- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.701
canım senle aramızda bir gün var. evet şuan 37. haftaya girdin. şuandan itibaren bebeğin gelirse prematüre sayılmıyor... ama tabi az daha kalması iyidir en azından 2 hafta daha tutabilsek iyidir.. akıntının artması normalmiş bu haftalarda.. nst de düzenli ağrı çıkmadıysa sorun olmaz merak etme.. ama artık bol bol dinlenmemiz lazım
hayırlı haberlerle inşallah cumanız mübarek olsun kızlar
dün ekleyememiştim. belki bugün görüp yorum yapanlar olur. bir de bi sorum olacak. bebeğim tekme atmaktan ziyade artık tüm gücüyle itekliyor gibi oluyor. nst de de bunu hep hissettim. o anlar çıktıya baktığımda ağrı olarak yansıdığını gördüm. acaba sancıyı ben bebeğin iteklemesi mi zannediyorum?
böyle bir diretiyor ki iki taraflı, arkaya doğru yaslanma ihtiyacı duyuyorum. bu sancı mı oluyor. ben sancıyı karın ağrısı gibi bişey bekliyordum
Eki Görüntüle 1201383
Eki Görüntüle 1201396
Eki Görüntüle 1201397
kızlar benim doktor bana magnezyumu bırak yuruyuse başla dedi ağrım baslasin diye. birde sizin göğüslerinizden sıvı geliyor mu
dün ekleyememiştim. belki bugün görüp yorum yapanlar olur. bir de bi sorum olacak. bebeğim tekme atmaktan ziyade artık tüm gücüyle itekliyor gibi oluyor. nst de de bunu hep hissettim. o anlar çıktıya baktığımda ağrı olarak yansıdığını gördüm. acaba sancıyı ben bebeğin iteklemesi mi zannediyorum?
böyle bir diretiyor ki iki taraflı, arkaya doğru yaslanma ihtiyacı duyuyorum. bu sancı mı oluyor. ben sancıyı karın ağrısı gibi bişey bekliyordum
Eki Görüntüle 1201383
Eki Görüntüle 1201396
Eki Görüntüle 1201397
Kızlar biz geldik çok şükür oğlumu sağ salim aldım kucağıma darısı sizlerin başına inşallah. Spinal anestezi ile sezeryan oldum sezeryan olacaklara öneririm ilk doğunca görmek gerçekten çok güzel bir histi. Şimdi oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Çok şükür iyiyiz ama gaz sancısı yaşıyoruz onyda geçirsek çok iyi olacak. Gerçekten yeni bir hayat başladı benim için emzirmeyi öğrenmek gaz çıkarmayı öğrenmek süt yapan gıdalar yemek derken geçen haftadan çok daha farklı bir yerde olduğumu gördüm
Eki Görüntüle 1201383
Eki Görüntüle 1201396
Eki Görüntüle 1201397
Bu arada kan sulandırıcı ilacımı kontrol altına alıp normal doğum da yapabilirmişim , bugün doktorum istersen yapabilirsin dedi , bi dahaki kontrolüm 6 ağustosta , o gün çatı muayenesi olcam müsaitse yapabilecekmişim, hayırlısı artık, karasızım bakalım cesaret edebilirsem normal doğum yaparım edemezsem sezeryan...
Doğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
Normal doğum gibisi var mı ya. Bi aksilik olazsa inşallah ben normal doğum yapmak istiyorum. Düşünsenize doğumdan sonra sancılarla dikişlerle uğraşmak yerine bebeğimizle ilgilenmek ne kadar güzel olur.sezeryan ile doğum yapan arkadaşım emzirmeler bile zorlanıyordu. Her doğum aynı olmuyor tabi. Ben doğumhaneden oğlum kucağımda çıkmak niyetimdeyim Allah nasip kısmet ederse. Bence doktoruna güven istersen yapabilirsin demiş daha ne olsun. İş sende bitiyor arkadaşım. Biraz ağrı biraz sancı çekeceğiz ama sonrasında büyük mutluluk bizi bekliyor olacak.
Doğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
Her doğum şeklinin kendine göre eksileri artıları var canım , burda mecburi sezeryan olcak arkadaşlar var o yüzden doğum şekillerini kötülemeyelim lütfen, şahsen düne kadar mecburi sezeryandan başka seçeneği olmayan biriydim...
Her doğum şeklinin kendine göre eksileri artıları var canım , burda mecburi sezeryan olcak arkadaşlar var o yüzden doğum şekillerini kötülemeyelim lütfen, şahsen düne kadar mecburi sezeryandan başka seçeneği olmayan biriydim...
Canim benim ki planli sezeryan olacak kismetse doktorum 11-15 agustos arasi aliriz dedi kesin tarihi bayramdan sonraki kontrolde soyleyecekmis dedigin gibi bende o tarihe kadar dursun diye dua ediyorum 11 agustos itibariyle 38+3 olucam tam ideal haftasinda olursa gelisimi icin iyi olur tabi ama Allahin dedigi olur bebisler icin hayirlisi ne ise o olsun saglikla evlatlarimiza kavusalim insallah
kızlar benim doktor bana magnezyumu bırak yuruyuse başla dedi ağrım baslasin diye. birde sizin göğüslerinizden sıvı geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?