2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:

Canım hiç korkmaa dünyanın en güzel Anını yaşıcaksın Allah'ın izniyle Rabbim mutluluğunu daim etsin yavrularını hayırlı bir şekilde kucağına al inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gideyim diyorum ama bi yandanda sıcak falan daha çok korkutuyo beni doktoruma sorcam bakalım ne dicek inş git der 🙏🙏 sende konuş bi doktorunla tehlikeli bi durumun yoksa yada doğum beklenmiyosa belki izin verir

Tehlikeli bi durum yokta işte cesaret lazım ada sonuçta bi sancım tutsa kimse yok ondan korkuyorum ben Ama senin gideceğin yer donanımlıysa doktor da izin veriyorsa git derim ben oh serinlersin ne güzel :)

kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu

Canım Rabbim yardımcın olsun inş hayırlı bir şekilde evladını kucağına al inş

Kızlar suyum geldi sancım yok serum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum

Canım dualar seninle sende bol bol dua et rabbim dualarını kabul eder muhakkak hayırlı bi şekilde Rabbim yavrularına kavuşmayı nasip etsin inş

Kızlar suyum geldi sancım yok serum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum

Selam arkadaslar
Once eylül sonra avustos bugun itibariyle temmuz annesi oluyorum.. saat ikide kizlarim geliyor Allahin izniyle ..cok heycanliyim ama korkuyorum. lutfen dualarinizi eksik etmeyin:18::18:

Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Âmin inş canım ama bu fitili muhakkak sorucam doktoruma inş bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum canım tekrardan:)

Dr seni zorla dogurtacak anlasilan 😊 belki bi bildigi vardir ama neden sadece mesai saatleri icerisinde onu anlayamadim bende

Sent from my iPhone 5 S

Çünki mesai saatine kadar çalışıyormuş canım prosedür gereğiii:)

Selam arkadaslar

Allah kurtarsın.. Güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah'a emanet ol..

Allah yardımcın olsun.. Hiç korkma bak hastanedeymişsin, kontrol altındasın.. Allah'a emanet ol.. Inşallah sen de bebeğin de sağlıkla çıkarsınız..

Güzel anneler bebeği dönenler anneler size birşey sormak istiyorum benim bebişim dönmedi daha dönse bile yumruk şekllinde göbeğimin üstünde çıkıntı oluşmaz dimi hala dönmemiş yani o kafası anladığım kadarıyla ama sormak istedim size sizinde döndüğü halde yumruk gibi Karnınızın üstünde çıkıntı oluyo mu anlatabildim mi bilmiyorum ama :))))

oluyor canım.. benim bebeğim döneli çok uzun süre oldu ama öyle bi çıkıntı oluyor
ayak ya da diz olabilir :)

oluyor canım.. benim bebeğim döneli çok uzun süre oldu ama öyle bi çıkıntı oluyor
ayak ya da diz olabilir :)

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bende dönmesini umutla bekliyenlerdenim de inş benimkide döner dönmüştür bayramdan snraki kontrolde anlıcaz bakalım

yaa dün akşamdan beri bebğimin hareketlerini hissediyorum ama çok az
normal mi kılar sizce?

Aynen canım dün bütün gün benimde nerdeyse çok az hareket etti sanırım uyuyordu bügünde yavaş hareketler ama bi sorun yoktur bence yavaş yavaş onlar büyüdükce karnımız küçük geliyo ve hareketleri kısıtlanıyor. Korkma tatlım eger hiç ama hiç hareket yoksa korkmamız gerek

inş bişey yoktur.. bide ben de risk altındayım yaa dr.um sancı çıktığını söyledi ben belemek istedim bayramdan sonrayı
şimdi de içim içimi yiyor..
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…