2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...

Masllah kizlarrr... Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin dogumu bekleyen bizlere de bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallahhhhh

hassaspera kullanıcısından alıntı

kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...

tepeler kullanıcısından alıntı

hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor

kızlLAr hayırla büyütün bebişlerinizi inşallah darısı bizlere olsun.
ben de süt sıkıntısı çekmiştim oğlumu mama eşliğinde emzirdim şimdi hastane çantasına mama koyup koymama konusunda kararsızım.
bir de sütüm bol deyin kend,i kendinize kızlar.eskiler öyle der.var dersen olurmuş..:26:

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerinizi paylaşır mısınız vaktiniz olursa? Bi de bebişlerimizin fotolarını koysak güzel olmaz mı buraya?

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. ..Allah bizede sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah anneli babali sağlikli sihatli büyütür inşallah... Dediğin gibi darisi gün sayan hadislerin basina...

Gunlerimiz ayni seninle canım. Ya benimkinde de tik yok hic gelmicekmis gibi hissediyorum. Gecen carsamva nst de 10 dk da bir duzenli sanci cikti ona ragmen hala tik yok benimkinde.. hayirli gelsinler kuzularimiz insallah

İnşallah :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Slm kızlar ben bel ağrısından ölüyorum yürüyemiyorum resmen. Ayağımı süre süre mutfağa gidiyorum. Daha 15 Ağustos'ta doğum nasıl dayancM bilmiyorum. Doğum yapan arkadaşlarım çok sevindim Allah analı bAbalı büyütsün evlâtlarınızı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah anneli babali büyütsün inşallah... Darisi bizim basimiza... Humana çayini kizimda kullandim gerçekten faydasini görmüştüm...

Ya ben geçen evde ağda bandiyla temizlenmiştim daha önceleride oluyordu sivilce çıkmış bi kanadı şimdi kocaman sis çok ağrıyor ben ne yapacağım onu büyükte kendi kendine geçmesi zaman alacak, nasıl kurtulacagim bundan

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

benimde belim çok ağrıyo ve kalçamın bi tarafı doğrulamıyorum özellikle sabah kalktığımda tecrübeli bi kaç kişi bana sol tarafıma yatmamı ve eşimin masajını önerdi az iyi geldi ama bilmiyorum dene istersen

Sol tarafıma yatamıyorum çünkü öyle nefes alamıyorum ama eşime masaj yaptırmayı deniyim CNm sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saatlerdir temizlik cok yoruldum ben yaa ustelik 4 saat sonra uyan ve kv git daha gunume bu kadar olmasa idi kesin yarın oğlum u doğurur ismini de bayram koyardim...

canım imex diye bi krem var sivilceleri kurutuyo.Bi dene istersen ama o bölgeye sürülüp sürülmediğini bilmiyorum.

Cnm ben hastaneden çıkmadan hastanenin diyetisyeni geldi süt için bher gün bir tutam çörek otu ve ısırgan otu muhakkak ye dedi yoğurda felan katarak. Sakın şekere yüklenme dedi meyve suyu yap taze meyveden 0 şekerli bol bol onu iç ve sıvı alımını 3 lt ye tamamla dedi. Birde taze dere otu. Ben bunları uyguluyorum tabii canım inanılmaz çikolata tatlı çekiyor elimde olmadan yiyorum yoksa gözüm dönüyo

Birde benimki sarılık oldu kayısı suyu iyi geliyormus sekersiz onu yaptırdım içiyorum bakalım. Bebişi sarılık olan anne car mı?

Canım 36+6 dayım bebegım 2650 grm doktor gobek cevresı onbes gun gerı dedi

Canım benim arkadaşımın 39. haftada dogum yaptı,kilosu 2700 dü.Şmdide pek bi gelişkin maşallah..kilosuna takılma sağlığı yerinde olsun önemli olan o :)Ufak çocuğun tek dezavantajı bakımı zor oluyomuş yani annem öle diyo :) hepsi büyüyo canım,okadarda zayıf değil bebeğin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…