- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.141
Saol canim..beni ebevalttan muayene etti eliyle,kendimide kastim biraz.benim icin zordu ama dedigim gibi kisiden kisiye farklilik gosterir hissettgn aci.
Valla kesecem korktum1 cm cok onemli diil dedi ama farkinda olmadan cok yurumusum.hamileligimin basindan beri hic sikinti cekmedim.midem bile bulanmadi.hep hareketliydim.sumdi az bisi yuruyunce yoruluyom,tuvaletim geliyo hic rahat edemiyorum :) serumlardan elim ayagimda sisti uzattim bacaklari yatiyom simdi
Ya benim geçen günlük ped te kan vardı ama söyle sivilce vardı o diye düşündüm ağlıyordu renginde affedersin iltihapli gibi tamda sivilcenin olduğu yerde, sonra geri o şişti bugünde yine patladı o zamanki o diye düşündüm ama şimdi içimi korku aldı açıklik filan olursa diye ağrım sizim yok,nst geçen çarşamba oldu sancı yok oda o akşam oldu sanırım. ..Perşembe gideceğim söylesem nerdeydi aklın demez.. ya nişan filan diye düşündüm ama oda kanlı akıntı gibi birşeymis
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ya benim geçen günlük ped te kan vardı ama söyle sivilce vardı o diye düşündüm ağlıyordu renginde affedersin iltihapli gibi tamda sivilcenin olduğu yerde, sonra geri o şişti bugünde yine patladı o zamanki o diye düşündüm ama şimdi içimi korku aldı açıklik filan olursa diye ağrım sizim yok,nst geçen çarşamba oldu sancı yok oda o akşam oldu sanırım. ..Perşembe gideceğim söylesem nerdeydi aklın demez.. ya nişan filan diye düşündüm ama oda kanlı akıntı gibi birşeymis
Canim iyi dusun iyi olsun,belli olmaz hic o.benim karnimda agriyodu endiselydimde.birazda ondan kastim sanirim.Ay inan bende çok kasarim off ...hiç öyle olsun istemiyorum. ..
Kızlar ya bebeğimin giysilerine sanırım içlerinden biri solmus alalı olmuş yeşil gibi ya nasıl çıkar bu cikar mi lütfen biri yazsin canım sıkıldı
Ohh ne guzel valla mide bulantisi cekmemissin ben ilk 4 ay mide bulantisi yuzunden hep yattim 😤
Neyseki gecti sonra
E simdi artik 9 aylik olduk agirlastik hareket etmekte zorlaniyoruz en iyisi son haftalari dinlenerek gecirmek
Sent from my iPhone 5 S
Ayy bi ben degilmisim sutu biskuviyi seven normalde de yerim annem hep der "sen bebekmisin niye ondan yiyosun" diye ama napim cok seviyorum ve doyuruyo da 😊
Evet bebege de kilo aldiriyor ben hergun en az 2-3 tabak yiyorum
Sent from my iPhone 5 S
Merhaba.doktorum narin turkmendi.medicnada.
Evet yatmak lazim,pek sevmiyorum ama napim mecbur artik
Bizde gecen gun esimle bakkaldan aliyoduk adam bebege mibaliyonuz dedi utandimBak canim cekti gidp yapim kendime :))ama ben sutunnicine batirarak yiyorum,
kızlar hepinize yeniden selamlar...cuma günü sezeryan doğumum gerçekleşti çok şükür.. darısı bekleyenlerin başına...
Ayy iyi guldum 😂 bebege mi aliyoruz demis aslinda evet sonucta bebege gidecek o 😊 ben sutun icine kirip oyle yiyorum bildigin mama
Sent from my iPhone 5 S
Herkese iyi bayramlar...
Sagol canim 😘
Benim vazgecilmezim sutle biskuvi ☺️ neyse ki allahtan turk restorantlari marketleri pastaneleri var baklavayi cok sevmem ama yine yerim gulluoglu var burada
Sent from my iPhone 5 S
saol canım..amin inşallah hepimiz bebeğinmizi sağlıkla alırız ucağımıza..bacak aksılmasınıda bugün yaşadım..Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi..Benimkininn başı zate aşağıda ama bugünü muayenden sonra normal doğum nasıl yaparım diye düşünüyorum..
Buarada herkesin çatı genşliği farklıdır,ben acı çektim ama başkası çekmeyebilir o yüzden benim bu konuda söylediklerimi çok cddiye almayın
Âmin inş Canım yaparsın Allah'ın izniyle korkma normal doğumdan benim kasılmalarım fazla bayag bu aralar sadece çatı muayenesini daha olmadım bakalım Allah Kerim :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş şu sıcak günlerde hayırlı bir şekilde bir an önce alalım yavrularımızı kucağımıza ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ole derdim ama burasi kucuk yer diyemedim :) millet alisik deil benim gibi entel hamileye :))
Aynen aynen benim de vazgeçilmezim:) iyi canım varsa o zmaan canın istediğinde halledebilirsin ya yoksa gerçekten gönderirdim burdan :)
Canim benim cok tesekkur ederim 😘
Sent from my iPhone 5 S
Ne demek tatlım :) bu arada bebe bisküvisini ne çok seven varmış :) bizde eşimle oturup çaya bandırıp bile yiyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?