- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.901
ben anneme bebeğin ters durduğunu söyleyince inanamadı, onunkiler hep doğuma yakın dönmüşler, benimki 3*4 aydır başaşağı
Coook daha rahatı senin başına canım.
Epey olmuş seninki döneli.Demek annenden farklısın bu konuda.Hayırlısı inşallah.Dönsünler de :)
Amaaaaaan sanki içerde mi kalcaklar ya! O bebek içeriden çıkacak!!!!
Kızlar ben de yarın 39. haftama giriyorum. Ben 10 gündür ishalim. Patates haşlaması, muz vs ishali kesecek her şeyi yedim ama etkisi olmadı. En son dr a gittiğimde 2 günlük ishaldim, önemsemedim doktora söylemedim geçicidir diye. Bi dahaki doktor kontrolüm de bayram sonrası. Şimdi siz söyleyince korktum biraz, bebeğin suyunda falan azalma olmuş mudur ishalden dolayı, doktora gitmem gerek mi acaba? Çünkü bi gün bile normale dönmedi on gündür hep ishalim. :26:
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Canım seninki dönmüş olabilir, benimkide öyle oluyordu popişidir dizidir belki.
Son zamanlarda normal diye biliyorum az hareket etmesini yer darlığı su azlığı. Ben hareketleri yavasladı diye doktora gittim ama suyum hep azdı 1 gün sonra mecburi doğum yaptım. Bana o zaman yemek yedikten sonra hareketleri 10 u geçiyo mu diye sormustu doktor benim açıkcası geçmiyordu. Sen de bir test edebilirsin bu şekilde canım
Allah en güzel çıkış yolunu versin diyelim o zaman :)
iki gündür acayiip ökrürük var bende kızlar ya bebeğime zararı olur mu acaba :26:
merhaba arkadaşlar. sabah doktordan geldim gece hiç uyumamistım gelince uyudum.şimdi kendime geldim. ns t iyi çıktı ultrasonda kilo almamış 100 gram felan 2800 çıktı karin olcusu hala 2 hafta geri suyu biraz azalmış.alttan muayene yaptı tekrar bir türlü rahat bırakamiyorum kendimi. neyse daha az canım acıdı. rahim agzi çok sert böyle durumlarda suni sancı bile versek acilma olma ihtimali yok gibi dedi. sezeryan önerdi yani bana. bayramda izine. çıkıyormus. perşembe günü gel nstye his nobetci doktora gel. onun dışında ayın 4 de pazartesi gel dedi.bilmiyorum ne olacak kafam karisti hayırlısı neyle o olsun başka doktora geçmek de istemiyorum bu saatten sonra
merhaba arkadaşlar. sabah doktordan geldim gece hiç uyumamistım gelince uyudum.şimdi kendime geldim. ns t iyi çıktı ultrasonda kilo almamış 100 gram felan 2800 çıktı karin olcusu hala 2 hafta geri suyu biraz azalmış.alttan muayene yaptı tekrar bir türlü rahat bırakamiyorum kendimi. neyse daha az canım acıdı. rahim agzi çok sert böyle durumlarda suni sancı bile versek acilma olma ihtimali yok gibi dedi. sezeryan önerdi yani bana. bayramda izine. çıkıyormus. perşembe günü gel nstye his nobetci doktora gel. onun dışında ayın 4 de pazartesi gel dedi.bilmiyorum ne olacak kafam karisti hayırlısı neyle o olsun başka doktora geçmek de istemiyorum bu saatten sonra
iki gündür acayiip ökrürük var bende kızlar ya bebeğime zararı olur mu acaba :26:
doktorunu değiştir demiyorum ama bir doktora daha görün durumunu yorumlasın, aynı şeyleri söylerse sende ona göre karar verirsin..
Canım ben de tam göbek deliğimin 1 karış altında hissediyorum tırmalama gibi bişiler rahatsız edyor tabi.doktora sordum o da kafası aşağıda ya elleridir dedi.Seninkde elleri olabilir.
Ayakları zaten süreki sağımda yukarda bazen böbreğimin oralarda dolaşıyo.Bazen öyle bir topuğunu çıkıyorki tutuyorum hemen çekiyo,rahatına düşkün paşa :)
anca bayramdan sonra gidebilirim bütün doktorlar izine cikiyor
kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?