- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.061
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor
Hepinize cokk tşk ederim.aminn canlarim hayrlisyla darisi size.ama inşallah gününüzü tamamlarsiniz.cunku ben daha 37+ 2 idim ve bebisim 2200 gr dogdu.bikac st kuvezde kaldi snra getrdiler.bide son haftalardasiniz kesinlikle bebek hareketlerinize dikkat edin.ben tesadüfen sanki bebegin hareketleri azaldi dedm ve sabah uyandm bi kac st takip ettm cikolata filan yedm tık yok. Bayrm haftasina griyoz tatil olmadan goruneym nolur nolmaz dedm ve son anda cumartesi oglen tam kapanacakken yetstim dr uma.nst duz cizgi cikti ve 1-2 gune Allah korusun kaybederdik bebegini dedi.cok şükür kavustum kizima.Allah hepimizinkini bagislasin
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
merhaba arkadaslar gecen gun dogum yaptıgımı yazmıstım,normal dogurdum,kas aldırırken bıle tepinirdim resmen:)ben dr uma cok sey borcluyum zıra kafamdakı kotu senaryoları sılen hipnobirthibg sıstemıne ınanan ,acayıp olumlamamlar yukleyen bır dr du,bu benı cesaretlendırrdı,kıtaplar okudum,i.doğum akademısı kıtaplarını , youtubeden vıdeolarını takıp ettım,pılates opu egzersızlerı nefes alma,ıkınma egzrsızlerını evde hep denedım,dalgalar geldıgınde karsılık verıyordum nefesımle,bır nevı vucudumla tenıs oynadım,o dalga yolladı ben nefesımle karsılık verdım ve rahmı agzı acıldı,8 saat surdu sancılar,oyle her dakıkada bır deıl,ılk saaterımde sancım cokdu ama ben hıc hıssetmıyordum,dr um pılates topunu verdı ve sıfır cızmemı ıstedı ,bu arada 37.haftadan sonra hurma cokk fazla yememı,ahududu cayı ve ananas tuketmemı ıstemıstı,tuketttımde,bunlarda doguma yardımcı oluyrmus,pılates tounda rahmım 4 cm acılmıstı benı hemen dr um dusa soktu,sırtımı belımı masajladı aramatık bır yag ıle,buda rahmın acılmasını kolaylastryrmus,rahmım 7 cm acıldı,tekrar karnıma bır aramotık yag ıle masaja basladı ve resmn tuvaletım gelmıs ve oracıga yapacakmısım gıbı hıssettım,tekrar dusa soktu benı ve yenıden sırtıma belıme masaj yapıp dogum masasına aldı,ıkınmam azaldı ben kendım okudugum o yayınlardan kurbaga durusu pozısyonunu aldım ıkınmam yıne fazlalastı ve masaya cıktım hemen,ıkı uc ıkınmadan sonra bebegım dogdu,dr um ten tene teması onemsedıgı ıcın bebegı hemen uzerıme bıraktı,sarıldım,bu benım mı dedım,ınsallah rabbım hepınıze kolay dogumlar nasıp eder
Gunlerimiz ayni seninle canım. Ya benimkinde de tik yok hic gelmicekmis gibi hissediyorum. Gecen carsamva nst de 10 dk da bir duzenli sanci cikti ona ragmen hala tik yok benimkinde.. hayirli gelsinler kuzularimiz insallah
Hepinize cokk tşk ederim.aminn canlarim hayrlisyla darisi size.ama inşallah gününüzü tamamlarsiniz.cunku ben daha 37+ 2 idim ve bebisim 2200 gr dogdu.bikac st kuvezde kaldi snra getrdiler.bide son haftalardasiniz kesinlikle bebek hareketlerinize dikkat edin.ben tesadüfen sanki bebegin hareketleri azaldi dedm ve sabah uyandm bi kac st takip ettm cikolata filan yedm tık yok. Bayrm haftasina griyoz tatil olmadan goruneym nolur nolmaz dedm ve son anda cumartesi oglen tam kapanacakken yetstim dr uma.nst duz cizgi cikti ve 1-2 gune Allah korusun kaybederdik bebegini dedi.cok şükür kavustum kizima.Allah hepimizinkini bagislasin
hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor
Slm kızlar ben bel ağrısından ölüyorumyürüyemiyorum resmen. Ayağımı süre süre mutfağa gidiyorum. Daha 15 Ağustos'ta doğum nasıl dayancM bilmiyorum. Doğum yapan arkadaşlarım çok sevindim Allah analı bAbalı büyütsün evlâtlarınızı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben geçen evde ağda bandiyla temizlenmiştim daha önceleride oluyordu sivilce çıkmış bi kanadı şimdi kocaman sis çok ağrıyor ben ne yapacağım onu büyükte kendi kendine geçmesi zaman alacak, nasıl kurtulacagim bundan
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kaçıncı haftada kaç kg canım bebeğin?
Canım çok sevindim daha da iyi olacak inşallah en kısa zamanda evinizde olacaksıniz hiç korkma bebekler ne yapacaklarını biliyor benim şükür az da olsa sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim yara oldu sütüm yokken de kızım meme istedi hem süt gelsin diye de verdim kan geliyor bazen lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hiçbir işe yaramıyor lancomun göğüs ucu krememini kullanmıştı görümcem bir de onu alacağım inşallah işe yarar sütüm gelsin diye resmen besiye cekiliyorum duba gibi olmam inşallah
Canım 36+6 dayım bebegım 2650 grm doktor gobek cevresı onbes gun gerı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?