- 18 Aralık 2013
- 166
- 13
- 118
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.021
Kizlar ogretmenlerde bu 104 tl sut odenegini aliyomu
Evet canım sanırım öyle... Seninde 4 Ağustos tu demi ,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 4 Ağustosu bekleyeyim diyordum bugün devletteki nöbetçi dr 30.7.2014 e Bayramin 3. Gününe günverdi sanci dahi cikmadi suyu da normal ama çok endişeliyim erken mi 38+6 ? Kizim 42. Haftada gelmişti... Bide kiza erken gelir derler...
ayçacım doğum yapan arkadaşları listemizde düzenlesek kimlerin doğum yaptığını kimlerin kaldığını görsek süper olur...
herkese selam kızlar yazmıştım size ama normal doğum yapamadım açılmam iyiydi ama bir buçuk gün yediğim ağrı ile kaldım.kordon dolanınca başı aşağı yerleşmedi ve hiç suyu kalmadı mecburen sezeryan oldum istemeyerek ama çok iiyiyiz şükür tek sorun sütüm hala yokoğlum 3850gr 52 cm dünya tatlısı rabbim hepinize sağlıklı doğum nsip etsin
herkese selam kızlar yazmıştım size ama normal doğum yapamadım açılmam iyiydi ama bir buçuk gün yediğim ağrı ile kaldım.kordon dolanınca başı aşağı yerleşmedi ve hiç suyu kalmadı mecburen sezeryan oldum istemeyerek ama çok iiyiyiz şükür tek sorun sütüm hala yokoğlum 3850gr 52 cm dünya tatlısı rabbim hepinize sağlıklı doğum nsip etsin
Canım çok sevindim daha da iyi olacak inşallah en kısa zamanda evinizde olacaksıniz hiç korkma bebekler ne yapacaklarını biliyor benim şükür az da olsa sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim yara oldu sütüm yokken de kızım meme istedi hem süt gelsin diye de verdim kan geliyor bazen lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hiçbir işe yaramıyor lancomun göğüs ucu krememini kullanmıştı görümcem bir de onu alacağım inşallah işe yarar sütüm gelsin diye resmen besiye cekiliyorum duba gibi olmam inşallah
Canım bi arkadaş da sordu başka bir arkadaş alınmıyor dedi emekli sandığı alamıyormuş
merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder
Canım soğanı duymuştum ama bazı bebekler kokuya çok duyarlı olabiliyormus ve memeyi birakabiliyormus ben zararı olur mu diye korktum kızıma kan gelince bebek doktorumuU aradık zararı yok dedi şükür dayanabiliyorsan o şekilde emzirebilirsin dediCanım başka topiklerde soğanin suyunu göğüse sürme iyi geliyormuş diyordu, benim kuzenimde baya şeyler denemis ama fito iyi gelmiş bilmiyorum nasıl olur sende dene bakalım birşeyler. ..benim göğüsum şimdi kurudu biri lansinoh kullanıyorum ama bilmiyorum...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Biz dogdugunda yaptiracagiz haliyle abd de normal dogumda 3 gun hastanede yatiriyorlar dogumun 2. gunu dr lar soruyor sunnet ettirmek istermisiniz diye biliyosunuz sadece muslumanlikta yok hristiyanlarda yaptiriyor dr lar bu yuzden hemen soruyor istiyormusunuz diye bizde hemen yaptiralim diyoruz ve iki gune iyilesiyor
Sent from my iPhone 5 S
kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????
merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder
Ben pers gunu gırıcem cnm bebek zayıf oldugu ıcın kan damar akımını kontrol edecek
Allah kurtarsın, sağlıkla gelsin inşallah bebeğin..
amin cnm insallah hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?