2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayrica herkese cok tesekkur ederim teker teker alinti yapamadim ama. Dualrini iyi dilekleriniz icin.dua edin lutfen nstler de doplerde bi sikinti olmasin suyu iyi olsun ve sag salim alalim kucagimiza hayirlisi ile

Canım gözün aydın. ..sonuca çok sevindim. .ne kadar kalırsa o kadar iyi tabiiki dahsl küçük zaten inşallah herşey iyi olur ama eğer gelişimi durduysa sebebi öğren ona göre belki dışarda daha iyi olur. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben oyle istedim canim cunku bu bebis epey bekletti bizi oncesinde de bebisimin gelisimi durdu diye kurtaj oldum ayrica anal fissurum var o nedenle normal dogumla zorlamak istemedim zaten planli sezeryanlar 38+0 ile 39+0 arasi yapiliyormus tum mesele bebislerin o zamani beklemesi hayirlisi bakalim

Bi sebeb soylemediler canim idrara da onun icin baktılar bisey cikmadi simdilik takip edilecek nst dopler büyüyüp buyumedigi bakalim hayirlisi.insallah iyi olur yavrularimiz

Gözün Aydın canım.. Artık son zamanlarımız ama biraz zorlanmaya başladık Allah'tan hayırlısı.. İnşallah tüm hamileler de biz de sağ salim en hayırlı zamanda kavuşuruz evlatlarımıza..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal doğum yapabilirsin inşallah canım , ben clexanı günler öncesinden kesmek istemediğim için ve daha önce normal doğumla ilgili şahsi kötü hikayem olduğu için istemyorum...e bi de yat yat bunaldım günü belli olsun sancı bekliycek sabır kalmadı ben de, hayırlısıyla alaım kucağımıza bebişlerimizi inşallah..

ah canim ya kiyamam..Allah yardimcin olsunn..

Bi sebeb soylemediler canim idrara da onun icin baktılar bisey cikmadi simdilik takip edilecek nst dopler büyüyüp buyumedigi bakalim hayirlisi.insallah iyi olur yavrularimiz

Canım clexanın dozunu artırmak gerekiyor olabilir, dozaj yeyerli gelmiyorsa gelişim geriliği olabilir bebekte, doktoruna bi sor istersen...

Annişler bebişimin hıçkırdığı yerde kafası olur dimi ☺️

merhba herkese dun dogumum gerceklestı,normal dogum oldu,bu kadar korktugum bumuymus dedım,herkese normal dogumu tavsıye ederım,kaşımı bıle aldırırken ayaklarım yerınde durmazdı agrı esıgımde dusuk,ancak normal dogum yapabıldım,darısı tum agustos annelerının basına:)

Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş yanlız ağustos annesi kim kaldı herkes döndü temmuzda doğuruyor galiba 😊

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.. sen böyle deyince ben de biraz cesaretlendm.İlk çocuk olduğu için doktor sonuna kadar bekliycek sanırım :)

Benımde dun sancılarım arttı Dr gıttım uc cm açıklık çıktı nst degerlerım ıyıymıs ılac verdı eve yolladı bayramdan sonra gelmemı soyledı ama hala sancılarım var göbek altım o kadar sancıyorkı anlatamam oturup kalkamıyorum sanırım bayramdan sonra doğururum dıyorum bebegını kilosuda 2800 kusur çıktı zaten bır haftaya 3000 olur ıns sağlıkla alırım oğlumu kucagıma

ayyy ne güzelll ..bende normal ıstıyorum dedıgın gıbı kasımı aldırırken canım acır.sen boyle deyınce cesaretlendım en kısa zmaanda hıkayenı beklıyorum

Hastane suslerimiz sonunda hazır :) doğuma yakın yapabilirsem kurabiye de yapıcam çeşmeli damacanada serbetimzide olacak hepsini tek tek alip sabunundan etiketine ahşap ismin boyanmasina kadar hepsini kendim hazırladım bebegm inşallah sağlıkla gelirde içim rahat bi şekilde gelenleri karşılarz :)

Eklentiler

• $1406320816233.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $1406320870455.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $1406320967318.webp
    27 KB · Görüntüleme: 32
  • $1406321023271.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $1406321169030.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 34
Bn kum dokuyomusum cok fenayim bel agrim artti 8 agu da dogumum zaman bi gecse artik yaaaa

Benımde sancım arttı bel ağrılarım var zor CNm evt bende dogumu beklıyorum bende suan ıdrar yolu enfeksıyonu çıktı ılaclar vs oyle idare edıyorum uc cm de açıklığım varmış bayramdan sonra doğururum ıns dıyorum bu bayram nasıl gecıcek bılmıyorum evde öylece gecıcek

Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak kızlar kanamalarınız nasıl?? Benım ilk gün fazlaydı ama suan cok çok az 3. Gunumdeyim. Normal mi acaba?

Yani hiç öyle hasta bezi felan gerektircek bi kanama olmadı ilk andan itibaren. Çantanızı hazırlarken çok da fazla hastabeziyle doldurmaya gerek yok yani. Zaten hastanede bol bol verıyolar

sareee :) anlat dogumunuuu lutfennnnn :18::18:

Hasta bezi ilk bi kaç saat için zaten canım , geri kalan günlerde normal ped yeterli , çok kanama olmuyor zaten lohusalıkta, giderek azalıp 2 -3 haftada bitiyor...

herkese merhaba foruma girmeyeli sayfalar almış başını gitmiş..yetişemiyorum vallahi:)) doğum hikayeleri de artmış maşallah maşallah... benim de bugün kontrolüm vardı ...herşey yolunda cok şükür..nst ii cıktı sancıları bekliyoruz..bebiş 3400 olmuş:S daha fazla almasın istiyorum da elimde değil iştahım cok açık doktor artık ekmek yeme günde 1-1,5 saat yürü dedi ...

canım ne güzel şeyler onlar yaa nereden aldım o süsüleri? o kafesleri buzdolabı süsü galiba onları da mı sen yaptın malzemeler ne aldın biraz ayrıntılı gösterebilir misin ben de hazırlamak istiyorum zaman cok bu ara...neler almalıyım kaç tane nasıl hazırladın

canım tebrik ederim öncelikle...hayırlı olsun.. ama o kadar kolay mı gerçekten mi inanalım mı biraz daha ayrıntılı anlatsana nasıl gelişti doğum...ağrılarla nasıl başa cıktın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…