- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.081
öyle yapacağım canım cumartesi tekrar bakacak.birde erken gel dedi bana abimin eşine de erken gel demişti o gün doğum olmuştur hayirlisi bakalım
benim eşimde sezeryan olmamı istemiyor.annem de normal doğum zor olur diyor bilmiyorum bakalım hayirlisi neyse o olsunHayırlısı olsun inşallah ben de hep normal diyordum esim snnem en önemlisi doktorum normal seni zorlar diyor kafam çok karışık benim de sağlıkla kucaklarımiza alalim inşallah yavrularimizi
benim eşimde sezeryan olmamı istemiyor.annem de normal doğum zor olur diyor bilmiyorum bakalım hayirlisi neyse o olsun
selam kızlar,sabah tahlil yaptırmak için acile gittim.değerlerim şöle sizce nasıl?doktorum Erzurum merkezde olduğu için gidemedim göstermeye telefonunda her seferde almayı unutuyorum bir de size sorayım dedim.
bir de kolestrolum yükselmiş yediklerimede dikkat ediyorum ama niye yüksek çıktı anlamadım.
hgb 11.6
demir (serum) 63--------------------------------------------33-193
demir bağlama 331------------------------------------------135-392
kolestrol 272--------------------------------------------------0-200
HDL kolestrol 79------------------------------------------------45-65
35+5 teyim.kan değerlerime sevindim açıkçası ama gende çok yükselmemiş hgb.
Canım kendi test sonuçlarımdan baktım, bana aşağıdaki değerler ile 2 kutu demir eksikliği iğnesi (ferrum) yazdı doktor. Bakalım seninki ne diyecek. En azından benden yüksek azıcık seninkiler ama yine de alt değerlere yakınsın sanırım.
hgb 9,3
demir (serum) 134
ferritin 14,05
Bizde dr geldik oglum iyi yuzuni gostermesede salak dr iy dedi 2800 qr olmus..basi inmis kardon acilmis bogazindan dedigine gore..nedenmi boyle konusyorum?kendi dr yoktu tatilde yerine yenisi gelmis kiz maaaal sanki cokook sinir oldum ne sordum mal gibi yuzume bakti tam yarim saat tutdu bizi usgde tum kizlari yarim saat usg olurmu kizlar hic inanmadim dediklerine
Allah yar ve yardimcin olsun darisi basimiza insallah sagsalim dogur sende bizde:)Kızlar selam hastaneden bildiriyorumÇok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.
ferritin neki o ben de yok.zaten doktor stemedi benden böle bi tahlil,kendim kıllandımda acile gidip yaptırdım :)
Ne kadar çıktı protein belli bir şeye kadar idrarda protein kaçağına hamilelerde olur diyorlar,cok mu riskliymis hemen bayrama alacak
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ferritin de demir testi canım.
Kızlar biz de dün gittik doktora. Daha önce bi kere sancım olmuştu o zaman nst de 100lere çıkmıştı. Dün de 50lere çıkan küçük sancılar çıktı nst de. O yüzden bayramdan önce tekrar görmek istedi doktorum. Cuma tekrar gidicez. Çatı muayenesi yapabilir bu sefer. Yada haftaya da yapabilir ama artık yapsa da kurtulsam diyorum. Bi de bana senin bebek 40 haftayı beklemicek demişti haftaya 38. haftada olcam ne ara yapcak çatı muayenesini? O yapmadan bebiş gelirse ne olur ki o zaman sezeryan mı olunuyor merak ettim ben normal doğum istiyorum.
Sevindim senin adına
Bizimki kanalda ama ben nedense böyle bir cahil cesareti ile hala ofisteyim. Bayramdan sonra gelmicem inşallah
arkadaşlar şimdi okudum da son ayda daha fazla kilo alınıyormus. benim 34. haftada bebek 2600 du. iki haftada 600 gr almışt, ben de 1.5 kilo almıstım. şimdi ise 2 haftadır hiç kilo almadım. bebek gelişmişmidir yine...
arkadaşlar şimdi okudum da son ayda daha fazla kilo alınıyormus. benim 34. haftada bebek 2600 du. iki haftada 600 gr almışt, ben de 1.5 kilo almıstım. şimdi ise 2 haftadır hiç kilo almadım. bebek gelişmişmidir yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?