2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım panik durumdayım çok fena , doktorum gidiyo göz göre göre, başka doktor bakmıcak o gelene kadar yatıcam , malesef...
Hayret bişey yaa. Neyse sakin ol paniğe gerek yok uzanıp dinlenirsen bebiş zamanından önce gelmez bence bol bol sıvı tüketip dinlen

Canımm bu tansiyonun takip edilmesi gerek bencede çünkü biraz yüksek. Tuzlu yeme, sıcaklarda dışarı çıkma dikkat et

Canım o saç dökülmesi kansızlıktan oluyor. Arkadaşın hamileyken kan hapı kullanmış mı?

Canımm bu tansiyonun takip edilmesi gerek bencede çünkü biraz yüksek. Tuzlu yeme, sıcaklarda dışarı çıkma dikkat et

Tuzlu yemiyorum aslında ama dışarı işim oldukça çıkıyorum fazla değil haftada1-2 belki.. Ay ne bileyim valla Allah yardımcımız olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım cok sıcak havalar ondan çıkmıştir merak etme yoksa dinlenince hemen inmez öylez kolay değil artık ağırlaştik endişe etme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

aycaaaa sende mi doguruyosuuunn:))) aayy cok heycanlii..ol tatlim epiduralini tatli tatli sonra gel annat nolurrr
ayyAllah yardimciniz olsun kizlar..kimsebayrmda doktoru yokken dourmasiinnn

..

inş ayın 4 ünü bekleyebilirim canım :)) anlatırım tabi merak etme :)

hayırlı olsun cnm gözün aydın..

seninle aynı durumdayız ben de ayın 4 üne kadar bekler mi bilmiyorum ve benimde dr.um yok o tarihe kadar.. off yaa bayram haftasına gelmesi çok kötü oldu (

Aycaaaaaa canim nasilsin Rabbim sagsalim kucagin almayi nasib etsin oglusunu insallah...MOONLith canim insallah bekler bebegin 10 gun hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)

saol cnm iyiyim napıyım 4 üne kadar bekler diye umuyorum.. eşim arayıp duruyor varmı ağrın sancın diye :)

canım doktor izine mi çıkıyormuş ayın 4 ne kadar.ben yarın gideceğim alttan muayene yapacak acaba ne diyecek iki gündür hareketleri de biraz azaldı belki de sezeryan olacak inşallah başka doktora denk gelmem

yarın büyük bi ihtimalle sana sezeryan önerir benim düşüncem bu.. zaten yarın olmazsa 4 üne kadar dr. yok. eğer o arada olursa nöbetçi dr. fatma hanım varmış sanırım o bakar dedi.

gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün.

Hamişlerr napıyosunuz? Doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sizler kurtuldunuz, darısı bizlere inşallah:) benim 2-3 gündür kasıklarımda geçmeyen bir ağrı var adet sancısının aynısı. Hastaneye gittim nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı ama o adet sancısı gibi olan sancı hala var neden oluyor acaba? Birde akıntı gelmeye başladı offff

Ya sağ meme ucu çevresinde kuruluk olmuş. Ucundada o sarımsı birşey kurumuş çok canım sıkıldı şimdi doktor olsa gideceğim allah korusun kötü birşey mi , göğüs kremine başlayacam artık anlamadım ya

yalnız kızlar şu evlerin işi iyice canımı sıkmaya başladı.. zaten doğrdu düzgün istediğim gibi temizlik yapamıyordum..
bide başıma bu muahbbet çıktı off
sadece şu yüzden biran önce doğurup toparlanmak iistiyorum işlerimin başına geçebileyim
bugün sinirlerim çok bozuk bu yüzden ağlayabilirim bilee

sana daha oncede soylemistim dimiii suppersin:))

Canım boşver bunun için sıkma canını. Seni çok iyi anlıyorum aslında benim evde de işler birikti beni bekliyor ama biraz ayakta kalınca kasıklarım belim falan çok ağrıyo. Tut bi kadın yapsın veya ailenden birileri gelsin yardıma

Canımm o sarı kuru şey neyse bende de var sürekli temizliyorum elimle bence normal korkulacak bişey yoktur sanmıyorum. Süt bezlerimiz oluşuyor göğüsler kendini hazırlıyor

Canım cok sıcak havalar ondan çıkmıştir merak etme yoksa dinlenince hemen inmez öylez kolay değil artık ağırlaştik endişe etme

Çok sağol canım benim.. Allah beterinden esirgesin inşallah hepimizi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sağ salim yavrularımıza kavuşalım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yahuu sen nekadan mikemmell bir insansınnn:)) nasıl aklında tuttun bukadar kişiyi helal olsun sana

Canımm o sarı kuru şey neyse bende de var sürekli temizliyorum elimle bence normal korkulacak bişey yoktur sanmıyorum. Süt bezlerimiz oluşuyor göğüsler kendini hazırlıyor

Ay canim sagol ya eşim farketti canım sıkıldı çok uc delik gibi yerde alamadım krem sürdüm hemen ama kimisi diyor ya sıvı geliyor belki odur

Amin canım Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almak nasip etsin inşallah..

Amanin, ne cok dogum olmus, masallah, masallah hepsine.. Allah herkedin evladina saglikli sihhatli uzun omurler versin insallah.. Ben 33+5im daha hastane cantami bile hazirlamadim, ama gozum korktu, hafta sonu hazirlicammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…