2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...

Canım gözünaydın ,Allah ikinize de sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin inşallah...

Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...

Allah bagislasin canım gozunuz aydin allah saglik sihhat versin ikinize de inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar alttan çok ağrılarım son bir haftadır vardı fakat 2 gündür dayanılmayacak kadar çok ayağa kalkamıyorum bebişim 2 hafta önceden gidiyor gelişimi doktor erken gelebilir demişti ve ağustosun 1 i sezeryan tarihim daha önceden gelirmiki acaba ?:44::44:

hmm o yok ben de..doktorada gitmeye 1o gün var.eksik görürse artık versin iğne napıyım :) birde bu ara izinl olacaktı.olmadı yarın ilçedeki kadın doğumcuya giderim,ona gösteririm.

Vallahi benim doktorum mu pimpirikli dicem ama 2 aydır her kan tahlilinde biraz daha düştü degerler kadın da ne yapsın verdi iğneyi

Napalım bebislerimiz icin hersey.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah anali babali büyütsün size bağışlansın. Nolur bir ara normal dogum hikayeni anlatır mısın ? Cok istiyorum normal dogumu ben. Nasıl başladı nasıl gecti ?

iyidir iyidir izinlerini doğum sonrasına atarsın.. benim bir arkadaşımda 37 ye kadar çalıştı.. cuma okuldan çıktı pazartesi doğum yaptı :))

Bu gidişle sonumuz aynı :)

Ama benimki cumadan sonra hemen Pazartesi olmasın çünkü Bayram :)

1 hafta daha beklesin mümkünse :)

kac canim kan degerlerin??

Bugün karnimdaki catlaklarla merhaba dedim. Alt kisimda resmen bir gecede catladimmmm.... ustelik norm fazlası oldugumu ogrendim.tayin istemem gerek.... ve guya bugun guzel bi gun olacaktı doğum gunum... ve sanirim aşırı duygusala bağladım😯☹

kac canim kan degerlerin??

Canım hemoglobin 9 a düşmüş. En alt deger o zaten doktor da iğne verdi. Normal dogum isteyen birinin iğneden bu kadar sizlanmasi saçma biliyorum ama engel olamıyorum. Ilkini yarın sabah yaptiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…