- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.261
Bizim adımız elif zeynep oldu kizlar minnacik bi bebeğimiz war karin cevresi küçük çıktıgi icin heralde bukadar minik ama çok şükür kafasiyla bi orantisizlik gozukmuyo bide erken olduğu icinmi ne hep uyuyo kızım zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum çok emmiyoda nasıl nezaman buyuyecek bakalım minnak kızım 4 günlük oldu :)
kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
Gunaydinlarr hamislerr.. hala doguramadim ben yaa hic belirti de yok benim oglanin yeri iyi heralde. Yarin randevum var bakalim nolcak. Annem de camus yogurdu mu yedin diyo eveeett yedim dedim hem de 3 kez. Eskiler oyle dermis camus yogurdu yiyenin bi daha yemesi gerekirmis yoksa 10-15 gun gecikirmis bebekcok guldum yaa var mu boyle bisey duyan kizlar?
Canım öncelikle gözün aydın, bayram hediyen geldidoğumdan sonra kanama durumu nasıl oldu? Abartıyorlar sanırım gecelik mahvoluyor falan diye? Ben de Salı günü sezeryan için gün alacağım ve mecburi sezeryan olacak. Daha önce çok ameliyat oldum, fazlasıyla soğukkanlıyım ama bu kanama olayı fazlaysa hareket kabiliyetim kısıtlanır sanırım o yüzden merak ediyorum.
evet canım yaptım cuma günü kontrolüm vardı normal doğumdu hemen yatış verildi oğlumun klap atışları düzensizleşti suyum bitmiş suni sancı verdiler 1 gece ağrı çektim açılmam gece başladı rahim ağzım geride ve sertmiş yumuşamasını beklediler sürekli ilaçlar verildi yumuşadı ama sabah 9 da oğlumun boğazına kordon dolandı kafasının yerleşmesini engelledi ve plansız spinal sezeryan oldum tabi sezeryana hazır değildim çok olumsuz etkilendim ve de ameliyata girerken hla ağrılarım vardı ilk doğumum çok kötü deneyim oldu bana ama oğlumu sağlıkla kucağıma alınca herşey unutuluyor
Biz teşekkür ederiiiz ne demek Amiiin inş canım benim bol bol nas felak oku nazar değmesin tatlım
son 4gun kizlar ama hic bi belirti yok:26:
ne agri ne yalanci sanci ne kasilma ne agirlasma ne karin inmesi
hayirlisi bakalimmmm....hepimizin Rabbim yardimcisi olsun
evet tatlım mecburi sezaryan olucak çok heyecanlıyım dualarınızda benide unutmayın :)
dolap ikea evet ben sadece kulplarını değiştirdim (koçtaştan aldım ) kırmızı şifonyer yatak alt açmalık raflar ikeadan dolabın içersindeki renkli sepetleri 1 milyoncu gibi bi yer var oradan aldım dolabın üzerindeki kutuları koçtaştan aldım beyaz alt açmalıkdaki sepetleride evidea . com dan sipariş verdim tatlım bu arada ben fon perde için kumaşı ikeadan almıştım fakat yıkamadan diktirtmiştim baya bi çekti iki karış filan tekrar tamir yaptırmak zorunda kaldım eğer kumaş filan alıcaksan yıkayıp öyle diktirtmeni tavsiye ederim
Aynen canim hazirlikli olmakta fayda var , olsun hazirlarsin olmadi dogumdan sonra bile yaparsin stres yapma
Bu arada gecende baklava diye konusuyoduk aksam gittik aldik gel beraber yiyelim ☺️ Eki Görüntüle 1204008
Sent from my iPhone 5 S
Aslında tek güne bakar hazırlık canım ama işte bazı telaşlar var bizde şimdi kız kardeşim evlilik yolunda :) aileler tanışması falan biraz o işler öncelikli oldu :) vay vay baklava demek :) oh afiyet olsun :) tabiki gelirim neden olmasın :) pasaport var zaten bi vize gerek bi uçak bileti sanırım :) bende Bosna Hersek de 1bıcuk sene kaldım dil eğitimi aldım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kanama olayi ben odaya geldigimde yatağima hasta bezi serdiler kilot falan giydirmediler sadece hastanenin pedini koydular. Kanamayi kontrole gelenler ustumdeki carsafi kaldirip baktilar ilk anda oyle cok kanama olmuyor. Ama ister istemez gecelikler batiyor. Ben 4 tane degistirdim :) ben 11:59 da dogum yaptim aksamina normal pedini ve kilodunu giyiyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir arkadaşım yakın bi zamanda sezaryan oldu ve iki günde normal hayatına döndüğünü söyledi, inşallah sende çok rahat atlatıp kuzucuğumla ilgilenirsin, beni bol bol tembihledi ama sezaryandan sonra sütün gelmesi için sık sık duş al ve bol su iç dedi, o hastanedeyken bile günde 3 kez duş almış ve 3 litre su tüketmiş, senin de aklında bulunsun canım.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler, ikeayı çok severim, yatağı da ordan bi bakayım en iyisi, çok zevkli olmuş odanız, ellerinize sağlık:)
selam kızlarrr ben artık çok ağırlaştım uyuyamıyorum kalkamıyorum aşırı terliyorum heryerim şiş artık ağustos 8 de spinal olarak doğum yapıcam nasipse ama 10 gun bana 1 yılmış gibi geliyor. buarada dün akşam sandalyeden ağır bir şekilde düştüm. sandalyeyi kırdımtam 116 kilo oldum. 175 boyum ve 104 kiloydum doğumdan sonra inşallah onceki kiloma kavuşcağım 85 kiloya kadar inmeyi planlıyorum. çok şükür anacığım geldi arife günü onun arkamda olması ve bana bebekler gibi davranmasını cidden özlemişim.
