- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.661
Kontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?
Ok canımm bende tok karnına içiyorum. Bebişler tombik tombik olur inşallahbenim bildiğim farketmiyo canım.hamilelikten önce aç karnına içiyodum.şimdi tok karnına içiyorum belki bebeğim kilo alır diye :)
Merhabaa. Yazını görünce hemen cvp yazmak istedim sana. 2 gün önce benimde adet olacakmışım gibi inanılmaz sancım oldu. Geçer diye bekledim geçmedi saatlerce sürdü. Sonra doktorumu aradım nsty bağlayalım sizi gelin hastaneye dedi. Gittim sancı kasılma vs. Çıkmadı. Bu aylarda böyle sancılar olblrmş. Ayakta fazla kalıp yorulduğumuzda olblrmş. Doktor uzanın bol bol dinlenin ve sıcak havlu koyun karnınıza dedi. Şu anda bile var bende o adet sancısı gibi sancı;(Kizlar arada bir adet olacakmisim gibi sancilar vuruyor karnim sertlesiyor galiba yakindir bizim oglanin gelmesi supriz yapipta bugun dogum gunumde gelmeye kalkarsa bide en guzel hediye olur sanirim ☺️🙏
Eki Görüntüle 1201099
Sent from my iPhone 5 S
Canım yaa kıyamam. Üzülme erken doğan hatta zamanında doğan bebeklerin çoğunda sarılık görülüyor. Bol bol emzirmek lazım senin sütünde gelck elbet ozzman turp gibi olur bebişin. Biran önce hastaneden çıkar evine gelir bebeğin inşallah merak etme senevet çoğalmaya başladı bebişlerimiz.tşk ederim amin çok saol. 1 ay erken doğduğu için sütüm yok tabi kilo kaybı oldu. dün kontrolümüz vardı sarılık için baya bi yüksek çıktı. ışın tedavisine aldılar hemen bizide yolladılar. hastanede bırakıp gelmek inanılmaz kötü bişeymiş maffoldum dünden beri.
inşallah kimse yaşamaz böyle şeyler. çok zor.
Merhabaa. Yazını görünce hemen cvp yazmak istedim sana. 2 gün önce benimde adet olacakmışım gibi inanılmaz sancım oldu. Geçer diye bekledim geçmedi saatlerce sürdü. Sonra doktorumu aradım nsty bağlayalım sizi gelin hastaneye dedi. Gittim sancı kasılma vs. Çıkmadı. Bu aylarda böyle sancılar olblrmş. Ayakta fazla kalıp yorulduğumuzda olblrmş. Doktor uzanın bol bol dinlenin ve sıcak havlu koyun karnınıza dedi. Şu anda bile var bende o adet sancısı gibi sancı;(
Canımm merhaba neler olmuş ya bende giremiyorum nezamandır. Bebiş geliyo demekKontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?
Evet bende artık evdeyim izne ayrıldın ve evdeyken hiç oturamıyosun sürekli bi iş çıkıyo ya. Çok yoruyorum kendimi darkındayım bide ramazan beni çok yordu bu sene. Eşim oruç tutuyor. Akşam yemek hazırla, gece sahura kalk yemk hazırla yoruldumSanirim fazla ayakta kalmaktan olabilir bu aralar pek dinlenemiyorum galiba hep bi kosusturma icindeyim yalanci sanci dedikleri bu olsa gerek sende dikkat et bol bol yat dinlen
Sent from my iPhone 5 S
Evet bende artık evdeyim izne ayrıldın ve evdeyken hiç oturamıyosun sürekli bi iş çıkıyo ya. Çok yoruyorum kendimi darkındayım bide ramazan beni çok yordu bu sene. Eşim oruç tutuyor. Akşam yemek hazırla, gece sahura kalk yemk hazırla yoruldum( neyse oda bitti sayılır. Artık daha dikkatli olalım
Kizlar arada bir adet olacakmisim gibi sancilar vuruyor karnim sertlesiyor galiba yakindir bizim oglanin gelmesi supriz yapipta bugun dogum gunumde gelmeye kalkarsa bide en guzel hediye olur sanirim ☺️🙏
Eki Görüntüle 1201099
Sent from my iPhone 5 S
Ohh canım sen en iyisini yapıyorsun. Yemekle fln uğraşma boşver ya doğumdan sonra yaparsın:)Kesinlikle farkinda olmadan bi isler pesinde oluyoruz haliyle calisan biri icin daha da zor gecer neyseki artik evdesin esinbotuc tuttugundan mutfak gorevin var zorlayabilir sanirim o da az kaldi bi kac gun daha sabret , neyse ki bizde maalesef oruc tutma olayi yok esim tutamiyor yemek yapma derdim olmuyor pek gerci toplasan 1 aydir sadece 1 kere yemek yapmisimdir benim ki de tembellik iste esimde cok ustelemiyor allahtan 😁 neyse artik bundan sonra yemek isleri kayinvalideye kalir 2 hafta sonra tr den gelecek dogumda yanima yardim etmeye
Sent from my iPhone 5 S
Dogum gunun kutlu olsunn kalbinden gecen hediyyen olsunKizlar arada bir adet olacakmisim gibi sancilar vuruyor karnim sertlesiyor galiba yakindir bizim oglanin gelmesi supriz yapipta bugun dogum gunumde gelmeye kalkarsa bide en guzel hediye olur sanirim ☺️🙏 Eki Görüntüle 1201099 Sent from my iPhone 5 S
bu stresle doğurmayız inşallah , benimki de 4 ağustosta geliyomuş , 4 ağustosa kadar yatıcam sen de yat , benim de aynı senin gibi oluyor bebeğin başını hissediyorum aşağıda Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim bilemiyorum...yaaa duygularıma tercüman olduuunnnnn.. benim doktorda 4 ağustosta izinden dönecek. dünden beri karnım indi aşağı. kontrole gittiğim zamanki gibi değil.. bebeğin başına dokunuyorum ta nerede varya.. gece çok rahatsız oldum, kasıklarım batıyor bir anda o an midemde kabarıyor.. ilk defa böyle hissediyorum. sanırım benimkide kanala giriyor. inşallah bişey olmaz başka doktora gitmek istemiyorum...
