2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Müdürün böyle bi hakkı var mı yaa.. öğretmenin işini zorlaştırmak için her şeyi yapıyorlar.Çalışıyoruz diye emzşrmeyelim mi çocuğumuzu..
canım benim bu kadar zaman yattın sabrettin,10 günden bşi olmaz canını sıkma.İy düşün yi olsun :) evrene pozitif enerji gönder :)

Kızlar biz geldik çok şükür oğlumu sağ salim aldım kucağıma darısı sizlerin başına inşallah. Spinal anestezi ile sezeryan oldum sezeryan olacaklara öneririm ilk doğunca görmek gerçekten çok güzel bir histi. Şimdi oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Çok şükür iyiyiz ama gaz sancısı yaşıyoruz onyda geçirsek çok iyi olacak. Gerçekten yeni bir hayat başladı benim için emzirmeyi öğrenmek gaz çıkarmayı öğrenmek süt yapan gıdalar yemek derken geçen haftadan çok daha farklı bir yerde olduğumu gördüm

maşallah canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. çok sevindim..

Aycaaaaaa canim nasilsin Rabbim sagsalim kucagin almayi nasib etsin oglusunu insallah...MOONLith canim insallah bekler bebegin 10 gun hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)
inşallah canım sağol..

ay içim rahatladı biraz inşallah benimki de bekler 2-3 hafts,zaten 35 haftalık daha...

psikolojiktir canım , çünkü hemen vurmaz ele diye düşünüyorum, dinlenelim yatalım 10 gün..

çok şanslısın ne güzel doktoruna her an ulaşabilceksin canım , ben çok tedirginim...başını hissetmiyosan inmemiş demek ki.

evet canım haklısın , emzirmek herkesin hakkı, yatıcam artık 10 gün daha napalım çok huzursuzum.inşallah bişii olmaz..

masallah canim Allah anali babali buyutsunnn..

Canım gözün aydın nasıl oldun meme başında filan çatlak yara oldu mu? Ne güzel sağlıkla kucağına aldın canim benim

Canım valla ben pek güveniyorum ki yani söyledi ama geçen hafta acile hastaneye gittiğimde tatildeyim dedi:)) Kuzenlerimde dedi eğer kendi gelmezse kendiyle aynı derecede bir arkadasina diyormus o giriyormus yine parayi kendine ödüyormuşsuz yani o şekilde dediler...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet buydu ta kendisi. Tamamdır ben eşime söyleyeyim yada sağlık ocağındaki doktora söyliyim yazsın çok sağol

Stres yapma güzelim ya, düşünmemeye çalış. Vardır kuzunun bir bildiği. Kendini yormadan geçir bayramı, zaman hemencik geçiyor zaten. Bu zamana kadar geldik çok şükür, bir on gün daha dayandın mı tamamdır. Ola ki bebek gelmek istedi, gene de herşey yolunda gidecektir merak etme.

Canım gözünaydın , atlattın ne güzel , Allah sağsalim bize de nasip etsin inşallah...

İnşallah canım inşallah Allaha emanetiz...

kızlarr gözünüzz aydın..bebişlerinize kawuşmuşsunuzz..Allah sağlıklı hayırlı uzuun ömürler wersin kuzulara

bugün bizim de öğleden sonra ömerimizi görme günümüz..15 gün önceki kontrolde kilosunu biraz az bulmuştu..bakalım busefer ne dicek gerginim sanki accık..ama karnım irileşti iki haftadır bi de çok yemememe rağmen bi yrm kilo almışım..oğluşumalmıştır inşallah..

Bu arada kan sulandırıcı ilacımı kontrol altına alıp normal doğum da yapabilirmişim , bugün doktorum istersen yapabilirsin dedi , bi dahaki kontrolüm 6 ağustosta , o gün çatı muayenesi olcam müsaitse yapabilecekmişim, hayırlısı artık, karasızım bakalım cesaret edebilirsem normal doğum yaparım edemezsem sezeryan...

Bugun itibariyle 36+0 dayim şu hafta islerinden hic anlamiyorum bu durumda 37. haftaya mi girmis oluyorum ? Son 3 gundur belimde ve ozellikle de kasiklarimda agri var sabahta baya sulu bi akintim oldu cok korktum bebisim bu hafta dogsa bile premature mi olur kuveze falan girer mi aranizda bu haftada dogurup sorun yasamayan var mi son kontrolum saliydi nts ye girdim doktorum her sey normal dedi ama onumuz bayram zaten bebek 29. haftadan beri donmus durumda bi sorun olur diye korkuyorum

Canımmdoktorum bana bugün , 36 dan itibaren doğan bebeklere premature demiyoruz dedi, 36+0 dan itibaren normal kabul ediliyomuş, küveze girmezmiş yani çok büyük bi sağlık problemi olmazsa, bi de sen yarından itibaren 37.haftanda olcaksın , mesela 36+1 demek , 36 hafta bitmiş ve 37 den de 1 gün almışsın demek yani 37 nin içindesin demek...

ayy inşallah yaparsın canım ya normal...

Sagol canim icimi rahatlattin onumuzde bayram olunca epey endiseleniyorum oglus bi supriz yapacak diye Allah her birimize hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin

gözün aydın canım,allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.buarada spinal anestezi nasıl,epidural gibi mi?

canım senle aramızda bir gün var. evet şuan 37. haftaya girdin. şuandan itibaren bebeğin gelirse prematüre sayılmıyor... ama tabi az daha kalması iyidir en azından 2 hafta daha tutabilsek iyidir.. akıntının artması normalmiş bu haftalarda.. nst de düzenli ağrı çıkmadıysa sorun olmaz merak etme.. ama artık bol bol dinlenmemiz lazım

hayırlı haberlerle inşallah cumanız mübarek olsun kızlar

dün ekleyememiştim. belki bugün görüp yorum yapanlar olur. bir de bi sorum olacak. bebeğim tekme atmaktan ziyade artık tüm gücüyle itekliyor gibi oluyor. nst de de bunu hep hissettim. o anlar çıktıya baktığımda ağrı olarak yansıdığını gördüm. acaba sancıyı ben bebeğin iteklemesi mi zannediyorum?
böyle bir diretiyor ki iki taraflı, arkaya doğru yaslanma ihtiyacı duyuyorum. bu sancı mı oluyor. ben sancıyı karın ağrısı gibi bişey bekliyordum

canımsenin ara ara sancın çıkmış 75-80 lere kadar kalp atislari iyi görünüyor. belki de senin doğumun yakındır ağrılar başlamış yavaş yavaş hayirlisi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…