2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, 3208. sayfada kan değerlerimi verdim.ilçede olduğum için doktoruma gösteremedim.demirim iyi ama hgb gene az gibi szlerinki nasıl.doktorunuz ne diyor.bakar mısnız bi?

Hayırlısı olsun inşallah ben de hep normal diyordum esim snnem en önemlisi doktorum normal seni zorlar diyor kafam çok karışık benim de sağlıkla kucaklarımiza alalim inşallah yavrularimizi
benim eşimde sezeryan olmamı istemiyor.annem de normal doğum zor olur diyor bilmiyorum bakalım hayirlisi neyse o olsun

Bizde dr geldik oglum iyi yuzuni gostermesede salak dr iy dedi 2800 qr olmus..basi inmis kardon acilmis bogazindan dedigine gore..nedenmi boyle konusyorum?kendi dr yoktu tatilde yerine yenisi gelmis kiz maaaal sanki cokook sinir oldum ne sordum mal gibi yuzume bakti tam yarim saat tutdu bizi usgde tum kizlari yarim saat usg olurmu kizlar hic inanmadim dediklerine

Canım kendi test sonuçlarımdan baktım, bana aşağıdaki değerler ile 2 kutu demir eksikliği iğnesi (ferrum) yazdı doktor. Bakalım seninki ne diyecek. En azından benden yüksek azıcık seninkiler ama yine de alt değerlere yakınsın sanırım.

hgb 9,3
demir (serum) 134
ferritin 14,05

ferritin neki o ben de yok.zaten doktor stemedi benden böle bi tahlil,kendim kıllandımda acile gidip yaptırdım :)

böyle salaklar çok cnım sıkma canını hayırlısyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu bende bir nişanlı doğarıyım ona bariiii

kolestrolum yükselmiş,normalde düşüktür benimkisi.hdl kolestrolun yüksekliği iyide diğeri iyi değil diye biliyom.kızartma hamurişide yemiyom ama peynir çok tüktiyorum buna rağmen kalsiyumum düşük.hep bebişim yemiş :)

Ne kadar çıktı protein belli bir şeye kadar idrarda protein kaçağına hamilelerde olur diyorlar,cok mu riskliymis hemen bayrama alacak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Tahlil kağıdına çift artı war nekadar demek.oluyosa artik işte bana guven vermio dr pek :/

arkadaşlar şimdi okudum da son ayda daha fazla kilo alınıyormus. benim 34. haftada bebek 2600 du. iki haftada 600 gr almışt, ben de 1.5 kilo almıstım. şimdi ise 2 haftadır hiç kilo almadım. bebek gelişmişmidir yine...

Çatı muayenesi aslında çok çok önemli değil, benim doktorumda 38. Hafta dolmadan yapmıyorum dedi zaten dar olup sıkıntılı olanda çok az oluyormuş. Hatta yaptirmak istemezsen yapmayiz bile dedi ki ben normal istiyorum doktorum da normal doğumcu burdan bi arkadaşta çatı muayenesi hakkinda çok güzel bu yazi paylasmisti eski sayfalardan bulabilir misin bilmiyorum ama aslinda çok da gerekli olmadığıni turkiyede catin dar bahanesiyle sezaryene doktorlarin nasil yonlerdigini anlatiyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

son ay kilo kaybı yaşayan annelerde oluyor.. ondan almamışsındır canım. ben 1 ayda 300 gr almıştım .. bebek o ay 800 gr almış. demekki ben kilo verdim o aldı. belki sende de öyle bişey olmuştur

Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...

Gelişir canım , ben 2 haftada 100 gr almıştım bebeğim 450 gr almıştı mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…