- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.801
Annişler bebişimin hıçkırdığı yerde kafası olur dimi ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhba herkese dun dogumum gerceklestı,normal dogum oldu,bu kadar korktugum bumuymus dedım,herkese normal dogumu tavsıye ederım,kaşımı bıle aldırırken ayaklarım yerınde durmazdı agrı esıgımde dusuk,ancak normal dogum yapabıldım,darısı tum agustos annelerının basına:)
sareee :) anlat dogumunuuu lutfennnnn :18::18:
Benımde sancım arttı bel ağrılarım var zor CNm evt bende dogumu beklıyorum bende suan ıdrar yolu enfeksıyonu çıktı ılaclar vs oyle idare edıyorum uc cm de açıklığım varmış bayramdan sonra doğururum ıns dıyorum bu bayram nasıl gecıcek bılmıyorum evde öylece gecıcek
sabah sekiz de nst ye gireceğim.ondan sonrada çatı muayenesi inşallah canım acımaz doktorda sezeryan önermez. bayramda herkesin doktoru izinde anlaşılan
Tabii ki canım
Benim su azlıgından dolayı doğum yapmam gerekti sabah 9 da hastaneye gittik ve bir fitil verdiler, bu normal doğum sancılarını tetıkleyen bir fitilmiş, suni sancı değil. Bir saat sonra sancılar basladı belden vuran adet sancıları ve beraberınde acılma basladı 2 cm dı ılk. 12 gibi acılma 4 cm olunca epidural takıldı. Kolay bı işlem beline iğne vurup orayı hafıf uyusturup asıl epidural iğnesını vuruyo. Sonrasında surekli hastanede yürüttüler beni. Hatta arada gittim uyudum:)) saat 5 gibi acılma 7 cm oldu. Sonrasında hiç oturmadım sürekli yürüdüm.bu arada sancı hissetmiyorum Bir ara sancı hıssettim ve sanki inanılmaz kabız olmusum gibi bir his oldu hemşireye söyledim baktı acılma tam olmus hemen doğumhaneye gittik ben yine yürüdüm orayada . 6 da girdim doktor ıkınmayı gösterdi ve sanırım 4 5 kez uzın ıkındım ve hoop bişey çıktı içimden :)) daha sonra dikişi yapıp odaya geçtim bebişle peşpeşe. Dikiş ağrılarım bugun geçti bile ilk gece biraz sızladı.epiduralle normal doğum inanılmaz kolay
Şuan bebişi emziriyorum göğüs uçlarım acıyor emin ol bu acı daha zor :)
Sormak istediğin bir ayrıntı varsa seve seve cevaplarım
Tabii ki canım
Benim su azlıgından dolayı doğum yapmam gerekti sabah 9 da hastaneye gittik ve bir fitil verdiler, bu normal doğum sancılarını tetıkleyen bir fitilmiş, suni sancı değil. Bir saat sonra sancılar basladı belden vuran adet sancıları ve beraberınde acılma basladı 2 cm dı ılk. 12 gibi acılma 4 cm olunca epidural takıldı. Kolay bı işlem beline iğne vurup orayı hafıf uyusturup asıl epidural iğnesını vuruyo. Sonrasında surekli hastanede yürüttüler beni. Hatta arada gittim uyudum:)) saat 5 gibi acılma 7 cm oldu. Sonrasında hiç oturmadım sürekli yürüdüm.bu arada sancı hissetmiyorum Bir ara sancı hıssettim ve sanki inanılmaz kabız olmusum gibi bir his oldu hemşireye söyledim baktı acılma tam olmus hemen doğumhaneye gittik ben yine yürüdüm orayada . 6 da girdim doktor ıkınmayı gösterdi ve sanırım 4 5 kez uzın ıkındım ve hoop bişey çıktı içimden :)) daha sonra dikişi yapıp odaya geçtim bebişle peşpeşe. Dikiş ağrılarım bugun geçti bile ilk gece biraz sızladı.epiduralle normal doğum inanılmaz kolay
Hastane suslerimiz sonunda hazır :) doğuma yakın yapabilirsem kurabiye de yapıcam çeşmeli damacanada serbetimzide olacak hepsini tek tek alip sabunundan etiketine ahşap ismin boyanmasina kadar hepsini kendim hazırladım bebegm inşallah sağlıkla gelirde içim rahat bi şekilde gelenleri karşılarz :)
canım ben bir şey sormak istiyorum..beline epidural yapılmış yani ağrısız doğum prenses doğum değil mi peki senin ayakların uyumadı yürüdüm demişsin... belden iğne yapılınca ayaklar uyuşuyor diye biliyorum ıkınmayı da güzel yapmışsın..genlde epiduralde ıkınmada sorun oluyor dediler... senin epidural mi kesin başka birşey mi yaptılar..şimdiden teşekkürler
Maşallah.. Darısı bizlere inşallah.. Göğüs ucu için muhakkak görmüşsündür burada arkadaşlar çok bahsetti lansinoh diye bir kremden.. Güle güle büyütün inşallah bebeği:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet epidural. 2. kez yaptırıyorum ben ilkide aynen böyleydi o zaman başka hastaneydi. Yapılınca ilk 1 saat biraz uyusuktu ama sonrasında hiçbir uyuşma olmadı , doğum boyuncada hiç ağrı hissetmedim sadece dediğim gibi tam açılma olduğunda kasıklarda ağrı ve çok yoğun kabızlık hissi vardı.
