- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.161
Bu arada kızlar çatı muayenesi doktor önceden söyler dimi ne zmana yapacagını ona göre hazırlıklı olunur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar cati muayinesi hangi haftada yapilmali bana dr soylemedi 38 hafta olucaz henuz demedi0
Alttan muayeneden sonra olabilir dedi ebe bana,hakkatende hastaneden gelince dusa girecekken gordum,onemsemedim.
Buarada bendevgecen hafta nst ye girmistim onu soyledim.o da nst nin anlik oldugunu gunden gune degisecegini soyledi.hakkatende oyleymis cunku gecen hafta sanci hic yoktu.bugun cikti yalanci da olsa.buarada kac haftaliksin tel.den girdigim icin goremiyorum.
Bu arada kızlar çatı muayenesi doktor önceden söyler dimi ne zmana yapacagını ona göre hazırlıklı olunur
Kizlar cati muayinesi hangi haftada yapilmali bana dr soylemedi 38 hafta olucaz henuz demedi0
. Aynen canım aynen benim de uzun süredir karnımda bi sertleşme olayı mevcut taş gibi oluyo karnım böyle ve bazen o sırada bana Çarpıntıda yapıyor kaçıncı haftada nts ye gireceğimi bilmiyrm ama bende merak ediyorum bakalım ne çıkıcak nst bazen bu aralar alttan alttan sancım oluyo bayag işte değilim evdeyim ama hiç durmuyorum diyebilirim sana o yüzden sölediklerini dikkate alıcam inş sende kendine dikkat et Rabbim yardımcımız olsun inş müzik dinletme olayınıda deniyorum bu arada dönme olayı için:)
A
kızlar sanırım doğum sancıları bende de kendini göstermeye başladı.. karnım kasılıyor taş gibi oluyor, bu kasılmalardan bazılarında belimede ağrı giriyor, 10-15 sn sonra geçiyor.. kasılma anında midem kabarıyor, bir tuhaf oluyorum... daha önce yaşamadığım bişey.. birde bacaklarım kasılıyor, kramptan farklı.. sizde de var mı böyle bişey
Iyi canim sevindim sende yat dinlen ben korkudan kontroller disinda hic cikmiyorum evin icinde ufak ufak dolasiyorum zaten annemin yanindayim sagolsun hep yatiriyo beni havalar cok sicak serinde dinlenip bol su tuketmek lazim bi akraba dogurdu bizim 1 ay erken o da cok yoruyordu kendini iyi hissediyorum diye hala calisiyordu gezmeler falan tam gaz doktor kizmis son zamanlarda bol bol soluna yatip dinlenmen lazimdi demis bebis dusuk kilolu dogdu simdi hep hasta Allah korusun biz dinlenelim ki bebisler enerjiyi kullanip surelerini tamamlasinlarTeşekkür ederim arkadaşlar hepinize..
Gelelim neler yaptığıma,bayramdan dolayı kendi gittiğim hastanede kadın dopum yoktu mecburen kadın doğum hastanesine gittim devlete.Yaklaşık 5-6 saat kaldım.1 tane uzman doktor vardı o da ameliyata giriyo sürekli..
Sonuca gelirsek ilk alttan muayenem gerçekleşti ve cüzzi 1 cm açıklık dedi hemşire..Buarada alttan muayene eper zormuş,ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum.Kontrolu yapan ebe muayeneden sonra kanama olabilir endişelenme dedi.Hakkaktende eve geldiğimde oldu.
Karnımın sağrısına gelince tam göbek deliğim değil sağa doğru karnımda oluyodu.Dünden beri hiç geçmeyince korkmuştum.Her neyse 2 tane serum yedimö.b,r,ne ağrı kesici kattılar biraz hafifledi.Her serumdan sonra nst ye bağladı.Sancı çıktı hafif düzeyde.Doktor yalancı sancı olduğunu,gerçek sancıyı napsalar durduramayacağını söyledi. Yat dinlen dedi.Çok da günlük hayatından mahruım kalma dedi.
Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum dedim.Çok fazla olduğunu böyle yapatsam 3-4 güne doğurcağımı söyledi :) haftada 3-4 kere yarım saat yürü dedi.Ha birde zamanında doğsun diyosan günde 3-4 litre su iç dedi.
