- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.221
rica ederimmmm cnmm :) ben bir ara normal dogumlari izliyodum deli gibi..simdi koyverdim elbet cikicak birsekilde kuzucuklar :)
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:
Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:
Eki Görüntüle 1203858 Eki Görüntüle 1203862 Eki Görüntüle 1203861 Eki Görüntüle 1203859 Eki Görüntüle 1203860 Eki Görüntüle 1203854 Eki Görüntüle 1203855 Eki Görüntüle 1203856 Eki Görüntüle 1203857 Eki Görüntüle 1203863 Eki Görüntüle 1203870 Eki Görüntüle 1203869 Eki Görüntüle 1203868 Eki Görüntüle 1203867 Eki Görüntüle 1203866 Eki Görüntüle 1203865 Eki Görüntüle 1203864 Eki Görüntüle 1203871
Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)
Allah analı babalı büyütsün canım kaç haftalık doğdu bebişin?kaç kilo?
Idrar toplamadan vazgecti dr 3 protein cikti tek idrarlik test te 38 hafta dolmusla nasılsa sonlandıralim gebeligi dediAllah analı babalı büyütsun...canım en son idrar toplama yapıyordunuz protein kaçağı mi Cikti hemen doğuma aldılar yoksa tansiyonmu çıktı
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:
Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:
Eki Görüntüle 1203858 Eki Görüntüle 1203862 Eki Görüntüle 1203861 Eki Görüntüle 1203859 Eki Görüntüle 1203860 Eki Görüntüle 1203854 Eki Görüntüle 1203855 Eki Görüntüle 1203856 Eki Görüntüle 1203857 Eki Görüntüle 1203863 Eki Görüntüle 1203870 Eki Görüntüle 1203868 Eki Görüntüle 1203867 Eki Görüntüle 1203866 Eki Görüntüle 1203865 Eki Görüntüle 1203864 Eki Görüntüle 1203871
Geçen kontrolde bende sordum doktora hemoroidlerim dışarı fırladı merhem kullanabiliyor muyuz diye.
Önceden de kullandığım procto glyvenol'u yazdı verdi. Bu hamilelikte de kullanıyor öyle mi dedim, evet dedi.
Birde mutlaka biliyorsundur, oraya sıcak su tutacaksın dedi. Yani oturma banyosu da olur ama duşa girdiğinde birkaç dakika boyunca o kısma sıcak su tutmak ağrıyı azaltır. (ben önceden mantarım için sarı sulu oturma banyosu yapardım, hemoroidlerime de iyi gelirdi ama sen sadece su tut tabii)
Ben kremi aldım gece yatarken uyguluyorum. Birde sıcak su tutuyorum işte. Ikınmamak için yoğun çaba sarfediyorum. Sade probiyotik yoğurt yiyorum içine iki tatlı kaşığı yulaf ezmesi atıp, sabahları ılık limonlu su filan (kayısı-incir bana yasak şekerden ötürü) su içiyorum. Bakalım ne yapacağız.:44:
Idrar toplamadan vazgecti dr 3 protein cikti tek idrarlik test te 38 hafta dolmusla nasılsa sonlandıralim gebeligi dedi
Canim kremi surdum bayagi rahatlatti.saolasin.dun gece sizidan uyuyamiyodum.gene var bi sizi ama uyutmayacak kadar deil.gunde 2 kere yeterlimi sen nasil kullaniyodun ?
kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
Ben genelde gece yatarken sürüyorum balım. Birde tabi gün içerisinde zonklama yaparsa o vakit gene sürüyorum. İki defa yeterli benceDoğumla beraber şikayetlerin azalacak inşallah senin. Benimki gebelikle alakalı değildi zaten önceden de vardı. Gene de az olsa iyi olur tabii
hıı bak bendede o çarpıntı oluyo yazmayı unutmuşum o kasılmalar gelince yani karnım taş gibi olunca böyle kalbim çarpıntı yapıyo soğuk sğuk terliyorum burnum bıyıklarım gıdığım baloncuk baloncuk terliyo sırtımda öyle tabi sancı geçince normale dönüyo bazende çarpıntı olmuyo kalbim sıkışıyo gibi oluyo , e tabi bu arada aşağıya baskı da yapıyo yaramaz bacaklarımı kapatasım geliyo ne işe yarıcaksa
bendeki gariplikler bunlar
Benim doktorum önceden söyledi 6 ağustostaki kontrolde yapacakmış çatı muayenesini, o gün 36+4 olucam, çatı muayenesini yaptırmıycam ama ben nasılsa sezeryan olcam gerek yok..
söyler galiba.. benimki 4 ağustosta yapacağını söyledi ..
Hahahah evet butun hamisler seviyomus meger 😊 ohh afiyet olsun
Cati muayenesinde sanirim dr sormaz yine de hazirlikli olmak lazim ben iki kez o muayeneden gectim ilkinde daha 25 haftalikken karnimda agri sikayetiyle hastaneye gittim o zaman dr aciklik varmi diye kontrol etmisti ikincisinde de gecen hafta oldum son hafta haliyle dr muayenesini yapti ama korkulacak bisey degil bence sadece baski hissediyosun benim hic canim acimadi , yani demem o ki hazirlikli ol sen yine de ben hep oyleyim ne olur ne olmaz 😊
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?