2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bir arkadaş bir sivilce ilacı tavsiye etmiş ama ben sivilcelerden yıllardır çeken biri olarak hamilelikte sivilce ilaçları kullanılmaz diye biliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sol tarafıma yatamıyorum çünkü öyle nefes alamıyorum ama eşime masaj yaptırmayı deniyim CNm sağol

Çok geçmiş olsun canım benim de 20. Hafta civarı başlayan ve 1 aydan fazla süren kalça ağrım vardı. Merdivenleri tek bacakla inip çıkıyordum yürümek işkenceydi topallıyordum. Dr doğuma kadar çekersin dedi. Ama hamdolsun geçti. Tamamen geçmedi ama topallamıuorım en azından. Ağrım olduğunda hep yattım. Yani işe gittim evde hep uzandım sadece lavaboya kalktım ve bence işe yaradı.. Buara bir dinlen inşallah geçer.. Şimdi de biraz fazla ayakta kalsam kalçam kuyruksokumum ağrıyor hemen..

ben hamileliğin başından beri yaşadım dönem dönem bu problemi.tek çözümü dinlenmek ve çok zorda kaldığım ağrılarda belime kas gevşetici sürdüm.dinlenirsen 2 günde geçer yani öyle 15 ağustosa kadar böyleyim diye düşünme.

Ben koydum, aslında çok lazım olacağını hissetmiyorum o sebeple en küçük boy bir bebelac alıp koydum. Lazım olmayacak inşallah

Kıl dönmesi olmasın gülüm? Sivilcenin içinde kıl kaldıysa onu cımbızla çek, geçer kendiliğinden.

tatlım liste okadar uzun karışık ki insanın hiç uğraşacağı gelmiyor ama bir ara toplamaya çalışcam

Bugüne kadar doğum yapanları ben verilen bilgi kadarıyla yazdım balım, sana kolaylık olsun ilk sayfaya ekleyeceksen

hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..

dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde suan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak

Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..

bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...

nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...

Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah

asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...

kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...

edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...

levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah... (24.07.2014)

GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah... (26.07.2014)

akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....

hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..

tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..

Doğum yapan ve tebrik etmediğim tüm yeni anneleri tebrik ediyorum. Allah size yavru / yavrularınızla uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin

Canim içinde kil yok sanırım çok rahatta göremedim malum yer içi sert olmuş başı gelmemiş. ..doğumda önce ağacıya gideceğim bir hafta kaldı nerdeyse daha kötü olmasından korkuyorum
.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım imex diye bi krem var sivilceleri kurutuyo.Bi dene istersen ama o bölgeye sürülüp sürülmediğini bilmiyorum.

Kullanmam sanırım ama persembe doktora gidince göstersem olur mu ya göstereceğim bu seferde tüyler çıkmaya başladı adama ayıp olur gibi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Günaydın annişler hepinizin Bayramı mübarek olsun Allah nicelerini bebişlerimizle sağlıkla görmeyi nasip etsin.

Günaydın annişler hepinizin Bayramı mübarek olsun Allah nicelerini bebişlerimizle sağlıkla görmeyi nasip etsin.

Günaydınlar herkese:) bu güzel duaya amin diyorum.. İyi bayramlar..

bayramınız mübarek olsun doğum yapan arkadaşlar allah bağışlasın rabbim bizi de yavrularımiza kavuştursun inşallah son haftalar dahice da stres oldum sağ salim kucağımiza alsak.ellerim ayaklarım biraz daha şişti magnezyumu biraktim ellerim uyusuyor

El uyuşmaları bende de var 1-2 haftadır.. Sağ elim özellikle ama her iki elimde de var.. Magnezyumu uzun bir süredir içmeyi unutuyordum ama gene başladım. Gerçi senin Dr bırak demişti bu kontrolde ben de soracam.. Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

Selam arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar ! Kızlar ishal için önerileriniz varmı çok ağrım var birde bebeğim çok baskı yapıyor aşağı doğru kıvranıyorum ne yapabilirim

Kıymetli Ağustos Anneleri Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ....

Ishal konusunu yine konuşmuştuk çok geçmiş olsun canım.. Gebelikte uzun süre ishal3-4 gün gibi iyi değilmiş drum dedi hem anne su kaybedebilir hem de Allah korusun bebeğin suyu azalabilirmiş.. Muz, sarı leblebi, haşlanmış tuzlu patates, yoğurt iyi gelir. Kavun karpuz üzüm süt tüketme. Bol su iç inşallah iyi olursun. Ama canım bazıları doğumdan önce de ishal oluyor ve bu bi doğum belirtisi olabiliyor.. Tekrar geçmiş olsun..

Ahh dinlenmek ne mümkün mutlaka beni ayağa kaldıracak bişi çıkıyo. En iyisi anneme gidip dinlenmek. Tşk CNm

Herkesin bayrami kutlu olsun..

Dun gece 1 den beri gobek deligimin sag tarafinda kalan yerde sanci var igne batiyimus gibi.ince gyniyom aradada soguk iciyorum ama ilgisi varmi bilniyorum.birde 1 kereye mahsus kasiklarima boylu boyunca bi agri girdi 10-15 sn falan surmustur ama cok agridi? Benim dylurumda olan var mi?zaten birazdan araba bekliyorum hastaneye gitxem.bebek yine hareket ediyo ama telaslandim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…