2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok gebelik sekeri falan cikmadi ama, durdurulamaz bir istahim var.. Esim bile inanamiyo artik bu halime.. Herkesten laf duyuyorum, cok kilo almisin dikkat et diye.. Ya gebeligin basindan beri savasiyorum kendimle ama yok, durduramiyorum iste.. cikolatanin sekerin bi faydasi olmadiginida biliyorum ama napcam bilmiyorum valla.. Moralim alt ust durumda..

20+haftalarda benim de iştahım açıktı Dr vitamini kesti çünkü vitamin hapı iştah açarmış.. Sen de olmazsa druna sorarak ihtiyacın yoksa bırakabilirsin canım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim, bi sorayim bakalim..

merhaba arkadaşlar bugün benim de ara ara karnım ağrıyor bugün eve donecegiz köye geldik.bu hafta elim ayağım çok şiş dün acile gittik idrarda protein yok son haftalar da böyle olması normal dedi

Allah yardımcın olsun canım.. Bu el ayak şişliği beni de çok işkillendiridiğinden ben de bugün idrarda protein baktırdım acilde hamdolsun çıkmadı bende de.. Ama farkediyorum sıcak hissiyatım ne kadar artarsa el ayak şişim de artıyor serinlesem azalıyor şişlik.. Allah'ım kazasız belasız evlatlarımızıaa kavuştursun inşallah..

Son düzenleme:
Kizlar cati muayinesi hangi haftada yapilmali bana dr soylemedi 38 hafta olucaz henuz demedi0

Canım benim gittiğim doktorda doğum anına kadar yapmıyo.hatta doğum anında yani sancıar su vs gedğinde ebeler yapıyo.Bence de zaten o anda yapılmasıu öenmli.Ben rahatsızlanıp dün acile gidince ordaki ebe yaptı açıklık var mı diye baktı.Zaten korkuyodum çok kastım.Keşke doğum zamanı yapısaydı :)

Canım normalmiş artık bu aylarda,dün acideki doktor söyledi.Benimde dünde bugünde belimden sağ ayağımaın dizine kadar ağrı oluyo.o da normalmiş artık.

Bizim komşunun kızıda erken yaptı.Benden 1 ay sonraydı,doktoru dinlememiş yatamış geçenlerde doğum yapmış.çOCUK Küçük oduğu içinde küvezdeyöiş şimsdi.Dün acildeki doktor haftada 3-4 gün yarım saat yüyürü yeter dedi.

2 cm aciklik var dedi doktor kontrolde bekleyecez artana kadar bol bol yuru dogum kolay olsun dedi

Doktorlar hep farklı konuşıyo.Ben ramazanın 2. haftasından beri hemen hemen her gün 1 saat yürüyodum.Bunu dün acildeki doktora söylediğimde her gün 1 saat yürürsen 3-4 güne doğururusun dedi :) 1cm açıklık çıkmıştı.Belki ondandır :)

Canım bu dönemler hepimiz duygusalız.En ufak şeylere ağlıyoruz yani kendi adıma öyleyim.Erkekler duygularını bizim kadar belli edemiyolar malesef ama emin ol ki eşin de senin kadar hevesli ve heycanlıdır.canını sıkma bunlarıda düşünme,hele bi kızını kucağına al bak eşin nasıl ilgilencek onunla :)

Canlarim ben bu konida cahilim biraz kusura bakmayin aciklik var derken cati muayinesindemi belli oluyor aciklik yoksa usg de mi?

Alttan muayen ediyolar parmaklarıyla ordan anlaşılıyo canım.

Ya canım ben bu eşle birlikte olma konusuna takıldım açıkçası.Geçen devlet hastanesine gitmiştim sıramı beklerken doktor bi kadını muayene edyodu.Kadın 7 haftalık hamile çıktı ve spiralide var.Spiral güya %100 koruyo ama kzın talihsizliği 4,5 aylık bebeği varken yeniden hamile.Doktorda şaşırdı.Sp,rali alırsak bebeğin düşük olur dedi.Bebeği kürtaj etti sonunda..

Canım benim bi arkadaşım 20 kilo aldı 22 kilo verdi doğumdan sonra :)önemli olan doğum sonrası kilolar diyolar.emzirme döneminde alınanar gtmiyomuş ama hamileliktekiler gidiyomuş.Demet akalına bak 40 kilo almıştı.O yüzden sıkma tek sıkıntın bu olsun :)

seşam kızlar bir sorum olacak sizlere..

Dün acilden geldikten sonra lavaboya gittiğimde çok ıkındım,birde alttan muayenede kendimi çok kastım.Akşam 7-8 gibi bassur memesi farkettim.Ne oturabiiyom ne yatabiliyorum.Hiç uyuyamadfım.Nedir bu başıma gelenler kaç gündür anlamadım.Daha hastane görmek istemediğimden gitmiyorum.Bu arada okadarda kabız değilim.Süt içtim yine bağırsaklarımı yumuşattı ama basur memesini nasıl tedavi ederim?

