2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ogretmenlerde bu 104 tl sut odenegini aliyomu

Biz öğretmenler alamıyoruz fakat okula doğum belgesini götürürsen ve çocuğun sağlık güvencesi senin üzerine olursa her ay çok cüzi bir miktar aile yardımı veriliyor.onu alabiliyoruz sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım sanırım öyle... Seninde 4 Ağustos tu demi ,

evet cnm benim de 4 ağustos :))

canım 38 le 40 hafta arasını normal karşılıyoruz dedi dr.um bana.. üzülme erken değil yani.. benim dr.umda beklemicekti ama ben risk alıp beklemek
istediğimi söyledim.. çünkü dr.lar biraz aceleci davranıyorlar gibi geliyor bana.. kilosu uygunsa hemen alalım dşüncesindeler..

ayçacım doğum yapan arkadaşları listemizde düzenlesek kimlerin doğum yaptığını kimlerin kaldığını görsek süper olur...

tatlım liste okadar uzun karışık ki insanın hiç uğraşacağı gelmiyor ama bir ara toplamaya çalışcam

herkese selam kızlar yazmıştım size ama normal doğum yapamadım açılmam iyiydi ama bir buçuk gün yediğim ağrı ile kaldım.kordon dolanınca başı aşağı yerleşmedi ve hiç suyu kalmadı mecburen sezeryan oldum istemeyerek ama çok iiyiyiz şükür tek sorun sütüm hala yokoğlum 3850gr 52 cm dünya tatlısı rabbim hepinize sağlıklı doğum nsip etsin

Canım Allah size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin , genel anestezi mi oldun canım? Ağrın var mı çok?

Maşallah canım kilosu boyu cok güzel. .Allah anali babali mutlu mesut yaşatsin sizi..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım başka topiklerde soğanin suyunu göğüse sürme iyi geliyormuş diyordu, benim kuzenimde baya şeyler denemis ama fito iyi gelmiş bilmiyorum nasıl olur sende dene bakalım birşeyler. ..benim göğüsum şimdi kurudu biri lansinoh kullanıyorum ama bilmiyorum...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım bi arkadaş da sordu başka bir arkadaş alınmıyor dedi emekli sandığı alamıyormuş

kızlar biz 103 gibi para yani süt parasını alamıyoruz yani öğretmneler ama doğum yardımı 193 lira gibi bii para alıyoruz birde her ay bundan sonra çocuk yardımı var 50 mi 30 lira mı bişey ben böyle araştırdım sizde araştırında şu 200 lirayı alalım hakkımız mış madem...bebişin kimliği tc kimlik no sunu okula mı veriyoruz ne öyle bişey onlarda bankamıza yatırılmasını istiyor okul sanırım ... siz bi araştırında haber verin ben daha eylül annesiyim:))

merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder

hayırlı olsun cnm
harika bir hikaye
harika bir doktor örneği :)) darısı bize

Canım soğanı duymuştum ama bazı bebekler kokuya çok duyarlı olabiliyormus ve memeyi birakabiliyormus ben zararı olur mu diye korktum kızıma kan gelince bebek doktorumuU aradık zararı yok dedi şükür dayanabiliyorsan o şekilde emzirebilirsin dedi

kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????

Aslında bende hemen olsun istiyordm zaten dogdugnda ucunun hissi olmuyormuş bebek hissetmiyormus ama yazın sicaktan zor olur dediler bende 2 ay daha en azndan beklerm diye düşündüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım,kilosu falan çok güzel :)allahım analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşalah..

canım hikayen çok güzelmiş..doktoruna imrendim valla allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahh..

Allah bağişlasin canim oğlusun sağlikla mutlulukla buyur inşallah...

Allah tüm annişlere zorda kalmis hhamilelerde boyle kolay bilinçli doğum nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…