- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.041
saol cnm seninkine de az kalmis gunler hizlar gecti gitti iki gun once bebeknkipirdiyor mu diye konusuyorduk:)Ay süpermiş 3 günün kalmış , Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah canım, benmki de büyük ihtimal 13-14 ağustos falan olur daha tam belli değil..
herkese günaydın.bu iki gündür bebeğim öyle çok hareket ediyor ki hiç durmuyor desem yeridir.endişelenmeye başladımsizde de böyle bi durum var mı? umarım olumsuz bişi yoktur.
Canım çok sevindim daha da iyi olacak inşallah en kısa zamanda evinizde olacaksıniz hiç korkma bebekler ne yapacaklarını biliyor benim şükür az da olsa sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim yara oldu sütüm yokken de kızım meme istedi hem süt gelsin diye de verdim kan geliyor bazen lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hiçbir işe yaramıyor lancomun göğüs ucu krememini kullanmıştı görümcem bir de onu alacağım inşallah işe yarar sütüm gelsin diye resmen besiye cekiliyorum duba gibi olmam inşallah
Ayyy canım benim ne güzel ya maşallah Rabbim bizede nasip etsin inş Rabbim mutluluğunu daim etsin evladında ailenle birlikte Hayırlı olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En kısa zamanda toparlanırsın inşallah gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Valla canim onu diyenlerin bi cogu kocakaridir.onemli olan cocugun kilo almasi.hem bazilarinin ic karni genis olurmus.kv nin arkadadlarida benim karnimi kucuk buluyolar halbuki diguma 20-25 gun var.sen takma onlari gayet iyiyiz)
Canim gozun aydinn..allah saglikli bi sejilde anali babali buyutsun..darisi basimizaaa
Ay ne guzel benden iki gun ondeydin dogum yapmissin tebrik ederim Rabbim korusun minigini ay bende bir hafta sonra dogum yapsam ne guzel olur son haftalari beklemek zor darisi basimiza:)
hayırlı olsun :) Allah sağlık sihhat versin ikinizede
boşver hayatım o insanlar hep eleştirecek bir şey buluyorlar bana da karnım çok büyük diye laf söyleyip duruyorlar benim ailem akrabalarım başka bir şehirde beni hiç görmediler ama sağolsun bir kez gelen teyzemin onlara anlattıkları sayesinde beni tostoparlak kocaman karnımdan yürüyemez korkunç şişko acılar içinde hareket eden bir şey zannediyorlarhalbuki çok cici bir hamileyim sonuçta dünyanın en güzel hediyesini Allah bir pakete koymuş bu pakette bizim göbüşlerimiz büyük küçük hepsi bir mucizeyi taşıyor kıskanmayın de :)
Doğum yapan arkadaşlar hepinize maşallah diyorum. Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin 😍😍😍😍😍😍😍 ve bebişlerimizin resimlerini bekliyoruz 😉
Amiiin canim inşallah... Allah anali babali büyütsün sağlikla inşallah...
Ayy ne güzel kızlar herkesler doğuruyor. Sağlıcakla büyütsün doguranlar bebeklerini. Ben de son haftayı beklesin diye duaya başladım. 30 ağustosta babamız gelebilecek öncesinde görevi var birakamiyor. Son hafta gelse tam kurtaracak bizi. Bakalım kerata bekler mibu arada yine kum/taş döküyorum inanın sancısı doğum sancisindan daha zor çoğu zaman :-( Herkese şimdiden iyi bayramlar
. Aynen canım aynen benim de uzun süredir karnımda bi sertleşme olayı mevcut taş gibi oluyo karnım böyle ve bazen o sırada bana Çarpıntıda yapıyor kaçıncı haftada nts ye gireceğimi bilmiyrm ama bende merak ediyorum bakalım ne çıkıcak nst bazen bu aralar alttan alttan sancım oluyo bayag işte değilim evdeyim ama hiç durmuyorum diyebilirim sana o yüzden sölediklerini dikkate alıcam inş sende kendine dikkat et Rabbim yardımcımız olsun inş müzik dinletme olayınıda deniyorum bu arada dönme olayı için:)35.haftada gittiğimizde başı aşada demişti rahatlamıştım 36.hafta sabahı pazartesı peçetede kan görünce hemen doktora gittik beni zaten 36.haftada nts e sokcaktı.gidince hemen nts ye girdim.sancılar baya baya yuksek cıktı , alttanda acıklığım varmı dıe muayene ettı 1 cm varmıs yatıcaksın dedı bıde ultrasyone gırdım makat dönmüş suyun falan gelırse sezeryan yaparım donmezse dedı .işe gidecektim çalışamaz raporu verip eve yatmaya gönderdi. 2 gün sonra tekrar kontrolğm vardı bu zaman zarfında sürekli yattım, müzik dinlettim falan çarşamba günü hazırlıklı gittik çantamız vs. başı tekrar aşa dönünce almayalım yaramazı dedi bayramdan sonrasına tekrar kontrole gidicem.
