- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.281
arkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...
Canim tebrik ederim bal oglunu op biz teyzeleri agzindan..normal dogummu yaptn..peki ilk sogum belirtinn ne oldu neden anladin dogumun basladigini?arkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...
Ikizlar bugun doktora gitdim 30 gel demisdi hic birsey yapmadi kulagiyla bir alet var kalp atislarini dinledi karnimi olcdu yolladi eve..nst 6 agustos yapalimm diyor.dun gece cok sancim vvardi dememe ragmen altdan bakmadi bizim tenbel doktor hakiketen sancim vardi dogururum dedim hatda dun ama bugun yok o sancilar..bende anlammadim
maşallah canım, gözün aydın.. şu an senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, Allah acısını göstermesin inşallah..
Canim tebrik ederim bal oglunu op biz teyzeleri agzindan..normal dogummu yaptn..peki ilk sogum belirtinn ne oldu neden anladin dogumun basladigini?
Canim benim ben acisada baksin isterdim cunki nst iyide yapmadi 6 agustos yapalim dedi..ayni sancilar bende de hatda bud olan kasik bolgesi bazen bir qarip sanci veriyor yerimdem kipirdayamiyorum bende normal dogum yapicam Allah hepimizin yardimcisi olsunn bir avazda alalim kucagimiza insallahbirde gobek deligi sancida oluyor hemde haraket etdikce agrilar oluyor sanki kafasini asagi bolgeyeyerlestiriyorCanım zaten nst de çıkıyo gerçek ağrılar,alttan bakmasının nedeni açılma olup olmadığı ne kadar geciktrirsen okadar iyi.Ya ben çok korkaktım,ya canım az ki çok acıyada dayanmışımdır bayramın ilk günü acilde baktılar alttan keşke dedim bakmasaydı şimdi normal doğumu nasıl yapıcam diye düşünüyorum :)Bir de nst de sancı çıkınca ağrı kesicili bi serıum daha verdiler serumdan sonra karnımdaki ağrı geçince gerçek doğum ağrısı değil dediler,çünkü gerçeğin geçiremezlermiş ağrı kesicilerle.Buarada benimde ara ara oluyo gene karnımda bıçak saplanır gibi ama genelde hareket ettiğimde ve bebek hareket ettiğinde sancıyı hissediyorum.Seninkide öyle mi??Böyle sanki dalaklanırsında yürüyemezsin sancı olur ya işte öyle sancıyo benim karnımda göbek deliği çevresinde oluyo.senin kide öyle mi?
Canim benim ben acisada baksin isterdim cunki nst iyide yapmadi 6 agustos yapalim dedi..ayni sancilar bende de hatda bud olan kasik bolgesi bazen bir qarip sanci veriyor yerimdem kipirdayamiyorum bende normal dogum yapicam Allah hepimizin yardimcisi olsunn bir avazda alalim kucagimiza insallahbirde gobek deligi sancida oluyor hemde haraket etdikce agrilar oluyor sanki kafasini asagi bolgeyeyerlestiriyor
arkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...
Canim ya neler cekmissin ama sukur deymis minigin kollarinda sagsalim sukur.. gecmis olsun artik o yasadiklarini unut oglusunla guzel vakit gecir insallah bizde doguralim o guzel duyguyu yasayalim sagsalim koklamak emzirmek istiyorum gormek gormek yinede gormek istiyorum oglumu:)cok saolasın canım benim..darısı olmayan herkesin başına..tarifi olmayan bir duygu cok mutluyum onu koklamak bile mutlu olmama yetiyor...cok tesekkürler canım öperim tabi zaten bol bol kokluyorum bebişimi...normal değil canım sezeryan olmuşum hiç görmedim ameliyata nasıl alındığımı tansiyonum 5-3 olmuş epidural yüzünden tansiyonu yükseltememişler...halbuki normal olacak diye 13 saat suni sancı çektim öncesinde cok kötüydü..dogum belirtisi sular geldi canım açıklık olmadan sancı olmadan sular geldi..ve baya cok geldi boşalırcasına zaten doğumu da bu durum zorlaştırdı...cok şükür iyiyiz şimdi meleğim kollarımda benim de ağrılarım azalıyor.. sular öncesinde gelirse normal doğum cok zorlaşıyor..doğumla beraber gelirse cok kolay
Hepimizin eşleri hemen hemen aynı canım.Ben doğumdan sonra düzeleceğini düşünüyorum :) Ben bu kadar heycanlıyken onda tık yok,onlar duygularını pek yansıtmıyolar.Ama bazen yaptığı hareketler de şaşırtmıyor değil.Bundan 1 ay önce falan ufak patikler almıştımigösterdim eşime patikleri sevip öpmeye başladı :) dedim ben senin bu kadar hevesli olduğunu bilmiyodum.Olmaz mı dedi,ailemize yeni brisi geliyor tabiki heycanlıyım falan dedi içim rahatladı :) o yüzden takılma hepsininn içinde var ama yansıtmıyolar :)
Eğer gerçekten öle bişi varsa geciktrsin ya :) benim iznim zaten yok iyi olur valla :)
Şuan 1cm lık açıklık vardı.Kaç cm ile su gelir doğum olur biliyor musnuz?
Canim ya neler cekmissin ama sukur deymis minigin kollarinda sagsalim sukur.. gecmis olsun artik o yasadiklarini unut oglusunla guzel vakit gecir insallah bizde doguralim o guzel duyguyu yasayalim sagsalim koklamak emzirmek istiyorum gormek gormek yinede gormek istiyorum oglumu:)
Valla bugun de sancim olsa yarin gidicem 6 sini bekleyemem nsti yap ve ya altdan bak diyucem ben atreali hamisim herseyden korkuyorum dr da bana korkak adi koydu.. bende dun yurudum biraz cok belkide ondan olustu sancilar bilmiyorum Rabbim aagsalim dogumlar nasib eylesin amin. 6 agustosda beni cagirdi insallah kontrolun iyi guzel gecer canimgerçi bi yöndende haklısın.alttan bakmasaydı 1 cm açıklığı ben bilmiycektim ve gher gün 1 saat yürüyecektim.Doktor okadar yürüme hafatada 3-4 gün yarım saat yürü dedi.Ama ben kendi doktoruma sormadan bişi yapmıycam şuan.4 ağustosta kontrolum var merakla bekliyorum bakalım o ne diyecek.
Siz bayaa yogunmussunuz bu ara hallolur hersey
Sagol canim e bak ne guzel iste al vizeyi atla gel misafirim ol beklerim mutlaka 😊
Sent from my iPhone 5 S
Aminnnn insallah..ay siz boyle konusdukca doguran anneler yazdikca biran once dogurayim pasa oglumu gormek istiyorum o duguyu yasamak istiyorum biran once... :)amin canım amin inşallah sağsalim kavuş bebeğine ondan sonrası ne kadar zor olsa da onun kokusu mutlu olmana yetiyor o kadar masumlar ki..ben hastanede koridorda yürürken bayıldım sonrasını hiç hatırlamıyorum..öldüm sandım.. bana seslendiklerinde gözlerimi açtım bir baktım o melek karşımda bembeyaz o kadar güzeldi ki şükür ettim onu görebildim diye ...Burdaki arkadaşlar hepsi zor bir yoldan geçtiler umarım herkes cok kolayca kavuşur bebişlerine
Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ismini ne koydunuz...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canım çok acı çekmişsin ama.ne mutlu ki unutuyoruz...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş darısı başımıza inşallah.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?