2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm inan halim yok buraya da bi giriyom kacirmisim bissuru sey gecmisi de bitiremiyom.nasil rahatmisim eskiden haberim yokmus son gunler gercekten zor gecio bide sicaklar.normal yapmiom cnm tuo bebek ya dr.um sezeryan yapalim dedi kan sulandirici filan da vuruluyorum ya gununu ayarlayalim diye sen napiosun.

cnm ne zaman birakican sulandiriciyi dr bize dedi mi ?

İnşallah canım benim hayırlısı olsun senin günün belli oldu mu? Bana 37.hafta alırız dedi ama bakalım ne olur ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
canim biaksilik olmazsa 38in sonuna dogru..37 de kontrole gelirsin bide 38de gelirsin..38de gelince gun konusuruz dedi..

canim biaksilik olmazsa 38in sonuna dogru..37 de kontrole gelirsin bide 38de gelirsin..38de gelince gun konusuruz dedi..

keşke belli olsa hemen di mi.
çok heyecanlanıyorum ben.
36+0 da kontrolüm var 37 de dr um izinli.
umarım 38-39 gibi gelir kuzum erken gelmeye çalışmaz.

Ay ne oldu telden alintilayamadim zuzuu ne güzel bende en azından 38 haftaya kadar kalsa diyorum inşallah bakalım hayırlısı olsun...beklerimde korkuyorum acaba birsey olur mu riske atmak istemiyorum bakalım haftaya gidecem bakalım.

keşke belli olsa hemen di mi.
çok heyecanlanıyorum ben.
36+0 da kontrolüm var 37 de dr um izinli.
umarım 38-39 gibi gelir kuzum erken gelmeye çalışmaz.
ben kafamdan 38+5i ffilan hedefledim sanki dr tarih wermis gibi:))

insallah kalir hayatim..erken gelmesinler bizi uzmesinler sipalar..

Coraspini yarın bırakıyorum canım , iğneye devam dedi , ben sezeryana karar verdim ,sezeryandan 1 gün önce bıraktırır heralde , bebişin gelişimi için önemli çünkü...bu arada tekrar hoşgeldin , kaçma kız bi yere bi daha...

ben kafamdan 38+5i ffilan hedefledim sanki dr tarih wermis gibi:))

insallah kalir hayatim..erken gelmesinler bizi uzmesinler sipalar..

vaktinde gelsin kuzularmız.
erken gelip de küvezde kalmalarındansa geç gelmeleri daha sağlıklı.

Nesdemmm sence ben hangi haftamda dogurucam:)

Kizzzz yani 39 dami dogurucam diyonn:)) yoksa benim pasada 40 mi bekliyicek? :)

maşallah serçem 37 olmuşsun.. 40ı da bulabırlsın canım ilk doğum olduğu için gununu geçırebılır bıraz.benım prensesim 40+2de o da zorlaaaaa sunı sancı ile geldı

Hanımlar çok yakında bebekleriniz olacak,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize,sizden ricam prima,huggies gibi yahudi mallarını yavrularınıza kullanmayın,islam alemi ateş altındayken bu boykota siz de destek verin.Benim de 15 aylık bir kızım var,yerli malı almaya özen gösteriyorum.
Sağlıcakla kalın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah serçem 37 olmuşsun.. 40ı da bulabırlsın canım ilk doğum olduğu için gununu geçırebılır bıraz.benım prensesim 40+2de o da zorlaaaaa sunı sancı ile geldı
Canimsin canim arkadasim ilk oldugu icin bencede bizim pasa annnesini bekleticek ama ben erken gelsin. istiyorum sagsalim insallah alayim kucagimma cok merak ediyorum nasil pasam kime benziyor annesininn kuzusu:) cok heyacanliyim:)

Merhaba arkadaslar ben geldim) dun hastaneye su azligi ve gelisme geriliginden yatmistim. Bugun icin dogumdan bahsetmislerdi ve icim içimi yiyordu.cok kotu oldum. Normalde 35 hafta olan bebegim 32+2 ile uyumlu cikti.hemde iki hafta oncesinden ne su azligi varken ne de gelisme geriligi.24 saatlik idrar topladılar sonucuna gore dogum planlanacakti. Cook sukur ki protein falan cikmadi.taburcu oldum ve her gun nst ye gireceğim iki gine birde dopler ultrason yapilacak. Araya bayram girdigi icin doktorum tatilde.cok üzüldüm bu acidan.dun dogum olabilir dediklerinde elimikarnima koydum ve ayrilma vakti diye gecti icimden kucagima gelme vakti diye..daha kucucuk uüzüldüm acikcasi ama bugun takip edileceğini ogrenince cok mutlu oldum karnimda ne kadar kalirsa o kadar iyi cunku.ama nst sonuclari dopler sonuclari cok onemli.hala sasiyorum iki hafta once boyle bisey yokken birden cikmasi beni uzdu.Rabbim herseyin hayirlisini versin.gebeligin basindan beri o kadar sey dediler ki artik hic biseye inanasim gelmiyo. Ne ultrason degerine ne kan sonuclarina. Ben icimde hissesiyorsam iyidir demek istiyorumm.hayirlisi ile kucagimiza zamanında saglikli bi sekilde alalim insallhhhhh..

Bana da dun hastane de yatarken clexsan birakilacak denildi dun yapilmadi.ama taburcu olunca doktorumu aradim devam simdilik dedi. Benim doktorum normal dogum deneyelim dedi duruma gore de sezeryan.bakalim hayırlısı. Clexsani doğumdan kac gun once biraktirir bilmiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…