- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.901
slm kızlarr ,
dün akşam biraz bel ağrım vardı işgillendim sabah kalktığımda wc gittim peçeteye azcık kan geldi nişan mış. hemen doktora gittik nts de sancılarım yüksek çıktı ama ben hissetmedim. geçen haftaki kontrolümde bebeğin başı aşa dönükt bugun sabah makat duruşuna geçmiş. 1 cm açıklığım var. normalde bu cumaya kadar çalışıcaktım doktor çalışamazsın raporu verdi, evde yatış şuan . sancılarım iyice başlar sa sezeryana alıcak beni daha 36+0 haftalığım benim oğlan aceleci davrancak sanırım . eğer çarşamba günü balı aşa dönerse normal doğum deneyeceğiz dönmezse sezeryanla alıcaklar . erken olacağı için mutsuzum biraz ama Hayırlısı diyorum dualrınızı eksik etmeyin olurmu ?
şuan tetikte bekliyoruz be başı dönsün diede dua ediyorum sezeryandanda korkuyorum açıkcası, erken doğum sıkıntım yoktu ama durum öyle gösteriyor. herkese hayırlı zamanında doğumlar diliyorum . gelişmeleri yazmaya çalışacağım..[/
QUOTE]
Canim bol bol dinlen yatman lazim dr'ununda dedigi gibi ayaklarini yukari kaldirip totonun altina da bu yastik koy donmesi icin benimde en buyuk sorunum bu 36 haftalik olduk fakat benim oglanda hala donmedi sanirim donmeye de niyeti yok sezeryana o kadar karsiyim ki ve korkuyorum da en basindan beri normal doguma alistirdim kendimi dr'um donmezse sezeryan olacaksin deyince butun hevesim kirildi ama napalim hersey bebislerimiz icin mecbur katlanicaz insallah senin ki de doner
Sent from my iPhone 5 S
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak sen yaramaza dönmüş nasıl becerdiyseslm kızlarr ,
dün akşam biraz bel ağrım vardı işgillendim sabah kalktığımda wc gittim peçeteye azcık kan geldi nişan mış. hemen doktora gittik nts de sancılarım yüksek çıktı ama ben hissetmedim. geçen haftaki kontrolümde bebeğin başı aşa dönükt bugun sabah makat duruşuna geçmiş. 1 cm açıklığım var. normalde bu cumaya kadar çalışıcaktım doktor çalışamazsın raporu verdi, evde yatış şuan . sancılarım iyice başlar sa sezeryana alıcak beni daha 36+0 haftalığım benim oğlan aceleci davrancak sanırım . eğer çarşamba günü balı aşa dönerse normal doğum deneyeceğiz dönmezse sezeryanla alıcaklar . erken olacağı için mutsuzum biraz ama Hayırlısı diyorum dualrınızı eksik etmeyin olurmu ?
şuan tetikte bekliyoruz be başı dönsün diede dua ediyorum sezeryandanda korkuyorum açıkcası, erken doğum sıkıntım yoktu ama durum öyle gösteriyor. herkese hayırlı zamanında doğumlar diliyorum . gelişmeleri yazmaya çalışacağım..
slm kızlarr ,
şuan tetikte bekliyoruz be başı dönsün diede dua ediyorum sezeryandanda korkuyorum açıkcası, erken doğum sıkıntım yoktu ama durum öyle gösteriyor. herkese hayırlı zamanında doğumlar diliyorum . gelişmeleri yazmaya çalışacağım..
