- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.241
Herkese İYİ BAYRAMLAR..
Oğluşumun Odası Hazır
Teyzeleri bakın bakalım nasıl olmuş :13::13::13:
Doğumum da (daha erken gelmezse) 1 Ağustos da :18:
Eki Görüntüle 1203858 Eki Görüntüle 1203862 Eki Görüntüle 1203861 Eki Görüntüle 1203859 Eki Görüntüle 1203860 Eki Görüntüle 1203854 Eki Görüntüle 1203855 Eki Görüntüle 1203856 Eki Görüntüle 1203857 Eki Görüntüle 1203863 Eki Görüntüle 1203870 Eki Görüntüle 1203869 Eki Görüntüle 1203868 Eki Görüntüle 1203867 Eki Görüntüle 1203866 Eki Görüntüle 1203865 Eki Görüntüle 1203864 Eki Görüntüle 1203871
Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)
Maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün , bende Pazartesi salı doğum olacak çok çooooook heyecanlıyım ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hassasperanın arkasından bende müjde vereyim.bende 24ü sabah sezeryanla doğumumu yaptım.
tosunum oldu.ama 4.günüm olmasına rağmen hiç sütüm yok.çok sıkıntılıyız.yarın kontrolümüz var.rabbim hepinizin yardımcısı olsun
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ağrınız devam ediyormu.acınızmı desem acaba...
sütünüz hemen geldimi ya...sabah doktoru aradım mama vermemi söyledi.verdim malesef.bide humana still tee diye anne sütünü artırıcı bi çay aldırttım.
herkes bu çayın ciddi işe yaradığını söylüyor
Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?
canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım lohusa takımım beyazdı onu giymak istedim çok kanamam yoktu hiç kirlenmeden çıktım diğer rastgele olanları giymek istemedim nedense::))ama oğlum kirlendi ona o şekilde giydirebilrsin ama
Doğum yaptın mi sen allah anali babalı büyütsün...planli Sezeryan miydi yoksa acil mi birde sen doktora uzakta yaşıyordun değil mi
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bu oda bi harika olmuş maşallah yaa bayıldım ben içi ferah huzur dolu allahım sağlıklara kucağına almayı nasıp etsin beneğini canım
Cok guzel olmus oda. Masallah. Rabbim hayirlisiyla bebikine kavustursun insallah seni 😀 ne guzel ne ladar az kalmis. Bizim 1ayimiz var daha. Gecmek de bilmiyo 😀
evet canım yaptım cuma günü kontrolüm vardı normal doğumdu hemen yatış verildi oğlumun klap atışları düzensizleşti suyum bitmiş suni sancı verdiler 1 gece ağrı çektim açılmam gece başladı rahim ağzım geride ve sertmiş yumuşamasını beklediler sürekli ilaçlar verildi yumuşadı ama sabah 9 da oğlumun boğazına kordon dolandı kafasının yerleşmesini engelledi ve plansız spinal sezeryan oldum tabi sezeryana hazır değildim çok olumsuz etkilendim ve de ameliyata girerken hla ağrılarım vardı ilk doğumum çok kötü deneyim oldu bana ama oğlumu sağlıkla kucağıma alınca herşey unutuluyor
Teşekkür ederiz teyzesi daha iyisi sizin olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...
Maşallah çok az kalmış, bu arada sezaryan olacak galiba 1 ağustosa 3 kaldı eminim çok heyecanlısınızdır şimdi. Bizim de sezaryan olacağı için bizim de 38+ları bekliyorum ben de, zaman güzel güzel ama çabucak geçse keşke:) ürünlerin bazılarını (yatak, raf ve saklama kutuları) ikeada görmüştüm ama şu raflı şifonyer ve renkli sepetleri merak ettim. Dolabın boyutları da çok ideal, onu da ikeadan dersen çok sevinirim çünkü oraya gitmek için bayramın geçmesini bekliyordum, tam zamanı olur:)
allah bağışlasın canım bende sezeryanla doğum yaptım 26 temmuzda acil olarak,3.gün gelmeye başaldı ama günde 2 defa rezene içtim,bol su içtim ve dere otunu hiç sevmem yavrum için her öğün yedim ve biranada süt arttı ama bu defa oğlum hazırcı memeyi tutmak yerine hazır sağılıp almak istiyor(
Evet hazırlıklı olmakta fayda var yarına ağda randevumu falan ayarladım cuma kontrolum var inş ne olur ne olmaz bilemeyiz şimdi belki kızım ondan snra gelmek isticek ama biz halen hazır değiliz nolcek böyle bilmyrm yatağımız bile yokodaların hazır halını görünce bayıldım bi arkadaş çok güzel yapmış burda :) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?