2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inan bende çok kasarim off ...hiç öyle olsun istemiyorum. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Alttan muayeneden sonra olabilir dedi ebe bana,hakkatende hastaneden gelince dusa girecekken gordum,onemsemedim.
Buarada bendevgecen hafta nst ye girmistim onu soyledim.o da nst nin anlik oldugunu gunden gune degisecegini soyledi.hakkatende oyleymis cunku gecen hafta sanci hic yoktu.bugun cikti yalanci da olsa.buarada kac haftaliksin tel.den girdigim icin goremiyorum.

Yok canım nişan filan değildir, nişan dediğin gibi kanlı akıntı gibi bişii, bi de nst de sancı yoksa açılma da yoktur, açılma ayı sancı başlatır ....

Benimde bi tanesi öyle oldu disney ürünüydü gittim değiştirdim fişini atmamıştım hemen geri aldılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yatmak lazim,pek sevmiyorum ama napim mecbur artik

Bizde gecen gun esimle bakkaldan aliyoduk adam bebege mibaliyonuz dedi utandim Bak canim cekti gidp yapim kendime :))ama ben sutunnicine batirarak yiyorum,

Evet yatmak lazim,pek sevmiyorum ama napim mecbur artik

Bizde gecen gun esimle bakkaldan aliyoduk adam bebege mibaliyonuz dedi utandim Bak canim cekti gidp yapim kendime :))ama ben sutunnicine batirarak yiyorum,

Ayy iyi guldum 😂 bebege mi aliyoruz demis aslinda evet sonucta bebege gidecek o 😊 ben sutun icine kirip oyle yiyorum bildigin mama

Sent from my iPhone 5 S

kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...

Ayyy darisi basimiza ne guzel haberler bunlar canim sezeryani anlatirmisin?bende zorunlu sezeryan olacagim ama cok korkuyrum nasil gececek bebegim nasil olacak,sutum agtim sizim ayy heyecanlandim valla.biraz anlatitmisin musait olunca,dikkt etmemiz gereken bi durum varmi

Herkese iyi bayramlar...

Valla canim allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.biz 4senedir bebek icin igrastik sonunda tup bebek ile mucizeme kavustum ama neler cektim ben bilirim maddi manevi..sorsan annem kv.hep destek olmuslar..ole diyorlar ama bana sorsalar beni hicccc anlamadilar..
yaptilarini ben dediktem sonra istedikten sonra vs yaptilar..bazen cok kizdim bazen oturdum sinirimden agladim ama sunu anladimki kimse yasamadan bilmiyor..yani bu annende olsa kardesinde olsa kv....vs de olsa biz burada yedi kat el iz ama birbirimizi anliyotuz yani insanlara kizma ve kusme ..senin yasadigini en iyi sen biliyrsun..ve insanlar sadece seni seviyrsa anlamaya calisiyr..ama anliyr ama anlamiyr... hic kendini bu son donemde bunlari dusunup uzme..mucizen icin oncelikle bolll pozitif dusunceye sevgiye ve morale ihtiyacin var sikilinca yaz gecsin icindekiler..herkese huzurlu ve mutlu bayramlar..saglikla kalin

Sagol canim 😘
Benim vazgecilmezim sutle biskuvi ☺️ neyse ki allahtan turk restorantlari marketleri pastaneleri var baklavayi cok sevmem ama yine yerim gulluoglu var burada

Sent from my iPhone 5 S

Aynen aynen benim de vazgeçilmezim:) iyi canım varsa o zmaan canın istediğinde halledebilirsin ya yoksa gerçekten gönderirdim burdan :)

Âmin inş Canım yaparsın Allah'ın izniyle korkma normal doğumdan benim kasılmalarım fazla bayag bu aralar sadece çatı muayenesini daha olmadım bakalım Allah Kerim :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş şu sıcak günlerde hayırlı bir şekilde bir an önce alalım yavrularımızı kucağımıza ...

Amin canim insallah saglikla kucagimiza alalum yavrularimizi :)

Canim benim cok tesekkur ederim 😘

Sent from my iPhone 5 S

Ne demek tatlım :) bu arada bebe bisküvisini ne çok seven varmış :) bizde eşimle oturup çaya bandırıp bile yiyoruz :))))

Bu arada kızlar çatı muayenesi doktor önceden söyler dimi ne zmana yapacagını ona göre hazırlıklı olunur

Ne demek tatlım :) bu arada bebe bisküvisini ne çok seven varmış :) bizde eşimle oturup çaya bandırıp bile yiyoruz :))))

Hahahah evet butun hamisler seviyomus meger 😊 ohh afiyet olsun
Cati muayenesinde sanirim dr sormaz yine de hazirlikli olmak lazim ben iki kez o muayeneden gectim ilkinde daha 25 haftalikken karnimda agri sikayetiyle hastaneye gittim o zaman dr aciklik varmi diye kontrol etmisti ikincisinde de gecen hafta oldum son hafta haliyle dr muayenesini yapti ama korkulacak bisey degil bence sadece baski hissediyosun benim hic canim acimadi , yani demem o ki hazirlikli ol sen yine de ben hep oyleyim ne olur ne olmaz 😊

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…