2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize..

Gelelim neler yaptığıma,bayramdan dolayı kendi gittiğim hastanede kadın dopum yoktu mecburen kadın doğum hastanesine gittim devlete.Yaklaşık 5-6 saat kaldım.1 tane uzman doktor vardı o da ameliyata giriyo sürekli..

Sonuca gelirsek ilk alttan muayenem gerçekleşti ve cüzzi 1 cm açıklık dedi hemşire..Buarada alttan muayene eper zormuş,ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum.Kontrolu yapan ebe muayeneden sonra kanama olabilir endişelenme dedi.Hakkaktende eve geldiğimde oldu.

Karnımın sağrısına gelince tam göbek deliğim değil sağa doğru karnımda oluyodu.Dünden beri hiç geçmeyince korkmuştum.Her neyse 2 tane serum yedimö.b,r,ne ağrı kesici kattılar biraz hafifledi.Her serumdan sonra nst ye bağladı.Sancı çıktı hafif düzeyde.Doktor yalancı sancı olduğunu,gerçek sancıyı napsalar durduramayacağını söyledi. Yat dinlen dedi.Çok da günlük hayatından mahruım kalma dedi.

Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Çok fazla olduğunu böyle yapatsam 3-4 güne doğurcağımı söyledi :) haftada 3-4 kere yarım saat yürü dedi.Ha birde zamanında doğsun diyosan günde 3-4 litre su iç dedi.

Erken doğar mı diye sorduğumda muallakta bi cevap verdi sancılarına bağlı falan dedi.Ama 36. haftayı tamamlamışsın,erken doğum sayılmaz dedi.

Ayrıca ultrasonla baktı,bebeğ,b kilosunun boyunun iyi olduğunu söyledi ama sorduğumda normal dedi sayı vermedi.Bebeğin eşine bakıcam dedi ama bebeişim eşini göstermedi.Bende eşi ne dye sordum bebeğin beslendiği yer dedi.Ama ondada bi sorun yoktur dedi.Bir an önce doktorum gelsin bayram bitsin istiyorum.Hafyaa kontrolum var.Merak ettiğiniz bişiler varsa cevaplarım.

Buarada bu haftaarda sancılar balşlar dedi.Bende ilk bebeğim olduğunu ve n asıl ayırt edeceğimi sordum.O da gerçek sancılar sık sık gelir ve acısı çoktur dedi.Düzenli gelirmiş bir de.

Ha aklıma gelmişken bu ebbeğin karında toplanması karnın sertleşmesi falan kasılmaymış.Hiç bişi bilmiyoşum dedim kendi kendime.

Şuan bişiler yiyorum iyiyiym çok şükür..ara ara hem bebek vuruyo hem sancı vuruyo ayağımı uzatıp yatcam bişiler yedikten sonra.Aklınıza takılan bişiler olursa cevaplamaya çalışırım.

Nasil yani sadece yikamadan utule demeye mi calisiyor oyleyse cok sacma , ve cok takma kv ni bu zamanlarinda eski kafalar cok anlamaz sen bildigini oku karisirsa da lafini esirgeme ay ben cok sinir olurum boyle seylere tabi bi de kendi evi ya herseye mudahele eder neyse sen sinirlenme sakin olmaya calis

Sent from my iPhone 5 S

Canım geçmiş olsun , o karında toplanmalar kasılma evet sen yazmışındır ben kaçırmışım demek ki yoksa söylerdim sana kasılma olduğunu, düzensizse hiç korkma gerçek değiller, ama 1cm açıklığın varsa bence doktorun izinden dönene kadar yat ve yürüyüş yapma derim ben sana , açıklığın artıp bişii olmasın tatilde...kendine dikkat et canım , ah şu doktorlar , resmen bizi bırakıp10 gün tatile gittiler , nasıl kızıyorum anlatamam...

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına Alman'ı nasip etsin inş canım hiç kendini kasma valla hepimiz yeni yeni öğreniyoruz herşeyi bende bilmediğim bi çok şeyi ya burdan ya da okuyarak öğrendim valla bu arada aklıma bebeğin toplanması kasılma oluyor demişsin ya o bende hep oluyo son zamanlarda ve bacağım kasılıyo hayırlı bi şekilde şu bayramı atlatsakda kontrole gitsem tabi birde dönme olayımız var ay ay :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım yaa..belki benimki bayram sonrası gelri ama o adamdan da rendavu almak için 15 gün önceeden almak lazım.acayip yoğun.Ben gebelk belli olur olmaz aradım ertesi güne rendavu için de 1 hafta sonrasını verdiler.Napıyım çaresiz haftaya kadar beklicem.4 ağustosta gidicem inşallah.Annemler de normalde hafta sonu geleceklerdi ama benim bu durrumumdan dolayı bu perşembe geliyolar, her şerde bi hayır vardır yoksa gelmiyolardı pazara kadar.

