2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi tasarımımız kapı süsümüzüde yaptık..
Her bişeyimiz tamam
Artık oğluşumu bekliyoruz...

Eklentiler

• $hastane kapý süsü (1).webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $hastane kapý süsü (2).webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $hastane kapý süsü (3).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Canim doğum evlerinde bayramda nst falan calisiyor mu yani.ben de çok korkuyorum bayramdan Dr olmayacak.özel hastane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayramda benim gittiğim özel hastanenin acilinde ebeler olacak. ben nst ye gitcem çünkü doktorum istedi.. bir durum oluncada doktora haber veriliyor

aycaaaa sende mi doguruyosuuunn:))) aayy cok heycanlii..ol tatlim epiduralini tatli tatli sonra gel annat nolurrr
ayyAllah yardimciniz olsun kizlar..kimsebayrmda doktoru yokken dourmasiinnn

.
hayirlisi hakkinda..sen iice sona gelmissin artik..Allah yardimcin olsunn
bende ilkini genel oldum canim..bunu da nasi yapicam bilmiorum..genel istemiorum epiduralden tirsiyorum..

katiliyorum canim ben de gecenlerde yazdim ama arada kaynadi sanirim..

Doner annesi doner ☺️ aslinda evet hemen hemen biraz daha uygun ozellikle buyuk markalarda biz stokke alacagiz tr de 2000-4000 tl civarindaymis biz 499 $ a alicaz
Evet yeni bir baslangic oldu benim icin hic bilmedigin bi ulkede yasamaya kalkiyosun ama alistim cok sukur yabancilik cekmedim pek
Arkadasina cok uzuldum 😔 gercekten uzucu bir durum , ben annemden biliyorum ozellikle kardesimin dogumunda henuz sancisi ve suyu gelmeden direk suni sanci ve sadece 5 cm acilmayla zorla dogurttular kadini yazik gunah hangi kadin 5 cm acilmayla dogum yapabiliyor ebenin aceleciliginden annemi mahvetmislerdi insallah bir an once tr ye de gelir bu sistem

Sent from my iPhone 5 S

Ben bu ikisini alicam canim Stokke Scoot ve Maxi Cosi , ayrica sadece car seat'i (araba koltugu) arabaya takip tek basina kullanabiliyorsun cok pratik ve kullanisli

Sent from my iPhone 5 S

Kızlar geçmişe bakamadim. Kızımız 35.haftalik 2800 gr doğdu. Cok şükür kuveze girmedi. Hep yanımızdaydi. Sezaryan düşünen arkadaşlar sonrası o kadar da kolay değilmiş bence şimdi olsa normali de dusunurdum. Hepinize hayırlı doğumlar. Allah isteyen herkese nasip etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

Gözünüz Aydın canım :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım beni sigortacım uyardı. Tüm büyük özel hastaneler alıyormuş. Özel sağlık sigortası ile gidiyorsun ve herşey ücretsiz olucak sanarken taburcu edilme sırasında ama bebek paketi var onu sigortanız karşılamıyor siz ödeyeceksiniz diyorlarmış ve bu tutar 1000 liralar civarında imiş. Karşılığında da hiçbirşey yapmıyorlar dedi sigortacım. Bebeği pudra battaniye paket edip getiriyorlar o kadar dedi. O yüzden baştan konuşun dedi.

slm kizlar napiosinuz ??
benim gunlerim cok zor geciyor giremiyorum buraya da surekli yatiyorum erken dogum sancilarim cikio nst de. ama duun resmen sancilandim 10 dakikaya bir karnim tas gibi olup yumusuyor. ayin 31 ine gun aldik sezeryan icin ama dr. 31 ini beklemeyebilir diyor. benden haberler biyle sizler ne yaptinz?

Canım ayakta tedaviler için sorun yok ama bütün büyük operasyon ve yataklı işlemlerde 1 yıl bekleme süresi koyarlar. İlk yıl öyle ameliyat, operasyon, müdahale falan durumlarını ödemezler genelde.

Zaten doğumda falan kullanamazsın şuan hamilesin. Poliçe başladığında hamile olmaman ve en az 1 yıl geçmiş olması lazım poliçe başlangıç tarihi üzerinden.

Canim benim 37+0 da doğdu aynı şeyleri doktorum da söyledi 40. Haftada dogan da bile olabilir bu tarz durumlar çok şükür hiçbir problem yaşamadım maşallah bebeğim sağlıklı dogdu insallah böyle de devam eder tek sıkıntım sütümün gelmemesi dua edin de gelsin lütfen

canımcım maşallah size süt için humana iç birde bol bol sağ canım

Çok haklısın canım , ben müdüre sonuna kadsr direnicem , vermiyor izin falan vermezse o saatlerde sevk alırım gider emzirir gelirim kendi düşünsün gerisini ayarlasın , öğretmeniz die yatıyoruz sanki, herkes işini yapıyo ...

kız sen nerelerdesin.. burda doğum yapan arkadaşlar oldu. kızlar geldi genelde erkeklerden ses yok şuan :) seninde haftan bayağı ilerlemiş, hadi hakkında hayırlısı. neden normal yapmıyorsun bu arada sorun mu oldu ?

Evet canım beyaz toz gibi olan ,mağnezyum hidroksit içeriyor, ilacın tam olarak adı magnesie calcinee saba toz, garipbi ismi var işte böyle , ama çok işe yarıyo, hergün içmiyosun kabız olduğun gün içiyosun ertesi güne geçiyo...

Kontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?

yaaa duygularıma tercüman olduuunnnnn.. benim doktorda 4 ağustosta izinden dönecek. dünden beri karnım indi aşağı. kontrole gittiğim zamanki gibi değil.. bebeğin başına dokunuyorum ta nerede varya.. gece çok rahatsız oldum, kasıklarım batıyor bir anda o an midemde kabarıyor.. ilk defa böyle hissediyorum. sanırım benimkide kanala giriyor. inşallah bişey olmaz başka doktora gitmek istemiyorum...

ama zaten doğum kanalına girdikten sonra yine birkaç hafta geçiyormuş ona güveniyorum...

bunlar yetmezmiş gibi norm fazlasından tayin istedim. stres ......offf ..pufff yani ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…