum yapmak istiyorum sanci geldiginde de artik hala donmemisse mecbur sezeryan olucaz napalim

Sent from my iPhone 5 S

kızlar dünkü kanamamın sebebi 2 cm lik açığım varmış, kasılmam ve sancım da.. çok tereddüt etti doktor hastaneye yatırsam mı yatırmasam mı , senin doğumunu nasıl yapsak diye sağolsun beni de endişendirdi, yatırmadı eve geldim , çatı muayenesinde çatın biraz dar ama sorun değil bebeğin iri olmadığı için doğurabilrsin dedi , yarın kanamam olursa yine gidicem, bu sefer yatırır heralde ama ne yapacak bir fikrim yok , suni sancı verme taraftarı değil , sezeryan mı yapar kendi sancımı mı bekler bilmiyorum , çünkü o da çok kararsızdı

Evet donmezse bile sanci baslayabiliyormus

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…