2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah size beraber ve sağlıklı uzun ömürler versin canım..Allah bize de nasip etsin inşallah...

herkese günaydın.bu iki gündür bebeğim öyle çok hareket ediyor ki hiç durmuyor desem yeridir.endişelenmeye başladım sizde de böyle bi durum var mı? umarım olumsuz bişi yoktur.

herkese günaydın.bu iki gündür bebeğim öyle çok hareket ediyor ki hiç durmuyor desem yeridir.endişelenmeye başladım sizde de böyle bi durum var mı? umarım olumsuz bişi yoktur.

Bebeğinnhareket etmesi iyi beslendiğine ve sağlıklı olduğuna işarettir, bebek hareket ederek fazla enerjisini atar canım korkma...

Günaydın arkadaşlar. Anne karnında ölen bebeğe üzüldüm ama yapacak birşey yok son haftalarda haftalık çağırıyor dr lar. Ona gidip beklemekten başka çare yok Bi de bebek hareketi sayacagiz.
Doğumlar başladı tam gaz bayramda ve takip eden haftada patlama olacak sanırım. 4 ağustosta esas dr uma gideceğim bakalım. İns tatil planını yapıp bitirmiştir. O saatten sonra başka dr bulmak çok zor olur bana. Hastanenin diğer dr u da erkek normal doğumda olsun istemem açıkçası.
Benim Bebiş de az kg alıyor oğlum bu zamanlarda nasıldı onu da hatırlamıyorum ama 36 38. Haftalar arası rejim yapmıştım çok kg almasın sezaryen yaparlar diye 3 buçuk doğmuştu. Bu 3 doğaya yetinecek bana. 35. Hafta içindeyiz daha 2.kg veledim

Canimmmm iyi olmaniza cok sevindim asyamizi benim icin de kokla içine cek kokusunu :) ben bugun Defnemi ilk kez emzirecegimcok şükür cok istiyodum cunku:) ama korkuyorum benim bazi sut kanallarimdan fiskirarak cikiyo sut ya bogazina kacarsa ya ememezse diye... dondugumde nasıl geçtiğini anlatirim.sizim emmeyle araniz nasil?
Ben de genel anestezi oldum hastanede iyiydim sezaryen acisi kesinlikle katlanilmaz degil ama ben narkozu vucudumdan cok zor attim... 1 ay sürdü vucudumdaki kemiklerimdeki etkisi.insallah sizleeinki kolay olur arkadaslarim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ço sevindim canım dönünce mutlaka anlat bize , inşallah herşey yolunda gidecektir, defneyi emzirmeneizin verdiklerine göre yakında eve gitmesine izin verirler gibi geliyor bana , inşallah...

35.haftada gittiğimizde başı aşada demişti rahatlamıştım 36.hafta sabahı pazartesı peçetede kan görünce hemen doktora gittik beni zaten 36.haftada nts e sokcaktı.gidince hemen nts ye girdim.sancılar baya baya yuksek cıktı , alttanda acıklığım varmı dıe muayene ettı 1 cm varmıs yatıcaksın dedı bıde ultrasyone gırdım makat dönmüş suyun falan gelırse sezeryan yaparım donmezse dedı .işe gidecektim çalışamaz raporu verip eve yatmaya gönderdi. 2 gün sonra tekrar kontrolğm vardı bu zaman zarfında sürekli yattım, müzik dinlettim falan çarşamba günü hazırlıklı gittik çantamız vs. başı tekrar aşa dönünce almayalım yaramazı dedi bayramdan sonrasına tekrar kontrole gidicem.

seninde anlattığın gibi benimde karnım günde belki 50 kere sertleşiyor bi tarafa toplanıyor kasılıyor derim iyice geriliyor geriliyorrrrr sonra rahatlıyor.demekki seninde kasılmaların var nts de seninde sancın yüksek çıkabilir. ama benim bu bahsettiğim sertleşmler neredeyse 2 aydır var. bence normal.ben 35.haftadan sonra ciddi ağarlaşmaya başladım önceki gibi hopidik hopidik hareket edemez olmuştum işe zor gidiyordum. işde değilsen yat dinken çok fazla yorma kendini oda sertleşmeye sebeb olabiliyor ben çok hareketliydim 1 haftadır korkumdan yatıyorum .
rabbşm cümlemizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun inşallah .

Günaydın annişler bu kadar doğumdan sonra bide çoğunuzun tarihide belli sanki bana ilerde sen hala doğuramadınmı kız dicekmişiniz gibi geldi 😳😳😳😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ogretmenlerde bu 104 tl sut odenegini aliyomu

canım peygamber efendimzin sünnetiymiş 7 gün ,7 ay ,7 yaş,bu üçünden birinde düşünüyorum.Peygamber efendimizin sünneti olduğu için sağlıkla mutlaka alakası vardır.Bende başta ufakken diyodum ama aklı biraz daha ermeye başladığında h"hadi bak erkek oldun" falan derizz sünnet kıyafetleride çok yakışıyo ozaman :) bakalım hayıırlısı :)

bende en her hafta gidiyorun dra ramazan oruc tuttum 15. güne kadar 10 gün oruç tuttum dra gittim dr tutma tehlikeli dedi bıraktım ozaman bebeğim haftasından ileri gidiyordu sonra 10 gün sonra gittim sadece 3 gün ilerlemiş bende şaşırdım oruç tutmam daha iyi geldi aslında bebeğime ama ne olur ne olmaz diye riske girmedim tutmadım

Arkadaşlar dün buraya yazmıştım çok ishalim ve karın ağrım var diye sonra doktoru aramıştım ilaç ismi vermişti bir toz onu yoğurda karıştırıp almıştım bir kere yaptım çok şükür gece rahat uyudum ve karın ağrım yok denecek kadar az hatta hiç yok. Ama yinede çok yüklenmiyorum dikkat ediyorum yediklerime. ishalde durdu şükür. Tam tersine kabızlığa dönmesinden tırstım şimdi de Burda bir arkadaş vardı 10 gündür ishalim geçmiyor demişti o ne yaptı acaba merak ettim doktora gidip o tozdan isteyip alsa faydasını görür belki.

Daha iyi olmana sevindim canım bol su iç sonuçta su hem kabızlığa engel hem de ishal de kaybettiğin suyu yerine koymaya yardımcı..

Daha iyi olmana sevindim canım bol su iç sonuçta su hem kabızlığa engel hem de ishal de kaybettiğin suyu yerine koymaya yardımcı..

evet içiyorum çok teşekkür ederim. Bu arada ben her an kendimde belirti bekliyorum her ayağa kalktığımda suyum gelecekmiş gibi hissediyorum aşağıya doğru epey baskı var :26::26::26:Hayırlısı bakalım

Son zamanlarda evet aşağıda baskı olurmuş.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin .. Rabbim hayırlısıyla hepimizi de evlatlarımızı da sağlıkla kurtarsın inşallah..

Canım çok sevindim daha da iyi olacak inşallah en kısa zamanda evinizde olacaksıniz hiç korkma bebekler ne yapacaklarını biliyor benim şükür az da olsa sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim yara oldu sütüm yokken de kızım meme istedi hem süt gelsin diye de verdim kan geliyor bazen lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hiçbir işe yaramıyor lancomun göğüs ucu krememini kullanmıştı görümcem bir de onu alacağım inşallah işe yarar sütüm gelsin diye resmen besiye cekiliyorum duba gibi olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…