2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gelmez mi sorsaydin yani şehir dışına mı çıkıyor?
Şey soracağım hani kanala indi diyorsunuz ya ayakları mesela önce kaburga ya da göğüs altında hasret ediyordu şimdi daha mı inmiş oluyor anlaşılıyor mu yani,nst ye girdin mi sancı olmadan doğum olmaz ki temmuz annelerinde kaç kişi 1-2cm açıklıkla kaç hafta bekledi hiç anlamıyorum bu işlerden ama sormuştum sancı yoksa açılma oluyormuş. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sancı yoksa doğum olmuyor demişti yanlış yazmışsım

Kizlar arada bir adet olacakmisim gibi sancilar vuruyor karnim sertlesiyor galiba yakindir bizim oglanin gelmesi supriz yapipta bugun dogum gunumde gelmeye kalkarsa bide en guzel hediye olur sanirim ☺️🙏

Sent from my iPhone 5 S

Merhabaa. Yazını görünce hemen cvp yazmak istedim sana. 2 gün önce benimde adet olacakmışım gibi inanılmaz sancım oldu. Geçer diye bekledim geçmedi saatlerce sürdü. Sonra doktorumu aradım nsty bağlayalım sizi gelin hastaneye dedi. Gittim sancı kasılma vs. Çıkmadı. Bu aylarda böyle sancılar olblrmş. Ayakta fazla kalıp yorulduğumuzda olblrmş. Doktor uzanın bol bol dinlenin ve sıcak havlu koyun karnınıza dedi. Şu anda bile var bende o adet sancısı gibi sancı;(

Canım yaa kıyamam. Üzülme erken doğan hatta zamanında doğan bebeklerin çoğunda sarılık görülüyor. Bol bol emzirmek lazım senin sütünde gelck elbet ozzman turp gibi olur bebişin. Biran önce hastaneden çıkar evine gelir bebeğin inşallah merak etme sen

Sanirim fazla ayakta kalmaktan olabilir bu aralar pek dinlenemiyorum galiba hep bi kosusturma icindeyim yalanci sanci dedikleri bu olsa gerek sende dikkat et bol bol yat dinlen

Sent from my iPhone 5 S

Canımm merhaba neler olmuş ya bende giremiyorum nezamandır. Bebiş geliyo demek ama senin bu doktorun yaptığı ayıp ya bebek kanala girmiş tatile gitmeyiversin beklesin sen doğum yaparsan nolacak peki?? Başka doktor mu bakacak sana?? Bu arada ayakta durma sakın bebeğin gelişi hızlanır. Ayaklarını kaldır yat bol bol

Sanirim fazla ayakta kalmaktan olabilir bu aralar pek dinlenemiyorum galiba hep bi kosusturma icindeyim yalanci sanci dedikleri bu olsa gerek sende dikkat et bol bol yat dinlen

Sent from my iPhone 5 S
Evet bende artık evdeyim izne ayrıldın ve evdeyken hiç oturamıyosun sürekli bi iş çıkıyo ya. Çok yoruyorum kendimi darkındayım bide ramazan beni çok yordu bu sene. Eşim oruç tutuyor. Akşam yemek hazırla, gece sahura kalk yemk hazırla yoruldum( neyse oda bitti sayılır. Artık daha dikkatli olalım

Kesinlikle farkinda olmadan bi isler pesinde oluyoruz haliyle calisan biri icin daha da zor gecer neyseki artik evdesin esinbotuc tuttugundan mutfak gorevin var zorlayabilir sanirim o da az kaldi bi kac gun daha sabret , neyse ki bizde maalesef oruc tutma olayi yok esim tutamiyor yemek yapma derdim olmuyor pek gerci toplasan 1 aydir sadece 1 kere yemek yapmisimdir benim ki de tembellik iste esimde cok ustelemiyor allahtan 😁 neyse artik bundan sonra yemek isleri kayinvalideye kalir 2 hafta sonra tr den gelecek dogumda yanima yardim etmeye

Sent from my iPhone 5 S

çok heyecanlı,hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inş..
nice mutlu yıllaraaaa HAPPY B.DAY

Ohh canım sen en iyisini yapıyorsun. Yemekle fln uğraşma boşver ya doğumdan sonra yaparsın:)

Dogum gunun kutlu olsunn kalbinden gecen hediyyen olsun

bu stresle doğurmayız inşallah , benimki de 4 ağustosta geliyomuş , 4 ağustosa kadar yatıcam sen de yat , benim de aynı senin gibi oluyor bebeğin başını hissediyorum aşağıda Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim bilemiyorum...

süt izninden mi bahsediyorsunuz
evet süt izni bizimki vermiyor da...

ayakları yine kaburga altında benim ama başını hissediyorum çok aşağıda kasıktan aşağıda canım, nst de sancım pek çıkmadı yani 50 oldu 1-2 defa gerisi 20lerde...Allahım yardım etsin hepimize...

Aycaaaaaa canim nasilsin Rabbim sagsalim kucagin almayi nasib etsin oglusunu insallah...MOONLith canim insallah bekler bebegin 10 gun hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)

Valla canım panik durumdayım çok fena , doktorum gidiyo göz göre göre, başka doktor bakmıcak o gelene kadar yatıcam , malesef...

canım doktor izine mi çıkıyormuş ayın 4 ne kadar.ben yarın gideceğim alttan muayene yapacak acaba ne diyecek iki gündür hareketleri de biraz azaldı belki de sezeryan olacak inşallah başka doktora denk gelmem

benim bu ay doğum yapan arkadaşıma doktor bebek doğum kanalına girdi artık doğumu bekliyoruz dedikten 2,5-3 hafta kadar sonra kızın nişanı geldi normal doğum yaptı, zaten normal istiyordu. içini ferah tut canım inşallah uzanarak yatmanla bu işi geciktireceksin. arkadaşıma dr bol yürü demişti mesela sen de tam tersini yapacaksın... Allah hepimize yardım etsin inşallah...

psikolojikmidir nedir.. bugün birde bel ağrısı başladı.. vurup vurup gidiyor.. artık bol bol dinlenicez.. bu arada süt izni kullandırmama gibi bir hakkı yok. bu konuda verilmiş mahkeme kararı var. hele zamanı gelsinde bunlarıda konuşuruz

Ay ben hiç başıni bilmiyorum yani normaldede hiç hissetmiyorum...birşey olmaz inşallah ama bu doktorlarda valla benim ki bayramdada gelirim ,gecede gelirim dedi ama pek inanmıyorum o zamanda şehir dışındayim filan diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…