Canım ben 12 ile başladım, 7.ayda testlerde 10 çıktı, bu cuma 9 çıktı. Ben o şurup gibilerden içiyorum (maltofer adı), hapı işe yaramayınca ona geçmiştik ama bugün dedi ki sende bunlar işe yaramıyor, iğnesini yazdı hem de 2 kutu :18: Çok da acıtıyor bunun iğnesi zamanında olmuştum. Gün aşırı olunacak şimdi 10 tane :26:
Şaşırdım ...Bende yıllardır hep kanım düşüktür de tam tersi oldu hamilelikte.... Hamilelik başında 10de sonra 12 oldu geçen hafta testte 13 çıktı...Doktor kan değerlerin iyi fakat kan ilaçlarını kesmiyorum doğum ve sonrası kan kaybdeceksin dedi... ben maltafor hap kullanıyorum...Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus kan ilaçları en çok aç karnına işe yarar. Ben gece yatmadan ve sabah aç karnına kullanıyorum ve kullandıktan sonra 1-2 saat bir şey yemiyorum...
slm kızlarr ,
ayy ben de bi kan değrlerimi ölçtürüyüm ozaman.etle falan da aram iyi değil.gerçi pek çay içmedim ama gene b ölçtürüyüm ona göre doktoruma sorarım.
Canm dun aradım Serpil hanim bu hafta full dolu snrada izne cikiyo dediler bende emin olamamkla yeni gelen Hülya hanmdan aldım ama bu sabah aradilar Hülya hanimin işi çıkmış Serpil hanima randevu verdiler bugün için şimdi yoldaym gidiyorum :) ben sezeryan istiyorum. Önceden planlı olduğu için belki sorun olmaz. Doktordan çıkınca tekrar yazarm :)
Ben sonucu tahmin ediyordum ama istedoktorum gecen aydan sonra bugün tekrar yapınca tahlili gördük acı gercegi. Cok sızlaniyorum biliyorum ama iğneden cok korkuyorum. Bu artık fobi yenemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı problem bende de var canım bebişim hiç dönmüyor ve ben sezeryann istemiyorum yani anlamadığım nokta bebek dönmediği halde sancılar başlıyor mu bunu merak ediyorumslm kızlarr ,
iğne korkum yok,bi kere vurulmuştum diye hatırlıyorum.ama vuran kişi tanıdıktı,oldukça özenliydi hiç anlamıyodum bişi :)
Canim bol bol dinlen yatman lazim dr'ununda dedigi gibi ayaklarini yukari kaldirip totonun altina da bu yastik koy donmesi icin benimde en buyuk sorunum bu 36 haftalik olduk fakat benim oglanda hala donmedi sanirim donmeye de niyeti yok sezeryana o kadar karsiyim ki ve korkuyorum da en basindan beri normal doguma alistirdim kendimi dr'um donmezse sezeryan olacaksin deyince butun hevesim kirildi ama napalim hersey bebislerimiz icin mecbur katlanicaz insallah senin ki de doner
Sent from my iPhone 5 S
Ne güzel :) yerinde olsam belki korkmazdım. Çocukken hatırladığım ilk iğnemde beni zorla götürmüşlerdi ve canım cok acımıştı dispanserde yapmışlardı. Günlerce ayağıma basamadım. Ondan beri iğne denince 3 km kaçarım
bayanlar bir şeyi merak ediyorum... ilk doğumu olup da sezaryan için gün alan var mı? yani doktorumuzla konuşup sezeryan isteğimizi gün alabiliyor muyuz? Yoksa sadece benim doktorum mu sezaryan için gün vermiyor ? Doktorum sezeryan isteğimi hiç dinlemiyor da...( özele gidiyorum buarada )
Kübracım merhaba benimde bugün kontrolum vardı doktorum dönmez gibi yorum yaptı ve sezeryana yönlendirdi beni resmen bayag moral motivasyon düştü bende ama doğal dogum diye İntden araştırınca bebek 41 . Haftayı doldurana kadar bekliyorlarmış dönmesi için ve sancın ne zmn başlarsa o zaman doğum gerçekleşiyormuş ama bugun doktorum bna resmen 25 Ağustos'a kadar döndü döndü dönmedi spinal sezeryann dedi B'nde ne yapacağımı bilemedim
Kızlar birşey merak ediyorum şimdi benim bebeğim makat duruş pozisyonda ve hala dönmedi 34+5 günlüğüz şimdi benim bebişim dönmediği halde sancım tutup doğum başlıyabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?