- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.921
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorum
Rabbim bir avazda kurtarsin insallah bizi haberdar et insallah sagsalim kucagina al miniginiKızlar suyum geldi sancım yokserum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorumiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah bir avazda kurtarsin minikler ne aceleci cikti masallah cogu temmuzda a dogdu:)kızlar dualarınıxa ihtiyacım var dünden beri hastanede dogumu bekliyorum daha yeni 3 cm oldu
Araliklarla gelen sancim var lavaboda oturamiyorum resmen acaba dogum mu
Bu doğum konusunda çok cahilim galiba.. 3 cm açıklıkla bayramdan sonra denmesine şaşırdım mesela :) inşallah en hayırlı zamnda olur doğumun Allah yardımcın olsun iltihabına da Allah şifa versin inşallah canım..
CNm benımde ıkıncı doğumum ama bende cahılım hehe soylekı bende Dr sordum ben 1 cm le doğurdum dedım ılkını dedım oyle yattım hastaneye dedım oda enfeksıyondan dolayı açılma olduğunun söyleyip fıtıl ver ilaçlar verdı durdurucu sanırsam sancımı rahatlattın uyayabıldım yoksa daha fenaydım uc haftam daha var ya bıde normal dogum sancım degıl bıde bu yuDen dedı yanı normal dogum sancısı olsa bu yüzden açılma olsa devam edermıs ama enfeksıyondan dolayı olmus Allah korusun suan dogum yapsan cocuga da geçer enfeksıyonu ve cocuğunu kaybedersin dedı ılk once enfeksıyonu yok edelım dedı
Kızlar siz de benim gibi sola yatmakta zorlanıyor musunuz? Sola yatıp uyuyorum bir bakmışım sağa dönmüşüm, yok sırt üstü yatmışım. hemen toparlanıp sola dönüyorumPsikolojik mi bilmiyorum ama solda da rahat edemiyorum. bir de anneler hamileyken farkında olmadan sola dönerlermiş. Bir ben de olmadı herhal
Az kaldı sona doğru öğreneceğim sanırsam
Selam kizlaaar biz geldik kızımla tansiyonum yükseldiği icin 38 haftada gebeligi sonlandırma kararı aldı dr lar dün sabah 9 da alttan suni sanci verdiler fitil gibi bişey aksam 7 bucağa kadar hic bi tık yoktu tam o saatte suyum geldi ve sanci girdi belimden sonra ki 9 a kadar olan 1 buçuk saatlik sureci ne siz sorun ne ben anlatayim.daha doğum yapacak arkadaslar war ama suni sancı berbat bişey beni mahfetti şimdi. Minik kizim yanimda yatıyo 1 günlük olduğunu bile :) 48 cm 2.670 gr dogdu)))
Selam kizlaaar biz geldik kızımla tansiyonum yükseldiği icin 38 haftada gebeligi sonlandırma kararı aldı dr lar dün sabah 9 da alttan suni sanci verdiler fitil gibi bişey aksam 7 bucağa kadar hic bi tık yoktu tam o saatte suyum geldi ve sanci girdi belimden sonra ki 9 a kadar olan 1 buçuk saatlik sureci ne siz sorun ne ben anlatayim.daha doğum yapacak arkadaslar war ama suni sancı berbat bişey beni mahfetti şimdi. Minik kizim yanimda yatıyo 1 günlük olduğunu bile :) 48 cm 2.670 gr dogdu)))
Tebrik ederim canim darisi basimiza kizinin ismi ne :) ay kizlar pek acaleci oldu:)Selam kizlaaar biz geldik kızımla tansiyonum yükseldiği icin 38 haftada gebeligi sonlandırma kararı aldı dr lar dün sabah 9 da alttan suni sanci verdiler fitil gibi bişey aksam 7 bucağa kadar hic bi tık yoktu tam o saatte suyum geldi ve sanci girdi belimden sonra ki 9 a kadar olan 1 buçuk saatlik sureci ne siz sorun ne ben anlatayim.daha doğum yapacak arkadaslar war ama suni sancı berbat bişey beni mahfetti şimdi. Minik kizim yanimda yatıyo 1 günlük olduğunu bile :) 48 cm 2.670 gr dogdu)))
az kalmış cnm ALLAH kurtarsın.
biraz önce kıpırdandı biraz kontrol ediyorum bakalım
Evet güzelim kesinlikle.Panik yok.Her şey zamanında olsun.
Canim o cikinti bendede oluyo kafasi asagi oldugu halde.poposu dizi ayagi olabilir.bazende kaplumbaga gibibtoplaniyo heralde :))
canım benimki 3-4 aydır doğum pozisyonunda göğsümün altında yumru gibi çıkıntı var, poposuymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?