- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.121
Canim canim gecmis olsun o gobek deligi agrisi bende de oldu hatta kipirdayamadim bi kac gun fena bisey dokunamiyosun bile dr a gittim o da pek bisey anlayamadi ama kaslarin gerilmesiyle olusan biseymis cocuk geriyormus kaslari yani dert etme cok yine arada bir yasiyorum o sikintiyi hafiften masaj yap oraya hareket ederken cok yavas hareket et kendiliginden geciyor zaten
Sent from my iPhone 5 S
Canim o kasik agrilari bende epey artti nts de sanci cikmadi ama yjnede telaslaniyor insan göbek deliğimin sağ tarafında kalıyo böbreklere kadarda gitmeden rtalarında karnımınseninle ayni zamandayiz merak ettim gittin mi hastaneye ne cikti var mi bi sorun
Tamam canım haber ederim ama canım çok sıkıldı kv lerle kalıyoruz şimdilik bizim odadaki dolap anca kendi kıyafetlerimizi alıyor bende dedim yakın zamanda yapayım tozlanmasin geri hurca koyarım daha bir valiz daha yiksnacak var onlarıda evde yikarim zaten büyük dedim. ..aman kv zaten istemiyordu ütüle sadece diyordu bişey derse patlarim çok canım sıkıldı. .Hastane çıkışlari filan vardı ayy çok sinirliyim
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize..
Gelelim neler yaptığıma,bayramdan dolayı kendi gittiğim hastanede kadın dopum yoktu mecburen kadın doğum hastanesine gittim devlete.Yaklaşık 5-6 saat kaldım.1 tane uzman doktor vardı o da ameliyata giriyo sürekli..
Sonuca gelirsek ilk alttan muayenem gerçekleşti ve cüzzi 1 cm açıklık dedi hemşire..Buarada alttan muayene eper zormuş,ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum.Kontrolu yapan ebe muayeneden sonra kanama olabilir endişelenme dedi.Hakkaktende eve geldiğimde oldu.
Karnımın sağrısına gelince tam göbek deliğim değil sağa doğru karnımda oluyodu.Dünden beri hiç geçmeyince korkmuştum.Her neyse 2 tane serum yedimö.b,r,ne ağrı kesici kattılar biraz hafifledi.Her serumdan sonra nst ye bağladı.Sancı çıktı hafif düzeyde.Doktor yalancı sancı olduğunu,gerçek sancıyı napsalar durduramayacağını söyledi. Yat dinlen dedi.Çok da günlük hayatından mahruım kalma dedi.
Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Çok fazla olduğunu böyle yapatsam 3-4 güne doğurcağımı söyledi :) haftada 3-4 kere yarım saat yürü dedi.Ha birde zamanında doğsun diyosan günde 3-4 litre su iç dedi.
Erken doğar mı diye sorduğumda muallakta bi cevap verdi sancılarına bağlı falan dedi.Ama 36. haftayı tamamlamışsın,erken doğum sayılmaz dedi.
Ayrıca ultrasonla baktı,bebeğ,b kilosunun boyunun iyi olduğunu söyledi ama sorduğumda normal dedi sayı vermedi.Bebeğin eşine bakıcam dedi ama bebeişim eşini göstermedi.Bende eşi ne dye sordum bebeğin beslendiği yer dedi.Ama ondada bi sorun yoktur dedi.Bir an önce doktorum gelsin bayram bitsin istiyorum.Hafyaa kontrolum var.Merak ettiğiniz bişiler varsa cevaplarım.
Buarada bu haftaarda sancılar balşlar dedi.Bende ilk bebeğim olduğunu ve n asıl ayırt edeceğimi sordum.O da gerçek sancılar sık sık gelir ve acısı çoktur dedi.Düzenli gelirmiş bir de.
Ha aklıma gelmişken bu ebbeğin karında toplanması karnın sertleşmesi falan kasılmaymış.Hiç bişi bilmiyoşum dedim kendi kendime.
