2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kas gevşeticiyi deniyim belki iyi gelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım teşekkür ederim bende şimdi üzüm yiyordum bırakayım bari :). Doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum 2 gecedir böyleyim bayramı bi atlatsaydım iyi olacak doğum 4-5 Ağustos ta olacak çünkü..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Agustos anneleri bayraminiz mutlu kutlu olsun insallah bizlerde sagsalim doguralim evlatlarimizi alalim kucaklarimiza evlatlari kucaklarinda olan annelerinde Rabbimm evlatlarini korusun uzun omurler versin binsallah gel yil bayramda oglanlarimiz kizlarimiz bize anne baba desinler disleri ciksin yurusunler saglikla buyusunnler amin.

tesekkurler cnm darisi sizlere insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım benim oldu malesef, 4 günlükken 1 gece hastanede kaldı 20 çıkmıştı sarılığı. benimde genel anestezi sezaryen olduğu için sütüm hemen gelmedi damla damla oldu, yeterli beslenemediği içinde sarılık olmuş.

benim senden bir hafta önce oldu ama halen daha tam randımanlı gelmiyo malesef, gece yetse gündüz mama, gündüz yetse gece mama destekliyorum. geçen tv de denk geldim ender saraçtı sanırım 1-taze üzüm, kuru incir 2-dereotu, marul 3-maden suyu şeklinde bi sıralama yaptı, üzüm yedim bolbol sanki faydasını gördüm sende deneyebilirsin.

Iskut otu var kizlar sarilik icin kesin bulundurun dogum yapmayanlar dogum yapinca icin cikmiuo sarilik cikanida dusuruyo cabucak

Herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar,bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarıma çok sevindim darısı bekleyen bizlere.
bebeğime muz dışında başka nasıl kilo aldırabilirim kızlar,2500 dedi dr canım sıkıldı.15-20 gün var tahmini doğuma.bu süre içersinde nasıl yükseltebilirim kilosunu acaba?

Canım tatlı meyveler, şekerli şeyler kilo aldırıyor bebeğe bir de süt iç bolca...

Merhaba.doktorum narin turkmendi.medicnada.

Canim o kasik agrilari bende epey artti nts de sanci cikmadi ama yjnede telaslaniyor insan seninle ayni zamandayiz merak ettim gittin mi hastaneye ne cikti var mi bi sorun

Kızlar ya bebeğimin giysilerine sanırım içlerinden biri solmus alalı olmuş yeşil gibi ya nasıl çıkar bu cikar mi lütfen biri yazsin canım sıkıldı

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cnm bi kere bana da oldu kızımın Tisoru renk vvermişti ben bi cözum bulamamıstım belki arkadasladan bilen vardır cvp yazarlarsa bende memnun olurum

Canim canim gecmis olsun o gobek deligi agrisi bende de oldu hatta kipirdayamadim bi kac gun fena bisey dokunamiyosun bile dr a gittim o da pek bisey anlayamadi ama kaslarin gerilmesiyle olusan biseymis cocuk geriyormus kaslari yani dert etme cok yine arada bir yasiyorum o sikintiyi hafiften masaj yap oraya hareket ederken cok yavas hareket et kendiliginden geciyor zaten

Sent from my iPhone 5 S

Canim seninde bayramin kutlu olsun
Ben hamilelik boyunca sutlu petibor yedim bebek mamasi gibi 😂 cok severim , sanirim o cok ise yaradi bir de peynirli tost 34. haftamda bizim oglan 2,300 du simdi kactir bilmiyorum ama iyi beslemisim keratayi

Sent from my iPhone 5 S

Sanirim yine en iyi cozum sirke sirkeli suda beklet bi kac saat eskiler oyle derler cikariyormus ne kadar dogru bilemiyorum hic denemedim , bir de bu kosla lar var sanirim en etkili olani toz olanlar kiyafetin uzerine dok yedir iyice yine oyle beklet bi kac saat sonra tekrar at makinaya yikansin bakalim ise yaracakmi , denersen haber ver bana da bakalim 😉

Sent from my iPhone 5 S

Bayraminiz kutlu olsun kizlar 😊
Simdi su 3 gun boyunca yiyin baklavalari tatlilari tadini cikarin son haftalarin ha birde benim yerime de yiyin olur mu buralarda bayram yok 😒

Sent from my iPhone 5 S

Tamam canım haber ederim ama canım çok sıkıldı kv lerle kalıyoruz şimdilik bizim odadaki dolap anca kendi kıyafetlerimizi alıyor bende dedim yakın zamanda yapayım tozlanmasin geri hurca koyarım daha bir valiz daha yiksnacak var onlarıda evde yikarim zaten büyük dedim. ..aman kv zaten istemiyordu ütüle sadece diyordu bişey derse patlarim çok canım sıkıldı. .Hastane çıkışlari filan vardı ayy çok sinirliyim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…