- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.941
Selam herkese günler geçmek bilmiyor bu planlı sezaryen ne kotuymus bekle bekle günler dolmadi cuma günü allah kısmet ederse bebisimi alicam kucağıma aslında genel anestezi istiyordum doktorum epidural Sezeryan istermisin dedi hemen bebegini görürsün dedi. Sizce ne yapmalıyım ilk oglumda zorunlu epidural Sezeryan olmuştum mide bulantisindan başka bir şey hissetmedim kararsizim
Canım seninki dönmüş olabilir, benimkide öyle oluyordu popişidir dizidir belki.
Son zamanlarda normal diye biliyorum az hareket etmesini yer darlığı su azlığı. Ben hareketleri yavasladı diye doktora gittim ama suyum hep azdı 1 gün sonra mecburi doğum yaptım. Bana o zaman yemek yedikten sonra hareketleri 10 u geçiyo mu diye sormustu doktor benim açıkcası geçmiyordu. Sen de bir test edebilirsin bu şekilde canım
Allah kısmet ederse benim ilk bebğim olacak inşallah o yüzden bir fikir veremeyeceğim:) az kalmış maşallah günün Allah kurtarsın... Allah her iki evladını da sana bağışlasın..
Selam kizlaaar biz geldik kızımla tansiyonum yükseldiği icin 38 haftada gebeligi sonlandırma kararı aldı dr lar dün sabah 9 da alttan suni sanci verdiler fitil gibi bişey aksam 7 bucağa kadar hic bi tık yoktu tam o saatte suyum geldi ve sanci girdi belimden sonra ki 9 a kadar olan 1 buçuk saatlik sureci ne siz sorun ne ben anlatayim.daha doğum yapacak arkadaslar war ama suni sancı berbat bişey beni mahfetti şimdi. Minik kizim yanimda yatıyo 1 günlük olduğunu bile :) 48 cm 2.670 gr dogdu)))
bayram öncesi bebişimi görmeye gittim kızlar yoksa bayramı geçiremeyecektim 33 haftalık bebeğim kilosu 2800 gr boyu 47 cm civarı dedi bana öncekine göre çok az kilo almış gibi geldi dr haftasına göre normal dedi ama önceden daha iyi kilo alıyordu geçen sefer ben kilo vermiştim o almıştı bu sefer ben 2 kilo almışım bebiş 400 gr almış ay utandım böyle oluncada
sizce nasıl kilosu sizinkiler 33. haftada nasıldı çok şükür başka bir sıkındtı yok mutlu oldum
merhaba arkadaşlar. sabah doktordan geldim gece hiç uyumamistım gelince uyudum.şimdi kendime geldim. ns t iyi çıktı ultrasonda kilo almamış 100 gram felan 2800 çıktı karin olcusu hala 2 hafta geri suyu biraz azalmış.alttan muayene yaptı tekrar bir türlü rahat bırakamiyorum kendimi. neyse daha az canım acıdı. rahim agzi çok sert böyle durumlarda suni sancı bile versek acilma olma ihtimali yok gibi dedi. sezeryan önerdi yani bana. bayramda izine. çıkıyormus. perşembe günü gel nstye his nobetci doktora gel. onun dışında ayın 4 de pazartesi gel dedi.bilmiyorum ne olacak kafam karisti hayırlısı neyle o olsun başka doktora geçmek de istemiyorum bu saatten sonra
Canım maşallah kilosu çok çok iyi maşallah benimki az mesela sana göre o zmana :))) 47 cm 2500 kg 35 haftalığız :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çokk sağol arkadaşım dr biraz yüzünü buruşturarak söyledi ben de iyice kafaya takmıştım artık dr un mimiklerine mi sözlerine mi inanayım bilemiyorum her şeyden nem kapıyorum tabi bunlar tahminiymiş dr un ölçümüne göre de değişebilirmiş
Evet evet kaplumbağa gibi toplanıyo çok komik bi hal alıyo karnım :))) ama semsert de oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ycAnimkızlar merabalar.. benim tahmini doğum tarihim ağustosun 27 si ama sezeryan olcak büyük ihtimal. sezeryan için kaç gün öncesine gün veriolar bilgisi olan varmıı? ben erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici celestoneda vuruldum o yüzden bi an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu
merhaba arkadaşlar. sabah doktordan geldim gece hiç uyumamistım gelince uyudum.şimdi kendime geldim. ns t iyi çıktı ultrasonda kilo almamış 100 gram felan 2800 çıktı karin olcusu hala 2 hafta geri suyu biraz azalmış.alttan muayene yaptı tekrar bir türlü rahat bırakamiyorum kendimi. neyse daha az canım acıdı. rahim agzi çok sert böyle durumlarda suni sancı bile versek acilma olma ihtimali yok gibi dedi. sezeryan önerdi yani bana. bayramda izine. çıkıyormus. perşembe günü gel nstye his nobetci doktora gel. onun dışında ayın 4 de pazartesi gel dedi.bilmiyorum ne olacak kafam karisti hayırlısı neyle o olsun başka doktora geçmek de istemiyorum bu saatten sonra
Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir
evet bana da bi kac gun once birak dedi doktor.kiz inan ki bacim evde bi oraya yatiom bi buraya yatiom artik hic halim yok.annem geldi bana bakmaya az kaldi artik.Coraspini yarın bırakıyorum canım , iğneye devam dedi , ben sezeryana karar verdim ,sezeryandan 1 gün önce bıraktırır heralde , bebişin gelişimi için önemli çünkü...bu arada tekrar hoşgeldin , kaçma kız bi yere bi daha...
Bana da dun hastane de yatarken clexsan birakilacak denildi dun yapilmadi.ama taburcu olunca doktorumu aradim devam simdilik dedi. Benim doktorum normal dogum deneyelim dedi duruma gore de sezeryan.bakalim hayırlısı. Clexsani doğumdan kac gun once biraktirir bilmiyorum canim.
Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir
evet bana da bi kac gun once birak dedi doktor.kiz inan ki bacim evde bi oraya yatiom bi buraya yatiom artik hic halim yok.annem geldi bana bakmaya az kaldi artik.
gecmis olsun cnm . iste benim dogumum 31 i dr. son kez 29 unda vur dedi.
Arkadaslar merhaba size bisey paylasmak istiyrum..surekli cevremdeki insanlar gobegimi elestirip duruyorlar.moralim cok bozulmus durumda.aa nekadr kucuk son ayin olduguna eminmisin diyorlar.moral bozmakta birebirler.ben 12 kg aldim.bebegimde 2400civari.ama surekli 7 aylik deyip duruyirlar.boyle dograsa cok kucuk olacakmis vs..allahim bu donemde neden insanlar dilini tutamiyr acaba? Kayinvalidem bitiyr cevresi basliyr.onumuz bayram iyive moralimi.bozacaklar;((
Canım ben de korkuyordum ağrı eşiğim de düşük ayilma bayılma 45 dakika sürüyor maksimum 17.30csa ameliyathaneye aldılar 18.12 de odadaydim hiç korkma sağlıkla kucaklayacaksın inşallahCanım iyi olmanıza sevindim , ben de genel anestezi olcam , çok ağrın olmaması beni cesaretlendirdi , şahsen ödümmkopuyor.hergün doğum yapanlar oluyo artık bi liste lazım bize, bugün 3 kişi doğum için hastanedeydi akıbetlerinden henüz haber yok iyidirler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?