Şuan bişiler yiyorum iyiyiym çok şükür..ara ara hem bebek vuruyo hem sancı vuruyo ayağımı uzatıp yatcam bişiler yedikten sonra.Aklınıza takılan bişiler olursa cevaplamaya çalışırım.
Gelelim neler yaptığıma,bayramdan dolayı kendi gittiğim hastanede kadın dopum yoktu mecburen kadın doğum hastanesine gittim devlete.Yaklaşık 5-6 saat kaldım.1 tane uzman doktor vardı o da ameliyata giriyo sürekli..
Sonuca gelirsek ilk alttan muayenem gerçekleşti ve cüzzi 1 cm açıklık dedi hemşire..Buarada alttan muayene eper zormuş,ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum.Kontrolu yapan ebe muayeneden sonra kanama olabilir endişelenme dedi.Hakkaktende eve geldiğimde oldu.
Karnımın sağrısına gelince tam göbek deliğim değil sağa doğru karnımda oluyodu.Dünden beri hiç geçmeyince korkmuştum.Her neyse 2 tane serum yedimö.b,r,ne ağrı kesici kattılar biraz hafifledi.Her serumdan sonra nst ye bağladı.Sancı çıktı hafif düzeyde.Doktor yalancı sancı olduğunu,gerçek sancıyı napsalar durduramayacağını söyledi. Yat dinlen dedi.Çok da günlük hayatından mahruım kalma dedi.
Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Çok fazla olduğunu böyle yapatsam 3-4 güne doğurcağımı söyledi :) haftada 3-4 kere yarım saat yürü dedi.Ha birde zamanında doğsun diyosan günde 3-4 litre su iç dedi.
Erken doğar mı diye sorduğumda muallakta bi cevap verdi sancılarına bağlı falan dedi.Ama 36. haftayı tamamlamışsın,erken doğum sayılmaz dedi.
Ayrıca ultrasonla baktı,bebeğ,b kilosunun boyunun iyi olduğunu söyledi ama sorduğumda normal dedi sayı vermedi.Bebeğin eşine bakıcam dedi ama bebeişim eşini göstermedi.Bende eşi ne dye sordum bebeğin beslendiği yer dedi.Ama ondada bi sorun yoktur dedi.Bir an önce doktorum gelsin bayram bitsin istiyorum.Hafyaa kontrolum var.Merak ettiğiniz bişiler varsa cevaplarım.
Buarada bu haftaarda sancılar balşlar dedi.Bende ilk bebeğim olduğunu ve n asıl ayırt edeceğimi sordum.O da gerçek sancılar sık sık gelir ve acısı çoktur dedi.Düzenli gelirmiş bir de.
Ha aklıma gelmişken bu ebbeğin karında toplanması karnın sertleşmesi falan kasılmaymış.Hiç bişi bilmiyoşum dedim kendi kendime.
Şuan bişiler yiyorum iyiyiym çok şükür..ara ara hem bebek vuruyo hem sancı vuruyo ayağımı uzatıp yatcam bişiler yedikten sonra.Aklınıza takılan bişiler olursa cevaplamaya çalışırım.
Canım geçmiş olsun , o karında toplanmalar kasılma evet sen yazmışındır ben kaçırmışım demek ki yoksa söylerdim sana kasılma olduğunu, düzensizse hiç korkma gerçek değiller, ama 1cm açıklığın varsa bence doktorun izinden dönene kadar yat ve yürüyüş yapma derim ben sana , açıklığın artıp bişii olmasın tatilde...kendine dikkat et canım , ah şu doktorlar , resmen bizi bırakıp10 gün tatile gittiler , nasıl kızıyorum anlatamam...