hepinize hayırlı bayramlar
Sezaryen olacak canım bu hafta içi randevu verecek doktor..İnşallah rahat bi doğum olur canım ,nasıl yapıcaksın normal doğum mu?benim büyük ihtimal 13-14 ağustos gibi sezeryan olcak, 6 ağustosta belli olcak herşey..kontrolüm var..
canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım lohusa takımım beyazdı onu giymak istedim çok kanamam yoktu hiç kirlenmeden çıktım diğer rastgele olanları giymek istemedim nedense::))ama oğlum kirlendi ona o şekilde giydirebilrsin ama
evet canım yaptım cuma günü kontrolüm vardı normal doğumdu hemen yatış verildi oğlumun klap atışları düzensizleşti suyum bitmiş suni sancı verdiler 1 gece ağrı çektim açılmam gece başladı rahim ağzım geride ve sertmiş yumuşamasını beklediler sürekli ilaçlar verildi yumuşadı ama sabah 9 da oğlumun boğazına kordon dolandı kafasının yerleşmesini engelledi ve plansız spinal sezeryan oldum tabi sezeryana hazır değildim çok olumsuz etkilendim ve de ameliyata girerken hla ağrılarım vardı ilk doğumum çok kötü deneyim oldu bana ama oğlumu sağlıkla kucağıma alınca herşey unutuluyor
Kızlar doğum yaptığım 14 gün oldu bugün :) bebeğim ile ilgilenmekten yazamadim pek. Doğumdan sonra ki süreci anlatmak istedim. Spinal sezeryan ile doğum yaptım. Doğum anını görmek cidden çok güzel. Yavrunuzun çıkışına ve ilk ağlayışına şahit olmak güzel bir duygu. Benim spinal sezeryandan sonra ağrılarım çok oldu. Kendime gelmekte baya zorlandım. İlk ayağa kalkıs ve yürüyüş cidden zor oluyor. Gaz çıkarma konusuda ayrı bir konu. Ancak 4 günde toparlandım ben ilk 2 gün zor oluyor. Benim ilk gün sütüm geldi ancak göğüs ucum olmadığından emziremedim. Sağıp anne sütünü öyle veriyorum. Size tavsiyem ne olur ne olmaz diye yanınızda hazır mama bulundurun. İlk günler çok önemli. Sarılık ile uğraşmak zor oluyor. Ben 2 saatte bir besliyorum öyle alıştı. Dogumu bekleyen herkese bir avazda kurtulmalarini diliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah sağsalim kurtulmak evladına kavuşmak nasip etsin, korkma sağsalim kolayca atlatırsın inşallah...
Canım Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et. Bu anlarda edilenler kabul olurmuş. Sağ salim evinize geleceginiz anı düşün.
Canım dualar seninle sende bol bol dua et rabbim dualarını kabul eder muhakkak hayırlı bi şekilde Rabbim yavrularına kavuşmayı nasip etsin inş
Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Allah yardımcın olsun.. Hiç korkma bak hastanedeymişsin, kontrol altındasın.. Allah'a emanet ol.. Inşallah sen de bebeğin de sağlıkla çıkarsınız..
Allah bi avazda kurtarsin canim saglikla bebişini kucagina almak nasip etsin... Hadi hayirli haberlerle don inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?