- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.861
Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:
Ooh afiyet olsun yarasın bazen bende kendimi hiç yemek yememiş gibi hissediyorumkendimi sen gibi buluyorum buzdolabının önünde valla denize gidebilme olanağın varsa git derim ben benimde elimde bi fırsat var ama korkuyorum Marmara adasına tatile çağırıyorlar fakat bi an deli cesareti geliyo bi kaç günlüğüne gidiyim diyorum ama snra pısıyorum ))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende gideyim diyorum ama bi yandanda sıcak falan daha çok korkutuyo beni doktoruma sorcam bakalım ne dicek inş git der 🙏🙏 sende konuş bi doktorunla tehlikeli bi durumun yoksa yada doğum beklenmiyosa belki izin verir
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:
Amin canım inşallah
Ben de ilk kez duydum böyle bir fitili . Suni sancı acısı çok zor diyorlar evet. Allah mecbur bırakmasın da benim gibi mecbur kalanlar bi arastırsınlar bence. Cunku bazen bekle bekle sancılar gelmiyor ve suni sancıya mecbur kalınıyor.
Coook daha rahatı senin başına canım.
Dr seni zorla dogurtacak anlasilan 😊 belki bi bildigi vardir ama neden sadece mesai saatleri icerisinde onu anlayamadim bende
Sent from my iPhone 5 S
Selam arkadaslar
Güzel anneler bebeği dönenler anneler size birşey sormak istiyorum benim bebişim dönmedi daha dönse bile yumruk şekllinde göbeğimin üstünde çıkıntı oluşmaz dimi hala dönmemiş yani o kafası anladığım kadarıyla ama sormak istedim size sizinde döndüğü halde yumruk gibi Karnınızın üstünde çıkıntı oluyo mu anlatabildim mi bilmiyorum ama :))))
oluyor canım.. benim bebeğim döneli çok uzun süre oldu ama öyle bi çıkıntı oluyor
ayak ya da diz olabilir :)
yaa dün akşamdan beri bebğimin hareketlerini hissediyorum ama çok az
normal mi kılar sizce?
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
Aynen canım dün bütün gün benimde nerdeyse çok az hareket etti sanırım uyuyordu bügünde yavaş hareketler ama bi sorun yoktur bence yavaş yavaş onlar büyüdükce karnımız küçük geliyo ve hareketleri kısıtlanıyor. Korkma tatlım eger hiç ama hiç hareket yoksa korkmamız gerek
Hastanede smilac verdiler ben de ondan aldimaklımıza gelen herşeyi sana sıralıyoruz.. hurma yesen belki onun bir etkisi olur. sağmaktan vazgeçme .. mama ne veriyorsun şuan? Allah yardımcın olsun
kızlar siler naptınız hayırlı haberler dönün bir an önce inş. ALLAH yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?