- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 38
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.101
ben hamileliğin başından beri yaşadım dönem dönem bu problemi.tek çözümü dinlenmek ve çok zorda kaldığım ağrılarda belime kas gevşetici sürdüm.dinlenirsen 2 günde geçer yani öyle 15 ağustosa kadar böyleyim diye düşünme.
Ishal konusunu yine konuşmuştuk çok geçmiş olsun canım.. Gebelikte uzun süre ishal3-4 gün gibi iyi değilmiş drum dedi hem anne su kaybedebilir hem de Allah korusun bebeğin suyu azalabilirmiş.. Muz, sarı leblebi, haşlanmış tuzlu patates, yoğurt iyi gelir. Kavun karpuz üzüm süt tüketme. Bol su iç inşallah iyi olursun. Ama canım bazıları doğumdan önce de ishal oluyor ve bu bi doğum belirtisi olabiliyor.. Tekrar geçmiş olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben koydum, aslında çok lazım olacağını hissetmiyorum o sebeple en küçük boy bir bebelac alıp koydum. Lazım olmayacak inşallah
Kıl dönmesi olmasın gülüm? Sivilcenin içinde kıl kaldıysa onu cımbızla çek, geçer kendiliğinden.
Bugüne kadar doğum yapanları ben verilen bilgi kadarıyla yazdım balım, sana kolaylık olsun ilk sayfaya ekleyeceksen
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde suan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...
levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah...(24.07.2014)
GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah...(26.07.2014)
akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....
hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..
tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..
Doğum yapan ve tebrik etmediğim tüm yeni anneleri tebrik ediyorum. Allah size yavru / yavrularınızla uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
Cnm ben hastaneden çıkmadan hastanenin diyetisyeni geldi süt için bher gün bir tutam çörek otu ve ısırgan otu muhakkak ye dedi yoğurda felan katarak. Sakın şekere yüklenme dedi meyve suyu yap taze meyveden 0 şekerli bol bol onu iç ve sıvı alımını 3 lt ye tamamla dedi. Birde taze dere otu. Ben bunları uyguluyorum tabii canım inanılmaz çikolata tatlı çekiyor elimde olmadan yiyorum yoksa gözüm dönüyo
Birde benimki sarılık oldu kayısı suyu iyi geliyormus sekersiz onu yaptırdım içiyorum bakalım. Bebişi sarılık olan anne car mı?
Canım çok sevindim daha da iyi olacak inşallah en kısa zamanda evinizde olacaksıniz hiç korkma bebekler ne yapacaklarını biliyor benim şükür az da olsa sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim yara oldu sütüm yokken de kızım meme istedi hem süt gelsin diye de verdim kan geliyor bazen lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hiçbir işe yaramıyor lancomun göğüs ucu krememini kullanmıştı görümcem bir de onu alacağım inşallah işe yarar sütüm gelsin diye resmen besiye cekiliyorum duba gibi olmam inşallah
hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar,bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarıma çok sevindim darısı bekleyen bizlere.
bebeğime muz dışında başka nasıl kilo aldırabilirim kızlar,2500 dedi dr canım sıkıldı.15-20 gün var tahmini doğuma.bu süre içersinde nasıl yükseltebilirim kilosunu acaba?
Canım tatlı meyveler, şekerli şeyler kilo aldırıyor bebeğe bir de süt iç bolca...
Ah hayalimdeki doktor ve doğum.. Hynobirthing kitabını ben de alıp okudum ama ona bir de doktor lazım o da bana denk gelmedi. Allah tüm hamilelere en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemini nasip etsin. Senin adına da çok sevindim canım. Hiç travmatik olmayan bilakis teşvik edici bir doğum tecrübesi yaşamamışsın maşallah.. Hastanen doktorun kimdi? Buarada güle güle büyüt inşallah bebişi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin bayrami kutlu olsun..
Dun gece 1 den beri gobek deligimin sag tarafinda kalan yerde sanci var igne batiyimus gibi.ince gyniyom aradada soguk iciyorum ama ilgisi varmi bilniyorum.birde 1 kereye mahsus kasiklarima boylu boyunca bi agri girdi 10-15 sn falan surmustur ama cok agridi? Benim dylurumda olan var mi?zaten birazdan araba bekliyorum hastaneye gitxem.bebek yine hareket ediyo ama telaslandim iste.
Kızlar ya bebeğimin giysilerine sanırım içlerinden biri solmus alalı olmuş yeşil gibi ya nasıl çıkar bu cikar mi lütfen biri yazsin canım sıkıldı
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Herkesin bayrami kutlu olsun..
Dun gece 1 den beri gobek deligimin sag tarafinda kalan yerde sanci var igne batiyimus gibi.ince gyniyom aradada soguk iciyorum ama ilgisi varmi bilniyorum.birde 1 kereye mahsus kasiklarima boylu boyunca bi agri girdi 10-15 sn falan surmustur ama cok agridi? Benim dylurumda olan var mi?zaten birazdan araba bekliyorum hastaneye gitxem.bebek yine hareket ediyo ama telaslandim iste.
Herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar,bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarıma çok sevindim darısı bekleyen bizlere.
bebeğime muz dışında başka nasıl kilo aldırabilirim kızlar,2500 dedi dr canım sıkıldı.15-20 gün var tahmini doğuma.bu süre içersinde nasıl yükseltebilirim kilosunu acaba?
Sanirim yine en iyi cozum sirke sirkeli suda beklet bi kac saat eskiler oyle derler cikariyormus ne kadar dogru bilemiyorum hic denemedim , bir de bu kosla lar var sanirim en etkili olani toz olanlar kiyafetin uzerine dok yedir iyice yine oyle beklet bi kac saat sonra tekrar at makinaya yikansin bakalim ise yaracakmi , denersen haber ver bana da bakalim 😉Kızlar ya bebeğimin giysilerine sanırım içlerinden biri solmus alalı olmuş yeşil gibi ya nasıl çıkar bu cikar mi lütfen biri yazsin canım sıkıldı
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Sanirim yine en iyi cozum sirke sirkeli suda beklet bi kac saat eskiler oyle derler cikariyormus ne kadar dogru bilemiyorum hic denemedim , bir de bu kosla lar var sanirim en etkili olani toz olanlar kiyafetin uzerine dok yedir iyice yine oyle beklet bi kac saat sonra tekrar at makinaya yikansin bakalim ise yaracakmi , denersen haber ver bana da bakalim 😉
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?