- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.781
Merhaba arkadaslar ben geldim) dun hastaneye su azligi ve gelisme geriliginden yatmistim. Bugun icin dogumdan bahsetmislerdi ve icim içimi yiyordu.cok kotu oldum. Normalde 35 hafta olan bebegim 32+2 ile uyumlu cikti.hemde iki hafta oncesinden ne su azligi varken ne de gelisme geriligi.24 saatlik idrar topladılar sonucuna gore dogum planlanacakti. Cook sukur ki protein falan cikmadi.taburcu oldum ve her gun nst ye gireceğim iki gine birde dopler ultrason yapilacak. Araya bayram girdigi icin doktorum tatilde.cok üzüldüm bu acidan.dun dogum olabilir dediklerinde elimikarnima koydum ve ayrilma vakti diye gecti icimden kucagima gelme vakti diye..daha kucucuk uüzüldüm acikcasi ama bugun takip edileceğini ogrenince cok mutlu oldum karnimda ne kadar kalirsa o kadar iyi cunku.ama nst sonuclari dopler sonuclari cok onemli.hala sasiyorum iki hafta once boyle bisey yokken birden cikmasi beni uzdu.Rabbim herseyin hayirlisini versin.gebeligin basindan beri o kadar sey dediler ki artik hic biseye inanasim gelmiyo. Ne ultrason degerine ne kan sonuclarina. Ben icimde hissesiyorsam iyidir demek istiyorumm.hayirlisi ile kucagimiza zamanında saglikli bi sekilde alalim insallhhhhh..
sezeryanı sen mi istedin zorunluluktan mı? daha doğumlarımıza çok var, bebişlerin o kadar acele edeceğini sanmıyorum.. ama tabi 38den sonra ne olacağı belli olmaz:) 38+3 te olursa süper bencede.. hayırlısı
Canım gözün aydın. ..sonuca çok sevindim. .ne kadar kalırsa o kadar iyi tabiiki dahsl küçük zaten inşallah herşey iyi olur ama eğer gelişimi durduysa sebebi öğren ona göre belki dışarda daha iyi olur. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Merhaba arkadaslar ben geldim) dun hastaneye su azligi ve gelisme geriliginden yatmistim. Bugun icin dogumdan bahsetmislerdi ve icim içimi yiyordu.cok kotu oldum. Normalde 35 hafta olan bebegim 32+2 ile uyumlu cikti.hemde iki hafta oncesinden ne su azligi varken ne de gelisme geriligi.24 saatlik idrar topladılar sonucuna gore dogum planlanacakti. Cook sukur ki protein falan cikmadi.taburcu oldum ve her gun nst ye gireceğim iki gine birde dopler ultrason yapilacak. Araya bayram girdigi icin doktorum tatilde.cok üzüldüm bu acidan.dun dogum olabilir dediklerinde elimikarnima koydum ve ayrilma vakti diye gecti icimden kucagima gelme vakti diye..daha kucucuk uüzüldüm acikcasi ama bugun takip edileceğini ogrenince cok mutlu oldum karnimda ne kadar kalirsa o kadar iyi cunku.ama nst sonuclari dopler sonuclari cok onemli.hala sasiyorum iki hafta once boyle bisey yokken birden cikmasi beni uzdu.Rabbim herseyin hayirlisini versin.gebeligin basindan beri o kadar sey dediler ki artik hic biseye inanasim gelmiyo. Ne ultrason degerine ne kan sonuclarina. Ben icimde hissesiyorsam iyidir demek istiyorumm.hayirlisi ile kucagimiza zamanında saglikli bi sekilde alalim insallhhhhh..
Bana da dun hastane de yatarken clexsan birakilacak denildi dun yapilmadi.ama taburcu olunca doktorumu aradim devam simdilik dedi. Benim doktorum normal dogum deneyelim dedi duruma gore de sezeryan.bakalim hayırlısı. Clexsani doğumdan kac gun once biraktirir bilmiyorum canim.
Merhaba arkadaslar ben geldim) dun hastaneye su azligi ve gelisme geriliginden yatmistim. Bugun icin dogumdan bahsetmislerdi ve icim içimi yiyordu.cok kotu oldum. Normalde 35 hafta olan bebegim 32+2 ile uyumlu cikti.hemde iki hafta oncesinden ne su azligi varken ne de gelisme geriligi.24 saatlik idrar topladılar sonucuna gore dogum planlanacakti. Cook sukur ki protein falan cikmadi.taburcu oldum ve her gun nst ye gireceğim iki gine birde dopler ultrason yapilacak. Araya bayram girdigi icin doktorum tatilde.cok üzüldüm bu acidan.dun dogum olabilir dediklerinde elimikarnima koydum ve ayrilma vakti diye gecti icimden kucagima gelme vakti diye..daha kucucuk uüzüldüm acikcasi ama bugun takip edileceğini ogrenince cok mutlu oldum karnimda ne kadar kalirsa o kadar iyi cunku.ama nst sonuclari dopler sonuclari cok onemli.hala sasiyorum iki hafta once boyle bisey yokken birden cikmasi beni uzdu.Rabbim herseyin hayirlisini uversin.gebeligin basindan beri o kadar sey dediler ki artik hic biseye inanasim gelmiyo. Ne ultrason degerine ne kan sonuclarina. Ben icimde hissesiyorsam iyidir demek istiyorumm.hayirlisi ile kucagimiza zamanında saglikli bi sekilde alalim insallhhhhh..
Bi sebeb soylemediler canim idrara da onun icin baktılar bisey cikmadi simdilik takip edilecek nst dopler büyüyüp buyumedigi bakalim hayirlisi.insallah iyi olur yavrularimiz
merhba herkese dun dogumum gerceklestı,normal dogum oldu,bu kadar korktugum bumuymus dedım,herkese normal dogumu tavsıye ederım,kaşımı bıle aldırırken ayaklarım yerınde durmazdı agrı esıgımde dusuk,ancak normal dogum yapabıldım,darısı tum agustos annelerının basına:)
merhba herkese dun dogumum gerceklestı,normal dogum oldu,bu kadar korktugum bumuymus dedım,herkese normal dogumu tavsıye ederım,kaşımı bıle aldırırken ayaklarım yerınde durmazdı agrı esıgımde dusuk,ancak normal dogum yapabıldım,darısı tum agustos annelerının basına:)
Bn kum dokuyomusum cok fenayim bel agrim artti 8 agu da dogumum zaman bi gecse artik yaaaa
Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak kızlar kanamalarınız nasıl?? Benım ilk gün fazlaydı ama suan cok çok az 3. Gunumdeyim. Normal mi acaba?
Yani hiç öyle hasta bezi felan gerektircek bi kanama olmadı ilk andan itibaren. Çantanızı hazırlarken çok da fazla hastabeziyle doldurmaya gerek yok yani. Zaten hastanede bol bol verıyolar
Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak kızlar kanamalarınız nasıl?? Benım ilk gün fazlaydı ama suan cok çok az 3. Gunumdeyim. Normal mi acaba?
Yani hiç öyle hasta bezi felan gerektircek bi kanama olmadı ilk andan itibaren. Çantanızı hazırlarken çok da fazla hastabeziyle doldurmaya gerek yok yani. Zaten hastanede bol bol verıyolar
Hastane suslerimiz sonunda hazır :) doğuma yakın yapabilirsem kurabiye de yapıcam çeşmeli damacanada serbetimzide olacak hepsini tek tek alip sabunundan etiketine ahşap ismin boyanmasina kadar hepsini kendim hazırladım bebegm inşallah sağlıkla gelirde içim rahat bi şekilde gelenleri karşılarz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?