- 15 Şubat 2013
- 203
- 32
- 68
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.201
Amiin darısı başınıza artkk :)Ay maşalah adıyla büyüsün.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amiin darısı başınıza artkk :)
Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)
Eki Görüntüle 1203792 Eki Görüntüle 1203791 Eki Görüntüle 1203789 Eki Görüntüle 1203790
kızımın odası da ,çantamız da hazır kızlar..nasıl olmuş ?
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:
Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:
çok güzellll,maşallah
kutular ve sepetler çok pratik oluyo.iyi günlerde kullansın inşallah canım.
Allah yardımcın olsun canım.. Bu el ayak şişliği beni de çok işkillendiridiğinden ben de bugün idrarda protein baktırdım acilde hamdolsun çıkmadı bende de.. Ama farkediyorum sıcak hissiyatım ne kadar artarsa el ayak şişim de artıyor serinlesem azalıyor şişlik.. Allah'ım kazasız belasız evlatlarımızıaa kavuştursun inşallah..
Sismemesi icin ne yapabiliriz bir bilgin varmi cnm?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)
amin canım inşallah.benim ameliyatım herşeyim çok güzel geçti tüm korkularım boşa çıktı fakat uyuşukluk geçince canım acıdı beni bünyem çok hassas umarım senin öyle olmaz canım benim..sütüne takma kafanı minnacık midesi var zaten bi damla gelse bile yeter elinden geldiğince mama verdirme.sonradan bebek acıktıkça meme emdikçe sütün gelir zaten inşallah..Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende yavrunu..o kadar güzel bişey ki zaten bebek acın sızın olsa bile unutturuyor..yalnız yanınıza bol bol giysi ve bebek bezi alın...benim bebeğim erkekti altına kaka yapınca değiştirmeye çalışırken çişini kontrol etmek zor oldu her tarafı işedi batırdıAyyy darisi basimiza ne guzel haberler bunlar canim sezeryani anlatirmisin?bende zorunlu sezeryan olacagim ama cok korkuyrum nasil gececek bebegim nasil olacak,sutum agtim sizim ayy heyecanlandim valla.biraz anlatitmisin musait olunca,dikkt etmemiz gereken bi durum varmi
Ah canım hayırlı olsun gözün Aydın kaç haftalıklen oldu telden göremedim de , bende sezaryen olacak çok ağrın oldu mu?
canım çok sağol...38+6. ağrım oldu maalesef ama hepsi geçici hele bebeğin varlığı hepsini unutturuyor çokşükür..Rabbim sana ağrısız sızısız doğum nasip etsin inşallah canım..
Allah razı olsun cümlemize inşallah canım...Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin kızlar..
amiinnn canım inşallah...Masllah kizlarrr... Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin dogumu bekleyen bizlere de bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallahhhhh
amin canım benim cümlemize inşallah..Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
Allah anneli babali sağlikli sihatli büyütür inşallah... Dediğin gibi darisi gün sayan hadislerin basina...
ayyy inşallah canım çok amin :)hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün.. çok mutlu bir birey olur inşallah :)
teşekkür ederim canım...hayırlı olsun tebrik ederim
Vücut kendini doğuma hazırlıyor, normal artık, ben senden 1 hafta gerideyim henüz bende yok ama olması yakındır, benim de beiş ağır geliyo ayağa kalktığımda aşağı doğru baskı var kasıklarım zor kaldırıyo bu durumu sanki...
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Eki Görüntüle 1203858 Eki Görüntüle 1203862 Eki Görüntüle 1203861 Eki Görüntüle 1203859 Eki Görüntüle 1203860 Eki Görüntüle 1203854 Eki Görüntüle 1203855 Eki Görüntüle 1203856 Eki Görüntüle 1203857 Eki Görüntüle 1203863 Eki Görüntüle 1203870 Eki Görüntüle 1203869 Eki Görüntüle 1203868 Eki Görüntüle 1203867 Eki Görüntüle 1203866 Eki Görüntüle 1203865 Eki Görüntüle 1203864 Eki Görüntüle 1203871
odanız harika olmuş annesi:) bazı resimleri kaydedip hem eksiklerimi tamamlamak hem de dekorasyon için fikir almış oldum, teşeklür ederim böyle güzel bi paylaşımınız için. Hamilelik takviminiz olmadığı için inşallah sağlıkla gelmiştir miniğimiz, Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin (cümlemize:)
Teşekkürler Teyzesi..
Beğendiğin ürünler için adresi verebilirim..
38+1 ve 1 Ağustos'u bekliyoruz..
yulaf ezmesi ne kullanıyosun canım,hangisi iyi bi türlü anlayamıyorum ben..
teşekürler canım bugün banyo yaparrken tuttum orayada su.ama çok faydası olmadı.Birden bire oldu sanki anlamadım.seninki gün içinde kanama yapıyomuydu ? açık pembe şeklinde lekelenmeler yaptı bugün.bakalım o merhem iyi gelir inşallah..
Deminden beri herpid ne anlamiyordum azerice simdi anladim kizlar o bende de firladi cok canimi SIKIyor dogumdan sonra gecicekmi yoksa kalicakmi hep? sicak su bende tutayim ama bende kabizlik yok diye aci vermiyor ama olmamasini istiyorum ilk kez boyle gordugumde hatda korkmusdum bu ne diye aka cogu kiside varmi
kızımın odası da ,çantamız da hazır kızlar..nasıl olmuş ?
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Gittim doktora canım, enfeksiyon var dedi bir sürü de ilaç verdi(
Kullanıyorum bakalım inşallah geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?