2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu oda bi harika olmuş maşallah yaa bayıldım ben içi ferah huzur dolu allahım sağlıklara kucağına almayı nasıp etsin beneğini canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyy yerim ben onu uyusunda büyüsün annesi maşallah ya minnakmış sınradan iştahı açılırsa annesi görürsün o göbişi sen :) ismide çok güzel maşallah bizde kızıma yüsra neva koyucaz inş

Bişey soracağım bu çatı muayenesi rahim uzunluğuna bakılan muayenemi ?işte bebek rahme ne kadar yakınlaşmış bakılan muayene mi ayrı bişey mi?

Gunaydinlarr hamislerr.. hala doguramadim ben yaa hic belirti de yok benim oglanin yeri iyi heralde. Yarin randevum var bakalim nolcak. Annem de camus yogurdu mu yedin diyo eveeett yedim dedim hem de 3 kez. Eskiler oyle dermis camus yogurdu yiyenin bi daha yemesi gerekirmis yoksa 10-15 gun gecikirmis bebek cok guldum yaa var mu boyle bisey duyan kizlar?

Maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün , bende Pazartesi salı doğum olacak çok çooooook heyecanlıyım ....

İnşallah rahat bi doğum olur canım ,nasıl yapıcaksın normal doğum mu?benim büyük ihtimal 13-14 ağustos gibi sezeryan olcak, 6 ağustosta belli olcak herşey..kontrolüm var..

allah bağışlasın canım bende sezeryanla doğum yaptım 26 temmuzda acil olarak,3.gün gelmeye başaldı ama günde 2 defa rezene içtim,bol su içtim ve dere otunu hiç sevmem yavrum için her öğün yedim ve biranada süt arttı ama bu defa oğlum hazırcı memeyi tutmak yerine hazır sağılıp almak istiyor(

canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım lohusa takımım beyazdı onu giymak istedim çok kanamam yoktu hiç kirlenmeden çıktım diğer rastgele olanları giymek istemedim nedense::))ama oğlum kirlendi ona o şekilde giydirebilrsin ama

Doğum yaptın mi sen allah anali babalı büyütsün...planli Sezeryan miydi yoksa acil mi birde sen doktora uzakta yaşıyordun değil mi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Doğum yaptın mi sen allah anali babalı büyütsün...planli Sezeryan miydi yoksa acil mi birde sen doktora uzakta yaşıyordun değil mi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evet canım yaptım cuma günü kontrolüm vardı normal doğumdu hemen yatış verildi oğlumun klap atışları düzensizleşti suyum bitmiş suni sancı verdiler 1 gece ağrı çektim açılmam gece başladı rahim ağzım geride ve sertmiş yumuşamasını beklediler sürekli ilaçlar verildi yumuşadı ama sabah 9 da oğlumun boğazına kordon dolandı kafasının yerleşmesini engelledi ve plansız spinal sezeryan oldum tabi sezeryana hazır değildim çok olumsuz etkilendim ve de ameliyata girerken hla ağrılarım vardı ilk doğumum çok kötü deneyim oldu bana ama oğlumu sağlıkla kucağıma alınca herşey unutuluyor

Teşekkür ederiz teyzesi daha iyisi sizin olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

teşekkür ederiz canım rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularmızı inşaallah ...
beyaz sepetleri evidea . com dan sipariş ettim ( birleşik yazamıyorum adres çıkmıyor )başka merak ettiğin bişiy varsa rahatlıkla sorabilirsin tatlım

Son düzenleme:
Cok guzel olmus oda. Masallah. Rabbim hayirlisiyla bebikine kavustursun insallah seni 😀 ne guzel ne ladar az kalmis. Bizim 1ayimiz var daha. Gecmek de bilmiyo 😀

teşekkür ederiz tatlım rabbim hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuşturur inşallah evet çok az kaldı ve heyecan dorukda birazcık tırsmaya başladımm

Geçmiş olsun canım.. En kısa zamnda toparlanırsın inşallah.. Allah'a şükür evladın iyi.. Allah bağışlasın, güle güle büyütün inşallah..

Teşekkür ederiz teyzesi daha iyisi sizin olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

Biz teşekkür ederiiiz ne demek Amiiin inş canım benim bol bol nas felak oku nazar değmesin tatlım

Ey maşallah. Benim bile yatasım geldi odada ne şanslı bebekmiş seninki. Tamda benim istediğim gibi denizci temalı olmuş.
Güle güle büyüt bebeğini canım. Allah sağlık ve mutluluk versin. Nazarım değmesin[/QUOTE]

teşekkür ederiz canım daha iyisi sizin olsun beğenmenize sevindim elimizden geldiğince bişiyler yapmaya çalıştık rabbim hepimize sağlık mutluluk versin inşaallah ...

Günaydınnn:) bu da bizim odamızdan ufak bi görüntü🙏 artık oğluşumuzu bekliyoruz ama zaman o kdr yavaşladıki geçmiyo saatler bile

evet tatlım mecburi sezaryan olucak çok heyecanlıyım dualarınızda benide unutmayın :)
dolap ikea evet ben sadece kulplarını değiştirdim (koçtaştan aldım ) kırmızı şifonyer yatak alt açmalık raflar ikeadan dolabın içersindeki renkli sepetleri 1 milyoncu gibi bi yer var oradan aldım dolabın üzerindeki kutuları koçtaştan aldım beyaz alt açmalıkdaki sepetleride evidea . com dan sipariş verdim tatlım bu arada ben fon perde için kumaşı ikeadan almıştım fakat yıkamadan diktirtmiştim baya bi çekti iki karış filan tekrar tamir yaptırmak zorunda kaldım eğer kumaş filan alıcaksan yıkayıp öyle diktirtmeni tavsiye ederim

Kızlar doğum yaptığım 14 gün oldu bugün :) bebeğim ile ilgilenmekten yazamadim pek. Doğumdan sonra ki süreci anlatmak istedim. Spinal sezeryan ile doğum yaptım. Doğum anını görmek cidden çok güzel. Yavrunuzun çıkışına ve ilk ağlayışına şahit olmak güzel bir duygu. Benim spinal sezeryandan sonra ağrılarım çok oldu. Kendime gelmekte baya zorlandım. İlk ayağa kalkıs ve yürüyüş cidden zor oluyor. Gaz çıkarma konusuda ayrı bir konu. Ancak 4 günde toparlandım ben ilk 2 gün zor oluyor. Benim ilk gün sütüm geldi ancak göğüs ucum olmadığından emziremedim. Sağıp anne sütünü öyle veriyorum. Size tavsiyem ne olur ne olmaz diye yanınızda hazır mama bulundurun. İlk günler çok önemli. Sarılık ile uğraşmak zor oluyor. Ben 2 saatte bir besliyorum öyle alıştı. Dogumu bekleyen herkese bir avazda kurtulmalarini diliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle gözün aydın, bayram hediyen geldi doğumdan sonra kanama durumu nasıl oldu? Abartıyorlar sanırım gecelik mahvoluyor falan diye? Ben de Salı günü sezeryan için gün alacağım ve mecburi sezeryan olacak. Daha önce çok ameliyat oldum, fazlasıyla soğukkanlıyım ama bu kanama olayı fazlaysa hareket kabiliyetim kısıtlanır sanırım o yüzden merak ediyorum.

Aynen canim hazirlikli olmakta fayda var , olsun hazirlarsin olmadi dogumdan sonra bile yaparsin stres yapma
Bu arada gecende baklava diye konusuyoduk aksam gittik aldik gel beraber yiyelim ☺️

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…