2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Araliklarla gelen sancim var lavaboda oturamiyorum resmen acaba dogum mu

Kızlar suyum geldi sancım yok serum bağladılar hastanedeyim ne olur dua edin dualara ihtiyacım var cok korkuyorumiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim bir avazda kurtarsin insallah bizi haberdar et insallah sagsalim kucagina al minigini

bende 36+1 im kasıklarım feci ağrıyo bi halsizlik bi yorgunluk bayrmda doğurcammı bende yoksa ya üfff bebişim biraz daha büyüsün zaten bana göre nonormal olan çocuğum doktora göre zayıf 2600 kg iştahım da azaldı niyeyse yaaa bi de oğluşumun ismini koyduk artık inşallah bakalım sizde beğenecek misiniz BARAN

CNm benımde ıkıncı doğumum ama bende cahılım hehe soylekı bende Dr sordum ben 1 cm le doğurdum dedım ılkını dedım oyle yattım hastaneye dedım oda enfeksıyondan dolayı açılma olduğunun söyleyip fıtıl ver ilaçlar verdı durdurucu sanırsam sancımı rahatlattın uyayabıldım yoksa daha fenaydım uc haftam daha var ya bıde normal dogum sancım degıl bıde bu yuDen dedı yanı normal dogum sancısı olsa bu yüzden açılma olsa devam edermıs ama enfeksıyondan dolayı olmus Allah korusun suan dogum yapsan cocuga da geçer enfeksıyonu ve cocuğunu kaybedersin dedı ılk once enfeksıyonu yok edelım dedı

bayram öncesi bebişimi görmeye gittim kızlar yoksa bayramı geçiremeyecektim 33 haftalık bebeğim kilosu 2800 gr boyu 47 cm civarı dedi bana öncekine göre çok az kilo almış gibi geldi dr haftasına göre normal dedi ama önceden daha iyi kilo alıyordu geçen sefer ben kilo vermiştim o almıştı bu sefer ben 2 kilo almışım bebiş 400 gr almış ay utandım böyle oluncada
sizce nasıl kilosu sizinkiler 33. haftada nasıldı çok şükür başka bir sıkındtı yok mutlu oldum

Anladım canım Allah şifa versin enfeksiyonuna.. Açıklamana da çok teşekkür ederim.. Allah bebişini sana bağışlasın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben varım kesinlikle soluma yatamıyorum asla uyuyamıyorum o şekilde artık elimden birşey gelmiyor ben sağıma yatıp uyuyorum

Selam kizlaaar biz geldik kızımla tansiyonum yükseldiği icin 38 haftada gebeligi sonlandırma kararı aldı dr lar dün sabah 9 da alttan suni sanci verdiler fitil gibi bişey aksam 7 bucağa kadar hic bi tık yoktu tam o saatte suyum geldi ve sanci girdi belimden sonra ki 9 a kadar olan 1 buçuk saatlik sureci ne siz sorun ne ben anlatayim.daha doğum yapacak arkadaslar war ama suni sancı berbat bişey beni mahfetti şimdi. Minik kizim yanimda yatıyo 1 günlük olduğunu bile :) 48 cm 2.670 gr dogdu )))

Seni çok merak etmiştik ama haberler iyi çok şükür:) senin ve yavrunun iyi olmasına çok sevindim maşallah Allah evladını bağışlasın acısını göstermesin..

Maşallah size allah analı babalı büyütsün

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Tebrik ederim canim darisi basimiza kizinin ismi ne :) ay kizlar pek acaleci oldu:)

Selam herkese günler geçmek bilmiyor bu planlı sezaryen ne kotuymus bekle bekle günler dolmadi cuma günü allah kısmet ederse bebisimi alicam kucağıma aslında genel anestezi istiyordum doktorum epidural Sezeryan istermisin dedi hemen bebegini görürsün dedi. Sizce ne yapmalıyım ilk oglumda zorunlu epidural Sezeryan olmuştum mide bulantisindan başka bir şey hissetmedim kararsizim

Canim o cikinti bendede oluyo kafasi asagi oldugu halde.poposu dizi ayagi olabilir.bazende kaplumbaga gibibtoplaniyo heralde :))

Evet evet kaplumbağa gibi toplanıyo çok komik bi hal alıyo karnım :))) ama semsert de oluyo

canım benimki 3-4 aydır doğum pozisyonunda göğsümün altında yumru gibi çıkıntı var, poposuymuş :)

Maşallah canım yaa ne güzel popişine popişine vurcaksın :)))) bakalım bayramdan snra bizim muayene acaba döndü mü diye anlamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…