ama zaten doğum kanalına girdikten sonra yine birkaç hafta geçiyormuş ona güveniyorum...
bunlar yetmezmiş gibi norm fazlasından tayin istedim. stres ......offf ..pufff yani ....
evet süt izni bizimki vermiyor da...süt izninden mi bahsediyorsunuz
ayakları yine kaburga altında benim ama başını hissediyorum çok aşağıda kasıktan aşağıda canım, nst de sancım pek çıkmadı yani 50 oldu 1-2 defa gerisi 20lerde...Allahım yardım etsin hepimize...Canım gelmez mi sorsaydin yani şehir dışına mı çıkıyor?
Şey soracağım hani kanala indi diyorsunuz ya ayakları mesela önce kaburga ya da göğüs altında hasret ediyordu şimdi daha mı inmiş oluyor anlaşılıyor mu yani,nst ye girdin mi sancı olmadan doğum olmaz ki temmuz annelerinde kaç kişi 1-2cm açıklıkla kaç hafta bekledi hiç anlamıyorum bu işlerden ama sormuştum sancı yoksa açılma oluyormuş. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canımm merhaba neler olmuş ya bende giremiyorum nezamandır. Bebiş geliyo demekama senin bu doktorun yaptığı ayıp ya bebek kanala girmiş tatile gitmeyiversin beklesin sen doğum yaparsan nolacak peki?? Başka doktor mu bakacak sana?? Bu arada ayakta durma sakın bebeğin gelişi hızlanır. Ayaklarını kaldır yat bol bol
canım dr.um sordu ben de genel istemediğimi ama epiduralden de korktuğumu söyledim hissederim falan diye dedim..
ilki benim de genel.
dr.um da öle bişeyden asla korkmamam gerektiğini genel anestezinin her bakımdan daha dezavantajlı oldğunu söyledi..
hem dedi epiduralle ameliyattan sonra da ağrı hissetmiceksin dedi..
eşimde epidural istedi.. çünkü kendi 4 saatlik bir ameliyatı epiduralle yapmış ve bişey hissetmemiş..
şuan korku yok gibi ama o gün geliğinde eminim çok korkarım ama herşeyi göze almaya çalışıyorum
Rabbim cesaret verir inş..
ama şunu söyleyim ben genel den daha çok korkuyorum :26:
Kontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?
bu stresle doğurmayız inşallah , benimki de 4 ağustosta geliyomuş , 4 ağustosa kadar yatıcam sen de yat , benim de aynı senin gibi oluyor bebeğin başını hissediyorum aşağıda Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim bilemiyorum...
evet süt izni bizimki vermiyor da...
ayakları yine kaburga altında benim ama başını hissediyorum çok aşağıda kasıktan aşağıda canım, nst de sancım pek çıkmadı yani 50 oldu 1-2 defa gerisi 20lerde...Allahım yardım etsin hepimize...
bu stresle doğurmayız inşallah , benimki de 4 ağustosta geliyomuş , 4 ağustosa kadar yatıcam sen de yat , benim de aynı senin gibi oluyor bebeğin başını hissediyorum aşağıda Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim bilemiyorum...
evet süt izni bizimki vermiyor da...
ayakları yine kaburga altında benim ama başını hissediyorum çok aşağıda kasıktan aşağıda canım, nst de sancım pek çıkmadı yani 50 oldu 1-2 defa gerisi 20lerde...Allahım yardım etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?