- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.741
Doğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
doktordan geldik..35 haftamız bitti bugün 2370 gram dedi..yine pek beğenmedi kilosunu yat dedi..çocuklu bi hamile nası yatar dinlenir en dinlenmiş halim bucanım sıkıldı....
Supersin canim iyi olmus bu arada baya kacirdiklarim olmuş allah dogurmayanlara kolay dogum nasip etsin hepinizi seviyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yahuu sen ne kadan mikemmell bir insansınnn:)) nasıl aklında tuttun bukadar kişiyi helal olsun sana
sana daha oncede soylemistim dimiii suppersin:))
Maşallah sana ya nasıl güzel biliyorsun ben birde çoğu kişi ne zaman dedi kaçırdım...
Ne güzel ben birkaç kişiyi biliyordum ama maşallah ne çokmuş birde çoğu arkadaşı tanımıyorum sanırım ben ondan kaçırdım
masallaaahhh kuzucuklara
ben sadece 5 kisiyi biliyordum cok kacirmısim arada galiba coookk guzel tum bebislerimiz sagligiyla gelsin zinsallahhhh
Supersin canim iyi olmus bu arada baya kacirdiklarim olmuş allah dogurmayanlara kolay dogum nasip etsin hepinizi seviyorum.
Canim tahin pekmez ye,tahin helvası ye,ceviz badem, süt ,muz daha çok tatlı şeylerden kilo alıyorlar sanirim. .ben bu ara öyle yedim birde halamlara gitmiştim çok baklava yedim 2800gr olmuş. .ama ölçümde belli olmaz yinede doğunca farklı çıkan var..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
tamam canım..busefer de ben şişcem dimi:)) of alsın da sıpa..şişiym napim
Canim boşver nasıl olsa hayatında belki bidaha bu kadar yiyemeceksin hoş ben simdide çok aşırı yemiyorum ama aldım 13 kilo aldım. .34-35 hafta Karnım çatlamaya başladı ve çatliyor ben bakmıyorum eşim sayiyor aman ne yapalım geçer buda Geçer delerde geçer işte
Kızlar bişey sorucaktım,ben 34+0 bebeğimin kilo 2500 müş,boyu 46 cm normal mi ?tecrübelerinizi bana da söyleyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çatlaksız biitirmek mucize zaten..kızımda son iki hafta çatladım..bunda da yawaş yawaş başlıo galiba..öncekiler belirginleşti tabi şiştikçe göbek beyaz beyaz..artık çatlağı patlağı geçtim tek derdim şu 4 haftayı güzel atlatıym ooluş da büyüsün..
İnşallah canım benim hayırlısı olsun senin günün belli oldu mu? Bana 37.hafta alırız dedi ama bakalım ne olur ..
Maşallah kiz bebiş tontiş olacak ALlah nazarlardan saklasin
Gerçekten mi sanki bana azmış gibi geldi doktorun yüzü çok ekşimişti :) sevindirdin beni :) cevap içinde teşekkür ederim
Humanaya başladım bugün iki kez de makineyle sagmayi denedim ama hiç çıkmıyor çok üzülüyorumcanımcım maşallah size süt için humana iç birde bol bol sağ canım
Humanaya başladım bugün iki kez de makineyle sagmayi denedim ama hiç çıkmıyor çok üzülüyorum
canım o bana da oluyordu geçen hafta. sanırım içeriyi genişletiyorlar. doğumla alakası olsa sancı filan çıkardı bende hastanede.Kizlar bir qarip sancim var var derken gun icinde oluyor 5 saniyelik yururken adimimi bile atamiyorum kasiklarima bir qarip sanci oluyor. gun icinfe 3-4 defa oluyor sizce bu doguma yaklasmak isaretimi
bence harikaKızlar bişey sorucaktım,ben 34+0 bebeğimin kilo 2500 müş,boyu 46 cm normal mi ?tecrübelerinizi bana da söyleyin
mucarcım bu haftalarda oluyor. geçen hafta bu yüzden dr a gittim yatış bile yaptılar sancı da çıkmadığı halde. bebek ağırlaşmış taşımakta zorlanmaktan olmuş. bütün gün de yatmama rağmen. muhtemelen bebeğin atak yaptı kiloda.Hamişlerr napıyosunuz? Doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sizler kurtuldunuz, darısı bizlere inşallah:) benim 2-3 gündür kasıklarımda geçmeyen bir ağrı var adet sancısının aynısı. Hastaneye gittim nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı ama o adet sancısı gibi olan sancı hala var neden oluyor acaba? Birde akıntı gelmeye başladı offff
canım 16. haftamdan beri var. dr normal dedi. haftada bir güzlce temizledim ben steril bi şekilde. bu ara arttı biraz daha süt hazırlığı yapıyor memelerimiz:)Ya sağ meme ucu çevresinde kuruluk olmuş. Ucundada o sarımsı birşey kurumuş çok canım sıkıldı şimdi doktor olsa gideceğim allah korusun kötü birşey mi , göğüs kremine başlayacam artık anlamadım ya
yağmurrr seni görmek ne güzel demek kızın oluyor. benim de kızım olucak allahın izniyle. isim olarak neleri düşündün söyle ona göre seçelim. ben sana masal, neva, derin , önerebilirim.selam kızlar
doğuma çok az kaldı ama sanki bana daha çok var gibi geliyor.. minik kızım sürekli sağdan soldan itekliyor.. acaba artık çıkmak mı istiyor :26:
bi de biz isim konusunda hala kararsızız siz neler düşündünüz isim için bana fikir verir misiniz
40 dan önce doğurmıcan sen eceeeeetakvim oyle diyo ama sanki ben dogurmiycam yaa
hic dogurana benzemiyorum..ne agrim var ne sancim var ne belirtim var.. (guya erken dogum riskim vardi yuksek oranda) haniiii 38+5deyim bugun kizlar amaaaa gelen giden yok
bebisimi gormek istiyorum kime benziyo nasil
ozlediiiimmmmmmmmmm bebisimi gelsin artik..
ama daha hic karnim inmedikiiiiiiiiiiimidemde tasiyorum gobisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?