Bayraminiz kutlu olsun kizlar 😊
Simdi su 3 gun boyunca yiyin baklavalari tatlilari tadini cikarin son haftalarin ha birde benim yerime de yiyin olur mu buralarda bayram yok 😒

Sent from my iPhone 5 S

Seninde bayramın mübarek olsun bu arada sütle bisküviyi bende çok ama çok severim valla Canım kıyamam ya baklava falan çekiyomu canın

Annem aradı az önce canın sağolsun dedi hastane çıkışini alıriz geri sen üzülme dedi ,babamda aynı şekilde ne olacak üzme kendini dedi dünyalar benim oldu valla tansiyon çıktı...anneme dedim birşey derse söylerim dedim oda sakin diyor toz oluyor tekstil de geç...kötü birsey deme dedi puff. ..Hastane şeylerini alırım yeniden ama diğer giysilrde bikaç nokta annem giyer evde Penye takımlar zaten dedi aman insanın annesi yanında olsun yetiyor ya..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

saol canım..amin inşallah hepimiz bebeğinmizi sağlıkla alırız ucağımıza..bacak aksılmasınıda bugün yaşadım..Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi..Benimkininn başı zate aşağıda ama bugünü muayenden sonra normal doğum nasıl yaparım diye düşünüyorum..

Buarada herkesin çatı genşliği farklıdır,ben acı çektim ama başkası çekmeyebilir o yüzden benim bu konuda söylediklerimi çok cddiye almayın

Nisan.yagmuru canım geçmiş olsun ...Açıklık olunca nasıl anlaşılıyor ki...

Canim ben hastanede yatarken erken dogumdan once doktorum bebege en cok kirmizi et kilo aldirir bol bol ye demişti 1 bucuk kilo olsun en azindan diye bekledik ama benim kanamalarimdan ötürü bebek kilo alamamisti. bilgin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende alttan muayene oldum ama canim acimadi hic ilginc ☺️
Karninda ki agri bahsettigim agri iste gobek deliginin yaninda endiselenme gecer , artik yurumeyi kesmelisin evde yat bol bol dinlenmeye calis valla ben artik disari cikip gezmek dahi istemiyorum cabuk yorulur oldum
Bebegin esi dedigi plesantasi ☺️
Ayy sen cok kipirdama yerinde dur bak acilmanda varmis hemen dogurma bizi de bekle 😊

Sent from my iPhone 5 S

Seninde bayramın mübarek olsun bu arada sütle bisküviyi bende çok ama çok severim valla Canım kıyamam ya baklava falan çekiyomu canın

Sagol canim 😘
Benim vazgecilmezim sutle biskuvi ☺️ neyse ki allahtan turk restorantlari marketleri pastaneleri var baklavayi cok sevmem ama yine yerim gulluoglu var burada

Sent from my iPhone 5 S

Aynen canim bak annen yaninda o sagolsun uzulme sen takma kv ni de kafaya ne hali varsa gorsun

Sent from my iPhone 5 S

Nisan.yagmuru canım geçmiş olsun ...Açıklık olunca nasıl anlaşılıyor ki...

Saol canim..beni ebevalttan muayene etti eliyle,kendimide kastim biraz.benim icin zordu ama dedigim gibi kisiden kisiye farklilik gosterir hissettgn aci.

Valla kesecem korktum 1 cm cok onemli diil dedi ama farkinda olmadan cok yurumusum.hamileligimin basindan beri hic sikinti cekmedim.midem bile bulanmadi.hep hareketliydim.sumdi az bisi yuruyunce yoruluyom,tuvaletim geliyo hic rahat edemiyorum :) serumlardan elim ayagimda sisti uzattim bacaklari yatiyom simdi

Alttan bakıp ölçüyor doktorlar şüpheli bişii görürlerse..

Ya benim geçen günlük ped te kan vardı ama söyle sivilce vardı o diye düşündüm ağlıyordu renginde affedersin iltihapli gibi tamda sivilcenin olduğu yerde, sonra geri o şişti bugünde yine patladı o zamanki o diye düşündüm ama şimdi içimi korku aldı açıklik filan olursa diye ağrım sizim yok,nst geçen çarşamba oldu sancı yok oda o akşam oldu sanırım. ..Perşembe gideceğim söylesem nerdeydi aklın demez.. ya nişan filan diye düşündüm ama oda kanlı akıntı gibi birşeymis

Sagol canim 😘
Benim vazgecilmezim sutle biskuvi ☺️ neyse ki allahtan turk restorantlari marketleri pastaneleri var baklavayi cok sevmem ama yine yerim gulluoglu var burada

Sent from my iPhone 5 S

Bende cok seviyorum eticicibebeyle sutu ) belki bebegede kilo aldirir diye 1 bardak sutle 10-15 cicibebe yiyorum

Ohh ne guzel valla mide bulantisi cekmemissin ben ilk 4 ay mide bulantisi yuzunden hep yattim 😤
Neyseki gecti sonra
E simdi artik 9 aylik olduk agirlastik hareket etmekte zorlaniyoruz en iyisi son haftalari dinlenerek gecirmek

Sent from my iPhone 5 S

Bende cok seviyorum eticicibebeyle sutu ) belki bebegede kilo aldirir diye 1 bardak sutle 10-15 cicibebe yiyorum

Ayy bi ben degilmisim sutu biskuviyi seven normalde de yerim annem hep der "sen bebekmisin niye ondan yiyosun" diye ama napim cok seviyorum ve doyuruyo da 😊
Evet bebege de kilo aldiriyor ben hergun en az 2-3 tabak yiyorum

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…