- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.721
Hayret bişey yaa. Neyse sakin ol paniğe gerek yok uzanıp dinlenirsen bebiş zamanından önce gelmez bence bol bol sıvı tüketip dinlenValla canım panik durumdayım çok fena , doktorum gidiyo göz göre göre, başka doktor bakmıcak o gelene kadar yatıcam , malesef...
Canımm bu tansiyonun takip edilmesi gerek bencede çünkü biraz yüksek. Tuzlu yeme, sıcaklarda dışarı çıkma dikkat etDışarı çıktım çıkmışken sağlık ocağında tansiyon ölçtüreyim dedim 13/9 hemşire 5 dk dinlendikten sonra ölçtü 12/8 çıktı ama aile hekimi hergün tansiyon ölçtür dedisıcaklar beni mahvetti ya Allah beterinden esirgesin hepimizi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o saç dökülmesi kansızlıktan oluyor. Arkadaşın hamileyken kan hapı kullanmış mı?kızlar bi arkadaşı doğum yaptı saçlarının önü neredeyse tamamen dökülmüş ya açıklarını diğer saçlarıyla kapatmış hamilelik boyunca dökülmeyen saçlar bir anda dökülmüş öyle mi oluyor açıklıklar mı oluşuyor başta???
Canımm bu tansiyonun takip edilmesi gerek bencede çünkü biraz yüksek. Tuzlu yeme, sıcaklarda dışarı çıkma dikkat et
Tuzlu yemiyorum aslında ama dışarı işim oldukça çıkıyorum fazla değil haftada1-2 belki.. Ay ne bileyim valla Allah yardımcımız olsun..
aycaaaa sende mi doguruyosuuunn:))) aayy cok heycanlii..ol tatlim epiduralini tatli tatli sonra gel annat nolurrr
ayyAllah yardimciniz olsun kizlar..kimsebayrmda doktoru yokken dourmasiinnn
..
Kızlar geçmişe bakamadim. Kızımız 35.haftalik 2800 gr doğdu. Cok şükür kuveze girmedi. Hep yanımızdaydi. Sezaryan düşünen arkadaşlar sonrası o kadar da kolay değilmiş bence şimdi olsa normali de dusunurdum. Hepinize hayırlı doğumlar. Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kontrolden geldim , bebeğimin başı doğum kanalına girmiş, moralim çok bozuk , bayramda bişii olursa doktorum yok izne çıkıyor 10 gün şehir dışında olcakmış , ya bebek gelmeye kalkarsa Allahım ben bu 10 günü nasıl geçiricem kızlar...4 ağustosa kadar doktorum yok...bana hiç kalkma yat dedi , şu yatma işinden midem bulanıyo artık bıktım usandım yatmaktan, sizce bu 10 günü atlatabilir miyim?
Aycaaaaaa canim nasilsin Rabbim sagsalim kucagin almayi nasib etsin oglusunu insallah...MOONLith canim insallah bekler bebegin 10 gun hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)
canım doktor izine mi çıkıyormuş ayın 4 ne kadar.ben yarın gideceğim alttan muayene yapacak acaba ne diyecek iki gündür hareketleri de biraz azaldı belki de sezeryan olacak inşallah başka doktora denk gelmem
Kızlar biz geldik çok şükür oğlumu sağ salim aldım kucağıma darısı sizlerin başına inşallah. Spinal anestezi ile sezeryan oldum sezeryan olacaklara öneririm ilk doğunca görmek gerçekten çok güzel bir histi. Şimdi oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Çok şükür iyiyiz ama gaz sancısı yaşıyoruz onyda geçirsek çok iyi olacak. Gerçekten yeni bir hayat başladı benim için emzirmeyi öğrenmek gaz çıkarmayı öğrenmek süt yapan gıdalar yemek derken geçen haftadan çok daha farklı bir yerde olduğumu gördüm
Hamişlerr napıyosunuz? Doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sizler kurtuldunuz, darısı bizlere inşallah:) benim 2-3 gündür kasıklarımda geçmeyen bir ağrı var adet sancısının aynısı. Hastaneye gittim nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı ama o adet sancısı gibi olan sancı hala var neden oluyor acaba? Birde akıntı gelmeye başladı offffTuzlu yemiyorum aslında ama dışarı işim oldukça çıkıyorum fazla değil haftada1-2 belki.. Ay ne bileyim valla Allah yardımcımız olsun..
Doğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
Canım boşver bunun için sıkma canını. Seni çok iyi anlıyorum aslında benim evde de işler birikti beni bekliyor ama biraz ayakta kalınca kasıklarım belim falan çok ağrıyo. Tut bi kadın yapsın veya ailenden birileri gelsin yardımayalnız kızlar şu evlerin işi iyice canımı sıkmaya başladı.. zaten doğrdu düzgün istediğim gibi temizlik yapamıyordum..
bide başıma bu muahbbet çıktı off
sadece şu yüzden biran önce doğurup toparlanmak iistiyorum işlerimin başına geçebileyim
bugün sinirlerim çok bozuk bu yüzden ağlayabilirim bilee
Ya sağ meme ucu çevresinde kuruluk olmuş. Ucundada o sarımsı birşey kurumuş çok canım sıkıldı şimdi doktor olsa gideceğim allah korusun kötü birşey mi , göğüs kremine başlayacam artık anlamadım ya
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım cok sıcak havalar ondan çıkmıştir merak etme yoksa dinlenince hemen inmez öylez kolay değil artık ağırlaştik endişe etme
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yahuu sen nekadan mikemmell bir insansınnn:)) nasıl aklında tuttun bukadar kişiyi helal olsun sanaDoğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
çok heyecanlı,hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inş..
nice mutlu yıllaraaaa HAPPY B.DAY
Ohh canım sen en iyisini yapıyorsun. Yemekle fln uğraşma boşver ya doğumdan sonra yaparsın:)
Canımm o sarı kuru şey neyse bende de var sürekli temizliyorum elimle bence normal korkulacak bişey yoktur sanmıyorum. Süt bezlerimiz oluşuyor göğüsler kendini hazırlıyor
Dogum gunun kutlu olsunn kalbinden gecen hediyyen olsun
Kesinlikle kötülemek için yazmadım. Dedim ya her doğum aynı olmuyor herkesin bünyesi farklı nasibi kısmeti farklı. Biraz cesaretlendirmek istedim o kadar. Ben normal istiyorum ama ne olacağı belli değil tabi. Zamanı gelince göreceğiz. Allah'ım hepimize hayırlı kolay doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?