2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben anneme bebeğin ters durduğunu söyleyince inanamadı, onunkiler hep doğuma yakın dönmüşler, benimki 3*4 aydır başaşağı

Epey olmuş seninki döneli.Demek annenden farklısın bu konuda.Hayırlısı inşallah.Dönsünler de :)
Amaaaaaan sanki içerde mi kalcaklar ya! O bebek içeriden çıkacak!!!!

doğum bekleyen arkadaşlarımızı allah bir avazda kurtarsın.
yaz hamileliği cidden zor.

Geçmiş olsun ben tekrar doktoru aradım sabah ve akşam birer doz reflor kullanmami önerdi. Ishal vücutta susuzluga yol açıyor. Bol su içmek gerek sizde mutlaka doktora sorun arayın doktoru hiç olmazsa danışın . Sizinki çok uzun bir süre olmuş ama sağlık ocağına da gidebilirdiniz ihmal etmeyin

sol cnım bu ara hareket etti evet yemek yedikten sonra özellikle bide namaz kılarken şimdilik rahatladım gibi :)

merhaba arkadaşlar. sabah doktordan geldim gece hiç uyumamistım gelince uyudum.şimdi kendime geldim. ns t iyi çıktı ultrasonda kilo almamış 100 gram felan 2800 çıktı karin olcusu hala 2 hafta geri suyu biraz azalmış.alttan muayene yaptı tekrar bir türlü rahat bırakamiyorum kendimi. neyse daha az canım acıdı. rahim agzi çok sert böyle durumlarda suni sancı bile versek acilma olma ihtimali yok gibi dedi. sezeryan önerdi yani bana. bayramda izine. çıkıyormus. perşembe günü gel nstye his nobetci doktora gel. onun dışında ayın 4 de pazartesi gel dedi.bilmiyorum ne olacak kafam karisti hayırlısı neyle o olsun başka doktora geçmek de istemiyorum bu saatten sonra

iki gündür acayiip ökrürük var bende kızlar ya bebeğime zararı olur mu acaba :26:

Canım çok geçmiş olsun ben de öksürük sorunu yaşadım ama20-24 haftalarda 1 aydan fazla ölsürdüm Dr da biliyordu ama bebeğe bi şey olacağı ile ilgili herhangi bir şey dememişti ama şimdi haftamız ileri gerçi ben şuan telden girdiğim için haftanı bilmiyorum ama en iyi cevap doktorunda bence tekrar geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.. Evladın sağlıkla dünyaya gelsin de ama normal ama sezeryan önemli değil..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi herkes sıraya girdi doğuruyor😊 ben bi rahat sanki cok varmis gibi 34+6 bugün. Hastane çanta hazır. Kismetse bugun odada gelecek. Ev kalkmış gocuyor...sanki bayrama 2 gun yok gibi. Nasıl yapacaksam bilmiyorum. Bebek odasinda kitaplık vardi bosaltayim dedim canim çıktı. Offf galiba bu sıcak işler gücümun yetmemesi ve hormonlarim beni hafiften hafiften geriyorrrrr😟 ağlamak istiyorum suan😭

doktorunu değiştir demiyorum ama bir doktora daha görün durumunu yorumlasın, aynı şeyleri söylerse sende ona göre karar verirsin..

iki gündür acayiip ökrürük var bende kızlar ya bebeğime zararı olur mu acaba :26:

bişey olmaz canım öksürmekle.. bitkisel bişeyler yap.. ben öyle bir öksürüyordumkiii okul müdürüm bile acımış yün kazak almıştı bana belki giyersem geçer diye, çok uzun sürdü, doktorada sormuştum bişey olmaz demişti.. pekmeze karabiber katıp her öksürük geldiğinde 1 kaşık yedim, o bayağı bir rahatlattı

Ciktiklarinda bu kadar hareketli olmasalar bari yoksa isimiz is valla 😊
Birde benim karnimdan sesler geliyor sanki baloncuk sesi gibi suya elini vuruyomus gibi sesler cikariyor accayip huylaniyorum o sesleri duyunca sende de oluyor mu 😊

Sent from my iPhone 5 S

Kızlar siz de benim gibi sola yatmakta zorlanıyor musunuz? Sola yatıp uyuyorum bir bakmışım sağa dönmüşüm, yok sırt üstü yatmışım. hemen toparlanıp sola dönüyorum Psikolojik mi bilmiyorum ama solda da rahat edemiyorum. bir de anneler hamileyken farkında olmadan sola dönerlermiş. Bir ben de olmadı herhal
Az kaldı sona doğru öğreneceğim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…