2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşalah gözün aydın canım.. Allah'a analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebiş kaç haftalıktı? Ya da söyledin ben mi kaçırdım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sareee :) anlat dogumunuuu lutfennnnn :18::18:

Tabii ki canım

Benim su azlıgından dolayı doğum yapmam gerekti sabah 9 da hastaneye gittik ve bir fitil verdiler, bu normal doğum sancılarını tetıkleyen bir fitilmiş, suni sancı değil. Bir saat sonra sancılar basladı belden vuran adet sancıları ve beraberınde acılma basladı 2 cm dı ılk. 12 gibi acılma 4 cm olunca epidural takıldı. Kolay bı işlem beline iğne vurup orayı hafıf uyusturup asıl epidural iğnesını vuruyo. Sonrasında surekli hastanede yürüttüler beni. Hatta arada gittim uyudum:)) saat 5 gibi acılma 7 cm oldu. Sonrasında hiç oturmadım sürekli yürüdüm.bu arada sancı hissetmiyorum Bir ara sancı hıssettim ve sanki inanılmaz kabız olmusum gibi bir his oldu hemşireye söyledim baktı acılma tam olmus hemen doğumhaneye gittik ben yine yürüdüm orayada . 6 da girdim doktor ıkınmayı gösterdi ve sanırım 4 5 kez uzın ıkındım ve hoop bişey çıktı içimden :)) daha sonra dikişi yapıp odaya geçtim bebişle peşpeşe. Dikiş ağrılarım bugun geçti bile ilk gece biraz sızladı.epiduralle normal doğum inanılmaz kolay

Şuan bebişi emziriyorum göğüs uçlarım acıyor emin ol bu acı daha zor :)

Sormak istediğin bir ayrıntı varsa seve seve cevaplarım

sabah sekiz de nst ye gireceğim.ondan sonrada çatı muayenesi inşallah canım acımaz doktorda sezeryan önermez. bayramda herkesin doktoru izinde anlaşılan

Bu doğum konusunda çok cahilim galiba.. 3 cm açıklıkla bayramdan sonra denmesine şaşırdım mesela :) inşallah en hayırlı zamnda olur doğumun Allah yardımcın olsun iltihabına da Allah şifa versin inşallah canım..

sabah sekiz de nst ye gireceğim.ondan sonrada çatı muayenesi inşallah canım acımaz doktorda sezeryan önermez. bayramda herkesin doktoru izinde anlaşılan

Allah yardımcın olsun canım.. Sen ve bebek için ne hayırlı olacaksa nasıl sağlıklı okacaksanız o olur inşallah.. Benim de anladığım hepimzin dileği4 Ağustos'a sağ salim kazasız belasız çıkmak:) Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

canım ben bir şey sormak istiyorum..beline epidural yapılmış yani ağrısız doğum prenses doğum değil mi peki senin ayakların uyumadı yürüdüm demişsin... belden iğne yapılınca ayaklar uyuşuyor diye biliyorum ıkınmayı da güzel yapmışsın..genlde epiduralde ıkınmada sorun oluyor dediler... senin epidural mi kesin başka birşey mi yaptılar..şimdiden teşekkürler

Maşallah.. Darısı bizlere inşallah.. Göğüs ucu için muhakkak görmüşsündür burada arkadaşlar çok bahsetti lansinoh diye bir kremden.. Güle güle büyütün inşallah bebeği:)

Maşalah ne kadar güzel yapmışsın canım mutlulukla dağıt inşallah..

Evet epidural. 2. kez yaptırıyorum ben ilkide aynen böyleydi o zaman başka hastaneydi. Yapılınca ilk 1 saat biraz uyusuktu ama sonrasında hiçbir uyuşma olmadı , doğum boyuncada hiç ağrı hissetmedim sadece dediğim gibi tam açılma olduğunda kasıklarda ağrı ve çok yoğun kabızlık hissi vardı.

