- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.841
Humanaya başladım bugün iki kez de makineyle sagmayi denedim ama hiç çıkmıyor çok üzülüyorum
cnm inan halim yok buraya da bi giriyom kacirmisim bissuru sey gecmisi de bitiremiyom.nasil rahatmisim eskiden haberim yokmus son gunler gercekten zor gecio bide sicaklar.normal yapmiom cnm tuo bebek ya dr.um sezeryan yapalim dedi kan sulandirici filan da vuruluyorum ya gununu ayarlayalim diye sen napiosun.
cnm ne zaman birakican sulandiriciyi dr bize dedi mi ?
Ben oyle istedim canim cunku bu bebis epey bekletti bizi oncesinde de bebisimin gelisimi durdu diye kurtaj oldum ayrica anal fissurum var o nedenle normal dogumla zorlamak istemedim zaten planli sezeryanlar 38+0 ile 39+0 arasi yapiliyormus tum mesele bebislerin o zamani beklemesi hayirlisi bakalim
Sıkma kendini herşey olacağına varıyor canım. ..hayırlı olsun arkadaşınada keşke grip Olmasaydın inşallah olmazsinda ,inşallah iyi haberler olur ama gece uyumadim diyorsun yine tansiyonun yüksek çıkabilir. ..
Gulfem de hastanede 24 saatlik toplama yapılacakti acaba o ne yaptı. .ne çok tansiyon şikayeti var hep mi böyleydi acaba
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
Ben de o arkadaşı düşünüyorum ve merak ediyorum inşallah iyidir.. Bence kesinlikle sıcaklar tetikledi tansiyonları.. Hep diyorum ya ben sıcağı seven biriyim şu ana kadar ömrümde çok nadir şikayetçi olmuşumdur sıcaktan ama bu yıl duramıyorum.. Sanki içimden alev çıkıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
inşallah canım yarın doktor dogumu bekleyeceğiz derse bayramda 2 saatlik mesafede memleketimiz gidebilir miyiz diye soracağız.biz hep köyümüz de bayram geçirdik eşim de alışık değil burada kalırsak çok üzülecek. iki günlüğüne gitsek birşey olur mu ki bayramda yolculuk yapacak var mi aranız da arkadaşlar
Annişler günaydın kızımın ve benim acıkmam sayesinde sabahın köründe kendimi dolabın önünde buldum ne bulduysam da soktum ağzıma 😉 bide kafama bişey takıldı sizlerden fikir alayım dedim bayramda yakın bir yerlere denize gitmeyi düşünüyoruz ben deniz tatil havuz manyağıyım ama bu sene bi yere gidemedim tabi yazık dimi bana 😢😢😢😢 şimdi nette yazana göre denize girmekde sakınca yok ama bide siz annişlere sorayım dedim ne dersiniz ?
Kizlar bu oglan rahmime baski yapiyor yattik simdi haliyle gece oldu burada ve hic durmuyor sanki cikacakmis gibi hissediyorum canimi acitiyor kerata neden ?
Sent from my iPhone 5 S
Canım ben de tam göbek deliğimin 1 karış altında hissediyorum tırmalama gibi bişiler rahatsız edyor tabi.doktora sordum o da kafası aşağıda ya elleridir dedi.Seninkde elleri olabilir.
Ayakları zaten süreki sağımda yukarda bazen böbreğimin oralarda dolaşıyo.Bazen öyle bir topuğunu çıkıyorki tutuyorum hemen çekiyo,rahatına düşkün paşa :)
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
Asıl doğum tarihinden 15 gün geriye kadar yapılabiliyor sezeryan, hatta büyük ihtimal benimki 17 gün önce falan olcak, hayırlısı....kızlar merabalar.. benim tahmini doğum tarihim ağustosun 27 si ama sezeryan olcak büyük ihtimal. sezeryan için kaç gün öncesine gün veriolar bilgisi olan varmıı? ben erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici celestoneda vuruldum o yüzden bi an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:
Ah ah o ayaklar benide öldürüyor şöyle öpebilsem göğüs altı kaburga dayiyo vuruyor çok tatlı sipa yahu
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kızlar merabalar.. benim tahmini doğum tarihim ağustosun 27 si ama sezeryan olcak büyük ihtimal. sezeryan için kaç gün öncesine gün veriolar bilgisi olan varmıı? ben erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici celestoneda vuruldum o yüzden bi an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu
Annişler günaydın kızımın ve benim acıkmam sayesinde sabahın köründe kendimi dolabın önünde buldum ne bulduysam da soktum ağzıma 😉 bide kafama bişey takıldı sizlerden fikir alayım dedim bayramda yakın bir yerlere denize gitmeyi düşünüyoruz ben deniz tatil havuz manyağıyım ama bu sene bi yere gidemedim tabi yazık dimi bana 😢😢😢😢 şimdi nette yazana göre denize girmekde sakınca yok ama bide siz annişlere sorayım dedim ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?