- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.001
Slm kizlar agustosu bekleyemedikkızım bugun 14:30 da dünyaya geldi.Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin cok güzel cokk.dun bebegin hareketlerini hissetmedim dr a geldm bugün nst baglandim düz çizgi çıktı acilen almamız gerekiyor dedi ve hemen sezeryanla aldilar.cokk ağrım var ama herseye deiyor en kisa zamanda darisi sizlere ins :))
31 i sabah 7 canim...
herkese günaydın.bu iki gündür bebeğim öyle çok hareket ediyor ki hiç durmuyor desem yeridir.endişelenmeye başladımsizde de böyle bi durum var mı? umarım olumsuz bişi yoktur.
Herkese iyi akşamlar mesaj ve destekleriniz için teşekkür ederim hepinize eve geldigimizden beri pek giremedim malum kızım Asya'mla ilgileniyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattirsin Hepinize de sağlıklı doğumlar nasip etsin genel anestezi ile doğum yaptim korkuyordum ama korkacak bir şey yokmuş ağrım oluyor ama normal doğumda da ağrı oluyor 24 saat için de banyomu da yaptım artık su gecirmeyen bandajlardan yapistiyorlar birkaç pansumandan sonra geçmişi okuyamadim dogun yapan var mı merak ediyorum bir de Defne bebeği merak ediyorum inşallah çok iyidir
sanırım 4 ağustosta doğum patlaması yaşanacak topikte
Canimmmm iyi olmaniza cok sevindim asyamizi benim icin de kokla içine cek kokusunu :) ben bugun Defnemi ilk kez emzirecegimcok şükür cok istiyodum cunku:) ama korkuyorum benim bazi sut kanallarimdan fiskirarak cikiyo sut ya bogazina kacarsa ya ememezse diye... dondugumde nasıl geçtiğini anlatirim.sizim emmeyle araniz nasil?
Ben de genel anestezi oldum hastanede iyiydim sezaryen acisi kesinlikle katlanilmaz degil ama ben narkozu vucudumdan cok zor attim... 1 ay sürdü vucudumdaki kemiklerimdeki etkisi.insallah sizleeinki kolay olur arkadaslarim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kaçıncı haftada döndü peki seninki bide kaçıncı haftada nts oluyor benim karnımda çok kasılıyo acaip derece semsert oluyo ve tek tarafa toplanıyo karnımın şekli o kadar değişik oluyo ki anlatamam sana şu müzik olayını muhakkak denicem :) doktorum döner diyo bayag rahatlattı beni inş onada güveniyorum bakalım kısmet herşey Allah'tan inş senin içinde hayırlı şeyler olur canım benim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsın kucağına sancı olup hissetmemekde var demekki hiçbişey diyemiyo insan valla canım ama pozıtif olmak en dogrusu herşey güzel olcak inş bebişinin mis kokusunu çekiceksinn içine inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok zorlanıyorsan yarından sonra gitme canım ya... çünkğ dediğin gibi sabah da bir kere oldu uzandım geçti.. ben öğretmenim öyle olduki tam 32 haftalıkken okul bitti... ama düşünüyorum da 37ye kadar okul olsa gidemezmişimAllah yardımcımız olsun..
Kizlar ogretmenlerde bu 104 tl sut odenegini aliyomuKızlar bişey sormak istiyorum eşim Allah izin verirse bankaya gircek ve özel sigortası olcak eşede yapıyorlarmış peki o sigortadan girdiği andan itibaren yararlanabılıyormuyuz yoksa bı bekleme süremiz oluyor mu
Erkek annelerii bu konuyu hiç konuşmadık siz oğluşları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz. Ben hemen yaptırmak istiyodm ama araştırdım deneyimli annelerede sordum yaz aylarında pek onermiyolar bende 3 4 aylıkken yaptirayim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz :)
Bebeğinnhareket etmesi iyi beslendiğine ve sağlıklı olduğuna işarettir, bebek hareket ederek fazla enerjisini atar canım korkma...
Kizlar ogretmenlerde bu 104 tl sut odenegini aliyomu
herkese selamlar... son ramazan gününe ulaştık bir de bakmışız ki hepimizin bebişleri doğmuş bile... hayırlısıyla doğsunlar inşAllah... zaman çabuk geçiyor... dün doktordaydım bebeğim iki haftada sadece 90 gram almış ve hala 2900 olmamış... acaba benim beslenmemden mi oldu diye üzülürken doktor herkesin bebeği az kilo aldı ramazanda dedi... aynı durumda olan var mı acaba... biraz üzüldüm ama yürüyüşleri ve yemek porsiyonlarını artırdık eşimle; hastaneden eve kadar yürüdük hatta dün 1,5 saat... eve geldiğimizde de ilk sütümün geldiğini fark ettik... çok azdı ama süttür heralde... daha sonra tekrar geldi çünkü... ben de üzülüyordum herkesin sütü gelmiş diye... Rabbim herşeyi bir sıraya koymuş ve sırası gelen gelişme gerçekleşiyor hamileliğimizde...
Arkadaşlar dün buraya yazmıştım çok ishalim ve karın ağrım var diye sonra doktoru aramıştım ilaç ismi vermişti bir toz onu yoğurda karıştırıp almıştım bir kere yaptım çok şükür gece rahat uyudum ve karın ağrım yok denecek kadar az hatta hiç yok. Ama yinede çok yüklenmiyorum dikkat ediyorum yediklerime. ishalde durdu şükür. Tam tersine kabızlığa dönmesinden tırstım şimdi deBurda bir arkadaş vardı 10 gündür ishalim geçmiyor demişti o ne yaptı acaba merak ettim doktora gidip o tozdan isteyip alsa faydasını görür belki.
Daha iyi olmana sevindim canım bol su iç sonuçta su hem kabızlığa engel hem de ishal de kaybettiğin suyu yerine koymaya yardımcı..
evet içiyorum çok teşekkür ederim. Bu arada ben her an kendimde belirti bekliyorum her ayağa kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissediyorum aşağıya doğru epey baskı var :26::26::26:Hayırlısı bakalım
Canimmmm iyi olmaniza cok sevindim asyamizi benim icin de kokla içine cek kokusunu :) ben bugun Defnemi ilk kez emzirecegimcok şükür cok istiyodum cunku:) ama korkuyorum benim bazi sut kanallarimdan fiskirarak cikiyo sut ya bogazina kacarsa ya ememezse diye... dondugumde nasıl geçtiğini anlatirim.sizim emmeyle araniz nasil?
Ben de genel anestezi oldum hastanede iyiydim sezaryen acisi kesinlikle katlanilmaz degil ama ben narkozu vucudumdan cok zor attim... 1 ay sürdü vucudumdaki kemiklerimdeki etkisi.insallah sizleeinki kolay olur arkadaslarim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?