Ikınmayı doktor o sırada anlatıyor ebelerde yardımcı oluyo püf noktası sanırım derin nefes alıp doktor dur diyene kadar uzun ıkınmakta kısa ıkınmak işe yaramıyor. Birde bağırmamak gerekiyor o zaman nefes boşuna gidiyor ıkınma süresi kısalıyor.
Çok daha kolay bir doğum senin basına inşallah :)
Evet tavsiyem önceden başlanması suan da benim 3. Günde acımaya başladı bile. Bbek çok sık emdiğinden kremi sürsem bile etki etmeden yine emmeye başlıyor sanırım o yüzden böyle oldu.
İnşallah çok daha kolay doğumun olur ve yavruna kavusursun
Evet epidural. 2. kez yaptırıyorum ben ilkide aynen böyleydi o zaman başka hastaneydi. Yapılınca ilk 1 saat biraz uyusuktu ama sonrasında hiçbir uyuşma olmadı , doğum boyuncada hiç ağrı hissetmedim sadece dediğim gibi tam açılma olduğunda kasıklarda ağrı ve çok yoğun kabızlık hissi vardı.
Ikınmayı doktor o sırada anlatıyor ebelerde yardımcı oluyo püf noktası sanırım derin nefes alıp doktor dur diyene kadar uzun ıkınmakta kısa ıkınmak işe yaramıyor. Birde bağırmamak gerekiyor o zaman nefes boşuna gidiyor ıkınma süresi kısalıyor.
Çok daha kolay bir doğum senin basına inşallah :)
Doner annesi doner ☺️ aslinda evet hemen hemen biraz daha uygun ozellikle buyuk markalarda biz stokke alacagiz tr de 2000-4000 tl civarindaymis biz 499 $ a alicaz
Evet yeni bir baslangic oldu benim icin hic bilmedigin bi ulkede yasamaya kalkiyosun ama alistim cok sukur yabancilik cekmedim pek
Arkadasina cok uzuldum 😔 gercekten uzucu bir durum , ben annemden biliyorum ozellikle kardesimin dogumunda henuz sancisi ve suyu gelmeden direk suni sanci ve sadece 5 cm acilmayla zorla dogurttular kadini yazik gunah hangi kadin 5 cm acilmayla dogum yapabiliyor ebenin aceleciliginden annemi mahvetmislerdi insallah bir an once tr ye de gelir bu sistem
Sent from my iPhone 5 S
Canım boşver bunun için sıkma canını. Seni çok iyi anlıyorum aslında benim evde de işler birikti beni bekliyor ama biraz ayakta kalınca kasıklarım belim falan çok ağrıyo. Tut bi kadın yapsın veya ailenden birileri gelsin yardıma
Canım ayakta tedaviler için sorun yok ama bütün büyük operasyon ve yataklı işlemlerde 1 yıl bekleme süresi koyarlar. İlk yıl öyle ameliyat, operasyon, müdahale falan durumlarını ödemezler genelde.
Zaten doğumda falan kullanamazsın şuan hamilesin. Poliçe başladığında hamile olmaman ve en az 1 yıl geçmiş olması lazım poliçe başlangıç tarihi üzerinden.
Tabii ki canım
herkese merhaba foruma girmeyeli sayfalar a
canım ne güzel şeyler onlar yaa nereden aldım o süsüleri? o kafesleri buzdolabı süsü galiba onları da mı sen yaptın malzemeler ne aldın biraz ayrıntılı gösterebilir misin ben de hazırlamak istiyorum zaman cok bu ara...neler almalıyım kaç tane nasıl hazırladın
Canm yok onlar normal süs içine de kuş şeklinde sabun yaptım :) malzemeleri ben Eminönü sarkhandan aldm kafeslern tanesi 1.5 tl, 20tlye aldigim sabundan 60tane kuş 10 tanede banyo için cicek desenlo sabn cikti :) süsleme için kurdele o ustundeki cicek desenli suslerden aldm haziri bu seklde bitmis haliyle 8tlydi benimkiler 2.5tlye bile gelmedi :) merak edersen eger şekerler de eminonunden 30 tanesi 18tl üzerindeki resmli etiketide blgisayarda hazirlayip ozalitciden cikarttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?