2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım benim ne güzel ya maşallah Rabbim bizede nasip etsin inş Rabbim mutluluğunu daim etsin evladında ailenle birlikte Hayırlı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En kısa zamanda toparlanırsın inşallah gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canım maşallah hayırlı uğurlu olsun bebeğinle sağlıklı sıhhatle bir ömür diliyorum valla doğum yapan yapana bugün 3 4 tane doğuma giden vardı Ağustos anneleri Temmuz anneleri oldu artık :))))

Valla canim onu diyenlerin bi cogu kocakaridir.onemli olan cocugun kilo almasi.hem bazilarinin ic karni genis olurmus.kv nin arkadadlarida benim karnimi kucuk buluyolar halbuki diguma 20-25 gun var.sen takma onlari gayet iyiyiz )

Canim gozun aydinn..allah saglikli bi sejilde anali babali buyutsun..darisi basimizaaa

Ay saçmalamışlar 10 kg aldım sadece halen 10 dayım suan yani :) bebeğimde 2500 kg sen etrafındakileri takma kafana gayet sağlıklı ilerliyorsun bence doktorum gayet iyi oldugumu söylüyo de bence sen onlara kimse bişey diyemesin hiç takma tatlım :)

Erkek annelerii bu konuyu hiç konuşmadık siz oğluşları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz. Ben hemen yaptırmak istiyodm ama araştırdım deneyimli annelerede sordum yaz aylarında pek onermiyolar bende 3 4 aylıkken yaptirayim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz :)

kızlar slm ii geceler,öncelikle doğum yapmış arkadaşlara hayırlı olsun.
biraz alakasız bi soru olacak ,iphoneden foruma giriş yapamıyorum mevzut adımı parolamı kabul etmiyor ,iphonedan giriş için yeni isimle hesap mı oluşturmakm lazım.

Ay ne guzel benden iki gun ondeydin dogum yapmissin tebrik ederim Rabbim korusun minigini ay bende bir hafta sonra dogum yapsam ne guzel olur son haftalari beklemek zor darisi basimiza:)

Qaliba en gec biz yaptiricaz cunki biz rusyadayiz rusdar musluman degil anlamazdar bence sunnet isinden bizde heralde memlekete gidince yaptiririz:) ama bencede 3-4 aylik yapilsa iyi kucuk olumca kiyamam ben dogar dogmaz :)

Bana da diyorlar esim bile diyor karnin kucuk diye rusdar kendileri incecikler karinlarida kucuk ama bana karnin kucuk diyorlar ama ben umursamiyorum kucuk olsun ama bebegim guclu olsun..bende kendimi kendi buyuk karni kucuk kiz olarak goruyorum artik ne yapalim:))

Biz dogdugunda yaptiracagiz haliyle abd de normal dogumda 3 gun hastanede yatiriyorlar dogumun 2. gunu dr lar soruyor sunnet ettirmek istermisiniz diye biliyosunuz sadece muslumanlikta yok hristiyanlarda yaptiriyor dr lar bu yuzden hemen soruyor istiyormusunuz diye bizde hemen yaptiralim diyoruz ve iki gune iyilesiyor

Sent from my iPhone 5 S

Hakiketenmi valla bilmiyordum ama sorsalarda ben razi gelemem kiyamam. biraz buyusun yapariz kucuk. pipiyi nasil kestirelim yok ben kiyamam

kesinlikle haklısın hamilelik çok önemli bir süreç 9 ay ama sonunda o kadar çok kişiyi etkiliyor ki aklında hiç keşke kalmamalı

hayırlı olsun :) Allah sağlık sihhat versin ikinizede

boşver hayatım o insanlar hep eleştirecek bir şey buluyorlar bana da karnım çok büyük diye laf söyleyip duruyorlar benim ailem akrabalarım başka bir şehirde beni hiç görmediler ama sağolsun bir kez gelen teyzemin onlara anlattıkları sayesinde beni tostoparlak kocaman karnımdan yürüyemez korkunç şişko acılar içinde hareket eden bir şey zannediyorlar halbuki çok cici bir hamileyim sonuçta dünyanın en güzel hediyesini Allah bir pakete koymuş bu pakette bizim göbüşlerimiz büyük küçük hepsi bir mucizeyi taşıyor kıskanmayın de :)

Hakiketenmi valla bilmiyordum ama sorsalarda ben razi gelemem kiyamam. biraz buyusun yapariz kucuk. pipiyi nasil kestirelim yok ben kiyamam

Aslinda evet kiyamiyorsun ama ilerde de psikolojik olarak travma yasamasin diye hemen yaptirmak gerekli ve bir de yeni dogan bebekler cok cabuk toparliyor derileri yeni oldugundan hemen iyilesiyor ve aci hissetmiyorlar arkaadasim yaptirdi cok memnun kaldilar ikinci gun iyilesti dedi o yuzden biz hemen yaptiracagiz bakalim

Sent from my iPhone 5 S

Bebekken daha kötü oluyor kuzenimin bebeği 4,5 aylıkken oldu bebek çişini yaparken çok ağladı,birde yapışıklıklık oluyormuş iyileşmesi içinde bebeğin bezini açık bırakıyorsun belli olmaz erkkek beğei fıydırır onlarda bardak kesip yapıştırmışlardı çokzahmetli bebekken :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Ohh maşallah,bende genel anestezi istiyorum benim içimi rahatlattın arkadaşım sağolasın,Allah bebeğine sana eşine sağlık sıhhat versin inşallah

yok canım ben bursadayim bayram sonu başka bir doktora daha gideyim diyorum olmazsa ama riske atmak da istemiyorum.bugün kötü bir haber aldım ben sağlık ocaginda çalışıyordm ebe olduğum için.orada gebeliginı benim tespit ettiğim iyle anlastıgim bir bayan vardı. gebeligi n 40. haftasında normal doğum beklerken kontrole gitmiş ve bebeğin anne karnında öldüğünü öğrenmiş ve normal doğum yaptırmışlar ölü bebeği.bizim arkadaşlarda doğum yapmıştır artık bebeği topuk kanına getir diye aramışlar kadın telefonda ağlamaya başlamış bebeğim mi var ki link getireyim diye o kadar üzüldüm ki olof anlattim bunu bilmiyorum ama son anda birşey ihmal ederim inat ederim allah korusun birşey olur diye de çok korkuyorum :-(

Bende uygulamayı yükledim aynı sorun oldu,şifremi unuttum dedim yeni şifre aldım onunla giriyorum.yeni hesap açmadım yeni şifre istedim.inan kullanması çom rahat bu uygulamayı,2 saat içinde alışıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…