- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.961
aynen canmım benimde karnım semsert oluyo toplandığında :)
Slm kizlar agustosu bekleyemedikkızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))
Slm kizlar agustosu bekleyemedikkızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))
Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir
Arkadaslar merhaba size bisey paylasmak istiyrum..surekli cevremdeki insanlar gobegimi elestirip duruyorlar.moralim cok bozulmus durumda.aa nekadr kucuk son ayin olduguna eminmisin diyorlar.moral bozmakta birebirler.ben 12 kg aldim.bebegimde 2400civari.ama surekli 7 aylik deyip duruyirlar.boyle dograsa cok kucuk olacakmis vs..allahim bu donemde neden insanlar dilini tutamiyr acaba? Kayinvalidem bitiyr cevresi basliyr.onumuz bayram iyive moralimi.bozacaklar;((
Arkadaslar merhaba size bisey paylasmak istiyrum..surekli cevremdeki insanlar gobegimi elestirip duruyorlar.moralim cok bozulmus durumda.aa nekadr kucuk son ayin olduguna eminmisin diyorlar.moral bozmakta birebirler.ben 12 kg aldim.bebegimde 2400civari.ama surekli 7 aylik deyip duruyirlar.boyle dograsa cok kucuk olacakmis vs..allahim bu donemde neden insanlar dilini tutamiyr acaba? Kayinvalidem bitiyr cevresi basliyr.onumuz bayram iyive moralimi.bozacaklar;((
Ay ne guzel benden iki gun ondeydin dogum yapmissin tebrik ederim Rabbim korusun minigini ay bende bir hafta sonra dogum yapsam ne guzel olur son haftalari beklemek zor darisi basimiza:)Slm kizlar agustosu bekleyemedikkızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))
Qaliba en gec biz yaptiricaz cunki biz rusyadayiz rusdar musluman degil anlamazdar bence sunnet isinden bizde heralde memlekete gidince yaptiririz:) ama bencede 3-4 aylik yapilsa iyi kucuk olumca kiyamam ben dogar dogmaz :)Erkek annelerii bu konuyu hiç konuşmadık siz oğluşları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz. Ben hemen yaptırmak istiyodm ama araştırdım deneyimli annelerede sordum yaz aylarında pek onermiyolar bende 3 4 aylıkken yaptirayim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz :)
Bana da diyorlar esim bile diyor karnin kucuk diye rusdar kendileri incecikler karinlarida kucuk ama bana karnin kucuk diyorlar ama ben umursamiyorum kucuk olsun ama bebegim guclu olsun..bende kendimi kendi buyuk karni kucuk kiz olarak goruyorum artik ne yapalim:))Arkadaslar merhaba size bisey paylasmak istiyrum..surekli cevremdeki insanlar gobegimi elestirip duruyorlar.moralim cok bozulmus durumda.aa nekadr kucuk son ayin olduguna eminmisin diyorlar.moral bozmakta birebirler.ben 12 kg aldim.bebegimde 2400civari.ama surekli 7 aylik deyip duruyirlar.boyle dograsa cok kucuk olacakmis vs..allahim bu donemde neden insanlar dilini tutamiyr acaba? Kayinvalidem bitiyr cevresi basliyr.onumuz bayram iyive moralimi.bozacaklar;((
Erkek annelerii bu konuyu hiç konuşmadık siz oğluşları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz. Ben hemen yaptırmak istiyodm ama araştırdım deneyimli annelerede sordum yaz aylarında pek onermiyolar bende 3 4 aylıkken yaptirayim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz :)
Hakiketenmi valla bilmiyordum ama sorsalarda ben razi gelemem kiyamam. biraz buyusun yapariz kucuk. pipiyi nasil kestirelim yok ben kiyamamBiz dogdugunda yaptiracagiz haliyle abd de normal dogumda 3 gun hastanede yatiriyorlar dogumun 2. gunu dr lar soruyor sunnet ettirmek istermisiniz diye biliyosunuz sadece muslumanlikta yok hristiyanlarda yaptiriyor dr lar bu yuzden hemen soruyor istiyormusunuz diye bizde hemen yaptiralim diyoruz ve iki gune iyilesiyor Sent from my iPhone 5 S
Tatlım doktor çok önemli ya valla bak ben daha yeni doktor değiştirdim asıl ilk doktoruma geri döndüm eşim askerdi özel sigortam bitmişti mecburen doktr değiştirmek zorunda kalmıştım yine iyi bi doktora gitmiştim ama bi eksiklik vardi bana en son normal doğum beklerken ısrarla sezeryann demesi 25 Ağustos'a kadar izinli olması anca mesai saati içinde doğum yaptırabılırım demesi son noktam oldu :)))) ve eski doktoruma geri döndüm paraya kıydım yani :))) bende pimpiriklenmiştim yani doktorlar ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum zaten beni rahatlatması lazım kendimi iyi hissetmem lazım hamilelik bu belki fazla şey istyrm ama ne biliyim haksızda değilim ama :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakiketenmi valla bilmiyordum ama sorsalarda ben razi gelemem kiyamam. biraz buyusun yapariz kucuk. pipiyi nasil kestirelim yok ben kiyamam
Erkek annelerii bu konuyu hiç konuşmadık siz oğluşları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz. Ben hemen yaptırmak istiyodm ama araştırdım deneyimli annelerede sordum yaz aylarında pek onermiyolar bende 3 4 aylıkken yaptirayim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz :)
Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir
Canim bende oglen geldim doktordan, benimde 36+3 deyiz dok tor iki hafta geri dedi karin olcusu icin 2650 cikti kilosu. Benimde bu hafta 150 grm almis. Dopler onerdi kan akımı mı gıtmıo bebıse dıye bırde nst onerdi 3. Gnde bir tatile ciiomus ptesi gel dedi banada sen istanbuldamisin cnm ? Bynde cok dusundum baska doktor ama bu kadin sinirimi bozmaya başladı. Takmıyım dıyorum ama elimde degıl cok uzuluorum
kızlar slm ii geceler,öncelikle doğum yapmış arkadaşlara hayırlı olsun.
biraz alakasız bi soru olacak ,iphoneden foruma giriş yapamıyorum mevzut adımı parolamı kabul etmiyor ,iphonedan giriş için yeni isimle hesap mı oluşturmakm lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?