- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.821
merhba herkese dun dogumum gerceklestı,normal dogum oldu,bu kadar korktugum bumuymus dedım,herkese normal dogumu tavsıye ederım,kaşımı bıle aldırırken ayaklarım yerınde durmazdı agrı esıgımde dusuk,ancak normal dogum yapabıldım,darısı tum agustos annelerının basına:)
Doğum yapan arkadaşları bir yazayım dedim, topluca görelim diye. Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar.
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızı Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızı Esila ile evde şuan... Yutmayı öğrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakizim 34+5'de doğum yaptı, en son bebişi küvezde idi... İnşallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
miragenet 36+0'da preeklemsiden dolayı acil sezaryanla 3240 gr ağırlığındaki kızını dünyaya getirdi maişallah...
binnua 36+0'da spinal sezaryanla 2880 gr. 48 cm doğan oğlu özgüre kavuştu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğum ile 2720 gr ağırlığında bir kız dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğum 2900 gr'la bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızı Asya'yı dünyaya getirdi maşallah ...
dogaaalll06 su azlığı ve gelişim geriliği sebebi ile hastaneye yatmıştı. Bugün doğumu olacaktı ondan iyi haberler bekliyoruz.
etipuff_ arkadaşımız da yüksek tansiyondan ötürü 23'ünde çarşamba günü doğum yapacaktı inşallah herşey yolundadır
Kizlar arada bir adet olacakmisim gibi sancilar vuruyor karnim sertlesiyor galiba yakindir bizim oglanin gelmesi supriz yapipta bugun dogum gunumde gelmeye kalkarsa bide en guzel hediye olur sanirim ☺️🙏
Eki Görüntüle 1201099
Sent from my iPhone 5 S
Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailenle Sevdiklerinle birde bebişinle sana hayırlı uzun ömür nasip etsin :) Nice Senelere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabii ki canım
Benim su azlıgından dolayı doğum yapmam gerekti sabah 9 da hastaneye gittik ve bir fitil verdiler, bu normal doğum sancılarını tetıkleyen bir fitilmiş, suni sancı değil. Bir saat sonra sancılar basladı belden vuran adet sancıları ve beraberınde acılma basladı 2 cm dı ılk. 12 gibi acılma 4 cm olunca epidural takıldı. Kolay bı işlem beline iğne vurup orayı hafıf uyusturup asıl epidural iğnesını vuruyo. Sonrasında surekli hastanede yürüttüler beni. Hatta arada gittim uyudum:)) saat 5 gibi acılma 7 cm oldu. Sonrasında hiç oturmadım sürekli yürüdüm.bu arada sancı hissetmiyorum Bir ara sancı hıssettim ve sanki inanılmaz kabız olmusum gibi bir his oldu hemşireye söyledim baktı acılma tam olmus hemen doğumhaneye gittik ben yine yürüdüm orayada . 6 da girdim doktor ıkınmayı gösterdi ve sanırım 4 5 kez uzın ıkındım ve hoop bişey çıktı içimden :)) daha sonra dikişi yapıp odaya geçtim bebişle peşpeşe. Dikiş ağrılarım bugun geçti bile ilk gece biraz sızladı.epiduralle normal doğum inanılmaz kolay
Şuan bebişi emziriyorum göğüs uçlarım acıyor emin ol bu acı daha zor :)
Sormak istediğin bir ayrıntı varsa seve seve cevaplarım
cok cok teşekkür ederim amin amin inşallah dediğin gibi olur ben de her ihtimale karşı dayanamam diye aneljeziciyle konuştum en kötü epidural yapacak... ama uyuşmayla ilgili sormadım ona keşke sorsaymışım cok iyiymiş o zaman ya inşallah benim de senin gibi rahat geçer ...
Amin Allah razı olsun.. Tüm hamişler de ben de en kolay en hayırlı yöntemle sağlıkla kavuşalım evladımıza inşallah.. Allah sana da evladının acısını göstermesin inşallah..
Ay maşallah ya maşallah ne kadar güzel bi doğum rahat bi doğum yani Rabbim bebeğinle mutluluğunu daim etsin hayırlı bi evlat olsun inş canım acaba bu fitil her zaman suni sancı yerine kullanılsa olmuyor mu acaba suni sancı daha zor galiba sanırım :))
Ay cok heyecanlı!!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhaba foruma girmeyeli sayfalar a
canım ne güzel şeyler onlar yaa nereden aldım o süsüleri? o kafesleri buzdolabı süsü galiba onları da mı sen yaptın malzemeler ne aldın biraz ayrıntılı gösterebilir misin ben de hazırlamak istiyorum zaman cok bu ara...neler almalıyım kaç tane nasıl hazırladın
Canm yok onlar normal süs içine de kuş şeklinde sabun yaptım :) malzemeleri ben Eminönü sarkhandan aldm kafeslern tanesi 1.5 tl, 20tlye aldigim sabundan 60tane kuş 10 tanede banyo için cicek desenlo sabn cikti :) süsleme için kurdele o ustundeki cicek desenli suslerden aldm haziri bu seklde bitmis haliyle 8tlydi benimkiler 2.5tlye bile gelmedi :) merak edersen eger şekerler de eminonunden 30 tanesi 18tl üzerindeki resmli etiketide blgisayarda hazirlayip ozalitciden cikarttm
cok ucuza gelmiş cidden... hem de daha zevkli el emeği..ben de bir bakayım çeşitlere..sağlıkla mutlulukla dağıt canım ahmet asaf ın süslerini
Allah yardımcın olsun canım.. Sen ve bebek için ne hayırlı olacaksa nasıl sağlıklı okacaksanız o olur inşallah.. Benim de anladığım hepimzin dileği4 Ağustos'a sağ salim kazasız belasız çıkmak:) Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
Bu arada benim bebiş anne karnındayken gunduzleri pek hareket etmezdi geceleri ederdi. Simdide aynen öyle gunduz aralıksız 2 2,5 saat uyur ben mecburen kaldırıp emziriyorum aç kalmasın diye ama geceleri zar zor 1 saat uyuyor. Yani anne karnındaki gibi takılıyo burdada
Evet doğruymuş demek ucuzluk konusunda bi kez daha doğrulandı :) sevdiğin insan yanındaysa ve mutluysan alıştıysan sorun yok demektir canım :) aşk bu :) valla benim önceki doktorda sanırım aynı şeyi yapıcaktı yani anlıyamadım ben onu tekrar ediyorum ama sürekli mesai saati içinde beni her gün kontrol edicekmiş tatilden gelince sabah 8 buçukta gidicekmişim bide eger açılmam olursa mesai saati içinde doğum yaptırcakmış bunu ne demek yani :) neyse ya
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
Allah yardımcın olsun. . Yavrunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsinkızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
allah yardımcin olsun canım
Allah yardımcın olsun. . Yavrunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Doktora gittin mi canım ?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
nst çekildim doktoru bekliyorum canım gece hiç uyuyamadim.şu an bu hastanede arkadaşım sezeryana girdi zorunlu tansiyon ve idrarda proteinden dolayı tam haftasında ama gece kendimi onu düşündüm birde girip oluyorum galiba ben her bayram illa hasta olurum da :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?