Canım aynı şey bendede var malesef ne kabızlığım ne acı kanama vs hiç bir belirtisi yok bitek elime gelince anlıyorum hemşirem aktif değil değil dedi bol su iç dedi doğumdan sonra geçedebilir veya kızının hatırasıda kalabilir dedi şimdi ben zeytinyağı sürüyorum vücuduma sürerken onu da içeri doğru ittiriyorum ozaman kayboluyor en azından belki senide rahatlatır bi dene

Ben de ağrısı çok,kanamada yapıyo,gün içinde de açık pembe renkte lekelenme şeklinde kanlar oluyo çamaşırımın daha arka ksımlarında.Dün alttan muayenede oldum ordaki muayeneden sonra lekelenme olabilir dedi.Acaba bu lekeler onunla mı yoksa basutrla mı ilgili bilmedim.Ben şuanda uzanmış yatıyorum ve acısı var.sağa sola dönerkende yüyrrkende çok zorlanıyorum.Zeytinyağını bugün denedim ama ben ittiremiyorum içeri çok aCIYO.bakalım yumuşatacak mı.saol önerilerin için..

Ooo üzüldüm canım ya seninki kötüymüş çok geçmiş olsun Acıdan hatta bütün baharatlardan uzak dur sabahları kalkınca bide kayısı ye üç dört tane üzerine hafif de sıcak su iç iyice bağırsakların yumuşasın

canım geçmiş olsun.. bir pamuğu zeytinyağına batır o bölgeye koy orda kalabildiği kadar kalsın.. emin ol çok faydasını göreceksin..

teşekkürler anım deniycem yarından itibaren.Bağırsaklarım iyi ama o şiş mahveti

canım geçmiş olsun.. bir pamuğu zeytinyağına batır o bölgeye koy orda kalabildiği kadar kalsın.. emin ol çok faydasını göreceksin..

Hemen deniyorum söylediğini,sonucunu yazarım akşama :)

Nihsan yagmmuru canim benim her sabah ilik su ic insallah duzelir..bu arada cevabin icin cok. tsk ederim o zaman ben. cati muayinesi istemeyeyim kendi soylesin dr bakalim az zamanimiz kaldi 17 gun kaldi cok heyacanliyim insallah hepimiz sagsalim kucagimiza alalim evlatlarimizi:)

rica ederim canım ben de tesekkür ederim,yarın bi deniyim onu da..

rica ederim canım ben de tesekkür ederim,yarın bi deniyim onu da..

Geçen kontrolde bende sordum doktora hemoroidlerim dışarı fırladı merhem kullanabiliyor muyuz diye.
Önceden de kullandığım procto glyvenol'u yazdı verdi. Bu hamilelikte de kullanıyor öyle mi dedim, evet dedi.
Birde mutlaka biliyorsundur, oraya sıcak su tutacaksın dedi. Yani oturma banyosu da olur ama duşa girdiğinde birkaç dakika boyunca o kısma sıcak su tutmak ağrıyı azaltır. (ben önceden mantarım için sarı sulu oturma banyosu yapardım, hemoroidlerime de iyi gelirdi ama sen sadece su tut tabii)

Ben kremi aldım gece yatarken uyguluyorum. Birde sıcak su tutuyorum işte. Ikınmamak için yoğun çaba sarfediyorum. Sade probiyotik yoğurt yiyorum içine iki tatlı kaşığı yulaf ezmesi atıp, sabahları ılık limonlu su filan (kayısı-incir bana yasak şekerden ötürü) su içiyorum. Bakalım ne yapacağız.:44:

yulaf ezmesi ne kullanıyosun canım,hangisi iyi bi türlü anlayamıyorum ben..

teşekürler canım bugün banyo yaparrken tuttum orayada su.ama çok faydası olmadı.Birden bire oldu sanki anlamadım.seninki gün içinde kanama yapıyomuydu ? açık pembe şeklinde lekelenmeler yaptı bugün.bakalım o merhem iyi gelir inşallah..

Deminden beri herpid ne anlamiyordum azerice simdi anladim kizlar o bende de firladi cok canimi SIKIyor dogumdan sonra gecicekmi yoksa kalicakmi hep? sicak su bende tutayim ama bende kabizlik yok diye aci vermiyor ama olmamasini istiyorum ilk kez boyle gordugumde hatda korkmusdum bu ne diye aka cogu kiside varmi

Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)

Ay maşalah adıyla büyüsün.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Benimde hamilelligimde cikti.malesef şimdi doğumdan sonra daha fazla disari cikmisti ikinmaktan zorladi beni oturup kalkarken ilaç felanda wermedi dr bana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…