- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.981
Canım kıpırdıyor değil mi bebiş merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ben bursadayim bayram sonu başka bir doktora daha gideyim diyorum olmazsa ama riske atmak da istemiyorum.bugün kötü bir haber aldım ben sağlık ocaginda çalışıyordm ebe olduğum için.orada gebeliginı benim tespit ettiğim iyle anlastıgim bir bayan vardı. gebeligi n 40. haftasında normal doğum beklerken kontrole gitmiş ve bebeğin anne karnında öldüğünü öğrenmiş ve normal doğum yaptırmışlar ölü bebeği.bizim arkadaşlarda doğum yapmıştır artık bebeği topuk kanına getir diye aramışlar kadın telefonda ağlamaya başlamış bebeğim mi var ki link getireyim diye o kadar üzüldüm ki olof anlattim bunu bilmiyorum ama son anda birşey ihmal ederim inat ederim allah korusun birşey olur diye de çok korkuyorum :-(
Annişler birde benim midem artık sebze kabul etmiyor eritmiyor hep böyle et tavuk çorba makarna falan olması lazım sebze yediğimde yakıp bitiriyor beni afedersiniz çıkarmak zorunda kalıyorum niye bu son ay böyle oldumki ben bide sebzeciyim 😞😞😞😞😞😞
Herhangi bir mide ilacı kullanıyormusın arkadaşım?bende böyle oldum 2 gün dayanabidim doktoru aradım rennie duo bir şurup reçete etti rahatladım.
Bende uygulamayı yükledim aynı sorun oldu,şifremi unuttum dedim yeni şifre aldım onunla giriyorum.yeni hesap açmadım yeni şifre istedim.inan kullanması çom rahat bu uygulamayı,2 saat içinde alışıyorsun.
Herkese slmlar kızlar sonunda foruma girip yazabiliyorum.... Doğum yapan arkadaşlarımız gözünüz Aydın darısı başımıza bende Perşembe günü kontrole gideceğim doktorum gün verecek 4-5 Ağustos olabilir dedi çok heyecanlıyım ....
sanırım 4 ağustosta doğum patlaması yaşanacak topikte
sanırım 4 ağustosta doğum patlaması yaşanacak topikte
Slm kizlar agustosu bekleyemedikkızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))
Ayy ne güzel kızlar herkesler doğuruyor. Sağlıcakla büyütsün doguranlar bebeklerini. Ben de son haftayı beklesin diye duaya başladım. 30 ağustosta babamız gelebilecek öncesinde görevi var birakamiyor. Son hafta gelse tam kurtaracak bizi. Bakalım kerata bekler mibu arada yine kum/taş döküyorum inanın sancısı doğum sancisindan daha zor çoğu zaman :-( Herkese şimdiden iyi bayramlar
Amin canım inş abi 39+1de geldi. Bu d öyle olsa tam oluyorAllah şifa versin.. İnşaallah hepimiz için en hayırlı zaman neyse o zamnda sağlıkla gelsin minnoşlar..
az daha sık dişini az kalmış senin belkide günlerin var sadece.. sıcaklarda hamilelik hakikaten zormuş, habire duştayım bende.. benim doğum şeklim henüz belli değil, çatı muayenesi yapılacak ondan sonra karar verilecek. yoğunsun ama bebişto gelince haber et
Senin sezeryan tarhin belli değil mi daha?? Zaten normaline 15 gün var diyor takvmin??
31 i sabah 7 canim...
yok canım ben bursadayim bayram sonu başka bir doktora daha gideyim diyorum olmazsa ama riske atmak da istemiyorum.bugün kötü bir haber aldım ben sağlık ocaginda çalışıyordm ebe olduğum için.orada gebeliginı benim tespit ettiğim iyle anlastıgim bir bayan vardı. gebeligi n 40. haftasında normal doğum beklerken kontrole gitmiş ve bebeğin anne karnında öldüğünü öğrenmiş ve normal doğum yaptırmışlar ölü bebeği.bizim arkadaşlarda doğum yapmıştır artık bebeği topuk kanına getir diye aramışlar kadın telefonda ağlamaya başlamış bebeğim mi var ki link getireyim diye o kadar üzüldüm ki olof anlattim bunu bilmiyorum ama son anda birşey ihmal ederim inat ederim allah korusun birşey olur diye de çok korkuyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?