2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay süpermiş 3 günün kalmış , Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah canım, benmki de büyük ihtimal 13-14 ağustos falan olur daha tam belli değil..
saol cnm seninkine de az kalmis gunler hizlar gecti gitti iki gun once bebeknkipirdiyor mu diye konusuyorduk:)

herkese günaydın.bu iki gündür bebeğim öyle çok hareket ediyor ki hiç durmuyor desem yeridir.endişelenmeye başladım sizde de böyle bi durum var mı? umarım olumsuz bişi yoktur.

canım merhaba benimde haraketli şükürler olsun...
doktorum haraketli olan bebek her zaman sağlıklı bebektir dedi.

Canim benim sutum daha yeni yeni çoğaldı tabiki proteinli ve iyi beslenmek önemli ama en önemlisi bol sivi tuketmek.bi de ben en cok isirgan cayinin faydasini gördüm. Gogus yarasi konusunda benim de pompadan ötürü cok tahris oldu kenarlari kizardi morardi zeytinyagi sürüyorum bi de yikayip hava almasını sagliyorum hep kuru tutmak gerekmis ayrica.
Ben bugun defnemi emzirdim bu arada cok şükür o duyguyu tattim bi sorun cikmadi cok guzel bi duyguymis Rabbim tatmayanlara da yasatsin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy canım benim ne güzel ya maşallah Rabbim bizede nasip etsin inş Rabbim mutluluğunu daim etsin evladında ailenle birlikte Hayırlı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En kısa zamanda toparlanırsın inşallah gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hepinize cokk tşk ederim.aminn canlarim hayrlisyla darisi size.ama inşallah gününüzü tamamlarsiniz.cunku ben daha 37+ 2 idim ve bebisim 2200 gr dogdu.bikac st kuvezde kaldi snra getrdiler.bide son haftalardasiniz kesinlikle bebek hareketlerinize dikkat edin.ben tesadüfen sanki bebegin hareketleri azaldi dedm ve sabah uyandm bi kac st takip ettm cikolata filan yedm tık yok. Bayrm haftasina griyoz tatil olmadan goruneym nolur nolmaz dedm ve son anda cumartesi oglen tam kapanacakken yetstim dr uma.nst duz cizgi cikti ve 1-2 gune Allah korusun kaybederdik bebegini dedi.cok şükür kavustum kizima.Allah hepimizinkini bagislasin

Ay ne guzel benden iki gun ondeydin dogum yapmissin tebrik ederim Rabbim korusun minigini ay bende bir hafta sonra dogum yapsam ne guzel olur son haftalari beklemek zor darisi basimiza:)

Amiiin canim inşallah... Allah anali babali büyütsün sağlikla inşallah...

Kızlar yardım edin oğlum çok hareketli ve aşağı aşağı vuruyor iğne gibi batıyor alt tarafim doğum ağrısı çekenler bi aydinlatin beni ben bayramdan sonraya gün aldım doktor da yok korkuyorum yaaa

. Aynen canım aynen benim de uzun süredir karnımda bi sertleşme olayı mevcut taş gibi oluyo karnım böyle ve bazen o sırada bana Çarpıntıda yapıyor kaçıncı haftada nts ye gireceğimi bilmiyrm ama bende merak ediyorum bakalım ne çıkıcak nst bazen bu aralar alttan alttan sancım oluyo bayag işte değilim evdeyim ama hiç durmuyorum diyebilirim sana o yüzden sölediklerini dikkate alıcam inş sende kendine dikkat et Rabbim yardımcımız olsun inş müzik dinletme olayınıda deniyorum bu arada dönme olayı için:)

A

Hayırlı olsun canım kaç haftalıklen yaptın doğum kilosu çok iyi maşallah

Doğum parası için çalıştığın yerin muhasebesine belgeler veriliyormuş diye biliyorum ama bende net bilmiyorum canım ..

kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...

Maşallah doğumun çok rahat olmuş canım Rabbim bütün hamile olan arkadaşlarımıza böyle doğum böyle bi doktor nasip etsin hpnobırthıng olayına bende inanıyorum ve takip ediyorum sürekli internetten uygulamalarıda yapıyorum fakat tek taraflı olmuyo doktorda çok önemli onunda savunması gerek bu olayı ve yönlendirmesi inşş bizde senin gibi rahatça yaparız doğumumuzu bebeğinle birlikte mutluluklar diliyorum sana :)

ayy ne hos rabbim hepimize nasip etsin.bak hulyacim rabbimin guzel gunleri yakinda.insallh meleginle daha bitsuru guzellik yasayacaksin.dualarimiz srninle

hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor

kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...

Ayyy darisi basimiza ne guzel haberler bunlar canim sezeryani anlatirmisin?bende zorunlu sezeryan olacagim ama cok korkuyrum nasil gececek bebegim nasil olacak,sutum agtim sizim ayy heyecanlandim valla.biraz anlatitmisin musait olunca,dikkt etmemiz gereken bi durum varmi

Ah hayalimdeki doktor ve doğum.. Hynobirthing kitabını ben de alıp okudum ama ona bir de doktor lazım o da bana denk gelmedi. Allah tüm hamilelere en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemini nasip etsin. Senin adına da çok sevindim canım. Hiç travmatik olmayan bilakis teşvik edici bir doğum tecrübesi yaşamamışsın maşallah.. Hastanen doktorun kimdi? Buarada güle güle büyüt inşallah bebişi

Gözün aydın canım.. Bebek ve sn sağlıklı olun da artık napacan.. Allah evladını bağışlasın acısını göstermesin..

Oh oh herkes kucaklarina almis meleklerini bizinkisinde tik yok döndu ama

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Ah canım hayırlı olsun gözün Aydın kaç haftalıklen oldu telden göremedim de , bende sezaryen olacak çok ağrın oldu mu?

Merhaba kızlar,
hastane çantasına mama koyan var mı..özellikle benim gibi sezeryan olacaklara ya da olmuş arkadaşlara soruyorum.bir de herkes SMA mı düşünüyor.hani en azından süt gelene kadar lazım olur diimi

Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin kızlar..

Oh oh herkes kucaklarina almis meleklerini bizinkisinde tik yok döndu ama

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Gunlerimiz ayni seninle canım. Ya benimkinde de tik yok hic gelmicekmis gibi hissediyorum. Gecen carsamva nst de 10 dk da bir duzenli sanci cikti ona ragmen hala tik yok benimkinde.. hayirli gelsinler kuzularimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…