Bayraminiz kutlu olsun kizlar 😊
Simdi su 3 gun boyunca yiyin baklavalari tatlilari tadini cikarin son haftalarin ha birde benim yerime de yiyin olur mu buralarda bayram yok 😒
Sent from my iPhone 5 S
Nasil yani sadece yikamadan utule demeye mi calisiyor oyleyse cok sacma , ve cok takma kv ni bu zamanlarinda eski kafalar cok anlamaz sen bildigini oku karisirsa da lafini esirgeme ay ben cok sinir olurum boyle seylere tabi bi de kendi evi ya herseye mudahele eder neyse sen sinirlenme sakin olmaya calis
Sent from my iPhone 5 S
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini hayırlı bir şekilde kucağına Alman'ı nasip etsin inş canım hiç kendini kasma valla hepimiz yeni yeni öğreniyoruz herşeyi bende bilmediğim bi çok şeyi ya burdan ya da okuyarak öğrendim valla bu arada aklıma bebeğin toplanması kasılma oluyor demişsin ya o bende hep oluyo son zamanlarda ve bacağım kasılıyo hayırlı bi şekilde şu bayramı atlatsakda kontrole gitsem tabi birde dönme olayımız var ay ay :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar,bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarıma çok sevindim darısı bekleyen bizlere.
bebeğime muz dışında başka nasıl kilo aldırabilirim kızlar,2500 dedi dr canım sıkıldı.15-20 gün var tahmini doğuma.bu süre içersinde nasıl yükseltebilirim kilosunu acaba?
Nisan.yagmuru canım geçmiş olsun ...Açıklık olunca nasıl anlaşılıyor ki...
Seninde bayramın mübarek olsun bu arada sütle bisküviyi bende çok ama çok severimvalla Canım kıyamam ya baklava falan çekiyomu canın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annem aradı az önce canın sağolsun dedi hastane çıkışini alıriz geri sen üzülme dedi ,babamda aynı şekilde ne olacak üzme kendini dedi dünyalar benim oldu valla tansiyon çıktı...anneme dedim birşey derse söylerim dedim oda sakin diyor toz oluyor tekstil de geç...kötü birsey deme dedi puff. ..Hastane şeylerini alırım yeniden ama diğer giysilrde bikaç nokta annem giyer evde Penye takımlar zaten dedi aman insanın annesi yanında olsun yetiyor ya..
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
Nisan.yagmuru canım geçmiş olsun ...Açıklık olunca nasıl anlaşılıyor ki...
Bende alttan muayene oldum ama canim acimadi hic ilginc ☺️
Karninda ki agri bahsettigim agri iste gobek deliginin yaninda endiselenme gecer , artik yurumeyi kesmelisin evde yat bol bol dinlenmeye calis valla ben artik disari cikip gezmek dahi istemiyorum cabuk yorulur oldum
Bebegin esi dedigi plesantasi ☺️
Ayy sen cok kipirdama yerinde dur bak acilmanda varmis hemen dogurma bizi de bekle 😊
Sent from my iPhone 5 S
Alttan bakıp ölçüyor doktorlar şüpheli bişii görürlerse..
Sagol canim 😘
Benim vazgecilmezim sutle biskuvi ☺️ neyse ki allahtan turk restorantlari marketleri pastaneleri var baklavayi cok sevmem ama yine yerim gulluoglu var burada
Sent from my iPhone 5 S
Saol canim..beni ebevalttan muayene etti eliyle,kendimide kastim biraz.benim icin zordu ama dedigim gibi kisiden kisiye farklilik gosterir hissettgn aci.
Valla kesecem korktum1 cm cok onemli diil dedi ama farkinda olmadan cok yurumusum.hamileligimin basindan beri hic sikinti cekmedim.midem bile bulanmadi.hep hareketliydim.sumdi az bisi yuruyunce yoruluyom,tuvaletim geliyo hic rahat edemiyorum :) serumlardan elim ayagimda sisti uzattim bacaklari yatiyom simdi
Bende cok seviyorum eticicibebeyle sutu) belki bebegede kilo aldirir diye 1 bardak sutle 10-15 cicibebe yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?