- 5 Şubat 2014
- 106
- 27
- 73
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.641
Canim doğum evlerinde bayramda nst falan calisiyor mu yani.ben de çok korkuyorum bayramdan Dr olmayacak.özel hastane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aycaaaa sende mi doguruyosuuunn:))) aayy cok heycanlii..ol tatlim epiduralini tatli tatli sonra gel annat nolurrrmerhaba arkadaşlar
bugün nst de sancım çıktı ve bebişim aşağı inmiş aslında dr.a kalsa yarın doğum yapçaktım
aslında dedi seni bayramdan sonraya düşünüyordum ama ağrın görünüyor dedi.. birde ultrasondayken
kasılma hissetti bu sebeplerden dolayı alabiliriz dedi.. ben de benim de bayramdan sonrayı dşündüğümü söyledim..
annem gelicek falan dedim.. kabul etti ama ayakta kalma sakın dedi bayramı falan yatarak geçir dedi
eğer fazla ağrın olursa suyun gelirse nişan gelirse hemen gel dedi
zaten bayramda ve bayramdan sonra ayın 4 üne kadar dr.um yokmuş..
eğer o zaman olursa nöbetçi dr. bakçak bana.
hayırlısı bakalım 10 gün daha dayanabilecekmiyim?
ama şunu anladım ki ne kadar dikkat edilsede yatılmıyor ki mecburen yapılcak şeyler oluyor offf
bu arada eğer bi aksilik çıkmazsa 4 ağustos pazartesi saat 8 de epidural anestesi ile doğum yapacağım ALLAH ın izniyle :))
ayyAllah yardimciniz olsun kizlar..kimsebayrmda doktoru yokken dourmasiinnnAllahim korktuğundan korusun canim ayni durum bende de var ayin 4 unu getirebilir miyim Dr umu bekliyim mi yoksa nöbetçi Dr a mi bayramda sezeryan olayim içim içimi yiyor resmen bende c.tesi nöbetçi Dr la gorusecegim bakalim o ne diyecek ? Bekleyebilirsin derse bekliycem yoksa bayramda alir sanirim... Haftamiz tam izne denk gelmiş... Hayirlisi olsun inşallah...
.Allah hepimizi en sağlıklı şekilde kurtarsin inşallah bende bugün dr a gittim 39 haftaligim normal istiyorum suan herşey normal bayramin 2gunu nst ye gireceğim ilk defa bakalim neolck dogum yaklaştı son 1hafta hayırlısı inşallah
bende ilkini genel oldum canim..bunu da nasi yapicam bilmiorum..genel istemiorum epiduralden tirsiyorum..ayçacım hayırlı olsun hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
bu arada epidurale nasıl karar verdin tatlım.ben ilkini genel a. sezeryanla yaptım bunda da öyle düşünüyorum ama epiduralde aklımdan geçmiyor değil..:26:
Doğum yapmis olan arkadaşlara oncelikle hayirli olsun Allah annemi babali büyütsün inşallah... Ben takip edemedim 4 sen sonra sini acaba bunun içinde bi tablo yapsakmi sirasiyla eklenirdi hangi paşa yada prensesimiz gelmiş ne zaman gelmiş diye....
Amiiin inş canım darısı bana :) bende hareketlerini izliyorum şuan bayag hareketli lütfen dön dön diyede sayıklıyorum bi yandan :) benimde daha hiçbişey hazır değil daha yıkancak yerleşecek çanta hazırlanacak :))) yatağımız alıncak ve pusetli bebek arabamızananemizi bekliyoruz :) halledersin canım senin bişeyin kalmamış bi yatak bi araba koltuğu hafta sonu alırsın Allah'ın izniyle Türkiye ye göre ucuz diyorlar bebek arabaları falan doğru mu bi tanıdığım getirtti yurt dışından yarı fiyatına bu arada 1 senelik evlisin demek bende Kasım'da 2 olcak inş senin için bayag büyük bi başlangıç olmuş yabancı ülkede yaşamak hayatını değiştirmek büyük bi karar büyük bi cesaret:) kutluyorum seni :) kendi odanda dogum yapma olayı biliyosun Türkiye'ye herşey sonradan geliyo Buda inş gelir ama kaç sene snra Allah bilir benim bi arkadaşım devlet hastanesindeki muameleden dolayı sancı çekerken kaçtı hastahaneden ne annesini yanına almışlar nede eşini aynı oda da bilmediğin 20 kadın sancı çekiyo ve kendi psikolojini düşünsene yalvarmış annemi alın yanıma diye hemşire bayag sert davranmış oda boş bi anda gücünü kullanmış ve kaçmış doğru özele gitmiş gözü hiçbişey görmemiş valla o yüzden Türkiye'nin devlet hastahanesi konusunda gelişmesi gerek kesinlikle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bu ikisini alicam canim Stokke Scoot ve Maxi Cosi , ayrica sadece car seat'i (araba koltugu) arabaya takip tek basina kullanabiliyorsun cok pratik ve kullanisliAmiiin inş canım darısı bana :) bende hareketlerini izliyorum şuan bayag hareketli lütfen dön dön diyede sayıklıyorum bi yandan :) benimde daha hiçbişey hazır değil daha yıkancak yerleşecek çanta hazırlanacak :))) yatağımız alıncak ve pusetli bebek arabamızananemizi bekliyoruz :) halledersin canım senin bişeyin kalmamış bi yatak bi araba koltuğu hafta sonu alırsın Allah'ın izniyle Türkiye ye göre ucuz diyorlar bebek arabaları falan doğru mu bi tanıdığım getirtti yurt dışından yarı fiyatına bu arada 1 senelik evlisin demek bende Kasım'da 2 olcak inş senin için bayag büyük bi başlangıç olmuş yabancı ülkede yaşamak hayatını değiştirmek büyük bi karar büyük bi cesaret:) kutluyorum seni :) kendi odanda dogum yapma olayı biliyosun Türkiye'ye herşey sonradan geliyo Buda inş gelir ama kaç sene snra Allah bilir benim bi arkadaşım devlet hastanesindeki muameleden dolayı sancı çekerken kaçtı hastahaneden ne annesini yanına almışlar nede eşini aynı oda da bilmediğin 20 kadın sancı çekiyo ve kendi psikolojini düşünsene yalvarmış annemi alın yanıma diye hemşire bayag sert davranmış oda boş bi anda gücünü kullanmış ve kaçmış doğru özele gitmiş gözü hiçbişey görmemiş valla o yüzden Türkiye'nin devlet hastahanesi konusunda gelişmesi gerek kesinlikle
