2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az daha sık dişini az kalmış senin belkide günlerin var sadece.. sıcaklarda hamilelik hakikaten zormuş, habire duştayım bende.. benim doğum şeklim henüz belli değil, çatı muayenesi yapılacak ondan sonra karar verilecek. yoğunsun ama bebişto gelince haber et

anladım canım, böyle bir durumda riske etmek istemedin haklı olarak

Ben de o arkadaşı düşünüyorum ve merak ediyorum inşallah iyidir.. Bence kesinlikle sıcaklar tetikledi tansiyonları.. Hep diyorum ya ben sıcağı seven biriyim şu ana kadar ömrümde çok nadir şikayetçi olmuşumdur sıcaktan ama bu yıl duramıyorum.. Sanki içimden alev çıkıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah. ..preeklamsi olmasinda gebelige bağlı tansiyon olsun tek inan insan korkuyor..1.5 aydır ben çekiyorum tabi sürekli değil ama olunca hem moral hem de vücut olarak çöküyor insan

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

35 ten sonra pek yolculuk önerilmiyordiye biliyorum , riske atma canım bence , tansiyonun da var, sıcaklarda zor.

Canım ben sordum doktoruma. Vücut ısısını artıracak hersey yasak. Yani suya sıcak degilse girip çıkabilirsin ama sahilde dolaşmak güneşe çıkmak Eminönü'ne gitmek yok dedi. Eğer vücut biraz fazla ısınırsa su kesesi erken yırtılıyormus. Suni sancılarla uğraşırız. Klima dostun olsun dedi. Sen de durumunu ona göre ayarlayabilirsin.

Kizlar bu oglan rahmime baski yapiyor yattik simdi haliyle gece oldu burada ve hic durmuyor sanki cikacakmis gibi hissediyorum canimi acitiyor kerata neden ?

Sent from my iPhone 5 S

Canım ben de tam göbek deliğimin 1 karış altında hissediyorum tırmalama gibi bişiler rahatsız edyor tabi.doktora sordum o da kafası aşağıda ya elleridir dedi.Seninkde elleri olabilir.

Ayakları zaten süreki sağımda yukarda bazen böbreğimin oralarda dolaşıyo.Bazen öyle bir topuğunu çıkıyorki tutuyorum hemen çekiyo,rahatına düşkün paşa :)

Ah ah o ayaklar benide öldürüyor şöyle öpebilsem göğüs altı kaburga dayiyo vuruyor çok tatlı sipa yahu

Kızlar suyum geldi sancım yok serum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum

kızlar merabalar.. benim tahmini doğum tarihim ağustosun 27 si ama sezeryan olcak büyük ihtimal. sezeryan için kaç gün öncesine gün veriolar bilgisi olan varmıı? ben erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici celestoneda vuruldum o yüzden bi an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu

Kızlar suyum geldi sancım yok serum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum

Canım Allah sağsalim kurtulmak evladına kavuşmak nasip etsin, korkma sağsalim kolayca atlatırsın inşallah...

Asıl doğum tarihinden 15 gün geriye kadar yapılabiliyor sezeryan, hatta büyük ihtimal benimki 17 gün önce falan olcak, hayırlısı....

Canım Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et. Bu anlarda edilenler kabul olurmuş. Sağ salim evinize geleceginiz anı düşün.

Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:

Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:

Canım Allah sağsalim yarularını kucağına almak nasip etsin inşallah..

Ah ah o ayaklar benide öldürüyor şöyle öpebilsem göğüs altı kaburga dayiyo vuruyor çok tatlı sipa yahu

aynen yaa,tutuyorum ama öpemiyorum :)bir an önce doğsaa diye bekliyorum ama ilk bebek olduğpu için bi aksilik olmazsa doktor son ana kadar bekliyecek .

Canım ilk bebeğinse son ana kadar bekleniyo.Ama suyun erken geir,ne bilim bebeiş sabırsızlanır sancın olur orasını bilemem :)Ama sancın faan yoksa her şeyde normalse doktopr bekler.Sen neye göre sezeryan olacak büyük ihtimal ded,n merak ettim:44:

Ooh afiyet olsun yarasın bazen bende kendimi hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi sen gibi buluyorum buzdolabının önünde valla denize gidebilme olanağın varsa git derim ben benimde elimde bi fırsat var ama korkuyorum Marmara adasına tatile çağırıyorlar fakat bi an deli cesareti geliyo bi kaç günlüğüne gidiyim diyorum ama snra pısıyorum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…