2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:

Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:

Eklentiler

• $Oðluþumun Odasý.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $Oðluþumun Odasý (2).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Oðluþumun Odasý (3).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $Oðluþumun Odasý (4).webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $Oðluþumun Odasý (5).webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Oðluþumun Odasý (6).webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Oðluþumun Odasý (7).webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Oðluþumun Odasý (8).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Oðluþumun Odasý (9).webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Oðluþumun Odasý (10).webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (11).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (12).webp
    20 KB · Görüntüleme: 30
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (13).webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (14).webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (15).webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (16).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (17).webp
    23 KB · Görüntüleme: 36
  • $Oðluþumun Odasýn Resimleri (18).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..darısı başımıza :)

Çok güzel olmuş canım..sağlıkla büyüt bebeğini :)

Sismemesi icin ne yapabiliriz bir bilgin varmi cnm?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sismemesi icin ne yapabiliriz bir bilgin varmi cnm?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ben uzanırken ayakları havaya dikiyroum kalıcı bi çözüm değil ama işe yarıyor ama el şişliğine ben de çözüm bulamadım Allah beterinden esirgesin napalım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah analı babalı büyütsun...canım en son idrar toplama yapıyordunuz protein kaçağı mi Cikti hemen doğuma aldılar yoksa tansiyonmu çıktı

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Geçmiş Olsun.. Elif Zeynep Kızımız Adıyla Yaşasın..

Sürekli uyu hali varsa bebeğin şekeri düşüyor olabilir.. Sarılık Testi yaptırmak lazım diye düşünüyorum..
Çok emmemesi süt azlığından da olur.. Eğer sütün azsa mama ile destek verebilirsin..

Allah Yavrularımızı Bizlere Bağışlasın..

Son düzenleme:
amin canım inşallah.benim ameliyatım herşeyim çok güzel geçti tüm korkularım boşa çıktı fakat uyuşukluk geçince canım acıdı beni bünyem çok hassas umarım senin öyle olmaz canım benim..sütüne takma kafanı minnacık midesi var zaten bi damla gelse bile yeter elinden geldiğince mama verdirme.sonradan bebek acıktıkça meme emdikçe sütün gelir zaten inşallah..Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sende yavrunu..o kadar güzel bişey ki zaten bebek acın sızın olsa bile unutturuyor..yalnız yanınıza bol bol giysi ve bebek bezi alın...benim bebeğim erkekti altına kaka yapınca değiştirmeye çalışırken çişini kontrol etmek zor oldu her tarafı işedi batırdı sonradan altını değiştirirken pipisini selpakla kapatmayı öğrendim ama iş işten geçti tabi

Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin kızlar..
Allah razı olsun cümlemize inşallah canım...

Masllah kizlarrr... Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin dogumu bekleyen bizlere de bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallahhhhh
amiinnn canım inşallah...
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
amin canım benim cümlemize inşallah..

Allah anneli babali sağlikli sihatli büyütür inşallah... Dediğin gibi darisi gün sayan hadislerin basina...

amin canım benim inşallah...
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün.. çok mutlu bir birey olur inşallah :)
ayyy inşallah canım çok amin :)
hayırlı olsun tebrik ederim
teşekkür ederim canım...

kızlar ancak vakit bulup yazabildim kusuruma bakmayın..herşey gönlünüzce olsun..

Allah analı babalı büyütsün canım kaç haftalık doğdu bebişin?kaç kilo?

4 üne kadar gelmesinde yavruşum 4 ünden sonra başımın üstünde yeri var :)

odanız harika olmuş annesi:) bazı resimleri kaydedip hem eksiklerimi tamamlamak hem de dekorasyon için fikir almış oldum, teşeklür ederim böyle güzel bi paylaşımınız için. Hamilelik takviminiz olmadığı için inşallah sağlıkla gelmiştir miniğimiz, Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin (cümlemize:)

Teşekkürler Teyzesi..
Beğendiğin ürünler için adresi verebilirim..
38+1 ve 1 Ağustos'u bekliyoruz..

Teşekkürler Teyzesi..
Beğendiğin ürünler için adresi verebilirim..
38+1 ve 1 Ağustos'u bekliyoruz..

Maşallah çok az kalmış, bu arada sezaryan olacak galiba 1 ağustosa 3 kaldı eminim çok heyecanlısınızdır şimdi. Bizim de sezaryan olacağı için bizim de 38+ları bekliyorum ben de, zaman güzel güzel ama çabucak geçse keşke:) ürünlerin bazılarını (yatak, raf ve saklama kutuları) ikeada görmüştüm ama şu raflı şifonyer ve renkli sepetleri merak ettim. Dolabın boyutları da çok ideal, onu da ikeadan dersen çok sevinirim çünkü oraya gitmek için bayramın geçmesini bekliyordum, tam zamanı olur:)

yulaf ezmesi ne kullanıyosun canım,hangisi iyi bi türlü anlayamıyorum ben..

Eti lifalif almıştım balım ondan koyuyorum. Lif oranı çok yüksek diye activia sade olan yoğurda karıştırıyorum ben ama kayısılı olanla daha güzel olur tabii

Benim senelerdir var canım. Bazen aktif oluyor işte, bazen unutuyorum bile. Sonra kanayarak kendini hatırlatıyor tabii. Gene iki gün hatta üç gün geçti tık yok. Ikınmakta istemiyorum, doktor sakıncalı dedi. Lavman içinde aynı şeyi söyledi, bu haftalarda doğumu tetikler dedi. Su içip, yürüycem sabaha inşallah Gebelerde çok sık görülen birşey dedi zaten doktor, nerdeyse iki kadından birinde olur dedi. O sebeple çok kafaya takmıyorum. Tabi sen alışık olmadığın için zorlanmakta haklısın. Geçicek inşallah

Yok gebelikle alakalı birşey işte illa kabız olman gerekmiyor. Gebelik hormonları özellikle progesteron hormonu kaslarda gevşetici etki yapıyor ve varisler oluşuyor. Bacaklardaki varislerinde sebebi aynı. Birde rahim büyüdükçe kan akışında sıkıntı oluyor buda varisleri azdırıyor. (hemoroide de varis diyorlar, bacaklardaki varisler de aynı sebepten oluyor)

Çok sıcak olmayan ılık suda oturma banyoları etkili olur diyor. Malum çok sıcak su doğumu tetikliyormuş. Günü geçip doğuramayan anneler sıcak suya oturuyorlardı.

Büyür annesi Allahın izniyle kuzucuğun. Bebek dediğin göz açıp kapayıncaya kadar hergün değişip hergün büyüyecek kafana takıp üzülme. Sütünde geliyormuş zaten hemencik büyür.

kızımın odası da ,çantamız da hazır kızlar..nasıl olmuş ?

Güle güle büyüt kızını canım. İnşallah çok güzel hatıralarınız olacak bu odada

Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:

Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:

Ey maşallah. Benim bile yatasım geldi odada ne şanslı bebekmiş seninki. Tamda benim istediğim gibi denizci temalı olmuş.
Güle güle büyüt bebeğini canım. Allah sağlık ve mutluluk versin. Nazarım değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…