2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende 36 haftalik dogum yaptim. Benimde bebeğim sürekli uyuyordu ve zor uyandirip besliyordum. Sarilik değeri yuksek cikti. Testlerini yaptirdiniz mi aman dikkat edin. Az besleniyor olmasida sariliktan sebep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimizin eşleri hemen hemen aynı canım.Ben doğumdan sonra düzeleceğini düşünüyorum :) Ben bu kadar heycanlıyken onda tık yok,onlar duygularını pek yansıtmıyolar.Ama bazen yaptığı hareketler de şaşırtmıyor değil.Bundan 1 ay önce falan ufak patikler almıştımigösterdim eşime patikleri sevip öpmeye başladı :) dedim ben senin bu kadar hevesli olduğunu bilmiyodum.Olmaz mı dedi,ailemize yeni brisi geliyor tabiki heycanlıyım falan dedi içim rahatladı :) o yüzden takılma hepsininn içinde var ama yansıtmıyolar :)

Eğer gerçekten öle bişi varsa geciktrsin ya :) benim iznim zaten yok iyi olur valla :)

Şuan 1cm lık açıklık vardı.Kaç cm ile su gelir doğum olur biliyor musnuz?

son 4gun kizlar ama hic bi belirti yok:26:
ne agri ne yalanci sanci ne kasilma ne agirlasma ne karin inmesi
hayirlisi bakalimmmm....hepimizin Rabbim yardimcisi olsun

Bu kanama olayi ben odaya geldigimde yatağima hasta bezi serdiler kilot falan giydirmediler sadece hastanenin pedini koydular. Kanamayi kontrole gelenler ustumdeki carsafi kaldirip baktilar ilk anda oyle cok kanama olmuyor. Ama ister istemez gecelikler batiyor. Ben 4 tane degistirdim :) ben 11:59 da dogum yaptim aksamina normal pedini ve kilodunu giyiyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım çok acı çekmişsin ama.ne mutlu ki unutuyoruz...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş darısı başımıza inşallah.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

son 4gun kizlar ama hic bi belirti yok:26:
ne agri ne yalanci sanci ne kasilma ne agirlasma ne karin inmesi
hayirlisi bakalimmmm....hepimizin Rabbim yardimcisi olsun

Bol yürüyüş yap canım.. Allah sağ salim kurtarsın inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarrr ben artık çok ağırlaştım uyuyamıyorum kalkamıyorum aşırı terliyorum heryerim şiş artık ağustos 8 de spinal olarak doğum yapıcam nasipse ama 10 gun bana 1 yılmış gibi geliyor. buarada dün akşam sandalyeden ağır bir şekilde düştüm. sandalyeyi kırdım tam 116 kilo oldum. 175 boyum ve 104 kiloydum doğumdan sonra inşallah onceki kiloma kavuşcağım 85 kiloya kadar inmeyi planlıyorum. çok şükür anacığım geldi arife günü onun arkamda olması ve bana bebekler gibi davranmasını cidden özlemişim.

hepinize hayırlı bayramlar

Bir arkadaşım yakın bi zamanda sezaryan oldu ve iki günde normal hayatına döndüğünü söyledi, inşallah sende çok rahat atlatıp kuzucuğumla ilgilenirsin, beni bol bol tembihledi ama sezaryandan sonra sütün gelmesi için sık sık duş al ve bol su iç dedi, o hastanedeyken bile günde 3 kez duş almış ve 3 litre su tüketmiş, senin de aklında bulunsun canım.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler, ikeayı çok severim, yatağı da ordan bi bakayım en iyisi, çok zevkli olmuş odanız, ellerinize sağlık:)

Aslında tek güne bakar hazırlık canım ama işte bazı telaşlar var bizde şimdi kız kardeşim evlilik yolunda :) aileler tanışması falan biraz o işler öncelikli oldu :) vay vay baklava demek :) oh afiyet olsun :) tabiki gelirim neden olmasın :) pasaport var zaten bi vize gerek bi uçak bileti sanırım :) bende Bosna Hersek de 1bıcuk sene kaldım dil eğitimi aldım :)

Siz bayaa yogunmussunuz bu ara hallolur hersey
Sagol canim e bak ne guzel iste al vizeyi atla gel misafirim ol beklerim mutlaka 😊

Sent from my iPhone 5 S

Sağol canım cevabın için. Ben daha çantamı bile hazırlayamadım. Gecelikle de hiç rahat edemem, napıcam bakalım

Ben eğiitime katılmıştım ameliyattan sonra ayakta duş almak çok önemliymiş. Kan pıhtılaşmasını ve dikişin mikrop kapmasını engelliyorlarmış. Bol bol duş almak iyiymiş yani.

Canim seninle aramizda 2 gun var neden bu kadar erken doğum bana daha cok varmış gibi geliyor sanirim. Cuma kontrolum var 35+5 olucak cuna ilk kez nst giricem... giderek artan bi heyecen var...genelde doguranlar dogurmak uzere olanlar hep agustisun başları. . Sen dikkatimi çektin o yüzden. .. mecburi sezeryan bile olsa vakit erken geldi de bana bi sorayım dedim

İnşallah rahat bi doğum olur canım ,nasıl yapıcaksın normal doğum mu?benim büyük ihtimal 13-14 ağustos gibi sezeryan olcak, 6 ağustosta belli olcak herşey..kontrolüm var..
Sezaryen olacak canım bu hafta içi randevu verecek doktor..

Canım spinaal sezaryen nasıldı tavsiye eder misin ben biraz korkuyorum da genel anestezi de istemiyorum ..

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ismini ne koydunuz...

Canım hayırlı olsun bende uyanık olmak istiyorum bebeğimi görmek.... Ama korkuyorum

Canım Allah sağsalim kurtulmak evladına kavuşmak nasip etsin, korkma sağsalim kolayca atlatırsın inşallah...

Canım Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et. Bu anlarda edilenler kabul olurmuş. Sağ salim evinize geleceginiz anı düşün.

Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah bi avazda kurtarsin canim saglikla bebişini kucagina almak nasip etsin... Hadi hayirli haberlerle don inş.

arkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…