2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktordan geldik..35 haftamız bitti bugün 2370 gram dedi..yine pek beğenmedi kilosunu yat dedi..çocuklu bi hamile nası yatar dinlenir en dinlenmiş halim bu canım sıkıldı....

Supersin canim iyi olmus bu arada baya kacirdiklarim olmuş allah dogurmayanlara kolay dogum nasip etsin hepinizi seviyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktordan geldik..35 haftamız bitti bugün 2370 gram dedi..yine pek beğenmedi kilosunu yat dedi..çocuklu bi hamile nası yatar dinlenir en dinlenmiş halim bu canım sıkıldı....

Canim tahin pekmez ye,tahin helvası ye,ceviz badem, süt ,muz daha çok tatlı şeylerden kilo alıyorlar sanirim. .ben bu ara öyle yedim birde halamlara gitmiştim çok baklava yedim 2800gr olmuş. .ama ölçümde belli olmaz yinede doğunca farklı çıkan var..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Supersin canim iyi olmus bu arada baya kacirdiklarim olmuş allah dogurmayanlara kolay dogum nasip etsin hepinizi seviyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hülya ,Defne nasil oldu? daha iyi değil mi

Yahuu sen ne kadan mikemmell bir insansınnn:)) nasıl aklında tuttun bukadar kişiyi helal olsun sana

sana daha oncede soylemistim dimiii suppersin:))

Yok yahu nerde aklımda tutacağım. Sayfa sayfa geriye gidip buldum. Meraklıyımdır. Ayrıca teşekkür ettim

masallaaahhh kuzucuklara
ben sadece 5 kisiyi biliyordum cok kacirmısim arada galiba coookk guzel tum bebislerimiz sagligiyla gelsin zinsallahhhh

Bazı arkadaşlarımız çok aktif değil ya ondandır. Takip eden ama mesaj yazmayan çok anne var.

Rica ederim canım. En yakın zamanda defne bebek için "annesiyle evde çok iyi şimdi" yazmak istiyorum inşallah

tamam canım..busefer de ben şişcem dimi:)) of alsın da sıpa..şişiym napim

Kızlar bişey sorucaktım,ben 34+0 bebeğimin kilo 2500 müş,boyu 46 cm normal mi ?tecrübelerinizi bana da söyleyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın büyük bi ihtimalle sana sezeryan önerir benim düşüncem bu.. zaten yarın olmazsa 4 üne kadar dr. yok. eğer o arada olursa nöbetçi dr. fatma hanım varmış sanırım o bakar dedi.
canım sezeryani ne zaman yapacak ki arife günü mu kaçından itibaren izinli acaba neden sezeryan önerir dedin tansiyon problemimden dolayı mi

gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün.[/QUOTE]

tamam canım..busefer de ben şişcem dimi:)) of alsın da sıpa..şişiym napim

Canim boşver nasıl olsa hayatında belki bidaha bu kadar yiyemeceksin hoş ben simdide çok aşırı yemiyorum ama aldım 13 kilo aldım. .34-35 hafta Karnım çatlamaya başladı ve çatliyor ben bakmıyorum eşim sayiyor aman ne yapalım geçer buda Geçer delerde geçer işte

çatlaksız biitirmek mucize zaten..kızımda son iki hafta çatladım..bunda da yawaş yawaş başlıo galiba..öncekiler belirginleşti tabi şiştikçe göbek beyaz beyaz..artık çatlağı patlağı geçtim tek derdim şu 4 haftayı güzel atlatıym ooluş da büyüsün..

Slm kızlar bugun kontrolum vardi kendi druma diil de yasadigim ilçedeki bi dra gittim bebeğimin gelişimi 1 aydır geri. 2 hafta kadar bu gerilik devam ediyor fl 35+0 bpd ve ac 36+0 cıktı kilosunu net soylemedi 2500-2600 dedi suyu ii ama az alabilecek gibi duruyor dedi ne demekse. Suyu cok iç dedi nst de ii dedi bu arada sat a gore 36+5 im. Benim sat da zaten sonradan düzeltilmes sat. Oyle işte benden haberler boyle kendinize ii bakın opuyrm hepiniziii

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucaktım,ben 34+0 bebeğimin kilo 2500 müş,boyu 46 cm normal mi ?tecrübelerinizi bana da söyleyin

Maşallah kiz bebiş tontiş olacak ALlah nazarlardan saklasin

İnşallah canım benim hayırlısı olsun senin günün belli oldu mu? Bana 37.hafta alırız dedi ama bakalım ne olur ..

Kizlar bir qarip sancim var var derken gun icinde oluyor 5 saniyelik yururken adimimi bile atamiyorum kasiklarima bir qarip sanci oluyor. gun icinfe 3-4 defa oluyor sizce bu doguma yaklasmak isaretimi

Maşallah kiz bebiş tontiş olacak ALlah nazarlardan saklasin

Gerçekten mi sanki bana azmış gibi geldi doktorun yüzü çok ekşimişti :) sevindirdin beni :) cevap içinde teşekkür ederim

Gerçekten mi sanki bana azmış gibi geldi doktorun yüzü çok ekşimişti :) sevindirdin beni :) cevap içinde teşekkür ederim

Canim benim ki 35.haftada 2800 gr. Maşallah iyi bebisin merak etme

Humanaya başladım bugün iki kez de makineyle sagmayi denedim ama hiç çıkmıyor çok üzülüyorum

Bol su iç, bol yeşillik ye canım.. Tatlı şeyler yemek aslında bi işe yaramıyormuş diyorlar. Bir de banyo yapabiliyorsan sıcak su ile masaj yap göğüslerine.. İnşalah bol sütün olur en kısa zamanda..

Kizlar bir qarip sancim var var derken gun icinde oluyor 5 saniyelik yururken adimimi bile atamiyorum kasiklarima bir qarip sanci oluyor. gun icinfe 3-4 defa oluyor sizce bu doguma yaklasmak isaretimi
canım o bana da oluyordu geçen hafta. sanırım içeriyi genişletiyorlar. doğumla alakası olsa sancı filan çıkardı bende hastanede.

bence harika
mucarcım bu haftalarda oluyor. geçen hafta bu yüzden dr a gittim yatış bile yaptılar sancı da çıkmadığı halde. bebek ağırlaşmış taşımakta zorlanmaktan olmuş. bütün gün de yatmama rağmen. muhtemelen bebeğin atak yaptı kiloda.
canım 16. haftamdan beri var. dr normal dedi. haftada bir güzlce temizledim ben steril bi şekilde. bu ara arttı biraz daha süt hazırlığı yapıyor memelerimiz:)
yağmurrr seni görmek ne güzel demek kızın oluyor. benim de kızım olucak allahın izniyle. isim olarak neleri düşündün söyle ona göre seçelim. ben sana masal, neva, derin , önerebilirim.
40 dan önce doğurmıcan sen eceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…