seninde anlattığın gibi benimde karnım günde belki 50 kere sertleşiyor bi tarafa toplanıyor kasılıyor derim iyice geriliyor geriliyorrrrr sonra rahatlıyor.demekki seninde kasılmaların var nts de seninde sancın yüksek çıkabilir. ama benim bu bahsettiğim sertleşmler neredeyse 2 aydır var. bence normal.ben 35.haftadan sonra ciddi ağarlaşmaya başladım önceki gibi hopidik hopidik hareket edemez olmuştum işe zor gidiyordum. işde değilsen yat dinken çok fazla yorma kendini oda sertleşmeye sebeb olabiliyor ben çok hareketliydim 1 haftadır korkumdan yatıyorum.
rabbşm cümlemizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun inşallah .
herkese selam kızlar yazmıştım size ama normal doğum yapamadım açılmam iyiydi ama bir buçuk gün yediğim ağrı ile kaldım.kordon dolanınca başı aşağı yerleşmedi ve hiç suyu kalmadı mecburen sezeryan oldum istemeyerek ama çok iiyiyiz şükür tek sorun sütüm hala yokoğlum 3850gr 52 cm dünya tatlısı rabbim hepinize sağlıklı doğum nsip etsin
kızlar biz 103 gibi para yani süt parasını alamıyoruz yani öğretmneler ama doğum yardımı 193 lira gibi bii para alıyoruz birde her ay bundan sonra çocuk yardımı var 50 mi 30 lira mı bişey ben böyle araştırdım sizde araştırında şu 200 lirayı alalım hakkımız mış madem...bebişin kimliği tc kimlik no sunu okula mı veriyoruz ne öyle bişey onlarda bankamıza yatırılmasını istiyor okul sanırım ... siz bi araştırında haber verin ben daha eylül annesiyim:))
merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder
ayy ne hos rabbim hepimize nasip etsin.bak hulyacim rabbimin guzel gunleri yakinda.insallh meleginle daha bitsuru guzellik yasayacaksin.dualarimiz srninleCanim benim sutum daha yeni yeni çoğaldı tabiki proteinli ve iyi beslenmek önemli ama en önemlisi bol sivi tuketmek.bi de ben en cok isirgan cayinin faydasini gördüm.uayy Gogus yarasi konusunda benim de pompadan ötürü cok tahris oldu kenarlari kizardi morardi zeytinyagi sürüyorum bi de yikayip hava almasını sagliyorum hep kuru tutmak gerekmis ayrica.
Ben bugun defnemi emzirdim bu arada cok şükür o duyguyu tattim bi sorun cikmadi cok guzel bi duyguymis Rabbim tatmayanlara da yasatsin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder
herkese selam kızlar yazmıştım size ama normal doğum yapamadım açılmam iyiydi ama bir buçuk gün yediğim ağrı ile kaldım.kordon dolanınca başı aşağı yerleşmedi ve hiç suyu kalmadı mecburen sezeryan oldum istemeyerek ama çok iiyiyiz şükür tek sorun sütüm hala yokoğlum 3850gr 52 cm dünya tatlısı rabbim hepinize sağlıklı doğum nsip etsin
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin kızlar..hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor
Oh oh herkes kucaklarina almis meleklerini bizinkisinde tik yok döndu ama
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?