2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kısmet ederse benim ilk bebğim olacak inşallah o yüzden bir fikir veremeyeceğim:) az kalmış maşallah günün Allah kurtarsın... Allah her iki evladını da sana bağışlasın..

İnş canım inş dönmüştür dediğin gibidir :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kısmet ederse benim ilk bebğim olacak inşallah o yüzden bir fikir veremeyeceğim:) az kalmış maşallah günün Allah kurtarsın... Allah her iki evladını da sana bağışlasın..

Sağol canım amin m8 epi mızı Rabbim hayirlisiyla kurtarsin inşallah. Sağlıkla sihhatle alalım bebeklerimizi. Az kaldı ama geçmiyor vakit

Ayy canım merak etmiştik seni hayirli olsun canım maşallah bak artık kollarında maşallah canım Allah ayırmasin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım maşallah kilosu çok çok iyi maşallah benimki az mesela sana göre o zmana :))) 47 cm 2500 kg 35 haftalığız :)))

Tatlım iyi olabileceğini düşündüğün başka bi doktorada gözük derim ama kendini nasıl rahat hissediceksen gönlünden geçeni yap canım

Canım maşallah kilosu çok çok iyi maşallah benimki az mesela sana göre o zmana :))) 47 cm 2500 kg 35 haftalığız :)))

çokk sağol arkadaşım dr biraz yüzünü buruşturarak söyledi ben de iyice kafaya takmıştım artık dr un mimiklerine mi sözlerine mi inanayım bilemiyorum her şeyden nem kapıyorum tabi bunlar tahminiymiş dr un ölçümüne göre de değişebilirmiş

Tatlım doktor çok önemli ya valla bak ben daha yeni doktor değiştirdim asıl ilk doktoruma geri döndüm eşim askerdi özel sigortam bitmişti mecburen doktr değiştirmek zorunda kalmıştım yine iyi bi doktora gitmiştim ama bi eksiklik vardi bana en son normal doğum beklerken ısrarla sezeryann demesi 25 Ağustos'a kadar izinli olması anca mesai saati içinde doğum yaptırabılırım demesi son noktam oldu :)))) ve eski doktoruma geri döndüm paraya kıydım yani :))) bende pimpiriklenmiştim yani doktorlar ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum zaten beni rahatlatması lazım kendimi iyi hissetmem lazım hamilelik bu belki fazla şey istyrm ama ne biliyim haksızda değilim ama :)

Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir

ycAnim

Canim benim 30agustostu dogum tarhm.doktor 19-20-21 inde gel alalim dedi.tam tatihi senin durumuna gore veriyrlar.yani vakit yaklasinca..suyu boyu ppsu kilosu vs...bisuru sey var baktiklari..artik vaktimiz yaklasinca tam karar verilecek ama 10gun once aliyrlar genelde

Canim bende oglen geldim doktordan, benimde 36+3 deyiz dok tor iki hafta geri dedi karin olcusu icin 2650 cikti kilosu. Benimde bu hafta 150 grm almis. Dopler onerdi kan akımı mı gıtmıo bebıse dıye bırde nst onerdi 3. Gnde bir tatile ciiomus ptesi gel dedi banada sen istanbuldamisin cnm ? Bynde cok dusundum baska doktor ama bu kadin sinirimi bozmaya başladı. Takmıyım dıyorum ama elimde degıl cok uzuluorum

Iyi olmanıza çok sevindim maşallah.. Sıfır acısıZ doğum yok tabi:) sen kurtuldun çok şükür darısı hayırlısıyla bizlere..

Arkadaslar merhaba size bisey paylasmak istiyrum..surekli cevremdeki insanlar gobegimi elestirip duruyorlar.moralim cok bozulmus durumda.aa nekadr kucuk son ayin olduguna eminmisin diyorlar.moral bozmakta birebirler.ben 12 kg aldim.bebegimde 2400civari.ama surekli 7 aylik deyip duruyirlar.boyle dograsa cok kucuk olacakmis vs..allahim bu donemde neden insanlar dilini tutamiyr acaba? Kayinvalidem bitiyr cevresi basliyr.onumuz bayram iyive moralimi.bozacaklar;((

evet bana da bi kac gun once birak dedi doktor.kiz inan ki bacim evde bi oraya yatiom bi buraya yatiom artik hic halim yok.annem geldi bana bakmaya az kaldi artik.

gecmis olsun cnm . iste benim dogumum 31 i dr. son kez 29 unda vur dedi.

Canım iyi olmanıza sevindim , ben de genel anestezi olcam , çok ağrın olmaması beni cesaretlendirdi , şahsen ödümmkopuyor.hergün doğum yapanlar oluyo artık bi liste lazım bize, bugün 3 kişi doğum için hastanedeydi akıbetlerinden henüz haber yok iyidirler inşallah...

evet bana da bi kac gun once birak dedi doktor.kiz inan ki bacim evde bi oraya yatiom bi buraya yatiom artik hic halim yok.annem geldi bana bakmaya az kaldi artik.

gecmis olsun cnm . iste benim dogumum 31 i dr. son kez 29 unda vur dedi.

Senin sezeryan tarhin belli değil mi daha?? Zaten normaline 15 gün var diyor takvmin??

canim malesef bu donemlerde herkes herseyi senden cok daha iyi biliyo moral bozmakta ustlerine yok takma diyemicem cunku zayen cok hassasiz ve herseyi takiyoruz. Bence sen de onlarin moralini bozz dr herseyin mukemmel oldugunu soyluyor aa yoksa siz son aylarinizda cok mu kilolu gorunuyordunuz fln de. kendilerini kotu hissetsinler ki seni anlasinlar. Boylelerine boyle yapican valla baska caresi yok..

Canım ben de korkuyordum ağrı eşiğim de düşük ayilma bayılma 45 dakika sürüyor maksimum 17.30csa ameliyathaneye aldılar 18.12 de odadaydim hiç korkma sağlıkla kucaklayacaksın inşallah

Slm kizlar agustosu bekleyemedik kızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…