2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel olmus oda. Masallah. Rabbim hayirlisiyla bebikine kavustursun insallah seni 😀 ne guzel ne ladar az kalmis. Bizim 1ayimiz var daha. Gecmek de bilmiyo 😀

Maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün , bende Pazartesi salı doğum olacak çok çooooook heyecanlıyım ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?

Idrar toplamadan vazgecti dr 3 protein cikti tek idrarlik test te 38 hafta dolmusla nasılsa sonlandıralim gebeligi dedi

Glfm canim adiyla buyusun guzel kizin masallah :) gecekelebegi canim oda supeeeeeeer olmus cok guzel olmus masallah:)

Canim kremi surdum bayagi rahatlatti.saolasin.dun gece sizidan uyuyamiyodum.gene var bi sizi ama uyutmayacak kadar deil.gunde 2 kere teterlimi sen nasil kullaniyodun ?

Idrar toplamadan vazgecti dr 3 protein cikti tek idrarlik test te 38 hafta dolmusla nasılsa sonlandıralim gebeligi dedi

Oh maşallah canım zaten zamanıda gelmiş, benimde tansiyon çıkıyor ya 37. Haftada alalım dedi doktor bakalım nasıl olacak çok korkuyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

sonunda evime geldim çok şükür insanın evi gibi yok.perşembe nst. var pazartesi de doğum şekli belli olacak hangisi hayırlı ise o olur inşallah

Canim kremi surdum bayagi rahatlatti.saolasin.dun gece sizidan uyuyamiyodum.gene var bi sizi ama uyutmayacak kadar deil.gunde 2 kere yeterlimi sen nasil kullaniyodun ?

Ben genelde gece yatarken sürüyorum balım. Birde tabi gün içerisinde zonklama yaparsa o vakit gene sürüyorum. İki defa yeterli bence Doğumla beraber şikayetlerin azalacak inşallah senin. Benimki gebelikle alakalı değildi zaten önceden de vardı. Gene de az olsa iyi olur tabii

kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:

Benim eşimde böyle.erkekler bizim gibi değil,eşime diyorum bak bebeğimiz kıpırdıyor diyorum elini bike zar zor uzatıp bakıyor.biz bebeğimiz rahmimize düşünce anne oluyoruz ama erkekler bebekleri kucağına alınca baba oluyormuş ki birde benim eşim 35 yaşında ve tüp bebek tedavisi gördük benden istekliydi.hamilelik olunca rahata kavuştu,ilgiyi kesti:) doğumdan sonra kucaklarına alınca değişirler diye bekliyorum ben.kısacası kocalarımız azıcık odun ve öküz oluyorlar 😄

Saol canim benim :) ben de sabah ve aksam surmeyi dusunuyorum.gebelik onceside vardi tuvalette zorluk veriyodu kaniyodu falan.ama boyle ilk kez oldu.
Zaten dun basurun siddeti gecince reflum basladi,ilacimi ictim reflu gecti bu sefer midemse gene sanci oldu :) agrilar sirayla valla :)) gene bu halimizede sujyr allah beterinden korusun :)

Hayırlı bayramlar kızlar. Yarın kimler doğum yapacak çok merak.ediyorum. sürpriz bayram bebesi geldi mi diye baktım ama göremedim. Akıllı akıllı oturuyorlar maşallah. Ben hala hoppidik vaziyetteyim kuş gb hissediyorum kendimi mutluluktan mi bilmem. Eşim gidince cokerim herhalde :-( kv 'lere geldim 3 ay buradayım ınş bebişin 40 ı kurbana yakın çıkınca onu da geçirelim öyle gidelim dedik. Siz daha ilerdesiniz normal doğum bekleyenler hangi haftada agirlastiniz. Güya iki sene önce dogurdum ama hiç hatırlamıyorum

Son düzenleme:

Pırtlayıp çıkmasın diye kapatıyosundur :) aynı dediklerin bende de uzun süredir mevcut olan şeyler demek ki bende tek değilmişim bu konuda endişelenmeye gerek yokmuş cuma kontrolum var inş bakalım ya nts yada çatı muayenesi olcakmıyım ona göre kızımı anlıcaz bakalım nasıl doğmak istiyormuş ne zmaan gelicekmiş:)))

Benim doktorum önceden söyledi 6 ağustostaki kontrolde yapacakmış çatı muayenesini, o gün 36+4 olucam, çatı muayenesini yaptırmıycam ama ben nasılsa sezeryan olcam gerek yok..

Evet mantıklı olmamak ama doktorlar ne der bılemeyız belki benimkide dönmemişse yapmaz doktor gerek görmeyip ama yinede bu hafta hazırlıklı gitmem de fayda var cuma kontrolum bende 36 da oluyorum o zaman yapabılır belki bişey demedi ama

Evet hazırlıklı olmakta fayda var yarına ağda randevumu falan ayarladım cuma kontrolum var inş ne olur ne olmaz bilemeyiz şimdi belki kızım ondan snra gelmek isticek ama biz halen hazır değiliz nolcek böyle bilmyrm yatağımız bile yok odaların hazır halını görünce bayıldım bi arkadaş çok güzel yapmış burda :) maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…