Kızlar geçmişe bakamadim. Kızımız 35.haftalik 2800 gr doğdu. Cok şükür kuveze girmedi. Hep yanımızdaydi. Sezaryan düşünen arkadaşlar sonrası o kadar da kolay değilmiş bence şimdi olsa normali de dusunurdum. Hepinize hayırlı doğumlar. Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Kızlar geçmişe bakamadim. Kızımız 35.haftalik 2800 gr doğdu. Cok şükür kuveze girmedi. Hep yanımızdaydi. Sezaryan düşünen arkadaşlar sonrası o kadar da kolay değilmiş bence şimdi olsa normali de dusunurdum. Hepinize hayırlı doğumlar. Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Bu paketleme olayi ben ilk defa duyuyorum hangi hastanelerde varmış acaba, ben geçen hafta doğum için gidip muhasebeyle konuştum fiyat aldim ama hiç bahsetmediler ekstra olan şeyleri bi listeyle verdiler ama onda yazmiyor hatta bebeğin hastanede kullandığı kiyafetler ücretsizdir yazıyor. Aklim karıştı şimdi
Kızlar bişey sormak istiyorum eşim Allah izin verirse bankaya gircek ve özel sigortası olcak eşede yapıyorlarmış peki o sigortadan girdiği andan itibaren yararlanabılıyormuyuz yoksa bı bekleme süremiz oluyor mu
Gamze canım bebeğin nasıl kilosu boyu herhangi bir sıkıntı çekti mi? Ben şuanda 35 im ama 37 de alalım dedi tansiyon yüksek,dün kalp atışlarına bakildi bebeğin iyiydi gelişimide iyi ama korkuyorum doktor yüzde 1 ihtimal solunum sıkıntısı çeker dedi, biliyorum herzaman olabilir ama korkuyorum...şuanda 35.haftada kilosu 2800 gr. O zamana 3 kilonun üstüne çıkar mi bilmiyorum. ..cok korkuyorum yazarsan sevinirim...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canim benim 37+0 da doğdu aynı şeyleri doktorum da söyledi 40. Haftada dogan da bile olabilir bu tarz durumlar çok şükür hiçbir problem yaşamadım maşallah bebeğim sağlıklı dogduinsallah böyle de devam eder tek sıkıntım sütümün gelmemesi dua edin de gelsin lütfen
Öyle şey mi olur senin isteğine göre ayarlamak zorunda yönetmelik vee herkes kafasına göre is yapiyor ogretmeniz diye olelim mi? Bi arkadasim var memur idareci si cok iyi ise gitmiyor doğru dürüst gec gidip erken çıkıyor islerini halledip çıkıyor. 13 hafta dogum izni pesine 20 + 20 yillik izni biraz da rapor ohh miss. Ayni doneme denk geliyor doğumumuz ben 2 hadi biraz da raporla en fazla 3 aylıkken birakicam bebegi o da 8 9 aylikken...zaten bastan sacma yaz tatiline geliyorsa benim hem yillik iznim hem dogum iznim gidiyor. O zaman bize yillik izin hakka verilsi bu sene icin o da yok. Vallahi sinirlendim yine. Ne isterler öğretmen fen anlamam...
slm kizlar napiosinuz ??
benim gunlerim cok zor geciyor giremiyorum buraya da surekli yatiyorum erken dogum sancilarim cikio nst de. ama duun resmen sancilandim 10 dakikaya bir karnim tas gibi olup yumusuyor. ayin 31 ine gun aldik sezeryan icin ama dr. 31 ini beklemeyebilir diyor. benden haberler biyle sizler ne yaptinz?
Acaba bu beyaz toz gibi olan ilaç mı? Aslında bizim evde vardı hiç açılmamış, hatta son kullanma tarihine de vardı. Ama bebek gelmeden evdeki bütün ilaçlardan kurtulalım dedik. Onu da attık galiba yada anneme verdim. Neyse sağlık ocağındaki doktora sorayım olmazsa, gerçi probiyotik yoğurdun içine biraz yulaf koyuyorum ve sabahları da ılık su içiyorum. Şekeri gözden çıkarıp ikişer tane kuru incir ve kayısı yiyorum gene sabahları. İşe yarıyor biraz.
Evet canım ya kilo için ben evham yapıyorum. Sırf şekerden ötürü, yoksa sevinirdim tombiş olacak diye. İnsancıklar burada kilosu az diye üzülüyorlar, ben çok dedikçe kızıyorlardır belki ama işte şekerden ötürü sağlıklı bir kilo mu aldığı kilo ondan emin olamıyorum bir türlü. Yarın yazarsın bakalım kuzu ne kadar olmuş.Maşallah ona
Kontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?
Çok haklısın canım , ben müdüre sonuna kadsr direnicem , vermiyor izin falan vermezse o saatlerde sevk alırım gider emzirir gelirim kendi düşünsün gerisini ayarlasın , öğretmeniz die yatıyoruz sanki, herkes işini yapıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?