Ikınmayı doktor o sırada anlatıyor ebelerde yardımcı oluyo püf noktası sanırım derin nefes alıp doktor dur diyene kadar uzun ıkınmakta kısa ıkınmak işe yaramıyor. Birde bağırmamak gerekiyor o zaman nefes boşuna gidiyor ıkınma süresi kısalıyor.

Çok daha kolay bir doğum senin basına inşallah :)

Evet tavsiyem önceden başlanması suan da benim 3. Günde acımaya başladı bile. Bbek çok sık emdiğinden kremi sürsem bile etki etmeden yine emmeye başlıyor sanırım o yüzden böyle oldu.

İnşallah çok daha kolay doğumun olur ve yavruna kavusursun

Amin Allah razı olsun.. Tüm hamişler de ben de en kolay en hayırlı yöntemle sağlıkla kavuşalım evladımıza inşallah.. Allah sana da evladının acısını göstermesin inşallah..

cok cok teşekkür ederim amin amin inşallah dediğin gibi olur ben de her ihtimale karşı dayanamam diye aneljeziciyle konuştum en kötü epidural yapacak... ama uyuşmayla ilgili sormadım ona keşke sorsaymışım cok iyiymiş o zaman ya inşallah benim de senin gibi rahat geçer ...

Süper tatlım bayıldım çok güzel duruyo açık mavi renk olan bi harika ya canlı canlı :) bende chıcco lıte way alıcam inş hem puset hem araba daha snra baston araba olarak kullanabılıyosun şimdiden güle güle kullan canım

Evet doğruymuş demek ucuzluk konusunda bi kez daha doğrulandı :) sevdiğin insan yanındaysa ve mutluysan alıştıysan sorun yok demektir canım :) aşk bu :) valla benim önceki doktorda sanırım aynı şeyi yapıcaktı yani anlıyamadım ben onu tekrar ediyorum ama sürekli mesai saati içinde beni her gün kontrol edicekmiş tatilden gelince sabah 8 buçukta gidicekmişim bide eger açılmam olursa mesai saati içinde doğum yaptırcakmış bunu ne demek yani :) neyse ya

aslında kardeşim yanımda, annemde doğumda gelcek 1 hafta kalcak çalıştığı için.
ama ne bileyim benim bu huyum çok kötü yaa ille ben yapıcam ille ben olcam işin başında rahat edemiyorum :26:

Kızlar biz bugün tekrar kontrole gittik nst de yine sancı çıktı doktor açıklık var mi diye muayene etti henüz acilmam yokmuş bebis erken gelecek derken acaba zamanından sonra mi doğacak diye merak etmeye başladım ben nedense

Kızlar bugün akşam kontrolüm vardı.
kızım 2587 grammış.500 gr almışım.biraz az bulmakla birlikte normal dedi dr.protein ağırlıklı beslen dedi.
oğlun 3200 dü bu da o civarda olur dedi.o kadar zamanda 700 gr alırmı bilmiyorum.canım sıkıldı biraz bebek ne kadar ele gelir olursa o kadar iyi diye bi düşüncem var.
epidurali sordum %30 tercih ediliyor dedi.genel anestezinin oranı daha çokmuş.sen hangisini tercih edersen dedi.hala tam karar vermiş değilim.
nst ye göre kızınız içerde olmaktan memnun dedi.6 ağustosa gün verdi.
geceler uzun gündüz cehennem.sıcaklar bitiriyor insanı.hep yapış yapış.

Sağol canım bilgilendirdiğin için sanırım bütün olanakları kullanmak ikinci Bebişe kaldı :)

Ay maşallah ya maşallah ne kadar güzel bi doğum rahat bi doğum yani Rabbim bebeğinle mutluluğunu daim etsin hayırlı bi evlat olsun inş canım acaba bu fitil her zaman suni sancı yerine kullanılsa olmuyor mu acaba suni sancı daha zor galiba sanırım :))

Eklentiler

• $1406328544922.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $1406328586562.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…