2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin suyunda az göründüyse ihmal etme.
devlet hastanesinde nöbetçi dr.lara bile görünsen fayda olur..
ya da fatma hanım nöbetçiymiş ona görünürsün ..

Doğum yapan arkadaşlar hepinize maşallah diyorum. Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin 😍😍😍😍😍😍😍 ve bebişlerimizin resimlerini bekliyoruz 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annişler birde benim midem artık sebze kabul etmiyor eritmiyor hep böyle et tavuk çorba makarna falan olması lazım sebze yediğimde yakıp bitiriyor beni afedersiniz çıkarmak zorunda kalıyorum niye bu son ay böyle oldumki ben bide sebzeciyim 😞😞😞😞😞😞

Herhangi bir mide ilacı kullanıyormusın arkadaşım?bende böyle oldum 2 gün dayanabidim doktoru aradım rennie duo bir şurup reçete etti rahatladım.

Yok canım vitaminlerim dışında hiç bişey kullanmıyorum bende de bu son iki üç gündür arttı bide biraz ishalde var mideyimi üşüttüm acaba doktoruma sorsam fena olmıcak heralde teşekkür ederim tatlım

Canım teşekkürler hallettim oh bee:)))

Herkese slmlar kızlar sonunda foruma girip yazabiliyorum.... Doğum yapan arkadaşlarımız gözünüz Aydın darısı başımıza bende Perşembe günü kontrole gideceğim doktorum gün verecek 4-5 Ağustos olabilir dedi çok heyecanlıyım ....

sanırım 4 ağustosta doğum patlaması yaşanacak topikte

Amiiin canim inşallah... Allah anali babali büyütsün sağlikla inşallah...

Ayy ne güzel kızlar herkesler doğuruyor. Sağlıcakla büyütsün doguranlar bebeklerini. Ben de son haftayı beklesin diye duaya başladım. 30 ağustosta babamız gelebilecek öncesinde görevi var birakamiyor. Son hafta gelse tam kurtaracak bizi. Bakalım kerata bekler mi bu arada yine kum/taş döküyorum inanın sancısı doğum sancisindan daha zor çoğu zaman :-( Herkese şimdiden iyi bayramlar

Allah şifa versin.. İnşaallah hepimiz için en hayırlı zaman neyse o zamnda sağlıkla gelsin minnoşlar..

Allah şifa versin.. İnşaallah hepimiz için en hayırlı zaman neyse o zamnda sağlıkla gelsin minnoşlar..

Amin canım inş abi 39+1de geldi. Bu d öyle olsa tam oluyor bakalım kendine doğum günü olarak.hangi tarihi seçecek yumurcaklar?

ederim insallah cnm .. sanci cikinca catiyi bana da yapti cok gicikti son 4 gun cok heyecanliyim.

Ne guzel canım ebeymişsin en azından kendi kendinin durumundaki değişikliği farkedersin.Allah korusunu düşünme kötü şeyler bebeğn hareketlerini takip etmeliyiz canım doktorum öyle soyledı. Bende bayram sonu dopler çektirip baska doktora daha gıdıcem inşallah iyi çıkar dopler. Sende gıt cnm bsska doktora en azından bır doktor dsha gomus olursun, rabbim bebişlerimizi korusun saglıkla kucagımıza alalım ınsallah...

herkese selamlar... son ramazan gününe ulaştık bir de bakmışız ki hepimizin bebişleri doğmuş bile... hayırlısıyla doğsunlar inşAllah... zaman çabuk geçiyor... dün doktordaydım bebeğim iki haftada sadece 90 gram almış ve hala 2900 olmamış... acaba benim beslenmemden mi oldu diye üzülürken doktor herkesin bebeği az kilo aldı ramazanda dedi... aynı durumda olan var mı acaba... biraz üzüldüm ama yürüyüşleri ve yemek porsiyonlarını artırdık eşimle; hastaneden eve kadar yürüdük hatta dün 1,5 saat... eve geldiğimizde de ilk sütümün geldiğini fark ettik... çok azdı ama süttür heralde... daha sonra tekrar geldi çünkü... ben de üzülüyordum herkesin sütü gelmiş diye... Rabbim herşeyi bir sıraya koymuş ve sırası gelen gelişme gerçekleşiyor hamileliğimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…