Erken doğar mı diye sorduğumda muallakta bi cevap verdi sancılarına bağlı falan dedi.Ama 36. haftayı tamamlamışsın,erken doğum sayılmaz dedi.
Ayrıca ultrasonla baktı,bebeğ,b kilosunun boyunun iyi olduğunu söyledi ama sorduğumda normal dedi sayı vermedi.Bebeğin eşine bakıcam dedi ama bebeişim eşini göstermedi.Bende eşi ne dye sordum bebeğin beslendiği yer dedi.Ama ondada bi sorun yoktur dedi.Bir an önce doktorum gelsin bayram bitsin istiyorum.Hafyaa kontrolum var.Merak ettiğiniz bişiler varsa cevaplarım.
Buarada bu haftaarda sancılar balşlar dedi.Bende ilk bebeğim olduğunu ve n asıl ayırt edeceğimi sordum.O da gerçek sancılar sık sık gelir ve acısı çoktur dedi.Düzenli gelirmiş bir de.
Ha aklıma gelmişken bu ebbeğin karında toplanması karnın sertleşmesi falan kasılmaymış.Hiç bişi bilmiyoşum dedim kendi kendime.
Şuan bişiler yiyorum iyiyiym çok şükür..ara ara hem bebek vuruyo hem sancı vuruyo ayağımı uzatıp yatcam bişiler yedikten sonra.Aklınıza takılan bişiler olursa cevaplamaya çalışırım.
Canlarim ben bu konida cahilim biraz kusura bakmayin aciklik var derken cati muayinesindemi belli oluyor aciklik yoksa usg de mi?2 cm aciklik var dedi doktor kontrolde bekleyecez artana kadar bol bol yuru dogum kolay olsun dedi
Canım tatlı meyveler, şekerli şeyler kilo aldırıyor bebeğe bir de süt iç bolca...
Canim ben hastanede yatarken erken dogumdan once doktorum bebege en cok kirmizi et kilo aldirir bol bol ye demişti 1 bucuk kilo olsun en azindan diye bekledik ama benim kanamalarimdan ötürü bebek kilo alamamisti. bilgin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim seninde bayramin kutlu olsun
Ben hamilelik boyunca sutlu petibor yedim bebek mamasi gibi 😂 cok severim , sanirim o cok ise yaradi bir de peynirli tost 34. haftamda bizim oglan 2,300 du simdi kactir bilmiyorum ama iyi beslemisim keratayi
Sent from my iPhone 5 S
Arkadaşlar dün buraya yazmıştım çok ishalim ve karın ağrım var diye sonra doktoru aramıştım ilaç ismi vermişti bir toz onu yoğurda karıştırıp almıştım bir kere yaptım çok şükür gece rahat uyudum ve karın ağrım yok denecek kadar az hatta hiç yok. Ama yinede çok yüklenmiyorum dikkat ediyorum yediklerime. ishalde durdu şükür. Tam tersine kabızlığa dönmesinden tırstım şimdi deBurda bir arkadaş vardı 10 gündür ishalim geçmiyor demişti o ne yaptı acaba merak ettim doktora gidip o tozdan isteyip alsa faydasını görür belki.
Kizlar bugun kendimi cok kotu hissediyorum.. kilo almami 4. Aydan beri bi turlu durduramiyorum. Bu sabah tartida hamileligimin basindan beri aldigim 20. Kiloyu gordum ve oyle pek zayifta hamile kalmamistim. Ustelik daha 34. Haftadayim ve tam 4 haftam daha var, nerdeyse 2 gune bir kiloaliyorum, asla diyet yapamiyorum, hergun tatli yiyorum.. kendimi durduramiyorum ve sabahtan beri agliyorum.. bayram ziyaretine bile gitmek, insn icine cikmak istemiyorum. Benim boyumda uzun oldugu icin, iyice dev gibi gorunuyorum.. Napicam ben yaaa.. ilk oglumda da boyle olmustu, kilolari vermek bir sene surmustu ve hic bi zaman, hamilelik oncesi halime donememistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?