2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de dönmedi.Lütfen bunun için kaygılanma.Çünkü senin de benim de daha vademiz var.Bir de şöyle düşün,eğer dönerse acaba doğuruyor muyum telaşı başlicak :)

inş bişey yoktur.. bide ben de risk altındayım yaa dr.um sancı çıktığını söyledi ben belemek istedim bayramdan sonrayı
şimdi de içim içimi yiyor..
hayırlısı bakalım

Allahım yardımcınn olsun inş canım olmazsa doktorunu ara bi için rahat etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki de dönmedi.Lütfen bunun için kaygılanma.Çünkü senin de benim de daha vademiz var.Bir de şöyle düşün,eğer dönerse acaba doğuruyor muyum telaşı başlicak :)

Ya canım ya dönsün ama ya çok istiyorum dönmesini bir an önce belkide acele ediyorum o yüzden olmuyo sen kaçıncı haftadasın peki

Ya canım ya dönsün ama ya çok istiyorum dönmesini bir an önce belkide acele ediyorum o yüzden olmuyo sen kaçıncı haftadasın peki

Senden 3 gün öndeyim.Annemin de doğuma yakın dönmüş bebişleri.Ben bu yüzden kaygılanmıyorum.Geçen bir arkadaş yazmış ya biri kendi bebeğinin doğumdan 2 saat önce döndüğünü söylemiş.Bebişler biliyor bu işi merak etme sen

az kalmış cnm ALLAH kurtarsın.

biraz önce kıpırdandı biraz kontrol ediyorum bakalım

Uyuyordur canım ya minnak şey Oyy gelsinlerde dünyaya görecekler zaten öpüp öpüp ısırcazz her taraflarını:)

Aaa ne güzel günlerimiz çok yakın bakalım kimin bebişi gelck önce :) Evet doğumdan ıkı saat önce dönmüş onada şaşırdım :) valla biliyorlar işte bizi parmaklarında oynatıyorlar :) benimde kaygısız olmam lazım kesinlikle yoksa stres yapıyorum bide doktorumda beklicek inş aslında stres yapcak bişey yok yani dimi :))))

Evet güzelim kesinlikle.Panik yok.Her şey zamanında olsun.

Hanımlar bende 2 gündür çok fazla ishal ve karın ağrısı var. Yani bu karın ağrısı ishalden mi yoksa sancıdan mı bilemedim ilk gebeliğim.Aranızda bunun hakkında fikri olan var mı? Doğumdan önce ishal oluyormuş diye okudum yine yediklerime dikkat ediyorum da bilemedim şimdi. Acaba doğum sancısı oluyor da ben mi bilmiyorum. Gelen sancı da tıpkı işte ishal sancısı gibi 2 gündür de yapmadığım kalmadı ama hala geçmedi. Onun dışında başka belirti yok doğumla alakalı. 2 gün öncede hastanede kontrolde açılma yoktu ama nst de sancı göründü sonra her 3 saattte bir tekrarlanınca sancı başka görülmedi.

Canım benim çok geçmiş olsun. Daha önce yine burda yazmıştım 32. Haftamda ben de ishal olmuştum ve dra demiştim o da geçmezse serum yiyeceksin çünkü hem sen susuz kalırsın hem bebeğin suyu azalır demişti ama gerek kalmadan geçti. Senin günün de az kalmış dra sorma şansın varsa sor bence çünkü hem bu sıcakta Allah korusun susuz kalmayın bebekle hem de doğuma yakın ishal olunabileceğini ben de duymuştum. Ama ben genelde hep şöyle duydum bir gün ishal sabah sancı geliyor yani 24 saatiniçinde ishal ve sancılar oluyor diye ama bunlar benim duyduğum kişilerin tecrübeleri.. Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

Kızlar ben de yarın 39. haftama giriyorum. Ben 10 gündür ishalim. Patates haşlaması, muz vs ishali kesecek her şeyi yedim ama etkisi olmadı. En son dr a gittiğimde 2 günlük ishaldim, önemsemedim doktora söylemedim geçicidir diye. Bi dahaki doktor kontrolüm de bayram sonrası. Şimdi siz söyleyince korktum biraz, bebeğin suyunda falan azalma olmuş mudur ishalden dolayı, doktora gitmem gerek mi acaba? Çünkü bi gün bile normale dönmedi on gündür hep ishalim. :26:

Çok geçmiş olsun canım benim.. Süt içme, kavun karpuz, üzüm yeme. Sarı leblebi ye, yoğurt ye. İnşallah fayda eder ama dru arama şansın varsa bi arasan..

Canim o cikinti bendede oluyo kafasi asagi oldugu halde.poposu dizi ayagi olabilir.bazende kaplumbaga gibibtoplaniyo heralde :))

canım benimki 3-4 aydır doğum pozisyonunda göğsümün altında yumru gibi çıkıntı var, poposuymuş :)

Canım seninki dönmüş olabilir, benimkide öyle oluyordu popişidir dizidir belki.

yaa dün akşamdan beri bebğimin hareketlerini hissediyorum ama çok az
normal mi kılar sizce?

Son zamanlarda normal diye biliyorum az hareket etmesini yer darlığı su azlığı. Ben hareketleri yavasladı diye doktora gittim ama suyum hep azdı 1 gün sonra mecburi doğum yaptım. Bana o zaman yemek yedikten sonra hareketleri 10 u geçiyo mu diye sormustu doktor benim açıkcası geçmiyordu. Sen de bir test edebilirsin bu şekilde canım

ben anneme bebeğin ters durduğunu söyleyince inanamadı, onunkiler hep doğuma yakın dönmüşler, benimki 3*4 aydır başaşağı

Ne kadar çok ani doğum var ya havalar çok sıcak vucutlarımız etkileniyor, yada bu doktorlar bizi bayram sonrasına bırakmamak için acele ettiriyorlar. Ben "ay sen daha doğuramadın mı " cümlesini duyucam diye korkuyordum :))

Allah doğum yapan arkadaşların yardımcısı olsun. Hadi bol bol doğurunda doğum sonrası sorunları konusalım bir sürü şey takılıyor insanın aklına taze anneler olarak az kişiyiz daha

Dr um cumartesi öğleden sonra çalışmıyor, pazar da tabi. Sonrası da bayram. Olmazsa bi polikliniğe gideyim. Hiç aklıma gelmemişti bebeğin suyuna etki edebileceği (

Dr um cumartesi öğleden sonra çalışmıyor, pazar da tabi. Sonrası da bayram. Olmazsa bi polikliniğe gideyim. Hiç aklıma gelmemişti bebeğin suyuna etki edebileceği (

Valla benim de hiç aklıma gelmezdi. Hamileliğin başından beri hep kabız oluyorum ilk kez ishal olunca hatta iyi dedim dra da demeyecektim ama ishal bende halsizlik yapınca öylesine bi dedim o da uyardı.. Olmazsa evet bi için rahat etsin devlet hastanelerinde nöbetçi kadın doğumcu vardır bi git. İnşallah önemsiz bir durumdur..

Öyle yapayım canım çok sağolasın. 10 gündür böyle, inşallah sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…