2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin mutluluğunuz daim olsun inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım.ne güzel yazmışsın herkesi ellerine sağlık :) Kuzucuklar en fazla 37 ye kadar dayanmışlar bakalım sıradakıler ne zmaan doğum yapıcaklar :)

Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailenle Sevdiklerinle birde bebişinle sana hayırlı uzun ömür nasip etsin :) Nice Senelere :)

Ay cok heyecanlı!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay asıl maşallah sana epiduralsiz normali deniceksin yani. İnşallah epidurale gerek kalmadan en doğal şekilde doğurursun oda bi ilaç sonunda. Ben düşünmemiştim bile :)epiduralsiz acılmada biraz sancı cekiliyormuş ama doğum anı çok kolay oluyormuş öyle bir mucizeki insan doğurmak için istem dışı doğru ıkınıyormuş sancı olduğunda. Ablam yapmıştı o anlattı. Yine doğursam tamamen normal yaparım yine diyo

Amin canım inşallah

Ben de ilk kez duydum böyle bir fitili . Suni sancı acısı çok zor diyorlar evet. Allah mecbur bırakmasın da benim gibi mecbur kalanlar bi arastırsınlar bence. Cunku bazen bekle bekle sancılar gelmiyor ve suni sancıya mecbur kalınıyor.

Ay cok heyecanlı!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Coook daha rahatı senin başına canım.

Bu arada benim bebiş anne karnındayken gunduzleri pek hareket etmezdi geceleri ederdi. Simdide aynen öyle gunduz aralıksız 2 2,5 saat uyur ben mecburen kaldırıp emziriyorum aç kalmasın diye ama geceleri zar zor 1 saat uyuyor. Yani anne karnındaki gibi takılıyo burdada

inşallah canım yarın doktor dogumu bekleyeceğiz derse bayramda 2 saatlik mesafede memleketimiz gidebilir miyiz diye soracağız.biz hep köyümüz de bayram geçirdik eşim de alışık değil burada kalırsak çok üzülecek. iki günlüğüne gitsek birşey olur mu ki bayramda yolculuk yapacak var mi aranız da arkadaşlar

benimki de geceleri çok hareket ediyor gündüz uyuyor herhalde.bizde sizin gibi olacağız.allah anali babalı büyütsün bu arada canım darısı başımıza

Dr seni zorla dogurtacak anlasilan 😊 belki bi bildigi vardir ama neden sadece mesai saatleri icerisinde onu anlayamadim bende

Sent from my iPhone 5 S

Annişler günaydın kızımın ve benim acıkmam sayesinde sabahın köründe kendimi dolabın önünde buldum ne bulduysam da soktum ağzıma 😉 bide kafama bişey takıldı sizlerden fikir alayım dedim bayramda yakın bir yerlere denize gitmeyi düşünüyoruz ben deniz tatil havuz manyağıyım ama bu sene bi yere gidemedim tabi yazık dimi bana 😢😢😢😢 şimdi nette yazana göre denize girmekde sakınca yok ama bide siz annişlere sorayım dedim ne dersiniz ?

Kizlar bu oglan rahmime baski yapiyor yattik simdi haliyle gece oldu burada ve hic durmuyor sanki cikacakmis gibi hissediyorum canimi acitiyor kerata neden ?

Sent from my iPhone 5 S

kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu

Allah yardımcın olsun inşallah canım benim inşallah doğumun bundan sonrası çok kolay olur.. Allah'a emanet ol..

Allah yardımcın olsun. . Yavrunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Doktora gittin mi canım ?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

nst çekildim doktoru bekliyorum canım gece hiç uyuyamadim.şu an bu hastanede arkadaşım sezeryana girdi zorunlu tansiyon ve idrarda proteinden dolayı tam haftasında ama gece kendimi onu düşündüm birde girip oluyorum galiba ben her bayram illa hasta olurum da :-(

Sıkma kendini herşey olacağına varıyor canım. ..hayırlı olsun arkadaşınada keşke grip Olmasaydın inşallah olmazsinda ,inşallah iyi haberler olur ama gece uyumadim diyorsun yine tansiyonun yüksek çıkabilir. ..
Gulfem de hastanede 24 saatlik toplama yapılacakti acaba o ne yaptı. .ne çok tansiyon şikayeti var hep mi böyleydi acaba

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…